- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #53.601
çok gzel yazmışın canım her kelimene katılıyorum haklısın..128 den 98.4 dşmen olağanüst güzel ve kulağa çok hoş geliyor ben burda bir 10 kgr veremiyorum anlaki ne kadar iradesizim herşeyin başı sağlık gerçekten onu kaybettinmi hiçbişeyin değeri yok..bende şimdi çok çok eski resimlerime baktım bekarken bacaklarımı kalın bulurdum o resimlerime baktım ne kadarda inceymişim:)şimdi bilmiyorum nasıl olcak eski halim gibi hayatta olamam herhalde o zamanlar bekardım tabi hem evlilik hem hamilelik çok değiştirdi fiziği
sen şimdi iştemisin :) bende öğle yemegı yedım biraz ama pek doymadım evi temizledim bugun baya yoruldum belki evde takılırım bugun dısarı cıkmam
sağl canm düzenli sağlıklı beslenince gidiyor kilolar kendinden anlamıyorum bileCanım iradene bayılıyorum , düzenli besleniyorsun ve her hafta kilo veriyorsun , yakında 65 , sonra 60 olacaksın eminim ...tebrikler
kızlar kilo bildiriminde bulundum ama listeye yazmamışsınız ecede ugramamış izinde gibi gözükmüşüm
listeyi bir masal diye bi arkadaş var bizim topikte değil o buraya yazmış yapamazsanız bana haber verin die bende dün baktım saat 4 e geliyor ve bildirim yapılmamış ona msj attım listemizi yaparmısın biz anlamıyoruz dedim o yaptı sağolsun nurcancığım ben seni söyledim ama izinlimi ne geçmişsin ece düzeltsin sornra dedi yani listeyi ben yapmadım...Aaaa yanlışlık olmuş demek ki Nurcan,sanırım biraz zorlanmışlar liste hazırlanırken...Ece de gelmemiş,morali bozuktu onun....Aslı hazırlamış galiba listeyi...
merhaba canm benim işler yoğun yazamıyrum geçen gün yoğunum diye izin istedim ama arkadaşlar sen yoğun oldugunda gelme ssorun değil dediler..kımse yazmıo kızlar gıren okuyup cıkıyo sanırım bu sekılde nasıl motıvemız artcakkı bızım
kızlar bugün çok yoğundum çok düzensiz oldu
9.30 yarım yağlı sütle nesfit
15.00 1 kase yoğurt çorba
17.00 1 tabak ıspanak başı yemeği 1 dilim ekmek
dahda ne yerim bilmiyorum
bugün yemeye fırsat bulamadım menüm böle oldu
sağl canm düzenli sağlıklı beslenince gidiyor kilolar kendinden anlamıyorum bile
inş cnm böyle iradeli giderim her zamn
listeyi bir masal diye bi arkadaş var bizim topikte değil o buraya yazmış yapamazsanız bana haber verin die bende dün baktım saat 4 e geliyor ve bildirim yapılmamış ona msj attım listemizi yaparmısın biz anlamıyoruz dedim o yaptı sağolsun nurcancığım ben seni söyledim ama izinlimi ne geçmişsin ece düzeltsin sornra dedi yani listeyi ben yapmadım...
merhaba canm benim işler yoğun yazamıyrum geçen gün yoğunum diye izin istedim ama arkadaşlar sen yoğun oldugunda gelme ssorun değil dediler..
kızlar motiveleriniz için sağolun kime kızayım bilemiyorumm ya hasret senin değin gibi paramı değiştiriyor acba insanları :??
bugun kendi doktoruma götürdüm meleğimii iğne yazdım ilacla gecmez bu diye 11 aylık kuzum ve 7 kilo 40 gram ya arkadaşlar doktor niye almıyo bu diyo Allah ım bana yardım et 3 aylıktan beri 6 kiloydu şimdide 7 olmusuz dkt r 1 haftaya 8 olsun bu diyo anlamadım ki neresinden tıkıcam kıza
kontrole bi erkek bebek getirdiler vallahi şaka değil 6 aylık 10 kilo doktor çok fazla dedii ama kızlar bebişi bi görün yumak yumak topaç sanki maşallahh Allah ım bnmki ayına göre büyüse sana şükrüm artar Yarabbimm
bence öyle kötü değil bi fazlan hurma abarttım demişsin ya.bir de kraker.o da diğerleriin yanında(su spor falan) hiç kalıyor...tebriklerBugünkü menümü de yazayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir ,domates,yarım bardak kefir
ARA 1 elma,2 ceviz
ÖĞLEN 6 kaşık nohut,yoğurt,2 kaşık bulgur
ARA 1 avuç leblebi,2 mandalina,yarım elma
AKŞAM yumurtalı kabak,yoğurt
ARA hurma biraz abarttım:78::78::78:Biraz da çubuk kraker yidim:78:
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
2 litre su
Bugün biraz fazla yemişim,oruçtan çıkınca şaşırdım...
gider gider bencede ama çok istikrarlı olman lazım...GUNAYDINNN
ızne ayrılırken :70.5
bu hafta :72
gelen 1.3
ıı kızlar cokta kotu degl gıder bunlar 1 haftada
okuyunca şööyle bir çığlık attım maşallah...ta taa tammmm ben geldim
başlangıç: 76 kg
geçen hafta :71.6
bu hafta :69.8
giden :1.8 kg
hedef :60
bnm hedefim haftaya 6 yı görmekti ama bu hafta gördüm musmutluyum
olsun canım sürekli yüksek dozda kilo vermek metabolizmanı yorar.Sonra duraklama döneminden çıkamazsın :18::18::18:bende hemen bildirimimi yapayım
geçen hafta :98,9
bügün :98,4
giden kilo :0,5
yüzdesi :% 0,51
dün regl oldum onun da şişliği vardır diye düşünüyorum.Umarım haftaya daha iyi gider
canım o da iyidir...Sıkma canını ama sende bir sorun yok değil mi?Sanki pek giremiyorsun takıma ya da ben yokum ondan göremedim...Kilo bildirimim kızlar,
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 69.2
Bu hafta:68.7
Giden:500gr
Toplamda giden: 7kg
Hedef: 65
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. Veremeyenlerde inşallah haftaya verirler. Ben yine iyi vermişim diyorum çünkü hiç dikkat etmedim bu hafta. Koşturmaktan verdim sanırım.
