- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.221
bncede bncede bu hafta 1.yapalm bgubumuzu dun kacıncı olduk acaba:26:Kızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum . Özellikle 69 lara inen Hasret , Aslı ve Pınar hepinize maşallah
Özellikle Aslı ve Hasret , takımı yalnız bırakmadığınız ve motivasyonunuz için . Aslıcım düzenli beslenerek bizlere örnek oluyorsun , istikrarlı bir şekilde zayıflıyorsun ,mükemmelsin canım .
Bizlere gelince sizi kendimize örnek alarak gelecek hafta daha iyi olacağız. hadi kızlar birlikte 5. takımı yukarılara taşıyalım ....
deryaaa kac bızden en arkada bnım en onde sen ortada aslıHesaplama kuralını ve listeyi not ettim , haftaya inş herkes kendi hesaplamasını yapar .
Aslı ve Hasret bana yetişmenize izin vermeyeceğim , haftaya bakalım ne olacak , demek yarış yapıyoruz , şimdi çok hırslandım bak ....
Takımın 6 ayda 1 kilo veren vahim elemanı olarak buna durrrrrrrr demenin zamanı geldi .... zaman geçiyor . .....
ilk işim yarın tam buğday ekm almak . Geçen yıl çok dikkat ederek 1 ayda 4 kg vermiştim . demek ki benim kaçamak yapmamam gerekiyor. en ufak hata 500 gr a sebep oluyor.
ne yapalım vücudum böyle hiç bırakmayacağım ...
sekerlerım ıyı aksamlar menumu yazıyorum bugunkı
sabah ıkı dılm ekmek cay peynır
ara:mandalına bırtane
öğlen:bol salata corba sulu yemek
ara elma
aksam bır tabak pırasa zeytınyağlı bol lımonlu
1 lıtre su
3 adet yesıl cay
hepınızı opuyorum ıyı geceler
İyi geceler kızlar,kilo veren arkadaşları kutlarım
Sabah 8 de evden çıktım ,akşam 6 da eve döndüm,başağrısından gözüm açılmıyor inanın,ama katkım olmasa da kaçıncı olduk diye merak ettim.....Bugün yediklerime dikkat ettim....
SABAH 2 yumurta,biraz peynir ,8 zeytin,domates,1 bardak kefir,1 çay bardağı fıstık
ÖĞLEN çorba, balık, salata
AKŞAM 2 kaşık haşlanmış et,kereviz,yoğurt,5 hurma
SPOR 45 dk hızlı tempoda
2 litre su içtim....Şimdilik bu kadar arkadaşlar yatsam iyi olacak duramıyorum artık...
Bu arada Karatay diyeti yapıyorum o yüzden menüm biraz tuhaf gelebilir...
GUNAYDIN NASILSInız dha kımseler gelmedı sanırım
bende dün eve gidip barbunya yemeği ve mantar sote yaptım bugüne yemek hazır öğlen yiyeceğim barbunyayızaten terslik biryerde başladımı ardı kesilmez.inşallah üşüyüp hasta falan olmazsın.benim yemeğim yok karnıbahar pişireyim diyorum ama evde de pişmiş hazırda yemek olmayınca iş çıkışı yorgun ve aç zor oluyor.belki de anneme giderim.birgn önce akşamdan hazır olunca rahat ediliyor.
afiyet olsun canım menün güzelkızlar bugn cok yogndm kusra bakmayn gıremedm hıc
menum sabah omlet az 3 sıyah zeytn azcık peynır 1 dılm cawdr ekmegı
ara yarm mandalına
oglen cflaks
ara yok
aksam kofte salata corba
cıkmak zoundaym grsrz
tşk ederim canm buranın motivasyonu büyük bende düzenli beslenince kendiliğinden gidiyor kilolarKızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum . Özellikle 69 lara inen Hasret , Aslı ve Pınar hepinize maşallah
Özellikle Aslı ve Hasret , takımı yalnız bırakmadığınız ve motivasyonunuz için . Aslıcım düzenli beslenerek bizlere örnek oluyorsun , istikrarlı bir şekilde zayıflıyorsun ,mükemmelsin canım .
Bizlere gelince sizi kendimize örnek alarak gelecek hafta daha iyi olacağız. hadi kızlar birlikte 5. takımı yukarılara taşıyalım ....
az kaldı derya yetişmeme 1 kgdan az var hadi hızlanda sana yetişmeyelimHesaplama kuralını ve listeyi not ettim , haftaya inş herkes kendi hesaplamasını yapar .
Aslı ve Hasret bana yetişmenize izin vermeyeceğim , haftaya bakalım ne olacak , demek yarış yapıyoruz , şimdi çok hırslandım bak ....
