Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy terden öldüm :) hadi gelin hatunlar beraber kopalım :) 10 dk leslie 10 dk göbek oldu :)

yeni indirdiğim roman müzik iyi oldu :)

canım kilo verme duruyor bazen sende biliyorsun ben yürüyüşten olduğunu sanmıyorum

sağol bilgiler için canım
demekki napıyormuşuz çay içiyormuşuz

HAWA kotu burada yagmur yagacak gıbı ıcımde bır sıkntı war kı anlatamm hıc sewmıorum bn bole hawaları

yağdı yağacak yağmur istanbulda:)
adanada hava çok güzel eheheheh
canım ben dün itibariyle hızlandırmaya geçmiş bulunuyorum kaçamak affetmiyorum :)
benim bi an evvel kilo verişe geçmem lazım...Haftaya korkun benden...
öğle yemeğimi yiyip geleyim...
kormayızkiii
sen kork bizden eheheeh yakında senn kilonda olacağız
birraz senide gaza getirmek lazım

çok geçmiş olsun canım inş tez zamnda iyileşir
tek olması kötü olmuş ama yapacak bişeyde yokki

(geçen hafta/bu hafta/aradaki fark/yüzde)
bir önceki bildiriminizde kaç yazıldıysanız geçen haftaya onu yazmalısınız.
aradaki farkı biliyorsunuz zaten çıkararak ama kilo aldıysanız başına - koyun
yüzde şöyle:aradaki fark*100/geçen hafta......yuvarlama yapmayı unutmayın örn.te bunu göstericem.
Eğer izinden döndüyseniz önceki hafta bildirim yapmadıysanız kilonuzu bölmelisiniz.örn. eğer 2 hafta izin kullandıysanız 3e.

örnek

seng 63,0/63,5/-0,5/-%0,79(bugün böyle çıktım muhtemelen pek değişmez gii geliyor ama sabaha tartılıcam yine)
geçen bildirimde 63 kiloydum.bu hafta 63,5 çıktım 0,5 kilo almışım.
0,5*100=50 50/63=0,793650.... çıkıyor bunu yuvarlamak için virgülden sonraki 3. rakama bakıyorum 3 5ten küçük olduğu için 0,79.ama 5 ve 5ten büyük olsaydı 0,80 olacaktı.kilo aldığım içinde başına - ekliyorum.Hem bilgilendirme yanlış olmasın diye hemde takım ortalamasını toplarken etki ediyor.

şimdi gelelim bildirim yapılmayan haftalar için bölmeye.
diyelimki ben geçen hafta bild. yapmamıştım ya da izindeydim.

(geçen hafta hiç bild. yapmamışım gibi farzediyorum.)

seng 61,8/63,5/..
aradaki fark -1,7 oluyor.Ama ben 1 kez bild. yapmadığım için 2ye bölüyorum(2. bildirim süresi) -0,85 şimdi yüzde işlemi yapıyorum.
-0,85*100=85 85/61,8=1,3754 virgülden sonra 3. rakam 5 dolayısıyla yuvarlama olur 1,38 ama kilo aldığımdan %-1,38

şimdi gelelim takım ortalamasına...takımdaki bütün yüzdeleri - siyle +sıyla işlemi yapıyoruz.ve listede o gün kaç isim varsa(izne ayrılanlar dönenler bildirim yapmayanlar mezun olanlar vs. dahil) o sayıya bölüyoruz.Yuvarlamayı yapıp kardeş takıma iletiyoruz onayı aldıktan sonra paylaşıma verebilirsiniz...

anlaşılmayan ya da sormak istediğiniz birşey varsa buyurun...

göbek atcam falan diye anca saate baktım :) epey geçmiş :)
ara olarak 1 havuç yedim şimdi su kaynatıyorum yeşilçay içicem :)

doğru balla hee nerdeyse siz geçtiniz beni daha almaya başladım :)
olsun ama çokta geç kalmış sayılmam...

maşallah diyelim :)
dedi zaten yine diyim

şimdi sen takımın kaptanı olarak herkese kendi yüzdesini kendisi yapması zorunluluğunu getirmelisin yarın ki herkes yapmayı öğrensin
2. diyeceğim ben tüm takım ortalaması nasıl yapılır anlamadım

COLOR="#F F0000"]5. Takım 247. Etap

hasretttt 69,8///%
seng 63,0///%
tdgd 68,4///%
chosen1234 69,4///%
begümD 79,5///%
samanyolu 68,4///%
rezzan784 68,9///%
izmirlipinar 96,5///%
maway 76,0///%
sirine35 70,9///%
[/COLOR]

