Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar,

Canım Evet Ayça Kaya bu şekilde liste vermiş..
2 kaşık pilav=1 Dilim ekmek
Aynı şekilde 1 galeta=1 dilim ekmek o yüzden tercih ettim,umarım bu sefer başarırım,portakalı da büyük portakal dediği için yedim,hatamı oldu acaba?:44::44:
o galeteler de aslında ekmek kadar kalorili
Aynen canım...

Ah şu ısrarlar yok mu delirtiyor beni,yemem diyorsun bu seferlik ye sonra diyet yaparsın demezler mi?Valla bugün bu yüzden bizim gelinin gününe gitmedim,biliyorum dayanamayıp yicem...
Takma canım yarın toparlarsın,biraz fazla spor yaparsın olur biter...

Yine ben,bugün topik benim
Menümü yazıp çıkayım
SABAH 1 dilim ekmek,peynir,roka,domates
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt
AKŞAM 2 çatal makarna,salata ve balık,1 portakal
Spor bugün alış veriş yaparken yürüdüm,hergün yürümeyeyim diye dinlendirdim kendimi...yarın yine spor salonuna gidicem.
2 litre su ve yeşil çayımı içtim...

sabah:klasık kahvaltı
ara:yeşilçay
öğle:tavuk yemeği
ara:şekersiz nescafe yanında az bişi diet çikolata
akşam:soya soslu tavuk yedim dışarda kaçamaklar günü bugun benimde

Günaydın kızlar. Eşim hala iyileşemedi tam manasıyla. Bu gün mecburen işe gitti. öğleye kadar durup gelecek. Sonrası 4 gün için de izin alacak. Bu zaman zarfında çok giremezsem kusura bakmayın olur mu? Kocişimle ilgilenmem lazım. Yine ara ara gelmeye çalışırım.

günaydın canlarım moral ıcın tesekkurler cok demoralıze olmuştum ama topladım kendımı dıyetım aynen devam bıdaha gelmıcem galyana hatta dun aksam bızım yıgenın kyınvalıdesı nısanlısı falan gelmıstı aman allahım nasıl döktürmüşler tiramusular falan hemen kaçtım eve gıttım salatamı yogurdumu corbamı ıctım dersıme oturdum

Son düzenleme:
cok gecmıs olsun canım

PAZAR İÇİN GÜZEL MÖNÜ KAÇAMAKSIZ TEBRİKLER

soslu olmayaymış tavuk güzel bir mönü yinede tebrikler

geçmiş olsun tatlım tekrardan

aferimm sanaaaa :))

günaydın kızlarrr

bende dün ve cumartesi akşamı kaçamaklardaydım

doktora gittim cumartesi 20 günde sadece 1 kilo gitmiş.öle olunca doktor cezalısın ödül yok dedi ama ben dinlemedim ve yedim hafta sonu bugün yine tam gaz devam bakalım 20 gün sonra ne olcak

ev temizliği hiç küçümsenir mi vallahi pazar günlerini bu yüzden sevmez oldum.bizim ev 3+1 olmasına rağmen sabahdan yatana kadar iş hiç bitmiyor.pazartesi olsa da işyerinde dinlensem diyorum :))

suya devam canım

berbat olduğunu düşünüp kendini salma kaldığın yerden devam et canım.

akşama kaçak yok nasılolsa pazar günü olacak o kadar

gayet güzel .afiyet olsun

soya sosunu da kezzetlensin diye yapıyorlar ama çok da masum değil bildiğim kadarıyla.olsun hazır yemeklerin en masumlarından :)) afiyet olsun

canım geçmiş olsun.gelebildiğin kadarıyla uğra hemşerim özlettirme kendini

günaydın canım.ee madem doktoru dinlemiyoruz neden gidiyoruz kiii ama hafta sonu irade gösterebilmek çok zor oluyor

bende o kötü pazar menümü utanarak yazıyorum

sabah :3 dilim uno kepek ekmeği-yarım kk peynir-zeytin-domates-4 ince dilim sucuk-1 haşlanmış yumurta
ara:4 erik
ara:1 dilim kek
ara:2 küçük yerli muz
akşam:1 dilim uno kepek ekmeği-1 kase ezo çorba-hazır pişmiş tavuğun yağsız göğüsünden
ara:1 avuç kadar patlamış mısır

hiç bitki çayı içemedim-şekersiz siyah çay çok içtim-2 lt kadar su içtim-sabahdan 1,5 saat yürüdüm .sonrasında da hareketli bir gün geçirdim.abur cuburla geçiştirdim.

Son düzenleme:
doktora gittim cumartesi 20 günde sadece 1 kilo gitmiş.öle olunca doktor cezalısın ödül yok dedi ama ben dinlemedim ve yedim hafta sonu bugün yine tam gaz devam bakalım 20 gün sonra ne olcak
Canım ya kilo vermişsin ya önemli olan o,1 günlük moladan hiçbirşey olmaz,bugün tam gaz devam...

ev temizliği hiç küçümsenir mi vallahi pazar günlerini bu yüzden sevmez oldum.bizim ev 3+1 olmasına rağmen sabahdan yatana kadar iş hiç bitmiyor.pazartesi olsa da işyerinde dinlensem diyorum :))

Bak şimdi Pınarım işe mi girsem bende:44:Bugün ev hiiiç temizlenmemiş gibi...

Haftasonu için çok kötü gelmedi bana aten bol bol yürümüşsün,

çünkü hafta içinde 20 gün boyunca canım birsürü şey istemişti ama ben nasıl olsa ödül günümde yerim diye hep sabrettim.o günde ödül olmayınca hayali sukut tabii ben :)
o yüzden amannn dedim bu kadar beklemişim bir gün yiyim tabii kötü ettim ama oldu bi kere
bu 20 günde 2 kilo vermezsem doktorum benden çekeceğin var dedi :))

Fena değil ki menün,hafta sonu oluyor böyle,serbest gün sayılır...
Canım çok geçmiş olsun,çok ağır bir zehirlenme olmuş anlaşılan..
Harikasın valla,yemeyince insan kendini zafer kazanmış gibi hissediyor di mi?

:18::18::18:Aman diyeyim ne yap et 2 kilo ver,korktum senin diyetisyenden...

ehehe yeme yaw sakın mercimke köftesıyle ıdare et sadece
,
yedimm canım yedimmde hepsini geri çıkardım malesef okadar istememe rağmen midem almadı

zaten heralde sorunda bebek li olmak burda yoksa kadıncağızız bi sorunu yok yanii

ama ekmeksiz olurmu acızık koyuversemm
bakmasam bile biliyorum orayı arkadaşım
orda bir mutmak var uzakta

kızlar cumartesi pazarım berbat geçti sadece kahvaltı ve 5 kaşık makarna yedim
hhafta sonları olduğu zaman eşimi yanımda istiyorum onunda ek işi var orda bulunması gerekiyor ve bende sinirden çatlıyorum sizlerde böylemisiniz bnmi çok üstüne düşüyorum u adamın ya

bugun daha kahvaltı bile yapamadım evimi toparlıyacağım bulaşıklar makineye atılcak
of kızkardeşimle konustuk demin yatak keyfi yapıyomuss ahh bekarlık ahhh

o kek ne orda ne işi var bakim cıss şekerlii sakınöğle yemegı yerine gecmıs canım pazardı afiyetolsun az yemişin
hadi bakalım hayırlısı

içime su serptin arzu abla sağolasın

çok az yemişin canım..eşine aşık kadın seni hep istion kociş yanında olsun Allah saadetinizi bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…