- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.461
menum
sabah menemen azcık beyaz peynır 1 kk kadar 2 dılım cawdr ekmegı 4 sıyah zeytın form cay
ara 3 form bskuwı yesl cay
oglen az kuru fasulye yogurt 1 dılm cawdr ekmegı
ara yarım 3 u1 arada armut
aksam salata yogurt 2 kofte 1 dılım cwdr ekmegı
ara meyve
2 buck lıtre su
Canım saol, iyi olmanıza sevindim. Kilo yavaşlamış durumda. Bugün tartıldım dayanamayıp, 68,5 çıktım. Bakalım dikkat edeyim 2 günde cuma ya düz hesap olsa keşke.
Küçük kızım hastalandı yaa. Sabah bişeyi yoktu, ateşlendi 2 saat oluyo birde kustuu. Neden acaba şaşırdımm vallahi.
kızlar ben çıkacam birazdan mağazalara bakim diyom blki alışveriş yaparım
menümü yarın yazarım malum akşam anneme gidecem orda ne olcak bilmiyorum
iyi akşamlar hepinize
Menüme gelince,sabah midem pek hoş değildi,hele yumurtayı hiiiiç düşünemedim
SABAH 1 kepçe tarhana çorbası,biraz çubuk kraker,hurma
ÖĞLEN çorba,dolma,2 kaşık yoğurt,salata,1 muz
AKŞAM yumurtalı kabak ve yoğurt yicem
2 kupa yeşilçay içtim ASLIya duyurulurartık gece içmicem sabaha kadar wc deydim...
SPOR 1 saat hızlı yürüyüş...
Gidip yemeğimi hazırlayayım geçolmadan,hepinizi öpüyorum,fırsat olursa gece uğrarım...
bidahakine küçk karnıbahar al canım:)yoksa karnıbahara tövbe edion başıma geldi güzel menü
verirsin canım daha yolun başındayız tonabalıgı diet olanından ye,kaşar yeme normal peynir ye kaşarda yağ çok var canım menün gzel gayet az yemek yiyorsun kacamak yok
bugun daha iyi şeyler yemişin arzu abla begendım ben
etiformun hangisini yedin cikolata kaplı olanmı?meyveli yoğurtta kaç kalori var acaba ben bir keresinde aldım üstündeki kalorisi cok fazla geldi bana.güzel menü afiyetolsun hepinize
sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:sekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek diet yoğurt
akşam:kapuska yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara:1 armut
bugunde hareketli birgündü
Günaydın kızlar nasılsınızz????
dün hiç kaçak yapmadım ve sabah 1,5 akşam da 1 saat yürüdüm dayanamadım tartıldım tabiki sabah maşallah gram oynamıyor.bu hafta veremeyeceğim gibi ama olsun iki gündür çok motiveyim pes etmek yok.
bu sabah da 2 dilim uno diyet ekmeğive 1 kk peynir ve çeri domates ile kahvaltı yapıp evden çıktım ve 1,5 saat yürüdüm.1 lt suyumu da içtim.acaba sumu topladım da veremiyorum
canım hedefime ulaşabilirsem başardım diyip örnek olabilirim ama şuanda kendimi örnek gibi halen göremiyorum.
7-8 ay gibi bir zamanda verdim.evet diyetisyen kontrolündeydim ama kontrol zamanımı çok geciktirdim gitmem gerekir ama izin sorunum var.
sen zaten öyle güzel diyet olayını kavramışsın ki Aslıcım sana anlatabileceğim bir formülüm yok :)))
az ama sık sık yemek yemek öğün atlamamak ve spor yapmak .aslına bakarsan bütün yapmamız gereken bu.
sadece diyetteyken de değil tüm hayatımızı bu şekilde sürmemiz gerekir.