:)
şimdi yazayım hatta aklımdayken :)
takım toplamını da haftaya artık :)şimdi mecalim kalmadı da :)

hasretttt 69,8///%
seng 63,0///%
tdgd 68,4///%
chosen1234 69,4///%
begümD 79,5///%
samanyolu 68,4///%
rezzan784 68,9///%
izmirlipinar 96,5///%
maway 76,0///%
sirine35 70,9///%
[/COLOR]
katkın için teşekkürler...
ben çıkıyorum herkese iyi akşmlar
yarın için eksiler diliyorumm

iyi akşamlar canım...

arkadaşlar yeni kuralımızı açıklayalım artık...Yarından itibaren herkes yüzdesini kendi hesaplayacak...Herkese bol eksiler dilerim :)

merhaba kızlar ii akşamlar herkese
bugün çok yoğundum,yarın tartı günü görüşmek üzere

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Eşim şu an evde yatıyor. Hastanede alıkoymamışlar...

s.a kızlar internetim yoktu 1 haftadır metronet ilk aradığımda küçük bi arıza dedi ama ömür sürdü ya sinirlerim altüst oldu evde bağlatmasak yok dicem ama varken de gitmesi kötü oluyor

aslıcım yolladığın diyet listesi süper gidiyor azıcık kacamaklarım olsada uyuyor yani
yarın bi sorun olmazsa yazarım kilomu yaza az kaldı o zamana kadar su işi bi halletsek ya kızlar
bunlada olmasza aç kalıp verecem valallla

ben menümü toparlasam iyi olacak...

sabah 1 yumurta haşlanmış.biraz peynir 1 dl ekmek
ara 1 ayran
öğle 1 domates biraz peynir bir kase yoğurt çorbası(sade yaptım ama ılık suyla karıştırdım yoğurdu içine de etimek doğradım..)
ara yeşilçay
ara havuç(1 tane) yeşilçay
akşam 1 kase pırasa yemeği, 3-4 kaşık yoğurt azıcık domates peynir.2 dl. ekmek(kepekli)
birazdan yeşilçay içicem yine :)

30 dk spor(tempolu)
su içemedim yine

Canım çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin.....Dışarıdan yediği bir şey mi dokundu acaba?

Canım bilgiler için çok teşekkür ederim,özellikle uykusuzluk için olan kısmı çok ilgimi çekti...

canım ben dün itibariyle hızlandırmaya geçmiş bulunuyorum kaçamak affetmiyorum :)
benim bi an evvel kilo verişe geçmem lazım...Haftaya korkun benden...
öğle yemeğimi yiyip geleyim...

valla artık utanıyorum yaa ne kilo verebiliyorum ne de takıma gelebiliyorum.Dersler bu dönem daha da yoğun :/
Canım işin zor bu dönem,sen sıkma canını çalış yeter,inşaallah sen kazanınca hepimiz sevinicez.....

Bende regl oldum,ilaçla olduğum için bir türlü sökmüyor,acayip şişim,yeşilçay falan da işe yaramadı...Kısacası üzülme yaşlanıncaya kadar bende burdayım,seni asla yanlız bırakmam....

hasretttt 69,8///%
seng 63,0///%
tdgd 68,4///%
chosen1234 69,4///%
begümD 79,5///%
samanyolu (68,4/68,4/0,0/%0)
rezzan784 68,9///%
izmirlipinar 96,5///%
maway 76,0///%
sirine35 70,9///%
[/COLOR]

KIzlar sabah babamı kontrole götürücem giremem diye şimdi yazıyorum,bu hafta yine kilo veremedim ama reglim diye de anlayamıyorum.....ama pes etmek yok...

sabah:klasık kahvaltı
ara:yeşilçay sekersiz nescafe 3 diet bisküvi
öğlen:kıymalı yumurta 2 dilim ekmek salata ayran
ara:5 badem yeşilçay
akşam:sebze yemeği 1 dilim ekmek ayran

5. Takım 247. Etap

hasretttt 69,8///%
seng 63,0///%
tdgd 68,4///%
chosen1234 69,4///%
begümD 79,5///%
rezzan784 68,9///%
izmirlipinar 96,5/96,5/0,0/%0
maway 76,0///%
sirine35 70,9///%

bu hafta o kadar spor yaptım ve neredeyse hiç kaçamak yapmadım ama gram gitmedi.neyse haftaya gider inşallah

bildirim günü

malesef Pınarcım ben de senin gibiyim , ama rgl haftası karnım çok şiş , onun etkisi var , yoksa sporda canımıza okuyor hoca ..

geçen hafta 68.4

bu hafta 68.4

hasretttt 69,8///%
seng 63,0///%
tdgd 68,4/68.4/0.0/%0
chosen1234 69,4///%
begümD 79,5///%
rezzan784 68,9///%
izmirlipinar 96,5/96,5/0,0/%0
maway 76,0///%
sirine35 70,9///%

yine bu hafta yarışı hasret kazanacak eminim , Aslı da peşinden geliyor ...hepinizi öpüyorum , akşam görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…