bende yeni çıktım o dönemden tüh bak :) Neden daha iyi veriliyor çünkü zorregl döneminde dikkat edip spor yapılınca çok güzel gidiyor arkadaşlar ben ameliyattan sonra buraya geleli 1 ay oldu ilk geldiğimdede regl sonu 2 kg verdim 3 hafta kilo veremedim ve şimdi yine regl sonrası 1.8 gitti..
bende 2 hAFTA sonra 6 lı rakamları grcem karrlıyım nısanlımda basladı bugn dıyete o da bende 10 kılo wercz aksamları yuruyuse cıkcz martta arkadsımn dugunu war 0zamna kadr 3 4 kılo wermek ıstıorum bakalm nolck + cıktım dıe hc motıvem bozlmadıhakettım cnku ben bunu olsn boswer ıstedıklerımı yedım ıctım gozum doydu hahahay
çok hareket etmişsin demekki :)evet aslıcım gercekten az almısım hep dısarıda lahmacn pıde sabhları yne aynı seklde agır seler ıyı yanı aldıgım kılo
böyle okuyunca aklıma gelmiyor ama hepsini kendi listelerimden bakınca hatırlıyorum saol canım ilgin için.Ben hepsiyle tek tek bu hafta ilgileneceğim.Canım düzelttim bu hale getirdim listeyi..
5. Takım 245 Etap
hasretttt 70,5/72.0/ -0.37.5 /%- 0.53 242.etapta ayrılan üye geri döndü
seng 61,8/61,8/0,0/0,00 242.etapta ayrılan üye geri döndü
tdgd 68.5/ 68.7 / -0.2 / - 0.29 %
chosen1234 71,6 / 69.8 / 1.8 / % 2.51
begümD 81.4 Bildirimde bulunmadı
samanyolu (68,2/67,2/1/%1,47)
rezzan784 69,2 / 68.7 / 0.5 / 0.72 %
izmirlipinar 98.9 / 98.4 / 0.5 / 0.5 %
5. Takım ortalaması : 0.55 %
Maway geçen haftaki listede izne çıkmış gözüküyordu acaba önceden olan bir hatamı bilemedim kilosunu nasıl yapacağım Ece geçmişini daha iyi biliyordur ya onu düzeltir ya haftaya doğru şekliyle ekler dedim.
bende çok kaçamak yaptığım zaman moralim bozuk oluyor ama tam o sırada birisi çıkıp zayıflamışsın diyor.(Annem hariç)
Aynen öyleydim o kadar moralim bozuluyor ki ama görenler de kilo vermişsin diyor işin ilginci.
Karataya uyduğumu söyleyemem canım sabahları malum hep yumurtadan çok sıkıldım ama ana kurallarına hala dikkat ediyorum.
kızlar çok sağolun bnde sizleri çok özledim girmemle çıkmam bir oldu biliyorum bnm de bebeğim çok fena hasta çok feci öksüğü var dün doktora götürdümm ama hafifi soğuk almıs dedii ama öyle gözükmüyor pek bugun de cuma sohbetim bndeydii kızım 2 laf ettirmedii moralimde bozuk zaten alt kattaki komsuda kızın geceleri çok ağlıyo sesi çok geliyor dedi onada bozuldum biraz bnm acımdan baksaya bide kızım ağlamadan bn ağlıyom bn o ağlasın istermıyım hiç dişi bir yandan öksürüğü bi yandan off ya bana dua edin nolur gecsin bir an önce bugun tartıldım 72 olmusum saka gibi bir haftada 3 kilo ama hiç bişey yiyemedim kızım iyileşşin istiyorum sadece
anladığım o ki takım yine bişeylerden şikayetçi birşeyleri iyi yapmak istiyor ama yine inat gibi hepimizde birşeyler var...Cuma gününün başından itibaren bir okuyım geçmişi...Dönecem tekrar...
Nurcancım ben senin listeye girmek istediğini görmemiş ya da unutmuş olabilirim.O nedenle taslağa eklememişim
Kızlar ben bildirimde bulunmayan kişi hakkında sezgilerime ya da bilgime dayanarak aynı geçiyorum.Örn. geçen hafta da begümdü sanırım bildirim yapmadı olarak geçilmişti.
Birazdan liste yapımını (sebredebilirsem) ayrıntılarıyla anlatıcam.Size gerekli linkleri de vericem.Takım üyelerinin temel bilgilerini içeren tabloyu da.
Canım ben bu konuda daha önce denedim birilerini seçmeyi ama herkesin bir gerekçesi var haklı olarak...
kimsenin şikayetettiği yok canım..sadece organize olup bir listeyi bile yapamıyoruz sorun bu işte senin gelemediğin zamanlarda burayla ilgilencek burayı toparlıcak biri gerekli..
ben havada kaldım bu hafta yineoff senin taslakta kilom en son kaç acep
Canım ben bu konuda daha önce denedim birilerini seçmeyi ama herkesin bir gerekçesi var haklı olarak...
75 hayatım :)
ehehe ayy 75 yerinde yeller esior
:)
ohoo ona kalsa hayallerimizde görüntünün yerinde senelerdir yelden başka birşey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?