- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.501
begüme katılıyorum mecburen olmulu yönünden bakmaya çalışacıkmaya da başladım .ama hiç de eve gidesim yok .biraz yürüyeyim diyorum.1 haftadır arabasızım .hala ne alacağımıza karar veremedik.Karar veresiye de birkaç hafta daha geçecek anlaşılan
Dün gece kayınvalidem geldi.en az pazar gününe kadar bende.Çalışmazken neyse de çalışırken evde bile değilken yatılı misafir olayına alışamadım ya.bende mi bir anormallik var bilmiyorum.açıkçası zorlanıyorum(
hımm anladım ablacım afiyet olsunBulgurla yapılana izin var canım,tabii ara sıra,ben de dün annemi kıramadım,çok da güzel yapmıştı...
yok ca senn için en önemli şey şuan için derslerim biz yazında burda olacağız bu gidişlevalla artık utanıyorum yaa ne kilo verebiliyorum ne de takıma gelebiliyorum.Dersler bu dönem daha da yoğun :/
tşk ederiim deryacığımAslıcım resmini yeni gördüm çok tatlı çıkmışsın , hem şimdi 4 kilo daha zayıfsın . demek ki yeni resimde daha zayıf gözükürsün ...maşallah , Allah nazarlardan saklasın seni ,
seni geçemiyeceğim mutlu ol deryammmGeçmişi okudum , sayfalar geçmiş , kaç saatimi aldı ... sizi de merak ediyorum ne yapıyorsunuz diye , birkaç gün uğrayamadım , okul da yoğun , ,,,
Ben de çıkıyorum , biraz kitap okuyayım ,,,hepinize bol kalori yakmalar ..yarın görüşürüz inş ....
bu hafta rgl başlangıcı olacak karnım yine şişti , tam spor ve düzene girdim derken yine bir problem ve benim moral sıfır , sadece sıkılaşmak istemiyorum , lütfen biraz kilo da gitsin , moralim çok bozuluyor. hemen etkileniyorum ...bu hafta kızlar beni geçer eminim , bir de yarışa girdim onlarla ,
Hasretcim bu hafta rekoru senden bekliyoruz canım , benden birşey olmaz , yaşlanıncaya kadar buradayım heralde ,
form çayı içtinmi canım?bugun çok yoruldum yine evde.. sonra dısarı cıktım 2 saat bu soğukta yürüdüm bakalım gidicekmi kilolar nerdeyse tartı utanmasa sen 77 sin dicek cıbıl 76 cıkıom hayret bişi yaw wc ye çıkmak için yollar arıorum şimdilerde belki kabızlıgı yenersem kilolar hızlı gider ufaktan ben kaçim ıssız bu saatte buralar:)
günaydın kızlar kadınlar günümüzü kutluyorum hepinizi çokk seviyorum iyiki varız iyiki birlikte güçlüyüz
günaydın canlarım evet hepimizin kadınlar günü kutlu mutlu olsungunaydın guzellıkler herkesın kadınlar gunu kutlu olsun
Günaydın kızlarrrrr.364 gün erkeklerin günüyken bizim sadece bir güne sıkıştırılmamızın haksızlığıyla Kadınlar günümüzü kutluyorum .
seni geçemiyeceğim mutlu ol deryammm
hala 69 lardayım
ama haftaya bomba gi gelecem inş
bende bu hafta boba bekliyorum hasretten
pınar ve begündende bekkliyorum bombabenden mıhııııc beklemeyn belkı 1 kılo gtmıs olur blmıorum ama bakalm yarn gorcz ayy 68lerı gorrsem ucarım hawaya asllıııııııııııııııııııı senı gectım deryaaaaaaaaaaaaa senı yakaladım dıe yaparım hahahayyyy sakın kacamak yapmayn kızlar
pınar ve begündende bekkliyorum bomba
Ama han biz yarışıyoz yaa ondan senden bekliyom bombayı bu hafta beni geçeceksin öyle hissediyorum
Kaçamak yokta şişim karnım wcye çıkmam lazım
bugün formm içim belki geçen haftayla aynı çıkarım
Haftaya seni geçeceğim
ı ıhh gectrmem bnde bugn 2 yesıl cay we 2 form cay ıcıcem bnde wc problemı basladı yne
1 tane form iç 2 tane zararlı bağırsakların tmbelleşir sonra
şuna bak şuna benden gerideydi yetiştide geçecem diyor
geçtirmem ulenn
nolamaz yapazsın bunu dostuna
neden 364 gun erkeklerın gunu yazdn anlamadım cnm
pınar ve begündende bekkliyorum bomba
ama han biz yarışıyoz yaa ondan senden bekliyom bombayı bu hafta beni geçeceksin öyle hissediyorum
kaçamak yokta şişim karnım wcye çıkmam lazım
bugün formm içim belki geçen haftayla aynı çıkarım
haftaya seni geçeceğim
Slm kızlar. Kaç gündür giremiyorum, yani giriyorum hatta siz ne yazmışsınız okuyorum ama yazamaıyorum. Sebebini de kısaca anlatayım size. Eşim cuma günü rahatsızdı tüm gün istifra etmişti, buraya da yazmıştım zaten. Neyse cumartesi pazar da yattı evde. Pazartesi işe gitti ama eve geldiğinde yine rahatsızdı. Salı sabahı kalktık beraber sabah namazını kıldıktan sonra biraz uzaNdı. Uzanınca birden fenalaştı. Ambulans çağırdım. ( Öyle kötüydü ki kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın ömrümden ömür gitti resmen. Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin) Ambulans geldi evde bir kaç kontrolü yaptıktan sonra hastaneye götürdüler. Hastane de 3-4 tane serum vermişler 12 de geldi eve öğleyin. Akşam yine kötüleşti yine acile götürdük. Yine serum vermişler ve bir iğne yapmışlar. İntaniye uzmanı bakmış yatış yapalım istersen, nasıl hissediyorsun kendini diye sormuş eşim de iyiyi deyince gönderdiler eve tekrar. Dün de tüm gün yattı. Bu sabah yine fenalaştı. Yine acile götürdüler. Bu sefet yatıracaklar sanırım. Biz burada yanlız olduğumuz için çocuğu bırakabileceğim kimse yok. o yüzden ben gidemiyorum.
