- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.621
ay içim açıldı böle çiçekler filan eklemişin iyi olmuş yazın ne güsel sohbetediyoduk ya yazı özledim okullar tatil olunca geceleri burda oluodun sanki öle kaldı hafızada benim
evet hayatım bir gün olmasa bir gün oluyodum :)iç açmaya devam edicem hayatım :)
tamam canım yaz gelsede içimiz açılsa bıktım soğuklardan valla sana neler oldu gecenlerde sevdiceğin napıor?morelin bozuktu sanırsam biraz neye bilemedik ama
iyi gecelr canım bende uyku düzenimi akşam 8 sabah 4 olarak ayarlamayı düşünüyorum.O saatlerde uyku daha verimli oluyormuş.bende uyumaya gidiyorum sabah ben erken kalkıorum hadi görüşürüz
bende yazım seninki iyiymiş baya
sabah:1 sebzeli poğça
ara:yok
öğlen:çok az menemen 2 dilim ekmek
ara:nescafe sekersiz,form bisküvi,yeşilçay
akşam:1 tabak karnıbahar yemeği,2 dilim ekmek
ara:meyve elma yarım portakal
bugunkü ekmeklerim farklıydı çok ince dilimlerdi kızlar unonun ekmegıydı tam tahıllıdan ama preum mu ne bişide anlamadım bişi
canm sadece senle ben olmaz bu gruptaki herkes liste yapmayı öğrensin bnm işlerim oluyor sennde olabilir o gün ben diyorumki herkes şu liste yapmayı öğrensin..
kilo bildiriminde bulundum listeye hesaplıyıp bende yazamadım çok canım sıkıldı.. bana öğretsin biri şu işlemi valla her hafta her hafta burda kim hesaplıcak die bakıoz aslı senle ikimiz şu hesaplama işini öğrenelim ece gelemior herzaman birimizden biri hesaplar listeyi verir sıkıntı kalmaz..
bugun yoğunsundur tabi haftasonu bütün kuaförler yoğun oluyor canım yanında yardımcın varmı bende çok isterdim kuaför olmayı ehehe onun yerine kimyager oldum fön güzel çekerim aslı beni al yanına kalfa yap beni menün az ve sağlıksız canım:)ama süper kilo verirsin sen böle az yemeyle ehehe
inş yakn zamnda gelir buraya benm kızım doymuyor dersin cnm benmkızlar motiveleriniz için sağolun kime kızayım bilemiyorumm ya hasret senin değin gibi paramı değiştiriyor acba insanları :??
bugun kendi doktoruma götürdüm meleğimii iğne yazdım ilacla gecmez bu diye 11 aylık kuzum ve 7 kilo 40 gram ya arkadaşlar doktor niye almıyo bu diyo Allah ım bana yardım et 3 aylıktan beri 6 kiloydu şimdide 7 olmusuz dkt r 1 haftaya 8 olsun bu diyo anlamadım ki neresinden tıkıcam kıza
kontrole bi erkek bebek getirdiler vallahi şaka değil 6 aylık 10 kilo doktor çok fazla dedii ama kızlar bebişi bi görün yumak yumak topaç sanki maşallahh Allah ım bnmki ayına göre büyüse sana şükrüm artar Yarabbimm
katılıyorum
kimsenin şikayetettiği yok canım..sadece organize olup bir listeyi bile yapamıyoruz sorun bu işte senin gelemediğin zamanlarda burayla ilgilencek burayı toparlıcak biri gerekli..
