Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen veremem dersen kesinlikle veremezsin.herşeyden önce kendine güvenmelisin.Geçen yıl o kadar hastaydım ki.resmen hayata küsmüştüm.ve bende aynı olumsuz düşüncelerdeydim ki bu da sağlığımı daha çok bozuyor.Şimdi de aynı hastalıklara sahibim ama sağlıklıyım.düzenli spor yapıyorum ve kendimi sağlıklı hissediyorum.

sen şimdi iştemisin :) bende öğle yemegı yedım biraz ama pek doymadım evi temizledim bugun baya yoruldum belki evde takılırım bugun dısarı cıkmam

sen şimdi iştemisin :) bende öğle yemegı yedım biraz ama pek doymadım evi temizledim bugun baya yoruldum belki evde takılırım bugun dısarı cıkmam

evet işyerindeyim.Dışarıda hava o kadar güzel ki.Sabah uyuyakalmışım o yüzden 40 dk yürüyebildim.İş çıkışı da yürüyeceğim.Evde takılmayı özledim.Tadını çıkart.

Canım iradene bayılıyorum , düzenli besleniyorsun ve her hafta kilo veriyorsun , yakında 65 , sonra 60 olacaksın eminim ...tebrikler
sağl canm düzenli sağlıklı beslenince gidiyor kilolar kendinden anlamıyorum bile
inş cnm böyle iradeli giderim her zamn
kızlar kilo bildiriminde bulundum ama listeye yazmamışsınız ecede ugramamış izinde gibi gözükmüşüm

Aaaa yanlışlık olmuş demek ki Nurcan,sanırım biraz zorlanmışlar liste hazırlanırken...Ece de gelmemiş,morali bozuktu onun....Aslı hazırlamış galiba listeyi...
listeyi bir masal diye bi arkadaş var bizim topikte değil o buraya yazmış yapamazsanız bana haber verin die bende dün baktım saat 4 e geliyor ve bildirim yapılmamış ona msj attım listemizi yaparmısın biz anlamıyoruz dedim o yaptı sağolsun nurcancığım ben seni söyledim ama izinlimi ne geçmişsin ece düzeltsin sornra dedi yani listeyi ben yapmadım...

kımse yazmıo kızlar gıren okuyup cıkıyo sanırım bu sekılde nasıl motıvemız artcakkı bızım
merhaba canm benim işler yoğun yazamıyrum geçen gün yoğunum diye izin istedim ama arkadaşlar sen yoğun oldugunda gelme ssorun değil dediler..

kızlar bugün çok yoğundum çok düzensiz oldu
9.30 yarım yağlı sütle nesfit

15.00 1 kase yoğurt çorba

17.00 1 tabak ıspanak başı yemeği 1 dilim ekmek

dahda ne yerim bilmiyorum
bugün yemeye fırsat bulamadım menüm böle oldu

kilo bildiriminde bulundum listeye hesaplıyıp bende yazamadım çok canım sıkıldı.. bana öğretsin biri şu işlemi valla her hafta her hafta burda kim hesaplıcak die bakıoz aslı senle ikimiz şu hesaplama işini öğrenelim ece gelemior herzaman birimizden biri hesaplar listeyi verir sıkıntı kalmaz..

bugun yoğunsundur tabi haftasonu bütün kuaförler yoğun oluyor canım yanında yardımcın varmı bende çok isterdim kuaför olmayı ehehe onun yerine kimyager oldum fön güzel çekerim aslı beni al yanına kalfa yap beni menün az ve sağlıksız canım:)ama süper kilo verirsin sen böle az yemeyle ehehe

of bugun çok sıkıcı içim sıkılıor kızlar ne bu böle anlamadım gidip kendimi okusam iyi olur biraz ferahlarım belki

kızlar motiveleriniz için sağolun kime kızayım bilemiyorumm ya hasret senin değin gibi paramı değiştiriyor acba insanları :??

bugun kendi doktoruma götürdüm meleğimii iğne yazdım ilacla gecmez bu diye 11 aylık kuzum ve 7 kilo 40 gram ya arkadaşlar doktor niye almıyo bu diyo Allah ım bana yardım et 3 aylıktan beri 6 kiloydu şimdide 7 olmusuz dkt r 1 haftaya 8 olsun bu diyo anlamadım ki neresinden tıkıcam kıza
kontrole bi erkek bebek getirdiler vallahi şaka değil 6 aylık 10 kilo doktor çok fazla dedii ama kızlar bebişi bi görün yumak yumak topaç sanki maşallahh Allah ım bnmki ayına göre büyüse sana şükrüm artar Yarabbimm

sen hangi ayda doğum yaptın canım bazı bebeklerin kilosu çok gercekten o bebegınde cokmus

anladığım o ki takım yine bişeylerden şikayetçi birşeyleri iyi yapmak istiyor ama yine inat gibi hepimizde birşeyler var...Cuma gününün başından itibaren bir okuyım geçmişi...Dönecem tekrar...

