- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.641
hımtım pilav yerine keske 1 dilim ekmek yeseydin
portakal yarım yiyorum ben yarımda elma aralarda bazen
o yağsız tostu kim önerdi ayça kayamı?[/B]galete yense daha güzel arzu ablacım ben sadece sana fikir veriyorum yoksa ideal beslenme şeklin şuanda
Aynen canım...o galeteler de aslında ekmek kadar kalorili
ıyı aksamlarsevgılı hemcınslerım bugun cok uzgunum kendımı tutamadım hemde aksam aksam ablamla yemege gıdelım dedık tuttu benı hamburgercıye goturdu bıde küstü yemıyorum dıye tuttum hamburger yedım benım menumu yazmama gerek yok sanırım bugun resmen cok kotu bı dıyet programım oldu sabah cok ıyı basladım tartıda 300 gram eksılmıstım aksam herseyı berbat ettım
cok gecmıs olsun canımGünaydın kızlar. Eşim hala iyileşemedi tam manasıyla. Bu gün mecburen işe gitti. öğleye kadar durup gelecek. Sonrası 4 gün için de izin alacak. Bu zaman zarfında çok giremezsem kusura bakmayın olur mu? Kocişimle ilgilenmem lazım. Yine ara ara gelmeye çalışırım.
Yine ben,bugün topik benim
Menümü yazıp çıkayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,roka,domates
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt
AKŞAM 2 çatal makarna,salata ve balık,1 portakal
Spor bugün alış veriş yaparken yürüdüm,hergün yürümeyeyim diye dinlendirdim kendimi...yarın yine spor salonuna gidicem.
2 litre su ve yeşil çayımı içtim...
sabah:klasık kahvaltı
ara:yeşilçay
öğle:tavuk yemeği
ara:şekersiz nescafe yanında az bişi diet çikolata
akşam:soya soslu tavuk yedim dışarda kaçamaklar günü bugun benimde
Günaydın kızlar. Eşim hala iyileşemedi tam manasıyla. Bu gün mecburen işe gitti. öğleye kadar durup gelecek. Sonrası 4 gün için de izin alacak. Bu zaman zarfında çok giremezsem kusura bakmayın olur mu? Kocişimle ilgilenmem lazım. Yine ara ara gelmeye çalışırım.
günaydın canlarım moral ıcın tesekkurlercok demoralıze olmuştum ama topladım kendımı dıyetım aynen devam bıdaha gelmıcem galyana hatta dun aksam bızım yıgenın kyınvalıdesı nısanlısı falan gelmıstı aman allahım nasıl döktürmüşler tiramusular falan hemen kaçtım eve gıttım salatamı yogurdumu corbamı ıctım dersıme oturdum
Bende menümü yazayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,domates,roka
ARA 3 dilim elma,1 çay bardağı kefir
ÖĞLEN 1 kase çorba,5 kaşık karnıbahar yemeği,yoğurt ve 3 kaşık pilav(yemeseydim iyiydi)
ARA yağsız tost,1 portakal,bitki çayı
AKŞAM yumurtalı kabak,1 köfte ve yoğurt yicem...
SPOR 45 dk yürüdüm ve evi temizledim,kızlar valla ev temizliğini sakın küçümsemeyin,benim ev 2 ev gibi(dublex) 5+1,2 banyo,2 de mutfak anlayacağınız pertim bugün bu arada camlar daha silinmedi...
Ben karatay diyetini yapamadım,ekmek olmaması sıktı beni,tamam çok yemem zatende sabah yenmeli bence...Sabah 2 yumurta ile kahvaltı çok cazip değildi,yukarıdaki diyet Ayça Kaya nın bakalım bunu deniyorum,Bu arada limonlu tarçınlı su içiyorum 1,5 litre onu hazırladım...
kahvaltıeynir-zeytin-domates-1 br. şekersiz çay-2 dl. ekmek-1 elma
ara 1 br. süt
öğle:yarımşar kase çorba ve karnabahar(tuzsuzlar)-2 dl. etimek-yoğurt
ara 1 yeşilçay-1 elma
akşam:250 ml. çorba(bardakla içtimde)-3 dl. etimek-domates-bir çatalda peynir
0,75 lt. su
30 dk spor
teyzemler gelcek inş. ağır bişey falan yapılmaz sade çay içerler yoğsam dayanamayabilirim...
su içmeye devam...
