Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm 5. takımın güzel mi güzel çıtır mı çıtır hatunları...
Nasılsınız, nasıl gidiyor diyet? Ben de bu günden itibaren başladım tekrar ve yemin ettim bozmayacağım diye. Bundan sonra her sabah o günlük yemin edeceğim. Böyle daha kolay olacağını düşünüyorum. Ne yapayım başka türlü olmuyor. Bu cuma Ece de onaylarsa izinden dönmek istiyorum...

aaa hosgeldnn cnm benm nasılsın don tabı harektlensn artk takım

evet canm sonra moralı bozuluyo ınsann ama bn yarnda tartlcam eer yne 70 cıkarsam dogrudr ucarım havalara
yarın tartılma çarşamba tartıl desem dinlemezsin biliyorumm

günaydım betülüm hoşgeldinnn
iyi gidiyor diyet sen nasılsın toparlandınmı ? yemin etmen iyimi bilemedim:18: ama haftada bir gün kaçamak içn izin ver kendine..
onaylar canm sen bugünden itibaren yazmaya ve menülerini paylaşmaya başla

merhaba kızlar.iyi haftalar diliyorum.

nasılsınız?
gezmek anlamında iyi ama diyet anlamında kötü bir pazar geçirdim (( sizde durumlar nasıl

merhaba kızlar.iyi haftalar diliyorum.

nasılsınız?
gezmek anlamında iyi ama diyet anlamında kötü bir pazar geçirdim (( sizde durumlar nasıl

ıyıyız cnm sen nasılsın cuma ya 4 5 gun war hc kacamak yapmadn cuma gnu _ goreblırsın bnce

tutabilrsem kendimi cumaya kadar tartılmıcam tutamazsamda çarşaba tartılacağım
ama 2 gün trtı kesinlikle yasak bana

klasik pazar menüsü olmuş canım sıkma canını toparlarız h.içi
bu arada kaç kg çıktın cuma günü önceki haftadan beri kaç kg vermişsin?

oldu mu acaba :)

günaydın kızlar havlardanmı yada haftasonu yordunluğundanmı bilmem bugün sabah 10 a kadar uyudum aynı avatarımdaki gibiyim
eeee
bayıldım avatarına benin kedimin resmini eklemeye calısmıstım biara ama büyük geldi resmin boyutu
eeee
bugun evdeyim kahvemi içiyorum öğle yemegı daha sonra hazırlamam gerek ya bir tost yada hazır corba yapıcam hiç yemek yapasım yok bugun

eeee

o kadar kötü değilsin canım inşallah sorun olmaz bildirimde bulunman canım sen diette baya iyisin
aslıcım cok saol hayatım bak basardım sımdı heheheheheh :))))))))))))

aferim kız sana sonunda kaptın olayı

selam arkidişler başım ağrıyor sankim bugun dün yediklerimi yazıcam yorumlayın

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:yeşiçay
öğle:tavuk dürümm(oy oy oy)
ara:nescafe form bisküvi
akşam:tavuk salata 1 dim ekmek

ve tabi bol su içtim ver çok hareketli birgündü ben için

tawk durum:26::26: bılemedım kı sımdı ben bıde nescafe:26::26: bnde cok sewerm ama ıcmıorum

dürüm harici güzel canım dürümüde pazara sayıyorum

süpersin canım.. kızlar cvpları yanlış anlamayın hasrete alıntıyla nasıl cvp verildiğini özelden msj attım gösterdim

:))))))

canım ya sen pazar listeni yazma cesareti gösterdin en azından bence kötü değil
ben hiç dün Tire köfte yedim falan dermiyim demiyorum bile hiç :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…