Bu arada doktorun tanısı Gıda Zehirlenmesi. Kızlar ne olur dua edin. Rabbim eşime şifa versin.
Slm kızlar. Kaç gündür giremiyorum, yani giriyorum hatta siz ne yazmışsınız okuyorum ama yazamaıyorum. Sebebini de kısaca anlatayım size. Eşim cuma günü rahatsızdı tüm gün istifra etmişti, buraya da yazmıştım zaten. Neyse cumartesi pazar da yattı evde. Pazartesi işe gitti ama eve geldiğinde yine rahatsızdı. Salı sabahı kalktık beraber sabah namazını kıldıktan sonra biraz uzaNdı. Uzanınca birden fenalaştı. Ambulans çağırdım. ( Öyle kötüydü ki kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın ömrümden ömür gitti resmen. Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin) Ambulans geldi evde bir kaç kontrolü yaptıktan sonra hastaneye götürdüler. Hastane de 3-4 tane serum vermişler 12 de geldi eve öğleyin. Akşam yine kötüleşti yine acile götürdük. Yine serum vermişler ve bir iğne yapmışlar. İntaniye uzmanı bakmış yatış yapalım istersen, nasıl hissediyorsun kendini diye sormuş eşim de iyiyi deyince gönderdiler eve tekrar. Dün de tüm gün yattı. Bu sabah yine fenalaştı. Yine acile götürdüler. Bu sefet yatıracaklar sanırım. Biz burada yanlız olduğumuz için çocuğu bırakabileceğim kimse yok. o yüzden ben gidemiyorum.
Bu arada doktorun tanısı Gıda Zehirlenmesi. Kızlar ne olur dua edin. Rabbim eşime şifa versin.
yok ca senn için en önemli şey şuan için derslerim biz yazında burda olacağız bu gidişle
o zamn bol bol sohbetler ederiz
canım benim çok geçmiş olsun ya..çok üzüldüm..Allahım acil şifalar versin..Slm kızlar. Kaç gündür giremiyorum, yani giriyorum hatta siz ne yazmışsınız okuyorum ama yazamaıyorum. Sebebini de kısaca anlatayım size. Eşim cuma günü rahatsızdı tüm gün istifra etmişti, buraya da yazmıştım zaten. Neyse cumartesi pazar da yattı evde. Pazartesi işe gitti ama eve geldiğinde yine rahatsızdı. Salı sabahı kalktık beraber sabah namazını kıldıktan sonra biraz uzaNdı. Uzanınca birden fenalaştı. Ambulans çağırdım. ( Öyle kötüydü ki kızlar Rabbim kimseye yaşatmasın ömrümden ömür gitti resmen. Rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin) Ambulans geldi evde bir kaç kontrolü yaptıktan sonra hastaneye götürdüler. Hastane de 3-4 tane serum vermişler 12 de geldi eve öğleyin. Akşam yine kötüleşti yine acile götürdük. Yine serum vermişler ve bir iğne yapmışlar. İntaniye uzmanı bakmış yatış yapalım istersen, nasıl hissediyorsun kendini diye sormuş eşim de iyiyi deyince gönderdiler eve tekrar. Dün de tüm gün yattı. Bu sabah yine fenalaştı. Yine acile götürdüler. Bu sefet yatıracaklar sanırım. Biz burada yanlız olduğumuz için çocuğu bırakabileceğim kimse yok. o yüzden ben gidemiyorum.
aynen yaa ben okuldan çıktığımda yağdı yağacaktı...yağdı yağacak yağmur istanbulda:)
yine tutamadı kendimi bugunde tartıldım:)ya ne zor gidiyor bu kilolar keten tohumu yedim dün kızlar form çay bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?