Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

daha yrümüyor bakalım ne zaman yrücek zor olur canım şuanda bisiklet ece gelirse bugun ben için süper olcak 2 yemi bölüncek benim hesap neolcak bişi bilmiorum

selam kızlar .ece ortalıkda yok Aslı ne olur nasıl yapılır ki beni e endişe sardı.liste de yok galiba ortada ((

selam kızlar .ece ortalıkda yok Aslı ne olur nasıl yapılır ki beni e endişe sardı.liste de yok galiba ortada ((

eski bir masala msj attım ama online deil zatende ece gelmiş aşağıda görünüyor
her cuma liste stresi yaşıyoruz yaa şu işi öğrenelim hepberaber herkes kendi yüzdesini hesaplamak zorunda olsun bence

ece beni hallediver bu hafta izinden döndüm
gecen hafta:75
bu hafta:76
gelen:1 kgr

benim yüzümden yaşıyorsunuz yaa.Valla çok üzülüyorum artık
ececiğim sende okuyorsun işlerin var sonuçta ama
senden ricam kaptan olarak herkese kendi yüzdesini hesaplama zorunluğu getir
nasıl yapıldığını anlat herkes kendi bildirimini yapıp yüzdesini hesaplasın burda olan kişide listeyi paylaşıma verir
ben herkesi hesaplayamm herkeste beni hesaplamak zorunda değil
herkes hesaplarsa ortalık karışmaz sende gelemedim diye stres girmezsin

isimler ve geçen haftanın son halinin listesi olsa ve her kişi kendi yüzdesini ilave edip yenilese liste kendi kendine oluşmuş olur .

isimler ve geçen haftanın son halinin listesi olsa ve her kişi kendi yüzdesini ilave edip yenilese liste kendi kendine oluşmuş olur .

geçen haftanın listesini cuma takımı paylaşım alanında bulabiliriz cnm
bende onu diyorum herkes kenidini yazsa liste kendiliğinden oluşur
burayada saat 3 gibi giren bi arkadaş da paylaşıma verir

o zaman şöyle yapalım:Bu haftasonu artık en ince ayrıntısına kadar anlatalım.Ve ben her girdiğimde olan değişiklikleri güncellemekle beraber taslağı falan hazırlayıp size vereyim.Kural haline getirelim yüzde hesaplamayı.Herkes hesaplar listeyi derler ve kardeş takıma kontrole verir...

kesinlikle böyle bi kural olmalı sen geldiğinde bile hazır olur uğraşmazsın
sen anlat anlattığında herkes bilgisayarının word une kaydetsin unutmamak için
ben duydum diğer takımlarda herkes yüzdesini kendi hesaplıyormuş

o zaman ben şimdilik önümüzdeki haftanın taslağını ekliyim şimdiden onuda kaydedin ne olur ne olmaz...

geçen haftanın listesini cuma takımı paylaşım alanında bulabiliriz cnm
bende onu diyorum herkes kenidini yazsa liste kendiliğinden oluşur
burayada saat 3 gibi giren bi arkadaş da paylaşıma verir

iyi fikir canım.sen yada ben yada ece birimiz illa giriyoruz zaten.

ececim bak şu şekil dimi
geçen hafta-bu hafta =verilen kg*100 / geçen hafta =ve sonuç yüzdesi oluyor. hatalıysan düzeltirmisin .ben bu şekilde hesaplıyorum.yani geçen haftadan kilo kaybımızın yüzdesi bu haftanın değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…