- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #52.341
her şerde bir hayır vardır derler Allah dermansız dert vermesin canım üzme kendiniİnşaallah Nurcanım bütün sarılık aşılarını yaptırmıştım,yine de huzursuzum,sonuçlar çıksa rahatlıcam
Biz de seni sevdik Rezzanım,listede olmanı ben istiyorum şahsen..Çoğumuz evli,çocuklarımız,sorumluluklarımız var,girebildiğimiz kadar paylaşım yapıyoruz,sorun yok bence...
İyi dileklerin için teşekkür ederim,bu aralar oğlum zayıfladı,iştahı azaldı,şimdi de bulantı çıktı...Başı ağrıyor,dönüyor uzun zamandır,sınavları yüzünden doktora gidememiştik,lise 3 olduğu için çok yoğun...
Bugün tek sevindirici olay girdiği dersane sınavında 550 kişi arasında 15. olmuşÇok sevindim.İyi bir indirim kazandı... Allahım daim etsin inşaallah...
hemn geleyımnısanlm eskı ewde oturmm dıo otogarda muhasenede calısıo bzde otogara yakn bıerler ıstıoruz ck zor gerckten hergun netten ew arıorz offf
kaynanamın evi otogarın orda onlar diğer evlerine tasınacaklardı tasınırlarsa sıze verdirim kiraya:))tam otagarın orda
Çok sevindim Hasretim kilolar gidiyor desene
Aaaaa bu ne ya bende Gaziosmanpaşaya taşınayım bari,herkes orada...
hemn geleyımnısanlm eskı ewde oturmm dıo otogarda muhasenede calısıo bzde otogara yakn bıerler ıstıoruz ck zor gerckten hergun netten ew arıorz offf
ayy ne ıyı olur waryayenı mı ew
hoşgeldin canım.Kusura bakma sanırım biraz yalnız kaldın.Ama sen kendini tanıt hem tanışırız hem de sana yavaş yavaş buraları anlatırız.eet yeni geldim ben . teşekkür ederim hoşbulduk. istanbuldan siz nerdensiniz?
canım ben uzun zamandır düşündüklerimi yazdım.Benim kide sana özel değildi.Her zaman bekleriz.Ececim ben isyan etmiyorum sana. İsyan vardı ama msjda sana değil. benim evdeki ortamıma. Ayrıntılı yazmıştım zaten. Yanlış anlamana üzüldüm. Ben seni merak ettiğim için yazdım. Ayrıca da bak sende bırakayım diyorsun takımı. Bence ayrılma. Ama derslerin şu durumda daha önemli. Burası da çok vakit isteyen bir yer. Vakit ve emek. Çok emek vermişin ben yoktum ama arkadaşlar öyle diyor. Kaptanlık zor iş. Sen bilirsin en doğrusunu. Bence bırakma herkes birbirini idare eder. Bende listede olmasam da sizlere muhabbet açısından yardım ederim kızlar. Bende sizleri çok sevdim. Beni de aranıza aldığınız için, çok sıcak davrandığınız için teşekkür ederim kızlar.
rezzan hakkında söylediğine katılıyorum.Biz de seni sevdik Rezzanım,listede olmanı ben istiyorum şahsen..Çoğumuz evli,çocuklarımız,sorumluluklarımız var,girebildiğimiz kadar paylaşım yapıyoruz,sorun yok bence...
İyi dileklerin için teşekkür ederim,bu aralar oğlum zayıfladı,iştahı azaldı,şimdi de bulantı çıktı...Başı ağrıyor,dönüyor uzun zamandır,sınavları yüzünden doktora gidememiştik,lise 3 olduğu için çok yoğun...
Bugün tek sevindirici olay girdiği dersane sınavında 550 kişi arasında 15. olmuşÇok sevindim.İyi bir indirim kazandı... Allahım daim etsin inşaallah...
ay valla gel vakti zamanında ben karşıya gelin gelecektim ama olmadı nasip değilmiş ehehe gopa arzum gezmeye gel beklerimm ecede burda bak hasrette gelior bu tarafa valla süper olur:)
hoşgeldin canım.Kusura bakma sanırım biraz yalnız kaldın.Ama sen kendini tanıt hem tanışırız hem de sana yavaş yavaş buraları anlatırız.
canım ben uzun zamandır düşündüklerimi yazdım.Benim kide sana özel değildi.Her zaman bekleriz.
rezzan hakkında söylediğine katılıyorum.
ayy çok sevindim kardeşim adına.İnş. daha iyi yerlere gelir.
bende ramide araştırırım.Senin için.Ayy ne güzel birbirini anlayan gün arkadaşları oluruz eheheheh :)
eet yeni geldim ben . teşekkür ederim hoşbulduk. istanbuldan siz nerdensiniz?
ayy nasl heycn yaptm tamm kızalr eceeee arzu ablam nurcn we dıer ıstnbla gelebleck kızlar kesn bulusalm yaz gunu zayfcık olmak sartyla zayflamayn gelmesn hehe cezaaa
hasret rami sosyetik muhit:)sosyete pazarları bile var:)bak orayı düşün derim sana
Hadi evlen de istanbul a yerleş,bizde bir yerde buluşup tanışalım,süper olur ya...ayy nasl heycn yaptm tamm kızalr eceeee arzu ablam nurcn we dıer ıstnbla gelebleck kızlar kesn bulusalm yaz gunu zayfcık olmak sartyla zayflamayn gelmesn hehe cezaaa
Canım sıkma canını İnşaallah herşey yoluna girer,burada olsan daha rahat araştırısın aslında,istanbul da akrabanız falan yok mu annenle gelip baksan evlere...hemde nasıl zor anlatammbeylkduznde ck guzl ewler war ama ck uzak otogara ya 1 saatmıs
off bz aslında hc bole planlamamıstk edrnedekı ewın kırasını bz alcktk olydı ama durumları blıosunz ya ıste kesnlkle wermzler zatn ıstnblda oturmamıza ble bı suru laf edıolrmıs
ramide kiralar yüksektir herzaman evet gazıosmanpasaya cok yakın bir yer rami eyübe bağlı sanırsam ece ramide oturuyor ben gazıosmanpaşa merkezdeyimrami nekızlar bn dha ıstnbllu dıılım semt ısmı feln mı lutfen yanı arastırın canlarm ck ıı olur ınanın sıze supr bı yemkler yaparm ewımde soz
Ama sen oğluşla gel Nurcanım biraz mıncıklıyım onuben varım ben varım buluşalım derim ben :)
Ama sen oğluşla gel Nurcanım biraz mıncıklıyım onu,nasıl bu arada kusmaları azaldı mı,uykusu iyi mi....
Ama sen oğluşla gel Nurcanım biraz mıncıklıyım onu,nasıl bu arada kusmaları azaldı mı,uykusu iyi mi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?