Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi tarafından bakmaya çalış,yoksa çok zorlanırsın.
şöyle düşünki evde olduğunda bütün gün birlikte olucaksınız.belkide anlaşamayacaksınız bide burdan bak :13:

iyi tarafından bakmaya çalış,yoksa çok zorlanırsın.
şöyle düşünki evde olduğunda bütün gün birlikte olucaksınız.belkide anlaşamayacaksınız bide burdan bak :13:

orasıda doğru canım ama ben işteyken evimde bir başkasının olduğu fikride çok soğuk geliyor.ama susuyorum tabiki de .

ne guzlk ıste sen gıttıgnde hazırlamıs olur masayı :)

ah ah ne masası canım yaaa ben gidip hazırlıyorum.eve gidince bir kap sıcak çorba olmuş olsa vallahi ne makbule geçer ama maalesef yapan yok.öyleece bekliyor beniii

Canım gweçmiş olsun,dikkat et kendine hastalığın ilerlemesin...Sporla sıkılaşma oluyor ben de aynı durumdayım,klo gitmiyor ama herkes zayıfladın diyor aslında sıkılaştım....

KESKE benm annemde yanmda olsada zorla yedırse bna nasl ozledım anlatamm anne sarkısı cıknca hemn aglıorum gnde kac defa konustugumuzun sayısı bellı degl ozledımmmm cooook hemde
Canım benim ya Allah kavuştursun,bu arada başka gelinliklere de bak bu çok sade sanki tarzın değil gibi,nedense seni çok süslü hayal ediyorum ben...
Hoşgeldin canım,kızına da geçmiş olsun,bence boğaz enfeksiyonu olabilir,çok salgın yine...

s
afiyet olsun güzel ablacığım.. karataydad dolma yok bildiğim kadarıyla oda gözümden kaçmadı eheheeh

:
Bulgurla yapılana izin var canım,tabii ara sıra,ben de dün annemi kıramadım,çok da güzel yapmıştı...

Aaa bak ayıpladım şimdi kayınvalideni bari yemek hazırlasa ya,sen eşine öğret annesinden sevdiği yemekleri istesinbelki gururu okşanır da yapar...Çok kalacak mı...

belki senin evine karışmak istemiyodur şekerim boşver.gelip geçici nede olsa

ehehehhehe seni gidi seni :)

kızlar bugün saçımı kestirdim :) değişiklik oldu benim için...Artık baharın geldiğini kendime sık sık hatırlatıyorum.Böylece daha iyi dikkat ediyorum.
Sabah peynir 1 dl etimek ayran
öğle pazı yemeğinin üzerine yumurta kırdım(yağ eklemeden) 2 dl. etimek 3 kş. yoğurt
ara 10 badem
akşam 2 tb. kabak 2 dl ekmek 3 kş. yoğurt domates salatalık peynir
birazdan yeşilçay içicem :)
bugün 1 saat 20 dk yürüdüm 50 dk tempolu

önceki günler de 8er dk. leslie yaptım.Kaçamak yapmadım.

valla artık utanıyorum yaa ne kilo verebiliyorum ne de takıma gelebiliyorum.Dersler bu dönem daha da yoğun :/

ıhlamur iç canım c vitamini al tam hastalık havası aman dikkat et kendine
sporla kilo vermesende inclirsin cnm benm totom küçüldü resmen

sade ve güzel

Aslıcım resmini yeni gördüm çok tatlı çıkmışsın , hem şimdi 4 kilo daha zayıfsın . demek ki yeni resimde daha zayıf gözükürsün ...maşallah , Allah nazarlardan saklasın seni ,

valla artık utanıyorum yaa ne kilo verebiliyorum ne de takıma gelebiliyorum.Dersler bu dönem daha da yoğun :/

canım senin varlığın yeter , bu dönem yoğunsun , onun için diyete çok önem veremedin , bir de stres var , sen derslerini çalış , sınavdan istediğin puanı al , yazın bol bol sohbet ederiz ..

canım senin varlığın yeter , bu dönem yoğunsun , onun için diyete çok önem veremedin , bir de stres var , sen derslerini çalış , sınavdan istediğin puanı al , yazın bol bol sohbet ederiz ..

zaten sizin anlayışınız dostluğunuz olmasa ne yapardım bilmiyorum ...

