- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.361
Ama sen oğluşla gel Nurcanım biraz mıncıklıyım onu,nasıl bu arada kusmaları azaldı mı,uykusu iyi mi....
Hadi evlen de istanbul a yerleş,bizde bir yerde buluşup tanışalım,süper olur ya...
Canım sıkma canını İnşaallah herşey yoluna girer,burada olsan daha rahat araştırısın aslında,istanbul da akrabanız falan yok mu annenle gelip baksan evlere...
Canım doktora göster benim büyük oğlanda öğleydi,reflü varmış midesinde,bir arkadaşın bebeği var o da reflüymüş o da çok kusuyor,ilaçlarla tedavi olur,ihmal etme...Yedirirken çok zorlama istemeyince bırak demiş doktor...onsuz olmaz zaten:))bugun 1 kere kustudr gidemedik bakalım neolcak halimiz belki geçer diorum midesi cok hassas sevdiği seyleri vermeye calısıorum
En kısa zamanda bulunur inşaallah hepimiz iyi haberlerini bekliyoruz...hıc yoknısanlımn arkdslarıda arastırıo ama bakalm bulunur ıns
ayy nasl heycn yaptm tamm kızalr eceeee arzu ablam nurcn we dıer ıstnbla gelebleck kızlar kesn bulusalm yaz gunu zayfcık olmak sartyla zayflamayn gelmesn hehe cezaaa
iyi etmişsin canım napalım bu zayıflamak masraflı işunonun denge ekmegını aldım 3 buck lıraymıs bu ne ya dedım ama olsn degerform bıskwıler aldım bıde
çok yememişsin ama dışarda olduğun için dengesiz olmuş..menum :
sabah 2 dılım gewremıs ekmek 2 dılım peynr 4 5 zeytn az recel cay
ogle aksam aynı oldu dısardydım cnku :5 6 kasık nohut 1 dılım denge ekmek yogurt 4 5 tane acı bıber bıde azcı sucuklu omlet
5 gundr ınanlmaz canım cklata cekıodu demıstm kndı kndıme salı yıcem dıe yarımda ckulatalı gofret yedım
hiç bi fikrim yok ececiğimben de şimdi dönem ödevimi yazmaya başlıycamda şeye karar veremedim mavi ve kırmızı kalemle de eklemeler yapsammı yoksa full siyah mı yazsam ders edebiyat olduğu için karar veremedim....
ay maşallah çalışkan demekki oğluşunBiz de seni sevdik Rezzanım,listede olmanı ben istiyorum şahsen..Çoğumuz evli,çocuklarımız,sorumluluklarımız var,girebildiğimiz kadar paylaşım yapıyoruz,sorun yok bence...
İyi dileklerin için teşekkür ederim,bu aralar oğlum zayıfladı,iştahı azaldı,şimdi de bulantı çıktı...Başı ağrıyor,dönüyor uzun zamandır,sınavları yüzünden doktora gidememiştik,lise 3 olduğu için çok yoğun...
Bugün tek sevindirici olay girdiği dersane sınavında 550 kişi arasında 15. olmuşÇok sevindim.İyi bir indirim kazandı... Allahım daim etsin inşaallah...
ben onu denedimde çok kaşıntı yaptı bende taktıktan 1-2 dk sonra kaşınmaya başladım bazı kişilerde oluyormuş kaşıntı kandolaşımını hızlandırdığından dolayı..artık her aksam hanı su belıne feln takıosun tıtrıoya bı kemerler war ole adını blmıorum onu kullncam spor yapcm arkasndan o yararı dokunur mu acaba bılgınız warmı
sanada maşallah güzel gelinim benmeet gerckten ınanlmaz bol geldı yarn yaptrcam tersıye hehhe :d allah sızede nasp etsın
arzu ablacıgm ıns sennde hersey yoluna gırr alllh yardımcnz olsn
inş bu zor günleride atlatacaksınız hasretciğim.. ilerde gülümseyerek hatırlayacaksınız bu günleri...hemde nasıl zor anlatammbeylkduznde ck guzl ewler war ama ck uzak otogara ya 1 saatmıs
off bz aslında hc bole planlamamıstk edrnedekı ewın kırasını bz alcktk olydı ama durumları blıosunz ya ıste kesnlkle wermzler zatn ıstnblda oturmamıza ble bı suru laf edıolrmıs
selam bahar nasılsın bebişin nasıl?"kızlar selam nasılsınız. sizleri ve muhabbetinizi özledim ve çok sıkı olmadanda devam edebiliyorum diyete bir problem olmuyor denedim. ece gruba dahil olabilir miyim?
günaydın hatunlar gününüz aydın olsun güpgüzel bi gün olur inşallah hepimize.. ben yine tartılım günden güne eriyorum yahu üstelikte hiç aç kalmıyorum musmutluyum
Maşallah aslıcım çok güzel ilerliyorsun. Bu hafta bireysel derecede 1. olabilirsin gibi geliyor bana. Ne dersin?
kızlar hala yeriniz varsa bende katılmak istiyorum acilen kilo vermem lazıııımkilo alma geçmişimide alındığım gruba yazayım diyorum
yaza kadar benim kızımda büyür bende gelebilir miyim hasret beni unuttunuz valla :))))
günaydın hatunlar gününüz aydın olsun güpgüzel bi gün olur inşallah hepimize.. ben yine tartılım günden güne eriyorum yahu üstelikte hiç aç kalmıyorum musmutluyum
sağol betülcüğüm.. bu hafta grubun 1. olabilirim mutevazi olamayacağımhasrette olabilir ama:18: senn elma nasıl gidiyor?
hehehe alemsin benle aynı kiloda ilerlemek istiyorsun dimeknasıl sewındım bılemessn canm yk ben 1. olamam malesf ıns sen 1. olursun ama aynı kıloda ılerlemk ıstıorum sennle bn onun ıcın ck zayflamadm
kan dolaşımın artar belki bağırsklarına iyi gelir:18:gunaydın suan da kemerımı taktm tıtrıorum hahahayyy
aslıcım eet ya bndede kasıntı yapıo ama bn sporsuz faydasını gorecegımı sanmıorum ama olsn denemekte fayda war dmı
Benim elma iyi gidiyor. Son 1 haftadır dikkat etmediğimden gelen kiloları vermek için uğraşıyorum...
şu gelen kiloları verelimde 6 lı rakamlara geçelim hemenzaten kocişlerimizle iddiayıda kazanamdık olsun acelemiz yok elbet dimi betül
Selam kızlar nasılsınız ?
Mawaycım dün tam yazmaya çalışırken internet bağlantım koptu sonra sevdiceğimle konuşurken uyuyup kalmışım.
NAsılsınız iyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?