Selam benim canlarım hemen müjdemi vereyim bugün daha iyi hissediyorum bunedenle bir sürü alıntı yaptım uzun zuzn yazacam inşallah:))
mehalim yaz geldi bak ne kaldı atlayın gelin ben size hiçbiryerde bulamayacağınız bir kahve keyfi yaşatayım kızlar ağasında
fincanda pişmiş türkkahvesi yanında damlasakızlı lokum
mekan süper zaten tonozların altında kalabalık insanlar sevgililer çifte kumrular avluda çay bahçesi of ooof
ahh emelim varyaa içim gitti hemde nasıl oraya gelmeyi okadar çok isterimki sizlerel üçbeş lafın belini kırsam başka ne isterki insan.
amann sorma mehalim yaaa

bende çaktırmamaya uğraşıyorumda moral kötü..
neden böyle oluyorki kallisim vardır bir yerde hatamız ancak nerde inan çözemiyorum bu konuda emelden yardım isteyecektim bu hafta ama takıma çok girmeyince oda kaldı emelim okur bu yazıyo nasılsa.vallaha uyuz oldum kendime inemedim bir türlü 59 a
bebegim inan merak ettim . hatta cidden psikolojik bir girdaba düstügünü bile düsündüm. benim bildigim mehalim bana bunlari düsündürdü. acil anlat bebegim dermani mutlaka vardir. iki anlayisli sözde olsa verebilecegimiz seninle oldugumuzu biliyorsun. benim icin cok önemlisin cok degerlisin:teselli:
annem vallaha çok duygulandım yazdıklarına kocaman öpüyorum seni.keşke burdan yazabileceğim klavyeden dökebileceğim sıkıntılar olsada paylaşsam ama istesem bile klavyeyi kullanarak aktarabileceğim durumlar değil.ama senin sizlerin bu ilgisi bana huzur veriyor çok saolun.
mehalim yaa sana kaç kez söyledimde cevap vermedin kocayı kandırda beraber gidelim nolurr izmireyerimseniben senle gitmeyi çok ama çok isterim... hayatımızda bir daha böyle fırsat yakalayamayızki.. kandıramazmısınki:sm_confused:
kallisim haklısın eşşek kafalı ben okuyorum ancak cevap verme zahmetine katlanmadım:))
ahh be kallisim keşke yollasa benimki hayatta izin vermezmirmirmirmir.12 yıldır hayatımızda hiç ayrı bir yerelere gitmedik biliyomusun ne o beni bırakır gider nede ben.ben bir keresinde diretmişttim ank halamın kızına gitmek için kavga döğüş gittim:jeyyar: ordada oğluşumda bende doğalgazdan zehirlendik az daha tahtalı köye gidiyorduk o ilk ve son oldu.:1no2:
ama nasıl isterdim anlatamam yemin ederim :))
dur ben kandırım sizi hadi siz gelin sizi gezdirim her ne kadar denize nazır kahve olmasada peri bacalarına nazır içeriz kahveleri:içelim: vallaha gerçek diyorum evim müsait buyurun gelin başımla beraber:))
hanımlar oncelıkle ev kıyafetlerımleyım cok cok ozur dılıyorum sızden yoksa pek pacoz degılımdır-tatlicadiarzu-
süper gidiyorsun cedric asla bırakma devamm tam gaz hemde:))
ayy bizim takımda toptan kokoş çıktı bende pek meraklıyımdır tırnaklara üniversiteye gidene kadar yerdim ama uzun tırnaklara nasıl özenirdim abamda oje sürdürmezdi hep içimde kalırdı.ama üniversitede utandım tırnaklarımdan orda bıraktım sonra gelsin ojeler.şimdi hiç ojesiz bakımsız durmam haa:))