bence öyle kötü değil bi fazlan hurma abarttım demişsin ya.bir de kraker.o da diğerleriin yanında(su spor falan) hiç kalıyor...tebrikler
GUNAYDINNN

ızne ayrılırken :70.5
bu hafta :72
gelen 1.3
ıı kızlar cokta kotu degl gıder bunlar 1 haftada
gider gider bencede ama çok istikrarlı olman lazım...
ta taa tammmm ben geldim
başlangıç: 76 kg
geçen hafta :71.6
bu hafta :69.8
giden :1.8 kg
hedef :60

bnm hedefim haftaya 6 yı görmekti ama bu hafta gördüm musmutluyum
okuyunca şööyle bir çığlık attım maşallah...
bende hemen bildirimimi yapayım
geçen hafta :98,9
bügün :98,4
giden kilo :0,5
yüzdesi :% 0,51

dün regl oldum onun da şişliği vardır diye düşünüyorum.Umarım haftaya daha iyi gider
olsun canım sürekli yüksek dozda kilo vermek metabolizmanı yorar.Sonra duraklama döneminden çıkamazsın :18::18::18:
canım o da iyidir...Sıkma canını ama sende bir sorun yok değil mi?Sanki pek giremiyorsun takıma ya da ben yokum ondan göremedim...
regl döneminde dikkat edip spor yapılınca çok güzel gidiyor arkadaşlar ben ameliyattan sonra buraya geleli 1 ay oldu ilk geldiğimdede regl sonu 2 kg verdim 3 hafta kilo veremedim ve şimdi yine regl sonrası 1.8 gitti..
bende yeni çıktım o dönemden tüh bak :) Neden daha iyi veriliyor çünkü zor

valla diyetteyken insanın gözü doymuyor ben çok denedim :)

evet aslıcım gercekten az almısım hep dısarıda lahmacn pıde sabhları yne aynı seklde agır seler ıyı yanı aldıgım kılo
çok hareket etmişsin demekki :)
böyle okuyunca aklıma gelmiyor ama hepsini kendi listelerimden bakınca hatırlıyorum saol canım ilgin için.Ben hepsiyle tek tek bu hafta ilgileneceğim.
bende çok kaçamak yaptığım zaman moralim bozuk oluyor ama tam o sırada birisi çıkıp zayıflamışsın diyor.(Annem hariç)

ahh canııım geçmiş olsun aman boşver kim kimi umursuyor ki artık.Konuşur konuşur susar ehehhe

Kızlar öncelikle çooooook özür dilerim.Kendi sorunlarım yüzünden sizleri çok zor durumda bırakmışım.İzinden de döndüğüme göre artık buradaki sorumluluklarımı da aksatmamaya çalışıcam.Ben şimdi en son paylaşıma verilen listemizi vs. toparlayıp hepsini önümüzdeki hafta telafi edicem ve Bundan sonra cuma günleri saat 2-2 buçuk civarı gelip listeyi hazırlıycam...Şu listeyi toparlıyım size son durumumu anlatıcam....

Nurcancım ben senin listeye girmek istediğini görmemiş ya da unutmuş olabilirim.O nedenle taslağa eklememişim
Kızlar ben bildirimde bulunmayan kişi hakkında sezgilerime ya da bilgime dayanarak aynı geçiyorum.Örn. geçen hafta da begümdü sanırım bildirim yapmadı olarak geçilmişti.
Birazdan liste yapımını (sebredebilirsem ) ayrıntılarıyla anlatıcam.Size gerekli linkleri de vericem.Takım üyelerinin temel bilgilerini içeren tabloyu da.

anladığım o ki takım yine bişeylerden şikayetçi birşeyleri iyi yapmak istiyor ama yine inat gibi hepimizde birşeyler var...Cuma gününün başından itibaren bir okuyım geçmişi...Dönecem tekrar...

kimsenin şikayetettiği yok canım..sadece organize olup bir listeyi bile yapamıyoruz sorun bu işte senin gelemediğin zamanlarda burayla ilgilencek burayı toparlıcak biri gerekli..

ben havada kaldım bu hafta yine off senin taslakta kilom en son kaç acep

kimsenin şikayetettiği yok canım..sadece organize olup bir listeyi bile yapamıyoruz sorun bu işte senin gelemediğin zamanlarda burayla ilgilencek burayı toparlıcak biri gerekli..
Canım ben bu konuda daha önce denedim birilerini seçmeyi ama herkesin bir gerekçesi var haklı olarak...
ben havada kaldım bu hafta yine off senin taslakta kilom en son kaç acep

75 hayatım :)

:)
ohoo ona kalsa hayallerimizde görüntünün yerinde senelerdir yelden başka birşey yok :)

ay içim açıldı böle çiçekler filan eklemişin iyi olmuş yazın ne güsel sohbetediyoduk ya yazı özledim okullar tatil olunca geceleri burda oluodun sanki öle kaldı hafızada benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…