ben yaklaşık 4 yıldır şeker ve troid hastasıyım ama geçen sene diyete başlamadan önce artık çok kötü olumsuz etkileniyordum.sürünerek yaşamak mı yoksa sağlıklı olmak mı dedim ve bu işi sıkı tuttum.çok sıkı diyet yapamıyorum ama zaten ben diyette olarak kendimi görmüyorum artık ben hayatımı bu şekilde yiyerek sürdüreceğim.zaten bir noktada kilom da sabitlenir diye düşünüyorum.spora ve bu şekilde beslenmeye başladıkdan sonra psikolojim ve sağlığım da düzeldi. ( beyaz unlu ve tatlı şeyler yemediğim sürece gayet iyiyim)
sizin de desteklerinizle inşallah daha da sağlıklı olacağım
taktir ediyorum seni 8 ayda 32 kilo
evet biz diyet yapmıyoruz aslında pınarım sağlıklı besleniyoruz
bende troit hastasıydım canım zehirli guatr vardı bende 5 ocakta ameliyat oldum troit bezlerim yok atık ömür boyu iilaç kullnacağım kullandığım ilaç troit görevini görüyor
düzenli değerlerime baktıaracağım ömür boyu
en son baktırdığımda bütün değerlerim normal bi insandaki gbiydi 15 martta tekrar baktıracağım düzenli olmazsa kilo vermeyede engel çünkü
zehirli guatr çok çalışan metoyu hızlı çalıştıran kilo verdiren cinsti ama ben vermedim(nadirende olsa kilo verdirmeyebiliyormuş)
metom yavaşlaacağı için herkes ameliyattan sonra kg alırsın dedi ama ben düzenli ve sağlıklı beslenerek kg bile verdim
herşey salık için aslında dediğin gibi
birlikte motive olup kurtulacağız fazlalıklarımızdan
hemcinslerim ehehe güzelmiş günaydın sanada:)
sen nediosun
ben az önce tartıldım hemide cıbıldak yine 76 cıktım dn 75 dim:18:ne bu ya böle salatanın ustune az tuz serpiorum acaba ondanmı oluor off ama yok ben wc ye cıkamıom kacgundur diet yapınca kabızım
kızlar akşam annemlere gidelim diye ddüşündüm 10 gündür gitmiyoruz aradım akşama bana çorba yap dedim
oda lahmmacun yaptırıyorum ondanda yersin dedi
hayır anne yemem dedim
ya 1 taneden nolacak ağzımızamı bakacaksın dedi
evet yemicem zorlayacaksan hiç gelmeyeyim dedim
tamm yemezsen yeme dedi ama hala sürdürüyor
sen kendin görünce dayanamayıp yiyeceksin hem 1 taneden nolcak diyor
içini çok güzel yaptım harika oldu diyo
tmm eve getirir yarın öğlen yerim dedim
aman bi tane yersin nolcek diyoo
çıldırcam ya anlamıyor beni
bizim lahmacunlar küçük oluyor yuvarlak ve küçük pasta tabağından küçük
bu akşamı atlatabilrim inş
annem ağzıma kadar sokacak eminim
KESKE benm annemde yanmda olsada zorla yedırse bnanasl ozledım anlatamm anne sarkısı cıknca hemn aglıorum gnde kac defa konustugumuzun sayısı bellı degl ozledımmmm cooook hemde
menum
sabah menemen azcık beyaz peynır 1 kk kadar 2 dılım cawdr ekmegı 4 sıyah zeytın form cay
ara meyve
2 buck lıtre su
Canım saol, iyi olmanıza sevindim. Kilo yavaşlamış durumda. Bugün tartıldım dayanamayıp, 68,5 çıktım. Bakalım dikkat edeyim 2 günde cuma ya düz hesap olsa keşke.
Küçük kızım hastalandı yaa. Sabah bişeyi yoktu, ateşlendi 2 saat oluyo birde kustuu. Neden acaba şaşırdımm vallahi.
taktir ediyorum seni 8 ayda 32 kilo
evet biz diyet yapmıyoruz aslında pınarım sağlıklı besleniyoruz
bende troit hastasıydım canım zehirli guatr vardı bende 5 ocakta ameliyat oldum troit bezlerim yok atık ömür boyu iilaç kullnacağım kullandığım ilaç troit görevini görüyor
düzenli değerlerime baktıaracağım ömür boyu
en son baktırdığımda bütün değerlerim normal bi insandaki gbiydi 15 martta tekrar baktıracağım düzenli olmazsa kilo vermeyede engel çünkü
zehirli guatr çok çalışan metoyu hızlı çalıştıran kilo verdiren cinsti ama ben vermedim(nadirende olsa kilo verdirmeyebiliyormuş)
metom yavaşlaacağı için herkes ameliyattan sonra kg alırsın dedi ama ben düzenli ve sağlıklı beslenerek kg bile verdim
herşey salık için aslında dediğin gibi
birlikte motive olup kurtulacağız fazlalıklarımızdan
yemek yaptım akşama yürüyüşe cıkmayı planlıom pazara gidicem muşamba örtü almayı istiyorum bakalım işte hem yürümüş olurum sizler napıyorsunuz yeşilçayımı içtim buarada:)
