Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[COLOR="#F F0000"]5. Takım 247. Etap[/COLOR]

hasretttt 69,8///%
seng 63,0///%
tdgd 68,4///%
chosen1234 69,4///%
begümD 79,5///%
samanyolu 68,4///%
rezzan784 68,9///%
izmirlipinar 96,5///%
maway 76,0///%
sirine35 70,9///%

[COLOR="#0000 FF"]5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%....)[/COLOR]

aynen öyle hayatım.doğru.

Slm hanımlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Bu gün eşim evde hasta. O nedenden pek yazmıyorum...
geçmiş olsun canm eşine

kızlar bu takımda kim varsa şu taslağı kopyalayın bilgisayarınıza

bende hesaplama şeklini pc me kaydettim
herkes her hafta

chosen1234 69,8/69,4/0,4/%0,57
bildirimini bu şekilde yapsın arkadaşlar

kızlar ben yokum lıstede haftayamı olucam bana bu ısler bıraz karısık gelıyoda bıde bu hesapladıgınız yuzde nedır :26:ay cok soru soruyorum ogrenene kadar katlanıcaksınız artk

kızlar ben yokum lıstede haftayamı olucam bana bu ısler bıraz karısık gelıyoda bıde bu hesapladıgınız yuzde nedır :26:ay cok soru soruyorum ogrenene kadar katlanıcaksınız artk
ece hesaplamayı haftasonu anlatacak cnm biiyere not alırsın bizde yeni öğreniyoruz herkes kendi yapacak hesplamasını

8.30: 2 kuru kayısı, 2 ceviz

10.00: 1 tane tam tahıllı simit, 1.5 kk peynir domates salatalık biber

11.30: az şekerli türk kahvesi(1 çay kaşığı şeker)

14.30: 5 kaşık az yağlı kıyma yemeği, yarım kase yoğurt,salata

17.00:1 küçük elma

19.00: nesfit yarım yağlı sütle(yemek yokta )

e kendi işyerin olunca iş sakinken kaçabilirsin ne güzel.hava da güzelse gez ne güzel seri sonu indirimleri bitmeden

pınarım dün 6 buçukta çıktım eleman dükkandaydı 2 müşteri üst üste gelmiş saat geç olunca ee soğuk karanlık tekrar evden işe geldim kızı evlerine bıraktım
bellide olmuyorki bu müşterilerin hali şimdi ben çıkarım biri gelir
dün çıktım eve gittim enerjide su ısınmış dedim duş aldım ymek yerken elektrk gitti
kız dükkanda neyse arabyla gidem bırakem dedim
elektirik olmayınca arabanın çıkacağı kapı otomatigi açılmadı neyse anahtar buldum hallettimde böle bazen herşey ters gider ya aynen öyle oldu
saçlarım ıslak hava soğuk elektirik kesik öyle oldu yani
aslında bizim iş randevulu ama tabi yüzde 50 si bildiği halde ranevusuz geliyor

bugünde inan gezesm yok eve gidecem orada işler beni bkler yarına barbunya yapayım diyorum dünden suya ısladım

zaten terslik biryerde başladımı ardı kesilmez.inşallah üşüyüp hasta falan olmazsın.benim yemeğim yok karnıbahar pişireyim diyorum ama evde de pişmiş hazırda yemek olmayınca iş çıkışı yorgun ve aç zor oluyor.belki de anneme giderim.birgn önce akşamdan hazır olunca rahat ediliyor.

kızlar bugn cok yogndm kusra bakmayn gıremedm hıc
menum sabah omlet az 3 sıyah zeytn azcık peynır 1 dılm cawdr ekmegı
ara yarm mandalına
oglen cflaks
ara yok
aksam kofte salata corba
cıkmak zoundaym grsrz

merhaba ben mesaj atmıştım ama geri dönen olmadı. 22 yaşındayım boyum 166 kilom ise 71 üç gün önce spora başladım; daha önce de yapmıştım ama destek olmayınca olmuyor. beni de aranıza alır mısınız?

Canım şu an takımımızda boş yerimiz yok. Listeye girmeden de burada olabilirim yeter ki motivasyon olsun diyorsan buyur her daim yardımcı oluruz. Ama listeye girmek istiyorum dersen;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/71509-cuma-zayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-245.html

Bu linke mesaj yaz Cuma zayıflama takımlarına katılmak istediğini hikayenle birlikte yazarsan muhakkak takımında boş yeri olan bir kaptan seni davet edecektir...

anladım yine de çok teşekkür ederim ordan pek cevap gelmiyomuş da bu yüzden buraya yazmıştım. cevapladınız için sağolun

begüme canım ne yazık ki takımımızda yerimiz kalmadı..Arkadaşımızın da dediği gibi istersen listeye girmeden de aramızda olmak biz memnun oluruz.Umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın...

Kızlar biz 10. olduk

Kızlar kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum . Özellikle 69 lara inen Hasret , Aslı ve Pınar hepinize maşallah

Özellikle Aslı ve Hasret , takımı yalnız bırakmadığınız ve motivasyonunuz için . Aslıcım düzenli beslenerek bizlere örnek oluyorsun , istikrarlı bir şekilde zayıflıyorsun ,mükemmelsin canım .

Bizlere gelince sizi kendimize örnek alarak gelecek hafta daha iyi olacağız. hadi kızlar birlikte 5. takımı yukarılara taşıyalım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…