ıyı aksamlarsevgılı hemcınslerım bugun cok uzgunum kendımı tutamadım hemde aksam aksam ablamla yemege gıdelım dedık tuttu benı hamburgercıye goturdu bıde küstü yemıyorum dıye tuttum hamburger yedım benım menumu yazmama gerek yok sanırım bugun resmen cok kotu bı dıyet programım oldu sabah cok ıyı basladım tartıda 300 gram eksılmıstım aksam herseyı berbat ettım
sabah:klasik kahvaltı
ara:10 badem
öğle:tavuk dürüm ayran
akşam:4 köfte bir dilim ekmek
ara:bir armut süt
off yine yedim haftasonu dürüm dısardan bugun yine temizlik gunumdu öğleye bişi hazırlayamadım
Yine ben,bugün topik benim
Menümü yazıp çıkayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,roka,domates
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt
AKŞAM 2 çatal makarna,salata ve balık,1 portakal
Spor bugün alış veriş yaparken yürüdüm,hergün yürümeyeyim diye dinlendirdim kendimi...yarın yine spor salonuna gidicem.
2 litre su ve yeşil çayımı içtim...
sabah:klasık kahvaltı
Günaydın kızlar. Eşim hala iyileşemedi tam manasıyla. Bu gün mecburen işe gitti. öğleye kadar durup gelecek. Sonrası 4 gün için de izin alacak. Bu zaman zarfında çok giremezsem kusura bakmayın olur mu? Kocişimle ilgilenmem lazım. Yine ara ara gelmeye çalışırım.
günaydın kızlarrr
bende dün ve cumartesi akşamı kaçamaklardaydım
doktora gittim cumartesi 20 günde sadece 1 kilo gitmiş.öle olunca doktor cezalısın ödül yok dedi ama ben dinlemedim ve yedim hafta sonu bugün yine tam gaz devam bakalım 20 gün sonra ne olcak
Canım ya kilo vermişsin ya önemli olan o,1 günlük moladan hiçbirşey olmaz,bugün tam gaz devam...doktora gittim cumartesi 20 günde sadece 1 kilo gitmiş.öle olunca doktor cezalısın ödül yok dedi ama ben dinlemedim ve yedim hafta sonu bugün yine tam gaz devam bakalım 20 gün sonra ne olcak
ev temizliği hiç küçümsenir mi vallahi pazar günlerini bu yüzden sevmez oldum.bizim ev 3+1 olmasına rağmen sabahdan yatana kadar iş hiç bitmiyor.pazartesi olsa da işyerinde dinlensem diyorum :))
Haftasonu için çok kötü gelmedi bana aten bol bol yürümüşsün,bende o kötü pazar menümü utanarak yazıyorum
sabah :3 dilim uno kepek ekmeği-yarım kk peynir-zeytin-domates-4 ince dilim sucuk-1 haşlanmış yumurta
ara:4 erik
ara:1 dilim kek
ara:2 küçük yerli muz
akşam:1 dilim uno kepek ekmeği-1 kase ezo çorba-hazır pişmiş tavuğun yağsız göğüsünden
ara:1 avuç kadar patlamış mısır
hiç bitki çayı içemedim-şekersiz siyah çay çok içtim-2 lt kadar su içtim-sabahdan 1,5 saat yürüdüm .sonrasında da hareketli bir gün geçirdim.abur cuburla geçiştirdim.
ev temizliği hiç küçümsenir mi vallahi pazar günlerini bu yüzden sevmez oldum.bizim ev 3+1 olmasına rağmen sabahdan yatana kadar iş hiç bitmiyor.pazartesi olsa da işyerinde dinlensem diyorum :))
suya devam canım
berbat olduğunu düşünüp kendini salma kaldığın yerden devam et canım.
akşama kaçak yok nasılolsa pazar günü olacak o kadar
gayet güzel .afiyet olsun
soya sosunu da kezzetlensin diye yapıyorlar ama çok da masum değil bildiğim kadarıyla.olsun hazır yemeklerin en masumlarından :)) afiyet olsun
canım geçmiş olsun.gelebildiğin kadarıyla uğra hemşerim özlettirme kendini
günaydın canım.ee madem doktoru dinlemiyoruz neden gidiyoruz kiiiama hafta sonu irade gösterebilmek çok zor oluyor
Fena değil ki menün,hafta sonu oluyor böyle,serbest gün sayılır...sabah:klasık kahvaltı
Canım çok geçmiş olsun,çok ağır bir zehirlenme olmuş anlaşılan..Günaydın kızlar. Eşim hala iyileşemedi tam manasıyla. Bu gün mecburen işe gitti. öğleye kadar durup gelecek. Sonrası 4 gün için de izin alacak. Bu zaman zarfında çok giremezsem kusura bakmayın olur mu? Kocişimle ilgilenmem lazım. Yine ara ara gelmeye çalışırım.
