- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.201
iyi fikir canım.sen yada ben yada ece birimiz illa giriyoruz zaten.
ececim bak şu şekil dimi
geçen hafta-bu hafta =verilen kg*100 / geçen hafta =ve sonuç yüzdesi oluyor. hatalıysan düzeltirmisin .ben bu şekilde hesaplıyorum.yani geçen haftadan kilo kaybımızın yüzdesi bu haftanın değil
geçmiş olsun canm eşineSlm hanımlar. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Bu gün eşim evde hasta. O nedenden pek yazmıyorum...
[COLOR="#F F0000"]5. Takım 247. Etap[/COLOR]
hasretttt 69,8///%
seng 63,0///%
tdgd 68,4///%
chosen1234 69,4///%
begümD 79,5///%
samanyolu 68,4///%
rezzan784 68,9///%
izmirlipinar 96,5///%
maway 76,0///%
sirine35 70,9///%
[COLOR="#0000 FF"]5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%....)[/COLOR]
bende hesaplama şeklini pc me kaydettimececim bak şu şekil dimi
geçen hafta-bu hafta =verilen kg*100 / geçen hafta =ve sonuç yüzdesi oluyor. hatalıysan düzeltirmisin .ben bu şekilde hesaplıyorum.yani geçen haftadan kilo kaybımızın yüzdesi bu haftanın değil
ece hesaplamayı haftasonu anlatacak cnm biiyere not alırsınkızlar ben yokum lıstede haftayamı olucam bana bu ısler bıraz karısık gelıyoda bıde bu hesapladıgınız yuzde nedır :26:ay cok soru soruyorum ogrenene kadar katlanıcaksınız artk
iyi akşamlar kızlar ben eve gideceğim sıkıldım bugün
e kendi işyerin olunca iş sakinken kaçabilirsin ne güzel.hava da güzelse gez ne güzel seri sonu indirimleri bitmeden
pınarım dün 6 buçukta çıktım eleman dükkandaydı 2 müşteri üst üste gelmiş saat geç olunca ee soğuk karanlık tekrar evden işe geldim kızı evlerine bıraktım
bellide olmuyorki bu müşterilerin hali şimdi ben çıkarım biri gelir
dün çıktım eve gittim enerjide su ısınmış dedim duş aldım ymek yerken elektrk gitti
kız dükkanda neyse arabyla gidem bırakem dedim
elektirik olmayınca arabanın çıkacağı kapı otomatigi açılmadı neyse anahtar buldum hallettimde böle bazen herşey ters gider ya aynen öyle oldu
saçlarım ıslak hava soğuk elektirik kesik öyle oldu yani
aslında bizim iş randevulu ama tabi yüzde 50 si bildiği halde ranevusuz geliyor
bugünde inan gezesm yok eve gidecem orada işler beni bkler yarına barbunya yapayım diyorum dünden suya ısladım
merhaba ben mesaj atmıştım ama geri dönen olmadı. 22 yaşındayım boyum 166 kilom ise 71 üç gün önce spora başladım; daha önce de yapmıştım ama destek olmayınca olmuyor. beni de aranıza alır mısınız?
Kızlar biz 10. olduk
Ececiğm bu hafta kuarl koyalım mı ne dersin en azından 1 haftalık bir uygulama olsun. sonuçlar güzel olursa devam ettiririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?