cnm regl dönemin duygusala bağlamışsın hasretin dediğine katılıyorum kimse senden değerli değilşimdi repor vereyim :)
regl haftamdı.Ağrı, hormonların kendinden geçmesi, duygusallık...Yaz geliyor ama ben hala istediğim gibi diyet yapamıyorum.Bir de bazı şeylere tam çözüm bulamadım bunları önümüzdeki günlerde konuşucam.en son sevdiceğimi en havalı arkadaşımla sohbet ederken görünce delirdim.O gün onu görücem diye çok hazırlanmıştım
Hani o değilde normalde konuşan biri değil.O gün onla öyle konuşurken görünce (kız cidden çok havalı yaa aynı sınıftayız ve atlamadığı şeyde yok) zaten açılmaya fırsat arayan çeşmeler açıldı
sonra ben tabi düşünmeye düşünmeye düşünmeye kafayı yemeye başladım.sağlık sorunlarım üşengeçliğim sabırsızlığım diyetteki bozuk düzenim kısıtlı imkanlarım vs. vs. vs.ben tabi iyice girdim bunalıma kimseye de anlatamıyorum yakınımda bulunan arkadaşlarımdan hiç biri anlamaz beni.Daha önce denedim bunu
bir siz varsınız işte :)
Kendimi yeni yeni toparlıyorum.Karar verdim bundan sonra haber belgesel film kaçırmıycam :) Kızlar yeni çıkan film müzik belgesel genel kültüre dair herşeyi paylaşalım takımımızda hem sohbet olur
bende uno yiyorum cnm sevdim uno ekmeğini afiyet olsun..bende yazım seninki iyiymiş baya
sabah:1 sebzeli poğça
ara:yok
öğlen:çok az menemen 2 dilim ekmek
ara:nescafe sekersiz,form bisküvi,yeşilçay
akşam:1 tabak karnıbahar yemeği,2 dilim ekmek
ara:meyve elma yarım portakal
bugunkü ekmeklerim farklıydı çok ince dilimlerdi kızlar unonun ekmegıydı tam tahıllıdan ama preum mu ne bişide anlamadım bişi
bgünkü menüm yazdığını daha çok beğendimdun kı menum
sabah klasık kahvaltı
ara muz yesılcay
oglen ekmek arası cay
ara 3 4 form bskuwı
aksam : corba yogurt salata patates yemegı
ara meyve
bugun kı menum
sabah klasık kahwltı ve menemen
ara elma seyl cay
oglen kfalks
ara form bskuwı yesl cay
aksam corba salata yogrt fırında tawuk
we gunde 2 lıtreye yakın su ıcıorum
kızlar tartı benle bugün dalga geçti 71 geldim oysa dün akşam sporumuda yaptım 1 saat..
acaba dün su içmedim yoğundum o etkilemiş olabilirmi? sadece dün dengesizdi menüm
yaa ben cuma günü yine 6larda olmazsam kafayı yerim
AAa nedn ole oldu acaba bnde bu sabh tartılacktm smdı fazla cıkarm morlm bozulur dıe tartlmadım sende tartılma hayatım bnce haftada 1 gun tartılalım en guzlı oglenlerı ekmek arası yemıcm artık canm
bencede yememelisin sebze olabilir nesfitte olabilir ama ekmek arası olmaz zaten sabah yiyorsun
bilmiyorum yaa niye çıktım cnm duramıyorum tartılmadan hergün değilde gün aşırı tartılıyorum dün az yedim eksik çıkarım diye tartıldım amaoldum
az yemek işe yaramıyor işte dengesiz beslenince bide su az içince böyle oluyor vücudum su tutmuştur inşallah
ecenin yazdıklarını göremedim ben demek havalı kızla konusmuş sevdiği hey alam off lisedeyken bende çok ağlıyordum gerçekten şimdi dşünnce o zamanlar kalbim kocaman ama düşüncelerim hayatım kçücükmş çok kırılgan hassasmış :)büyüyünce unutursun ece hayatla dalganı geç canım ilerde daha gerçek problemler çıkıcak karşına kendini hazırla ve hiç oralı olma çocuk başka kızlarla da konuşuyor die..
bende tartılmak istiorum ama korkuyorum off bizde tartılmadan duramıoz akıl hep baskülde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?