Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yinede bütün takımın fikrini alırsam iyi olur.Kaptanlığı seviyorum ama dediğim gibi yapamıyorum ki...Ben katılmak isteyenleri takip edicem sayıyı 12 yapalım.

yinede bütün takımın fikrini alırsam iyi olur.Kaptanlığı seviyorum ama dediğim gibi yapamıyorum ki...Ben katılmak isteyenleri takip edicem sayıyı 12 yapalım.

evet ece takıma şöyle 4 kişi alsak hiç fena olmaz.. sen fırsat buldukça gel canım bide yardımcı seçelim sana sen olmadığında o yapsın listeyi.. ama kim olmak ister bilemiyorum ben olamam çalışıyorum tamm sık giriyorum ama benm müşterim çok olursa oturamam pc başına..

mrb canlarım smdı geldım dha ewe bı suru alıswers yaptm hehe cok mutluym suan elbıse bluz tokalr
ececıgm sakın olumsuz dusunme hayatm bz senı ck sewıoruz blıorsun

hasreti yapalım kaptan yardımcısı nasılsa bekar genelde pc başında da:)

mrb canlarım smdı geldım dha ewe bı suru alıswers yaptm hehe cok mutluym suan elbıse bluz tokalr
ececıgm sakın olumsuz dusunme hayatm bz senı ck sewıoruz blıorsun

hayırlı olsun güzel günlerde kullan giyeceği geçelimde yiyecek ne aldın kendine ehehehe

menum :
sabah 2 dılım gewremıs ekmek 2 dılım peynr 4 5 zeytn az recel cay
ogle aksam aynı oldu dısardydım cnku :5 6 kasık nohut 1 dılım denge ekmek yogurt 4 5 tane acı bıber bıde azcı sucuklu omlet
5 gundr ınanlmaz canım cklata cekıodu demıstm kndı kndıme salı yıcem dıe yarımda ckulatalı gofret yedım

hasretcim güle güle kullan.Ben de hepsiburadaya bakıyorum :)birşeyler var mı diye...

bence şöyle yapalım.4 kişi yeni üye alalım.Bir de ben yokken kim müsaitse yapsın listeyi.

arada 10 tane badem, bir küçük mandalina yedim.Akşama kurufasülye ve beyaz lahana dolması var...yanında da bol yoğurt...

dun temzlık yapmıstk duwr feln slmıstk bugnde tam 3 4 saat gezdm heryerım agrıo suan off nasl yorulmusm ya

ben de şimdi dönem ödevimi yazmaya başlıycamda şeye karar veremedim mavi ve kırmızı kalemle de eklemeler yapsammı yoksa full siyah mı yazsam ders edebiyat olduğu için karar veremedim....

ben de şimdi dönem ödevimi yazmaya başlıycamda şeye karar veremedim mavi ve kırmızı kalemle de eklemeler yapsammı yoksa full siyah mı yazsam ders edebiyat olduğu için karar veremedim....

bz yıılk odw yaparken kırmızı kalm kullnmak yasaktı bnce yazma cnm kırmızıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…