Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım tecrübeli annlere sormak lazım
ama bence midesini üşütmüştür
ne güzel 68 lerdesin sana yetişemedim rezzanım yaa

kızlar ben çıkacam birazdan mağazalara bakim diyom blki alışveriş yaparım
menümü yarın yazarım malum akşam anneme gidecem orda ne olcak bilmiyorum
iyi akşamlar hepinize

senin diyetin karatay mıydı canım.Çünkü normale göre biraz farklı geliyo bana yorumlamak istemiyorum o yüzden.
Mesela öğlenki muz gibi

saman gibi olan varya ondan yedim.hep ondan yiyorum zaten.meyveli yoğurdumda 115 kalori varmış öle yazyo üstünde 100 grlık küçük kaselerden alıyorum.Doktorum verdi.

sabah:klasık kahvaltı 1 dilim ekmek
ara:sekersiz nescafe 2 form bisküvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek diet yoğurt
akşam:kapuska yemeği 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara:1 armut
bugunde hareketli birgündü

güzel mönü tatlım tebrikler

yüyüyüş yapabilmek çok önemli.sen böle devam et kesin gidicek 2 şer 2 şer hemde

8 ayda 32 kilo taktire şayan bi olay pınar.azımsanacak gibi değil yani maşallah

sanada geçmiş olsun tatlım

kaçgündür tuvalete gitmiyosan daha da tuzdamı arıyon kabahati :))
neden belli zaten gayet açık :))

çorba içme o zaman 1 tanecik ye sende o kadar ısrar edeceklerine.yanınada bol salaya ye tamamm

KESKE benm annemde yanmda olsada zorla yedırse bna nasl ozledım anlatamm anne sarkısı cıknca hemn aglıorum gnde kac defa konustugumuzun sayısı bellı degl ozledımmmm cooook hemde

almanydamıydın sen hasret?

mönüne maşallah diyorum.

geçmiş olsun midesini üşütmüştür yazık

ilaç ihtiyacını ilk denemelerde tutturup tsh ını dengeledilerse kilo almazsın.senin de öyle olmuş.çünkü o ilaç miktarı bünyeden bündeye değişiyor ve az gelirse tsh yükselip kilo aldırıyor çok gelirse de metebozlizmayı hızlandırıp vücudu yoruyor.sen şanslıymışsın dozun iyi ayarlanmış.ama kontrolleri ihmal etmemek gerekiyor.

yemek yaptım akşama yürüyüşe cıkmayı planlıom pazara gidicem muşamba örtü almayı istiyorum bakalım işte hem yürümüş olurum sizler napıyorsunuz yeşilçayımı içtim buarada:)

içtim içtim hemde iki tanee

hasret doymadıysan salata ye canım
pınar da güzel yazmış yine araları filan uygulamak bu beslenme şeklini hayat tarzı haline getirmek gerekli çok doğru

eğer bitecek birşey diye düşünürsek o zaman hedefe ulaşınca salarız kendimizi ve daha beter geri gelir kilolar.o yüzden bunu yaşam şeklimiz haline getirmeye çalışalım ki gidenler bir daha geri gelmesin dimi ama

başkası yapınca kızarım ama en yakınımız annemiz bile bunu yapıyor yaaa.annemde akşam eve giderken uğra börekle sarma yaptım dedi .yok dedim ben yemem .eşine al o zaman o yer dedi.alırsam dayanamam diye hiç uğramadım bile.az önce de aradı fırçaladı :)))

afiyet bal şeker olsun Hasretcim

kızlar ben çıkacam birazdan mağazalara bakim diyom blki alışveriş yaparım
menümü yarın yazarım malum akşam anneme gidecem orda ne olcak bilmiyorum
iyi akşamlar hepinize

istersen sadece tadına bakacak kadar bir lokma ye Aslıcım sonra içine dert olur daha çoğunu yersin.ama sadece bir lokmacıkkk :))

arkadaşlarım , nasılsınız , uğrayamadım , pazartesi oruç tuttum , iftardan sonra çok üşüdüm uyudum . dün spor vardı , zaten geldiğimde 22.00 oluyor , duş al sonra uykum geliyor.

boğazımda ağrımaya başladı , inş çok ilerlemez. üşümem enfeksiyon belirtisi heralde. bugün oruç tutamadım . yarın yine spor var inanın çok zor geçiyor. bu kadar işkenceye katlan ,

kiloda değişiklik yok , ama sıkılaşma oldu işte ...

gitmedim gidemedim başka bahara kaldı alışveriş 5 buçukta eşimi işten almam gerekiyor o yüzden burdayım

evet cnm doz iyi geldi çok şükür
ahh anneler işte içlerine sinmiyor yemeyin biz anlamıyorlar
canım bizim lahmacunlar çok küçük oluyor şöyle deyim
5 lahmacun 1 porsiyon ediyor
1 tane yerim olmazsa yanında çorba salatayla
ekmek niyetine onu yemiş olurum
lahmacunun büyüklüğü yuvarlak nescafe fincanı altı kadar

ıhlamur iç canım c vitamini al tam hastalık havası aman dikkat et kendine
sporla kilo vermesende inclirsin cnm benm totom küçüldü resmen

sade ve güzel

kızlar ben dünkü mönümü yazmıştım
akşam yemeğimi bi güzel yedim sonraaaaa
canım dayanamadı ve
hafta sonu için yaptığım tatlıdan
1 dilim yedim(kadayıflı muhallebi)
1 tanede gül tatlısı yedim

çok pişman oldum ama iş işten geçti işte
tabii meyve yemedm bidaha üstüne

ama harbi pişman oldum yani
zaten bu sefer doğru düzgün gitmedi kilo bide cumartesi doktorum var
moralim bozuk anlıycağınız

tatlı mııııııııııııııı

çok iyi olmamış Begümcüm ama bol harketle telafi ederin.cıslardan uzak duralım inşallah

bn normlde kesnlkle sewmm sade selerı ama nednse cok hosuma gıttı bu

Hasretcim araştırmaya devam et bence daha ne güzel gelinlikler var.herkesin zevki birbirine benzemez ama çokda bi özellik göremedim yaww:18::18::18:

dha cook zatn cnm da bncede eledım hemncık bunu

acıkmaya da başladım .ama hiç de eve gidesim yok .biraz yürüyeyim diyorum.1 haftadır arabasızım .hala ne alacağımıza karar veremedik.Karar veresiye de birkaç hafta daha geçecek anlaşılan

Dün gece kayınvalidem geldi.en az pazar gününe kadar bende.Çalışmazken neyse de çalışırken evde bile değilken yatılı misafir olayına alışamadım ya.bende mi bir anormallik var bilmiyorum.açıkçası zorlanıyorum (

ne guzlk ıste sen gıttıgnde hazırlamıs olur masayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…