Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar çok sağolun bnde sizleri çok özledim girmemle çıkmam bir oldu biliyorum bnm de bebeğim çok fena hasta çok feci öksüğü var dün doktora götürdümm ama hafifi soğuk almıs dedii ama öyle gözükmüyor pek bugun de cuma sohbetim bndeydii kızım 2 laf ettirmedii moralimde bozuk zaten alt kattaki komsuda kızın geceleri çok ağlıyo sesi çok geliyor dedi onada bozuldum biraz bnm acımdan baksaya bide kızım ağlamadan bn ağlıyom bn o ağlasın istermıyım hiç dişi bir yandan öksürüğü bi yandan off ya bana dua edin nolur gecsin bir an önce bugun tartıldım 72 olmusum saka gibi bir haftada 3 kilo ama hiç bişey yiyemedim kızım iyileşşin istiyorum sadece

Canım iradene bayılıyorum , düzenli besleniyorsun ve her hafta kilo veriyorsun , yakında 65 , sonra 60 olacaksın eminim ...tebrikler

Hiç keyfim yok , canım hiç diyet yapmak istemiyor. spora başladım , bütün vücudum ağrıyor. zaten mecburiyet olsun diye yazıldım . yoksa evde kesinlikle spor yapmazdım .

bakalım daha 3 kez gittim . 15 gün sonra belli olur heralde , inş yağlarda erime olur. yoksa çektiğim acıları düşününce , offffff gitsin artık bu yağlar ...

Arzucum geçmiş olsun canım , ailene acil şifalar , herşeye yetişiyorsun maşallah , Allah sana güç kuvvet versin.

ne mutlu oruçlarını bitirdin , bir de ben başlayabilsem ...

kızlar kilo bildiriminde bulundum ama listeye yazmamışsınız ecede ugramamış izinde gibi gözükmüşüm

Arzucum geçmiş olsun canım , ailene acil şifalar , herşeye yetişiyorsun maşallah , Allah sana güç kuvvet versin.

ne mutlu oruçlarını bitirdin , bir de ben başlayabilsem ...
Sağol Deryacım bu aralar sağlık problemlerimiz çok,Allah dermansız dert vermesin,babamı kontrole götürdük,haftaya diğer göz yapılacak...Evet çok şükür oruçlarım bitti,RRabbim kabul etsin inşaallah...ama metabolizmam sapıttı,nasıl düzelir bilmiyorum,sürekli yeme modundayım...

bn çıkıyorum kızlar hepinize ii akşamlar olsun
Canım tebrik ederim bu hafta çok güzel kilo vermişsin....

kızlar kilo bildiriminde bulundum ama listeye yazmamışsınız ecede ugramamış izinde gibi gözükmüşüm

Aaaa yanlışlık olmuş demek ki Nurcan,sanırım biraz zorlanmışlar liste hazırlanırken...Ece de gelmemiş,morali bozuktu onun....Aslı hazırlamış galiba listeyi...

Canım çok geçmiş olsun kızına..komşun da çok anlayışsızmış,yani çocuk hasta olmasa ağlar mı?

ıklımacım cok gecmıs olsun sen komsun ole dedı dıe hc bozulma bence o onun anlayıssızlıgı sadce ıns tez zamnda saglıgına kawusur kızın
arzu ablacım ıns senn babanda cabuk duzelır allhm tum hastalara sıfa wersın

gunaydın herkese
gecen senede calısmıstım bu senede calısıorum gecen senede ınsanlarla problemler yasadıgm oldu suan da oluyo anlayamıorum ben ınsanları neden bu kızgınlk anlayıssızlık sertlık... gelıolar mesala mrb demek yok suratlar bes karıs bı s eklde ters ters konusuolar. ben mı anormalım dıgerlerımı...anlamıs degılım musterı olarak gelıolar tamm saygımız sonsuz ama ınsan dayanamıo bazen dun cıldırdım resmen sabhda aynı sey oldu ben ıstıorum kı hep guler yuz olsun ınsanlar sewsın bırbırını bırbırlerıne yardımcı olsun
dun bı aıle geldı 2 tanede kucuk cocukları war yanlarında maddı acıdan kotuler bellı durumlarından cok uzuluorum ben ole ınsanlara benım masamda da bı tane araba duruodu kı bu arabayı sewdıcegım cok sewrdı oan ıcımden cocuklara o arabayı wermek geldı werdım. onların o ankı yuzlerındekı sewıncı anlatamm nasıl oynuolar arabayla nasıl mutlu oldular ınanın bunları yazarken aglamak gelıo ıcımden we bıde sole bısı war genelde ters olan ınsanların hepsıde zengın yanı paramı bu hareketlerı yaptırıo sızce onlara bıde maddı acıdan normal olan ınsanların dawranıslarına bakın cozemedım bn bu ınsanları su 3 gunluk dunyada kı bu tawırlar nıye ????

