- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.641
merhaba kızlar günaydın
3 gündür hastaydım evde yattım
nette yok evde giremedim haber veriyim bildirimde geçti malesef üzgününm
listeden çıkartabilirsiniz isterseniz kabulümdür geçen haftada zor durumda bıraktım elimde olmayan nedenlerle sizi
çok özür dilerim
genel bilgi vermem gerekirse
diyetim güzel gidiyo
hasta ve evde olmama rağmen bozuladı maşallah
dün öğün az oldu ama yinede kaçamak yok sayılır gece 8 de yenen 3 kaşık pilvaı saymazsak
takımdan altılmamışsam eğer mönülerimi yazarım size
bu sabhda yağmur var adanada dün günlük güneşlikti 18 dereceydi tam bahar havasıydı..Bu sabah yağmur var İstanbulda..
ne güzel şarkıdır:) Günaydın kızlar erkenciyim bu sabah haydi hayılısı cumaya ne kaldı
gunaydın canlar nasılsınz kımse ugramamıs neredeyse buraya
sabh tartılayım dedım bıde ne goreyım70.2 cıktım
3 gunde bu kadr gıder mı acaba cuma 72 ydım cnku
merhaba kızlar günaydın
3 gündür hastaydım evde yattım
nette yok evde giremedim haber veriyim bildirimde geçti malesef üzgününm
listeden çıkartabilirsiniz isterseniz kabulümdür geçen haftada zor durumda bıraktım elimde olmayan nedenlerle sizi
çok özür dilerim
genel bilgi vermem gerekirse
diyetim güzel gidiyo
hasta ve evde olmama rağmen bozuladı maşallah
dün öğün az oldu ama yinede kaçamak yok sayılır gece 8 de yenen 3 kaşık pilvaı saymazsak
takımdan altılmamışsam eğer mönülerimi yazarım size
aslıcm ıns oledır ama bn sadce gnde 2 tane ysl cay ıcıorum bıtkı caylarına alıstrmıorum kndımı snra bıraknca fena oluorum cnku
bıde sey geldı aklıma acaba tartınn yerını degıstrmekle alakası war mı kı
zaten 2 tane yeşilçay yeterli canm, ben 2 günde 1 kayısılı formda içiyorum sürekli içmek bağırsak tembelliği yapıyormuş..menum
sabah 1 bucuk dılım kepekl ekmegı 1 dılm kasar paynırı azcık byaz peynır 3 4 zeytın domates salatlık cay
ara portakal mandalına yesılcay
oglen yogurt tawuklu patates yemegı
ara form bskuvı yeslcay
aksam yogurt salata corba tavuk yemegı ( oglenle aksam aynı yemgı yemkte sakınca war mı acaba)
2 lıtre su
zaten 2 tane yeşilçay yeterli canm, ben 2 günde 1 kayısılı formda içiyorum sürekli içmek bağırsak tembelliği yapıyormuş..
menünü beğendimhatunuma
bende öğlenle akşam aynı yediğim oluyor sorun olmaz ama tavuk, et, ütünlerini öğlen tüketmemiz tvsiye ediliyor sindirimi zor diye ben akşamları sebz yemei yemeye özen göösteryorum..
tartının yerini değiştirmen sorun olabilir belkide ama aynı şekilde düz bir zemn ve halı üzeri değilse sorun olmazbence
2 cesıt yapmıorum canm genelde yenmıyo bozuluyoı cnku mecburen aynı yemm gerekıyo bnmde tartıyı duz zemne koyuyorum aynı yerede koydm aslında ama ne bılım saskınlk ısteıns hıc bozmm dıyetımı artık hc zorlanmıorumda guzl gdıo ama cuma gnlerı serbest gnumuz olck abartmadn ıstedımızı ycez ole anlastık sewdıcegmle
tabi cuma en mantıklı secenek kaçamk için benm de ne yazıkki pazar oluyor kaçamklar..
yaz canm tabı gorelm bzde
olsn cnm 4 gun dha kalıo gerye
cnm geçen hafta hatırladıım kadarıyla aynı geçmişti ece seni bildirimde bulunmadı demedi ama bu hafta isteye bildirimde bulunmadı diye yazıldın..bi sorun olacağını sanmıyorum
geçmiş olsun bu arada..
sen yaz menünü canm bir hafta bildirimde bulunmaman sorun olmaz..
DÜN SAAT 10 GİBİ 1 dilim tb ekmeği,1 dilim tam tahıl ekmeğiyle kahvaltımı yaptım
kahvaltıdaki kaçamaklar:2 sucuk 1 salam 1 kaşık çikolata
ara mara yapmadım kaçamaklardan sonra
saat 17 30 gibi akşam yemeği olarak misafirlikteydim
1 kase tavuk suyu çorbası
4-6 kaşık kadar zeytinyağlı taze fasulye
buraya kadar fena değildi amaaaa
mevlütteydim akşam mevlüt bitimi
3 kaşık kadar pilav az tavuk didilmiş+1 tulumba yedim( bu olmadı biliyorum ama ısrarlara anca bu kadar karşı koyabildim
tutabilrsem kendimi cumaya kadar tartılmıcamtutamazsamda çarşaba tartılacağım
ama 2 gün trtı kesinlikle yasak bana
DÜN SAAT 10 GİBİ 1 dilim tb ekmeği,1 dilim tam tahıl ekmeğiyle kahvaltımı yaptım
kahvaltıdaki kaçamaklar:2 sucuk 1 salam 1 kaşık çikolata
ara mara yapmadım kaçamaklardan sonra
saat 17 30 gibi akşam yemeği olarak misafirlikteydim
1 kase tavuk suyu çorbası
4-6 kaşık kadar zeytinyağlı taze fasulye
buraya kadar fena değildi amaaaa
mevlütteydim akşam mevlüt bitimi
3 kaşık kadar pilav az tavuk didilmiş+1 tulumba yedim( bu olmadı biliyorum ama ısrarlara anca bu kadar karşı koyabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?