Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama sen oğluşla gel Nurcanım biraz mıncıklıyım onu,nasıl bu arada kusmaları azaldı mı,uykusu iyi mi....

hıc yok nısanlımn arkdslarıda arastırıo ama bakalm bulunur ıns

onsuz olmaz zaten:))bugun 1 kere kustu dr gidemedik bakalım neolcak halimiz belki geçer diorum midesi cok hassas sevdiği seyleri vermeye calısıorum
Canım doktora göster benim büyük oğlanda öğleydi,reflü varmış midesinde,bir arkadaşın bebeği var o da reflüymüş o da çok kusuyor,ilaçlarla tedavi olur,ihmal etme...Yedirirken çok zorlama istemeyince bırak demiş doktor...
hıc yok nısanlımn arkdslarıda arastırıo ama bakalm bulunur ıns
En kısa zamanda bulunur inşaallah hepimiz iyi haberlerini bekliyoruz...

Kızlar bende çıkıyorum,biraz kitap okuyup yatıcam...Hepinize iyi geceler...

ayy nasl heycn yaptm tamm kızalr eceeee arzu ablam nurcn we dıer ıstnbla gelebleck kızlar kesn bulusalm yaz gunu zayfcık olmak sartyla zayflamayn gelmesn hehe cezaaa

yaza kadar benim kızımda büyür bende gelebilir miyim hasret beni unuttunuz valla :))))

"kızlar selam nasılsınız. sizleri ve muhabbetinizi özledim ve çok sıkı olmadanda devam edebiliyorum diyete bir problem olmuyor denedim. ece gruba dahil olabilir miyim?

unonun denge ekmegını aldım 3 buck lıraymıs bu ne ya dedım ama olsn deger form bıskwıler aldım bıde
iyi etmişsin canım napalım bu zayıflamak masraflı iş
çok yememişsin ama dışarda olduğun için dengesiz olmuş..
ben de şimdi dönem ödevimi yazmaya başlıycamda şeye karar veremedim mavi ve kırmızı kalemle de eklemeler yapsammı yoksa full siyah mı yazsam ders edebiyat olduğu için karar veremedim....
hiç bi fikrim yok ececiğim
ay maşallah çalışkan demekki oğluşun stresten oluyordur inş bunlar bişey çıkmaz oğlunda
artık her aksam hanı su belıne feln takıosun tıtrıoya bı kemerler war ole adını blmıorum onu kullncam spor yapcm arkasndan o yararı dokunur mu acaba bılgınız warmı
ben onu denedimde çok kaşıntı yaptı bende taktıktan 1-2 dk sonra kaşınmaya başladım bazı kişilerde oluyormuş kaşıntı kandolaşımını hızlandırdığından dolayı..

eet gerckten ınanlmaz bol geldı yarn yaptrcam tersıye hehhe :d allah sızede nasp etsın
arzu ablacıgm ıns sennde hersey yoluna gırr alllh yardımcnz olsn
sanada maşallah güzel gelinim benm
inş bu zor günleride atlatacaksınız hasretciğim.. ilerde gülümseyerek hatırlayacaksınız bu günleri...
"kızlar selam nasılsınız. sizleri ve muhabbetinizi özledim ve çok sıkı olmadanda devam edebiliyorum diyete bir problem olmuyor denedim. ece gruba dahil olabilir miyim?
selam bahar nasılsın bebişin nasıl?

günaydın hatunlar gününüz aydın olsun güpgüzel bi gün olur inşallah hepimize.. ben yine tartılım günden güne eriyorum yahu üstelikte hiç aç kalmıyorum musmutluyum

günaydın hatunlar gününüz aydın olsun güpgüzel bi gün olur inşallah hepimize.. ben yine tartılım günden güne eriyorum yahu üstelikte hiç aç kalmıyorum musmutluyum

Maşallah aslıcım çok güzel ilerliyorsun. Bu hafta bireysel derecede 1. olabilirsin gibi geliyor bana. Ne dersin?

kızlar hala yeriniz varsa bende katılmak istiyorum acilen kilo vermem lazıııım kilo alma geçmişimide alındığım gruba yazayım diyorum

Son düzenleme:
kızlar hala yeriniz varsa bende katılmak istiyorum acilen kilo vermem lazıııım kilo alma geçmişimide alındığım gruba yazayım diyorum

yerimiz var canım gel buyur.. ama kaptanımız seng onun onaylaması gerekiyor zaten görürse onaylar. sen kendini tanıt..

nasıl sewındım bılemessn canm yk ben 1. olamam malesf ıns sen 1. olursun ama aynı kıloda ılerlemk ıstıorum sennle bn onun ıcın ck zayflamadm

gunaydın suan da kemerımı taktm tıtrıorum hahahayyy
aslıcım eet ya bndede kasıntı yapıo ama bn sporsuz faydasını gorecegımı sanmıorum ama olsn denemekte fayda war dmı

nasıl sewındım bılemessn canm yk ben 1. olamam malesf ıns sen 1. olursun ama aynı kıloda ılerlemk ıstıorum sennle bn onun ıcın ck zayflamadm
hehehe alemsin benle aynı kiloda ilerlemek istiyorsun dimeksen bu hafta bendn zayıf çıkarsın o kadarda değil 74 den 70 e düşecek kadar zayıflamadım
gunaydın suan da kemerımı taktm tıtrıorum hahahayyy
aslıcım eet ya bndede kasıntı yapıo ama bn sporsuz faydasını gorecegımı sanmıorum ama olsn denemekte fayda war dmı
kan dolaşımın artar belki bağırsklarına iyi gelir:18:
Benim elma iyi gidiyor. Son 1 haftadır dikkat etmediğimden gelen kiloları vermek için uğraşıyorum...

şu gelen kiloları verelimde 6 lı rakamlara geçelim hemen zaten kocişlerimizle iddiayıda kazanamdık olsun acelemiz yok elbet dimi betül

selam yavru kuşlar napıorsunuz kuş kadar yiyorsunuz dimi ben öle yapıyorum bugun kahvaltıda yarım dilim ekmeyi zar zor yedim ayy hiç iştahım yok

Selam kızlar nasılsınız ?
Mawaycım dün tam yazmaya çalışırken internet bağlantım koptu sonra sevdiceğimle konuşurken uyuyup kalmışım.
NAsılsınız iyi misin ?

şu gelen kiloları verelimde 6 lı rakamlara geçelim hemen zaten kocişlerimizle iddiayıda kazanamdık olsun acelemiz yok elbet dimi betül

He valla kazanamadık aslı... Ya şu 69 dan aşağısına bi düşemedik. Ucundan gördük kaçırdık. Bu ne canım tövbe tövbe. E artık önümüze bakalım. Bundan sonra 69u gördükten sonra bir daha 70 e çıkmıycaz hadi söz verelim birbirimize...

Selam kızlar nasılsınız ?
Mawaycım dün tam yazmaya çalışırken internet bağlantım koptu sonra sevdiceğimle konuşurken uyuyup kalmışım.
NAsılsınız iyi misin ?

mersi şekerim iyiyim dün felaket mutsuz umutsuz bir kadındım ama bugun yine çok muhteşem uyandım pozitifim iyi günümdeyim yani:))

sen nasılsın bugun akşam baktım burda kimse yok çatkapı geldim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…