Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu sabah yağmur var İstanbul’da..

ne güzel şarkıdır:) Günaydın kızlar erkenciyim bu sabah haydi hayılısı cumaya ne kaldı

gunaydın canlar nasılsınz kımse ugramamıs neredeyse buraya
sabh tartılayım dedım bıde ne goreyım 70.2 cıktım
3 gunde bu kadr gıder mı acaba cuma 72 ydım cnku

merhaba kızlar günaydın

3 gündür hastaydım evde yattım
nette yok evde giremedim haber veriyim bildirimde geçti malesef üzgününm
listeden çıkartabilirsiniz isterseniz kabulümdür geçen haftada zor durumda bıraktım elimde olmayan nedenlerle sizi
çok özür dilerim

genel bilgi vermem gerekirse
diyetim güzel gidiyo
hasta ve evde olmama rağmen bozuladı maşallah
dün öğün az oldu ama yinede kaçamak yok sayılır gece 8 de yenen 3 kaşık pilvaı saymazsak
takımdan altılmamışsam eğer mönülerimi yazarım size

yaz canm tabı gorelm bzde

Bu sabah yağmur var İstanbul’da..

ne güzel şarkıdır:) Günaydın kızlar erkenciyim bu sabah haydi hayılısı cumaya ne kaldı
bu sabhda yağmur var adanada dün günlük güneşlikti 18 dereceydi tam bahar havasıydı..
günaydın tatlım
gunaydın canlar nasılsınz kımse ugramamıs neredeyse buraya
sabh tartılayım dedım bıde ne goreyım 70.2 cıktım
3 gunde bu kadr gıder mı acaba cuma 72 ydım cnku

canm şöyle bişey olabilir belki vücudun su tutmuştur cum günü fazla çıkmışsındır ee 3 gündürde bol su ve bitki çayı içtiysen inmiştir şişliğin..
mesela dün ben fazla çıktım vücudumun su tuttuğunu düşünüyorum cmrtesi bitki çayı 1 tane çtim suda pek içemedim yoğundum ee vücudum alıştı suya su içmeyince vücudum su tuttu.. internetten arasştırdım diyorki size saçma gelebilir ama vücudunuz su tuttuysa bol su için zaten su tutmuş demeyin o vücudunuzdaki ödemi attırır yazıyor..
bide dedim ya çabuk gelen kg çabuk gidiyor

menum
sabah 1 bucuk dılım kepekl ekmegı 1 dılm kasar paynırı azcık byaz peynır 3 4 zeytın domates salatlık cay
ara portakal mandalına yesılcay
oglen yogurt tawuklu patates yemegı
ara form bskuvı yeslcay
aksam yogurt salata corba tavuk yemegı ( oglenle aksam aynı yemgı yemkte sakınca war mı acaba)
2 lıtre su

aslıcm ıns oledır ama bn sadce gnde 2 tane ysl cay ıcıorum bıtkı caylarına alıstrmıorum kndımı snra bıraknca fena oluorum cnku
bıde sey geldı aklıma acaba tartınn yerını degıstrmekle alakası war mı kı

cnm geçen hafta hatırladıım kadarıyla aynı geçmişti ece seni bildirimde bulunmadı demedi ama bu hafta isteye bildirimde bulunmadı diye yazıldın..bi sorun olacağını sanmıyorum
geçmiş olsun bu arada..
sen yaz menünü canm bir hafta bildirimde bulunmaman sorun olmaz..

zaten 2 tane yeşilçay yeterli canm, ben 2 günde 1 kayısılı formda içiyorum sürekli içmek bağırsak tembelliği yapıyormuş..
menünü beğendim hatunuma
bende öğlenle akşam aynı yediğim oluyor sorun olmaz ama tavuk, et, ütünlerini öğlen tüketmemiz tvsiye ediliyor sindirimi zor diye ben akşamları sebz yemei yemeye özen göösteryorum..
tartının yerini değiştirmen sorun olabilir belkide ama aynı şekilde düz bir zemn ve halı üzeri değilse sorun olmazbence

günaydın kızlar nasılsınız dün hava burda çok güzeldi dışarı çıktık açıkhacvada biyerlere oturduk gezdik güzel bi pazardı
bugünde tam tersi hava yağmurlu..neyse hava ne olursa olsun bizim havamız yerinde olsun değilmi
dünükü menümü yazmayacağım kötüydü herpazar olduğu gibi bu pazarda kötüydü..
akşam 1 saat sporumu yaptım
hadin hepiciğimze güzel bi haft olsun canlarım

2 cesıt yapmıorum canm genelde yenmıyo bozuluyoı cnku mecburen aynı yemm gerekıyo bnmde tartıyı duz zemne koyuyorum aynı yerede koydm aslında ama ne bılım saskınlk ıste ıns hıc bozmm dıyetımı artık hc zorlanmıorumda guzl gdıo ama cuma gnlerı serbest gnumuz olck abartmadn ıstedımızı ycez ole anlastık sewdıcegmle

tabi cuma en mantıklı secenek kaçamk için benm de ne yazıkki pazar oluyor kaçamklar..

yaz canm tabı gorelm bzde

DÜN SAAT 10 GİBİ 1 dilim tb ekmeği,1 dilim tam tahıl ekmeğiyle kahvaltımı yaptım
kahvaltıdaki kaçamaklar:2 sucuk 1 salam 1 kaşık çikolata

ara mara yapmadım kaçamaklardan sonra
saat 17 30 gibi akşam yemeği olarak misafirlikteydim
1 kase tavuk suyu çorbası
4-6 kaşık kadar zeytinyağlı taze fasulye

buraya kadar fena değildi amaaaa
mevlütteydim akşam mevlüt bitimi

3 kaşık kadar pilav az tavuk didilmiş+1 tulumba yedim ( bu olmadı biliyorum ama ısrarlara anca bu kadar karşı koyabildim

eskisi kadar giremiyorum artık takım aişler daha rayına oturmadı bu sene o yüzden bana tuhaf geliyo aslında ondan
neyse kızlar şimdilki bu kadar
akşam üzeride bugünkü mönümü yazarım

klasik pazar menüsü olmuş canım sıkma canını toparlarız h.içi
bu arada kaç kg çıktın cuma günü önceki haftadan beri kaç kg vermişsin?

cnm bn de cogu zamn kahwltıda ckulata yıorum ozamn gun ıcnde canm hc tatlı ıstemıo e zaten bn o ckulatayı yakarm aksama kadr zararı olcanı dusunmuorum ama blmıorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…