Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende dunden berı yapamıyorum format uygun degıl dıyo ımza kısmına kopyalarken harfı harfıne de gıdıyorum acıklamaların ama olmadı napım artık

canm bir daha dene bende kaç aydır uğraşıom yeni yapabildim sen çizlgeni oluştur
aşağıda çıkan yazılardan
http ile başlayan png ile bilen kısma kadar kopyala yapıştır

benmkinin yapıştırdığım kısmı şöyle
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wc4IA5S/weight.png
sende yazının ortasındaki bu kısmı sadece kopyalayıp yapıştıracaksın

çizelgelerinizi yapamıyorsanız kızlar ben yapabilirim öğrendim galiba bu işi

başalngıç kilo
hedef kilo
şuanki kilonuzu varin bana yapayım size

Selam kızlar bu haftaki bildirimim şöyle, çok kötüü vereceğime alıyorum moralim bozuldu. Hedefe bu kadar az kalmışken yaptığıma bak. Neyse hastalığıma veriyorum. Hiç su içemedim doğru dürüst. Ondan olabilir mi acaba?

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 68.7
Bu hafta:68.9
Gelen: 200 gr
Toplamda giden: 6.800kg
Hedef: 65

gecen hafta:75
bu hafta:76
gelen:1 kgr

bu hafta izinden dönmüş gibi sayılırım ecenin dikkatine

kız 200 gram almışsın sadecesanki çok almışsın gibi yazmışsın
su içediysen vücudun su tutmuş olabilir
hastaydın sonuçta bence gayet iyisin
gecen hafta:75
bu hafta:76
gelen:1 kgr

bu hafta izinden dönmüş gibi sayılırım ecenin dikkatine
nurcanım
sen aslında 1 kg verdin dimi 77 din diye hatırlıyorum
listeye yansıyan bu oldu herhalde

hım canım 77 bucuk gibi cıkıordum gecen cuma işte bu hafta cıplak tartıldım 76 işte bilmiorum ya canım sıkılıor aslında anca 4 kilo gitti sabretmek gerek bu işler için ekmegı yıyorum ıste ac kalınca cok basım agrıor bu hafta hıc dısarı cıkmadım hareket yok yürüyüş yapsam ıyı gelıor evde de pek hareket yapamıorum cocuk heryerde

lale senin nicki okuyamıorum canım diettenmidir nedir gözler kaydı iyice bende:)anlamı ve manasını ne canım aydınlat bizi:)

lale senin nicki okuyamıorum canım diettenmidir nedir gözler kaydı iyice bende:)anlamı ve manasını ne canım aydınlat bizi:)

babasının kızı demek oluyo şekerim babam kucuklukten oyle sevdıgı ızın kelebegım melegım dıye onun bırlesmesınden boyle bısey cıkardım

Son düzenleme:
yaş 26 hayatımcok tesekkur ederımm hemen denıyorum
ohh çizelgende tam oldu
sabır işi ya kilo vermek gerçekten
ekmeğin bi zararı olacağını düşünmüyorum ben çok yemiyorsunki zaaten
aslında çocuk peşinde koşturmakta kalori yaktırır
oğlişin anne baba diyebiliyor dimi
hafif dillenmiştir

ece gelecekmi acaba yine liste stresi bastı beni
kızlar ece gelmezse 3 e kadar bende burda olmazsam eski bir masal adlı arkadaşa msj atın o yaparım diyordu
eski bir masal arkadaşın geçen cuma yazışmaları var burda profilinide ordan ulaşabilirsiniz

baba filan dior canım aslında evde baya hareketliyiz doğru ama yetmiyor annemlerin boş evde benim kondisyon bisikletim var bekarken almıştım çok orjinal bişey onu dedim sabah getirsemmi eve die ama sonra dedim müziksiz olmaz müzik acamam cocuk uyurken filan birde rahatta bırakmıyor önünde arkanda ben nereye o oraya vazgectım evde yer kaplıcak şimdi bi o eksikti zaten evde

bak sen anne diceğine baba diyorr
benm oturma odam çok küçük canm 2 kanepe ancak sığıyo ortadaki boşluğa kodum tv karşısına bisikleti tv olmasa çok zor yaparım diziye dalıyorum zamn geçiyor
oğlişin akşam kaçta uyuyorki akşam yapsan nasıl olur
ama getirsende oğlişe dikkat etmek lazım olur allah korusun takılır falan zaten yeni yenide yürüyordur bilemedimki nasıl yapsan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…