Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hesaplama kuralını ve listeyi not ettim , haftaya inş herkes kendi hesaplamasını yapar .

Aslı ve Hasret bana yetişmenize izin vermeyeceğim , haftaya bakalım ne olacak , demek yarış yapıyoruz , şimdi çok hırslandım bak ....

Takımın 6 ayda 1 kilo veren vahim elemanı olarak buna durrrrrrrr demenin zamanı geldi .... zaman geçiyor . .....

ilk işim yarın tam buğday ekm almak . Geçen yıl çok dikkat ederek 1 ayda 4 kg vermiştim . demek ki benim kaçamak yapmamam gerekiyor. en ufak hata 500 gr a sebep oluyor.

ne yapalım vücudum böyle hiç bırakmayacağım ...

sekerlerım ıyı aksamlar menumu yazıyorum bugunkı
sabah ıkı dılm ekmek cay peynır
ara:mandalına bırtane
öğlen:bol salata corba sulu yemek
ara elma
aksam bır tabak pırasa zeytınyağlı bol lımonlu
1 lıtre su
3 adet yesıl cay
hepınızı opuyorum ıyı geceler

İyi geceler kızlar,kilo veren arkadaşları kutlarım
Sabah 8 de evden çıktım ,akşam 6 da eve döndüm,başağrısından gözüm açılmıyor inanın,ama katkım olmasa da kaçıncı olduk diye merak ettim.....Bugün yediklerime dikkat ettim....
SABAH 2 yumurta,biraz peynir ,8 zeytin,domates,1 bardak kefir,1 çay bardağı fıstık
ÖĞLEN çorba, balık, salata
AKŞAM 2 kaşık haşlanmış et,kereviz,yoğurt,5 hurma
SPOR 45 dk hızlı tempoda
2 litre su içtim....Şimdilik bu kadar arkadaşlar yatsam iyi olacak duramıyorum artık...
Bu arada Karatay diyeti yapıyorum o yüzden menüm biraz tuhaf gelebilir...

Son düzenleme:
bncede bncede bu hafta 1.yapalm bgubumuzu dun kacıncı olduk acaba:26:
deryaaa kac bızden en arkada bnım en onde sen ortada aslı

keske bıraz dha su ıceblseydn cnm ama menn guzl

ıns hersey yoluna gırr ablacm en kısa zamnda

bende dün eve gidip barbunya yemeği ve mantar sote yaptım bugüne yemek hazır öğlen yiyeceğim barbunyayı akşamda mantarı
afiyet olsun canım menün güzel misafirlerin gelmedi herhalde:18: hasretim geçmişi okumadın sanırım sana kilo çizelgesi yapmıştım bi kaç sayfa önde bak istersen
profilimi düzenleden imza kısmına yapıştıracaksın
tşk ederim canm buranın motivasyonu büyük bende düzenli beslenince kendiliğinden gidiyor kilolar
pazardan beri hiç kaçamak yapmadım yarın yine pazar ve kaçamaklar beni bekler

az kaldı derya yetişmeme 1 kgdan az var hadi hızlanda sana yetişmeyelim
yaz geliyor deryam bencede dur deme zamanı
ben 2 paket aldım buzluğa koydum ekmeklerimi buğday ekmeğni unonun 100 de yüz buğday ekmeğini öneririm
hadi bakalım yarışşş başlasınnnn

menün güzel hayatım
ama su az olmamış
çalıştığın yerde 500 ml şişen olsun doldur doldur iç bence
akşam yemeğin yanında 1 dilim ekmek yiyebilirsin yourtta olsa iyi olur

10. olmuşuz
ama haftaya 1. olacağızz
menün güzel ablam karataya uygun afiyet olsun

günaydın kızlar gece pek uyumadık
gece eşim hastalandı ateşi çıktı 39 dereceydi
kolaltlarına ve alnına ıslak bezle biraz düşürüp acile gittik
çok şükür sabah daha iyiydi
dışarda çalıştığı için soğuk yemiş
şimdi işe geldim oda annesigile gitti

sizde ne var ne yok?

Geçmiş olsun canım , bu havalar insanı çabuk hasta ediyor.

ben de sabah 9.00 da uyandım .biraz menemen , peynir ve 2 dilim ekmek , yağsız çökelek yedim . şekersiz çay .
su içmeye başlıyorum . öğlene kadar 1 lt yi bitiririm inş . akşam spor var . yemeğimi 16.00 da yemem gerekiyor.

Arzucum ikimiz aynı kilodayız . hadi bu hafta biraz gayret edelim .senin de işlerin düzene girdi heralde.

günaydın Hasretcim.

sabah 6,30 da kalktım .1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kk peynirle kahvaltımı yaptım
1,5 saat yürüyüp işe geldim ve 1 lt su içtim hemen
birazdan da yeşil çay yaparım kendime

Maşallah pınarcım , bu ne hız böyle , su , spor , çay ,ayyy ben de gidip su içeyim .

sağol canım çok şükür şimdi iiyi
bende senn gibi kahvaltımı yaptım yarım litrlik suyum bitti bile..
akşam yemeğin çok erken değilmi dryacğım benm akşam yemeğim 19.30 u buluyor.
bence öğlenini 14 gibi yersen spora aç gitmezsin
19 dada akşam yemeğini yersin

bencede :)
Günaydın Hasretcim , ben de kahvaltımı yaptım , uğrayıp ne yapıyorsunuz diye bakayım dedim . biraz sonra alışveriş gideceğim ...sporum akşam , evde işlerimi hallederim bugün ..
gunydn tekrrdan canm ıı alıswqersler smdıden dıyet seler almayı untma
guzl masllah
gecmıs olsn aslıcım
günaydın Hasretcim.

sabah 6,30 da kalktım .1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kk peynirle kahvaltımı yaptım
1,5 saat yürüyüp işe geldim ve 1 lt su içtim hemen
birazdan da yeşil çay yaparım kendime
ne guzl yuruys yapıosun cnm sabhları

aslıcm gecmıse bakamamıstm bakıp hemn yapcm smdı teskkur ederm hayatm ama 10. olmamıza uzuldum okadr kılo werdık bıde
haftaya ıns

gecmıs olsn aslıcım
sağol canm benm
aslıcm gecmıse bakamamıstm bakıp hemn yapcm smdı teskkur ederm hayatm ama 10. olmamıza uzuldum okadr kılo werdık bıde
haftaya ıns
kepelekimelekin çizelgeinide ben yaptım onu yapmışken sennkinide yaptım
bide hasretciğim dünkü konuşalanları sanada söyleyeyim herkes kendi yüzdesini hesaplayarak kilo bildirimini yaacak ece zaten anlatılacak nasıl yapıldığını

hasretim yaptığım çizelge zamn aşımı nedeniyle hata veriyormuş
bensana ynisini yapıyorum
hemn yapıştır gördüğünde

Son düzenleme:
Slm kızlar... Nasılsınız?

Aslıcım eşine geçmiş olsun. Onların hastalığı da zor oluyor değil mi? Benim eşim de hala yatıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…