Geçmişi okudum , sayfalar geçmiş , kaç saatimi aldı ... sizi de merak ediyorum ne yapıyorsunuz diye , birkaç gün uğrayamadım , okul da yoğun , ,,,

Ben de çıkıyorum , biraz kitap okuyayım ,,,hepinize bol kalori yakmalar ..yarın görüşürüz inş ....

bu hafta rgl başlangıcı olacak karnım yine şişti , tam spor ve düzene girdim derken yine bir problem ve benim moral sıfır , sadece sıkılaşmak istemiyorum , lütfen biraz kilo da gitsin , moralim çok bozuluyor. hemen etkileniyorum ...bu hafta kızlar beni geçer eminim , bir de yarışa girdim onlarla ,

Hasretcim bu hafta rekoru senden bekliyoruz canım , benden birşey olmaz , yaşlanıncaya kadar buradayım heralde ,

Mönü güzel bu hafta verebilirsen belki tatlım bak kaçamak yapmamışsın ne güzel

sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:şekersiz nescafe 3 form bisküvi yeşilçay
öğle:kıymalı yumurta 2 dilim ekmek salata
akşam:1 tabak çorba 1 dilim ekmek
ara:süt

bugun çok yoruldum yine evde.. sonra dısarı cıktım 2 saat bu soğukta yürüdüm bakalım gidicekmi kilolar nerdeyse tartı utanmasa sen 77 sin dicek cıbıl 76 cıkıom hayret bişi yaw wc ye çıkmak için yollar arıorum şimdilerde belki kabızlıgı yenersem kilolar hızlı gider ufaktan ben kaçim ıssız bu saatte buralar:)

günaydın kızlar kadınlar günümüzü kutluyorum hepinizi çokk seviyorum iyiki varız iyiki birlikte güçlüyüz

Aaa bak ayıpladım şimdi kayınvalideni bari yemek hazırlasa ya,sen eşine öğret annesinden sevdiği yemekleri istesinbelki gururu okşanır da yapar...Çok kalacak mı...

eşim işe öğlen gidiyor.kahvaltıyı çayı falan da eşim hazırlıyor .kendi oğluna bile kıyıyor ben de anlamadım gitti.çok genç dinç değil ama hiç iş yapamaz da değil ki.şahsıma diye düşünmüyorum ama demek ki iş yapıcı değil.

belki senin evine karışmak istemiyodur şekerim boşver.gelip geçici nede olsa

bende öyle teselli oluyorum.karışsa da kızardım :)))) karışmasın daha iyi ehe ehe ehe

ececim yemek düzeniin de iyi gidiyor ki neyine üzülüyorsun.tabiki şuan derslerin daha önemli olmalı.senin başımızda olmam yeter tatlım yaaa

bu hafta olmasada regl bitince kilo verirsinDeryacım.merak etme seni yalnız bırakmayı düşünmüyorum bende uzun süre buralardayım :))

sabah:1 dilim ekmek klasik kahvaltı
ara:şekersiz nescafe 3 form bisküvi yeşilçay
öğle:kıymalı yumurta 2 dilim ekmek salata
akşam:1 tabak çorba 1 dilim ekmek
ara:süt

her sabah bende zıplıyorum tuvalete çıkayımda tartılayım diye :)) kabız olduğunda form çayı içersen sindirime yardımcı olur Nurcancım.ben öyle yapıyorum.bi dene belki yararlı olur.

günaydın kızlar kadınlar günümüzü kutluyorum hepinizi çokk seviyorum iyiki varız iyiki birlikte güçlüyüz

gunaydın guzellıkler herkesın kadınlar gunu kutlu olsun

Günaydın kızlarrrrr.364 gün erkeklerin günüyken bizim sadece bir güne sıkıştırılmamızın haksızlığıyla Kadınlar günümüzü kutluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…