hasret doymadıysan salata ye canım
pınar da güzel yazmış yine araları filan uygulamak bu beslenme şeklini hayat tarzı haline getirmek gerekli çok doğru
kızlar akşam annemlere gidelim diye ddüşündüm 10 gündür gitmiyoruz aradım akşama bana çorba yap dedim
oda lahmmacun yaptırıyorum ondanda yersin dedi
hayır anne yemem dedim
ya 1 taneden nolacak ağzımızamı bakacaksın dedi
evet yemicem zorlayacaksan hiç gelmeyeyim dedim
tamm yemezsen yeme dedi ama hala sürdürüyor
sen kendin görünce dayanamayıp yiyeceksin hem 1 taneden nolcak diyor
içini çok güzel yaptım harika oldu diyo
tmm eve getirir yarın öğlen yerim dedim
aman bi tane yersin nolcek diyoo
çıldırcam ya anlamıyor beni
bizim lahmacunlar küçük oluyor yuvarlak ve küçük pasta tabağından küçük
bu akşamı atlatabilrim inş
annem ağzıma kadar sokacak eminim
menum
ara meyve
2 buck lıtre su
kızlar ben çıkacam birazdan mağazalara bakim diyom blki alışveriş yaparım
menümü yarın yazarım malum akşam anneme gidecem orda ne olcak bilmiyorum
iyi akşamlar hepinize
evet cnm doz iyi geldi çok şükürilaç ihtiyacını ilk denemelerde tutturup tsh ını dengeledilerse kilo almazsın.senin de öyle olmuş.çünkü o ilaç miktarı bünyeden bündeye değişiyor ve az gelirse tsh yükselip kilo aldırıyor çok gelirse de metebozlizmayı hızlandırıp vücudu yoruyor.sen şanslıymışsın dozun iyi ayarlanmış.ama kontrolleri ihmal etmemek gerekiyor.
başkası yapınca kızarım ama en yakınımız annemiz bile bunu yapıyor yaaa.annemde akşam eve giderken uğra börekle sarma yaptım dedi .yok dedim ben yemem .eşine al o zaman o yer dedi.alırsam dayanamam diye hiç uğramadım bile.az önce de aradı fırçaladı :)))
istersen sadece tadına bakacak kadar bir lokma ye Aslıcım sonra içine dert olur daha çoğunu yersin.ama sadece bir lokmacıkkk :))
ıhlamur iç canım c vitamini al tam hastalık havası aman dikkat et kendinearkadaşlarım , nasılsınız , uğrayamadım , pazartesi oruç tuttum , iftardan sonra çok üşüdüm uyudum . dün spor vardı , zaten geldiğimde 22.00 oluyor , duş al sonra uykum geliyor.
boğazımda ağrımaya başladı , inş çok ilerlemez. üşümem enfeksiyon belirtisi heralde. bugün oruç tutamadım . yarın yine spor var inanın çok zor geçiyor. bu kadar işkenceye katlan ,
kiloda değişiklik yok , ama sıkılaşma oldu işte ...
kızlar ben dünkü mönümü yazmıştım
akşam yemeğimi bi güzel yedim sonraaaaa
canım dayanamadı ve
hafta sonu için yaptığım tatlıdan
1 dilim yedim(kadayıflı muhallebi)
1 tanede gül tatlısı yedim
çok pişman oldum ama iş işten geçti işte
tabii meyve yemedm bidaha üstüne
ama harbi pişman oldum yani
zaten bu sefer doğru düzgün gitmedi kilo bide cumartesi doktorum var
moralim bozuk anlıycağınız
kızlar ben dünkü mönümü yazmıştım
akşam yemeğimi bi güzel yedim sonraaaaa
canım dayanamadı ve
hafta sonu için yaptığım tatlıdan
1 dilim yedim(kadayıflı muhallebi)
1 tanede gül tatlısı yedim
çok pişman oldum ama iş işten geçti işte
tabii meyve yemedm bidaha üstüne
ama harbi pişman oldum yani
zaten bu sefer doğru düzgün gitmedi kilo bide cumartesi doktorum var
moralim bozuk anlıycağınız
bn normlde kesnlkle sewmm sade selerı ama nednse cok hosuma gıttı bu
çok iyi olmamış Begümcüm ama bol harketle telafi ederin.cıslardan uzak duralım inşallah
Hasretcim araştırmaya devam et bence daha ne güzel gelinlikler var.herkesin zevki birbirine benzemez ama çokda bi özellik göremedim yaww:18::18::18:
tatlı mııııııııııııııı
acıkmaya da başladım .ama hiç de eve gidesim yok .biraz yürüyeyim diyorum.1 haftadır arabasızım .hala ne alacağımıza karar veremedik.Karar veresiye de birkaç hafta daha geçecek anlaşılan
Dün gece kayınvalidem geldi.en az pazar gününe kadar bende.Çalışmazken neyse de çalışırken evde bile değilken yatılı misafir olayına alışamadım ya.bende mi bir anormallik var bilmiyorum.açıkçası zorlanıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?