Takımın 6 ayda 1 kilo veren vahim elemanı olarak buna durrrrrrrr demenin zamanı geldi .... zaman geçiyor . .....
ilk işim yarın tam buğday ekm almak . Geçen yıl çok dikkat ederek 1 ayda 4 kg vermiştim . demek ki benim kaçamak yapmamam gerekiyor. en ufak hata 500 gr a sebep oluyor.
ne yapalım vücudum böyle hiç bırakmayacağım ...
menün güzel hayatımsekerlerım ıyı aksamlar menumu yazıyorum bugunkı
sabah ıkı dılm ekmek cay peynır
ara:mandalına bırtane
öğlen:bol salata corba sulu yemek
ara elma
aksam bır tabak pırasa zeytınyağlı bol lımonlu
1 lıtre su
3 adet yesıl cay
hepınızı opuyorum ıyı geceler
10. olmuşuzİyi geceler kızlar,kilo veren arkadaşları kutlarım
Sabah 8 de evden çıktım ,akşam 6 da eve döndüm,başağrısından gözüm açılmıyor inanın,ama katkım olmasa da kaçıncı olduk diye merak ettim.....Bugün yediklerime dikkat ettim....
SABAH 2 yumurta,biraz peynir ,8 zeytin,domates,1 bardak kefir,1 çay bardağı fıstık
SPOR 45 dk hızlı tempoda
2 litre su içtim....Şimdilik bu kadar arkadaşlar yatsam iyi olacak duramıyorum artık...
günaydın kızlar gece pek uyumadık
gece eşim hastalandı ateşi çıktı 39 dereceydi
kolaltlarına ve alnına ıslak bezle biraz düşürüp acile gittik
çok şükür sabah daha iyiydi
dışarda çalıştığı için soğuk yemiş
şimdi işe geldim oda annesigile gitti
sizde ne var ne yok?
İyi geceler kızlar,kilo veren arkadaşları kutlarım
SPOR 45 dk hızlı tempoda
günaydın Hasretcim.
sabah 6,30 da kalktım .1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kk peynirle kahvaltımı yaptım
1,5 saat yürüyüp işe geldim ve 1 lt su içtim hemen
birazdan da yeşil çay yaparım kendime
GUNAYDIN NASILSInız dha kımseler gelmedı sanırım
Geçmiş olsun canım , bu havalar insanı çabuk hasta ediyor.
ben de sabah 9.00 da uyandım .biraz menemen , peynir ve 2 dilim ekmek , yağsız çökelek yedim . şekersiz çay .
su içmeye başlıyorum . öğlene kadar 1 lt yi bitiririm inş . akşam spor var . yemeğimi 16.00 da yemem gerekiyor.
bencede :)sağol canım çok şükür şimdi iiyi
bende senn gibi kahvaltımı yaptım yarım litrlik suyum bitti bile..
akşam yemeğin çok erken değilmi dryacğım benm akşam yemeğim 19.30 u buluyor.
bence öğlenini 14 gibi yersen spora aç gitmezsin
19 dada akşam yemeğini yersin
gunydn tekrrdan canm ıı alıswqersler smdıden dıyet seler almayı untmaGünaydın Hasretcim , ben de kahvaltımı yaptım , uğrayıp ne yapıyorsunuz diye bakayım dedim . biraz sonra alışveriş gideceğim ...sporum akşam , evde işlerimi hallederim bugün ..
guzl masllahGeçmiş olsun canım , bu havalar insanı çabuk hasta ediyor.
ben de sabah 9.00 da uyandım .biraz menemen , peynir ve 2 dilim ekmek , yağsız çökelek yedim . şekersiz çay .
su içmeye başlıyorum . öğlene kadar 1 lt yi bitiririm inş . akşam spor var . yemeğimi 16.00 da yemem gerekiyor.
gecmıs olsn aslıcımgünaydın kızlar gece pek uyumadık
gece eşim hastalandı ateşi çıktı 39 dereceydi
kolaltlarına ve alnına ıslak bezle biraz düşürüp acile gittik
çok şükür sabah daha iyiydi
dışarda çalıştığı için soğuk yemiş
şimdi işe geldim oda annesigile gitti
sizde ne var ne yok?
ne guzl yuruys yapıosun cnm sabhlarıgünaydın Hasretcim.
sabah 6,30 da kalktım .1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 kk peynirle kahvaltımı yaptım
1,5 saat yürüyüp işe geldim ve 1 lt su içtim hemen
birazdan da yeşil çay yaparım kendime
sağol canm benmgecmıs olsn aslıcım
kepelekimelekin çizelgeinide ben yaptım onu yapmışken sennkinide yaptımaslıcm gecmıse bakamamıstm bakıp hemn yapcm smdı teskkur ederm hayatm ama 10. olmamıza uzuldum okadr kılo werdık bıde
haftaya ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?