- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.161
çizelgemdede değişikliği yaptım
bende dunden berı yapamıyorum format uygun degıl dıyo ımza kısmına kopyalarken harfı harfıne de gıdıyorum acıklamaların ama olmadı napım artık
çizelgelerinizi yapamıyorsanız kızlar ben yapabilirim öğrendim galiba bu işi
başalngıç kilo
hedef kilo
şuanki kilonuzu varin bana yapayım size
harıkasın hayatım ya hay senden allah razı olsun bak baslangıcım 90 suan 87 hedef 60
kız 200 gram almışsın sadecesanki çok almışsın gibi yazmışsınSelam kızlar bu haftaki bildirimim şöyle, çok kötüü vereceğime alıyorum moralim bozuldu. Hedefe bu kadar az kalmışken yaptığıma bak. Neyse hastalığıma veriyorum. Hiç su içemedim doğru dürüst. Ondan olabilir mi acaba?
Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 68.7
Bu hafta:68.9
Gelen: 200 gr
Toplamda giden: 6.800kg
Hedef: 65
nurcanımgecen hafta:75
bu hafta:76
gelen:1 kgr
bu hafta izinden dönmüş gibi sayılırım ecenin dikkatine
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w4fdh0h/weight.png
bunu proifilimi düzenleden imza kısmına yapıştır ok tatlım
bu rada yaşın kaç laleciğim?
hım canım 77 bucuk gibi cıkıordum gecen cuma işte bu hafta cıplak tartıldım 76 işte bilmiorum ya canım sıkılıor aslında anca 4 kilo gitti sabretmek gerek bu işler için ekmegı yıyorum ıste ac kalınca cok basım agrıor bu hafta hıc dısarı cıkmadım hareket yok yürüyüş yapsam ıyı gelıor evde de pek hareket yapamıorum cocuk heryerdekız 200 gram almışsın sadecesanki çok almışsın gibi yazmışsın
su içediysen vücudun su tutmuş olabilir
hastaydın sonuçta bence gayet iyisin
nurcanım
sen aslında 1 kg verdin dimi 77 din diye hatırlıyorum
listeye yansıyan bu oldu herhalde
lale senin nicki okuyamıorum canım diettenmidir nedir gözler kaydı iyice bende:)anlamı ve manasını ne canım aydınlat bizi:)
ohh çizelgende tam olduyaş 26 hayatımcok tesekkur ederımm hemen denıyorum
sabır işi ya kilo vermek gerçektenhım canım 77 bucuk gibi cıkıordum gecen cuma işte bu hafta cıplak tartıldım 76 işte bilmiorum ya canım sıkılıor aslında anca 4 kilo gitti sabretmek gerek bu işler için ekmegı yıyorum ıste ac kalınca cok basım agrıor bu hafta hıc dısarı cıkmadım hareket yok yürüyüş yapsam ıyı gelıor evde de pek hareket yapamıorum cocuk heryerde
baba filan dior canımaslında evde baya hareketliyiz doğru ama yetmiyor annemlerin boş evde benim kondisyon bisikletim var bekarken almıştım çok orjinal bişey onu dedim sabah getirsemmi eve die ama sonra dedim müziksiz olmaz müzik acamam cocuk uyurken filan birde rahatta bırakmıyor önünde arkanda ben nereye o oraya vazgectım evde yer kaplıcak şimdi bi o eksikti zaten evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?