canım ya o kadar iyi gidiyorsun ki süt dilimini çokdan hakettin

Çok geçmiş olsun.Anne olmak böyle birşey olsa gerek.ama çocuklarda hasta ola ola ağlaya ağlaya büyüyorlar.Komşunun dediğini hiç takma.çocuk bu robot değil ya

kilo vermeye sporun yararını görmeye bir başla bak o zaman nasıl isteye isteye gideceksin.pes etme sakın

Günaydın Hasretcim.Bir tebessüm bile karşısındakinin gününü nasıl iyi geçirmesine sebep oluyor ki.Sen öyle olmayanlara karşı gene de kendin ol.belkide birşeyler öğrenirler

GUNAYDIN PInarcım

evet onemlı olan da bu belkı kotulere ıyılıgı gostermek anlarlarsa tabı...

kımse yazmıo kızlar gıren okuyup cıkıyo sanırım bu sekılde nasıl motıvemız artcakkı bızım

benim canım sıkıldı butun hafta yazdım yazdım listeye yazılmadım gercı kilo aldım bu hafta ama nebilim burda bir düzenin bir toparlanamama söz konusu havada kaldı sanki bişiler

kımse yazmıo kızlar gıren okuyup cıkıyo sanırım bu sekılde nasıl motıvemız artcakkı bızım

her girdiğimde yazıyorum ama geçen gün bende şunu demiştim ben geldim diye mi bu grup dağıldı diye yoksa hep mi böyleydi diye :))

benim canım sıkıldı butun hafta yazdım yazdım listeye yazılmadım gercı kilo aldım bu hafta ama nebilim burda bir düzenin bir toparlanamama söz konusu havada kaldı sanki bişiler

canım bir sorun oldu galiba.liste işlerini ben henüz kavrayamadım.

belli başlı kişiler çok yazıyor canım diğerleri zaman buldukça gelior yazmaya..nebilim bir kırgınlık oldu sanki zaten canım sıkkın dietisyene randevu alim dedim doluymuş sen diyetisyene gidiyormuydın pınar

evet gidiyorum.
ben troid ve şeker hastasıyım.Endokrin uzmanına gidiyordum.beni diyetisyene yönlendirdi.daha önce de birkaç kez diyetisyene gitmiştim ama hep beni daha çok üzmüşlerdi.sanki bir küçümseme bir alay gördüm.ünv okurken yani 25 li yaşlarıma kadar 65-70 kg arasındaydım.iri biriydi ama şişko değildim bence.sonrasında bu hastalıklar ve benimde ihmalimle bir baktım ki 128 kg olmuşum.ve hastalıklarımda daha da artmış.Diyetisyenin burada bence çok önemi var.ve son gittiğim diyetisyen devlet hastanesi doktoru ama o kadar ilgili ve anlayışlı ki.her ay kontrole gel dedi ben o kadar düzenli gidemiyorum ama gittiğimde de başarılı olduğumu söylüyor.şuan işte 98,4 deyim

ve bu zaman kadar öğrendiklerimi özetlersem.herşeyden az ama sık sık.3 ana öğün ve ara öğünler atlanmayacak.

Diyetisyene gitmenin yararıda şu herkesin hastalıklarına ve metebolizmasına göre yardımcı oluyor.ben giderken kan tahlillerimle gidiyorum.ona göre değerlendiriyor.

çok gzel yazmışın canım her kelimene katılıyorum haklısın..128 den 98.4 dşmen olağanüst güzel ve kulağa çok hoş geliyor ben burda bir 10 kgr veremiyorum anlaki ne kadar iradesizim herşeyin başı sağlık gerçekten onu kaybettinmi hiçbişeyin değeri yok..bende şimdi çok çok eski resimlerime baktım bekarken bacaklarımı kalın bulurdum o resimlerime baktım ne kadarda inceymişim:)şimdi bilmiyorum nasıl olcak eski halim gibi hayatta olamam herhalde o zamanlar bekardım tabi hem evlilik hem hamilelik çok değiştirdi fiziği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…