Harikasın valla,yemeyince insan kendini zafer kazanmış gibi hissediyor di mi?günaydın canlarım moral ıcın tesekkurlercok demoralıze olmuştum ama topladım kendımı dıyetım aynen devam bıdaha gelmıcem galyana hatta dun aksam bızım yıgenın kyınvalıdesı nısanlısı falan gelmıstı aman allahım nasıl döktürmüşler tiramusular falan hemen kaçtım eve gıttım salatamı yogurdumu corbamı ıctım dersıme oturdum
:18::18::18:Aman diyeyim ne yap et 2 kilo ver,korktum senin diyetisyenden...çünkü hafta içinde 20 gün boyunca canım birsürü şey istemişti ama ben nasıl olsa ödül günümde yerim diye hep sabrettim.o günde ödül olmayınca hayali sukut tabii ben :)
o yüzden amannn dedim bu kadar beklemişim bir gün yiyim tabii kötü ettim ama oldu bi kere
bu 20 günde 2 kilo vermezsem doktorum benden çekeceğin var dedi :))
,ehehe yeme yaw sakın mercimke köftesıyle ıdare et sadece
bebkli bir insansin sen sonuçta bu kadar anlayışsızmı ya bu insanlar allahım alahım
ben hiç mercimek köftesi yapmadım kızlar bugün misafirlerim var akşama gelicekler yapmak istedim ama hiç yapmadığım için korktum beceremem diye
önce bi kendime denemem lazım bakalım
güzelmiş inş haftaya daha iyi oluruz
Harikasın Nurcanım,1 kilo vermek yaramış sana,hadi kim tutar seni...
Alemsin İklimacım,sen mutfak tarafına hiç bakma,arkan dönük otur,ben kabak mücveri teflon tavada yapıyorum yağsız olsun diye,,,Kabakları rendele,miktarına göre 1 veya 2 yumurta kır ,içine biraz un,kimyon,nane,tuz ilave et karıştır,teflon tavaya yay,kızarınca krep gibi ters çevir....
İnşaallah Ececim,artık daha sık gireceğin için sevindim...
o kek ne orda ne işi var bakim cıss şekerlii sakınbende o kötü pazar menümü utanarak yazıyorum
sabah :3 dilim uno kepek ekmeği-yarım kk peynir-zeytin-domates-4 ince dilim sucuk-1 haşlanmış yumurta
ara:4 erik
ara:1 dilim kek
ara:2 küçük yerli muz
akşam:1 dilim uno kepek ekmeği-1 kase ezo çorba-hazır pişmiş tavuğun yağsız göğüsünden
ara:1 avuç kadar patlamış mısır
hiç bitki çayı içemedim-şekersiz siyah çay çok içtim-2 lt kadar su içtim-sabahdan 1,5 saat yürüdüm .sonrasında da hareketli bir gün geçirdim.abur cuburla geçiştirdim.
hadi bakalım hayırlısıçünkü hafta içinde 20 gün boyunca canım birsürü şey istemişti ama ben nasıl olsa ödül günümde yerim diye hep sabrettim.o günde ödül olmayınca hayali sukut tabii ben :)
o yüzden amannn dedim bu kadar beklemişim bir gün yiyim tabii kötü ettim ama oldu bi kere
bu 20 günde 2 kilo vermezsem doktorum benden çekeceğin var dedi :))
Fena değil ki menün,hafta sonu oluyor böyle,serbest gün sayılır...
Canım çok geçmiş olsun,çok ağır bir zehirlenme olmuş anlaşılan..
Harikasın valla,yemeyince insan kendini zafer kazanmış gibi hissediyor di mi?
kızlar cumartesi pazarım berbat geçti sadece kahvaltı ve 5 kaşık makarna yedim
hhafta sonları olduğu zaman eşimi yanımda istiyorum onunda ek işi var orda bulunması gerekiyor ve bende sinirden çatlıyorum sizlerde böylemisiniz bnmi çok üstüne düşüyorum u adamın ya
bugun daha kahvaltı bile yapamadım evimi toparlıyacağım bulaşıklar makineye atılcak
of kızkardeşimle konustuk demin yatak keyfi yapıyomuss ahh bekarlık ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?