- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.681
Yalnızca Aslı nın verdiği bilgilerde kendinizi ödüllendirin dediğinde , yemek değil , yürüyüş , kitap okuma , ark sohbeti vermiş ...çok güldüm bizim ödüllerimiz genellikle tatlı ve yemek oluyor...
ve kilo veremediğimiz her hafta sonu ödül alıyoruz kendimize , nasıl oluyorsa ...
çok az yemişin canım..eşine aşık kadın seni hep istion kociş yanında olsun Allah saadetinizi bozmasın
ah be kuzucum ince düşünmeyi bırak kalın düşünselerde bn razıyım onlar heç düşünmüyolar kiama öğün atlaman kilo vermeni olumsuz etkiler.erkekler nedn böyle anlamıyorum ki.bizim gibi ince düşünmelerini beklemek de hatayı b,z mi yapıyoruz acaba
evet ya yaz gelsene söyle cıs cos yapsak özledim valla bize beklerim kızlar buralar tam pikniklik yazın çosar milletbide piknik gezisi demiş biz o piknikte mangal yaparız behhh
beldm nurcanım alışveriş yaptım azcık ama tam manasıyla yapamadım biraz daha gezeceğim önümüzdeki günlerde..
ordanda teysemde gün vardı oraya uğradım gün vardı
keşke uğramasaydım
çok saldım ben motivem çok düşük bu aralar toparlanmam lazım
rezillükkk haftasonu yetmemiş birde bugun öle arası günlere katılmış senki bize yeşilçayınızı içtinizmi die soran bir silkin kendine gel sana ceza bu hafta sana kazandibi filan yokslm kızlar nasılsınız
sabah kahvaltımı yapıp alışverişe çıktım kocişle alışverş imkansız tek takıldım
kazak ve tşört aldım defactodan
kocişede 2 tane kazak aldım olur inşallah
haftosunu ne yediğimi hatırlamıyorum ne yemedimki
bugün am toparlanmıştım güne uğradım öğln menüm berbat oldu
kızlar kızın bana kulağımı faln çekin motive yerlerde
başla vallahi en azından işyerinde olduğumuz saatte beynimiz yorulsa da bedenimiz yorulmaz.evde işleri yapsan da yapmasanda işler bitmiyor.1 haftalık iş pazar gününe sıkışınca pazarlardan nefret eder oldum.
:))) canım düzenli gidersen 20 günde 2 den de fazla verirsin.doktorun da utansın önceki ödülünü iptal ettiği için :))
ama öğün atlaman kilo vermeni olumsuz etkiler.erkekler nedn böyle anlamıyorum ki.bizim gibi ince düşünmelerini beklemek de hatayı b,z mi yapıyoruz acaba
ya pazar günü öğlen arada hep kaynıyor.öğleden sonra eşimle araba bakmaya gittik benim yemek saatimde geçince şekerim düşüyor ve o zaman da ne bulsam yiyorum(( işin kötüsü hem fazla kalori alıp hemde doymuyorum
hava izmirde de buz gibi.bu soğukda iyi yıkamışsın ıspanakları.afiyet olsun canım.ıspanağı çok severim
regl deme bana en çok ondan korkuyorum amma cok şekerli seyler istiyor bünye o ara offhaklısın abla geçn hafta iyiydi klasik teraz burcuyu işte değişkenimcicilerin daha güzelleri sizin olsun
toparlıyorum inşallah reglde geliyor 10 gün önceden beni geriyor gerginim azcık
güzel gidiyorsun canım sen bu hafta senden umutluyum benbn geliyom siz yoksunuz bn gidiyom kaynatıyonuz neyse hepinizi seviyorum ya
insan alısıyor gerçekten te
bugun 2 dilim ekkmek peynir domates yedim
öğlen haşlama tavuk akşam 6 gibide yarm kase fasülye ve yoğurt
birazdan elmalı çayımıda içerimm ,,
bu saat oldu eşim gelmedi
bnm aramamı mı bekliyo acaba kızlar şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı
Çok güzel bir gelin olmuşsun arkadaşım,Allah mutluluğunuzu bozmasın...evet canım bazen tartıya yansımasada acayip incelme oluyor tartıya takılmamak lazım ama takılıyoruz işte..
ben haftada 500 gram gitsin ama düzenli gitsin ona bile razı olacağım artık
tşk ederim beğendiğin için 64 kiloyum gelin halim
Seninki naz yapıyor galiba,bırak adamı çalışsın İklimacım her hafta aynı şey olursa kızarsın...b
bu saat oldu eşim gelmedi
bnm aramamı mı bekliyo acaba kızlar şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı
Montunun olmasına sevindim Deryacım,ama bu sıkılaşmalar tartıya yansımayınca ben de sinir oluyorum...Ayrıca verdiğin bilgiler için teşekkürler ..
ben de bugün arasıra giyindiğim bir montum vardı . sabahleyin giyindim . önceden son düğme kapanmıyordu , şimdi bol bile durdu ...
kiloya yansımadı , ama gerçekten sıkılaşmışım , üstelik karnım şiş ...çok sevindim , demek ki yediklerime dikkat edersem kiloyu da veririm .....
çok mutlu oldum , ama cuma günleri tartı 68-69 arası oluyor ya kırıp atasım geliyor...ne olur her hafta 1 kilo versem ya....
ben doğramdan yıkıyorum 5 küvet yapıyorum ilkinde bayağı bekletiyorumya arkadaşlar ıspanak demişşiniz dogramadanmı yıkıyonuz bn ufalttıktan sonra bi 5 dk suda bekletiyom leğende sonrada süzüyorum bütün kumu gitmiş oluyor
aklıma takıldı
hakkaten rezllik bu olsa gerenkrezillükkk haftasonu yetmemiş birde bugun öle arası günlere katılmış senki bize yeşilçayınızı içtinizmi die soran bir silkin kendine gel sana ceza bu hafta sana kazandibi filan yok
gel birlikte yiyelim pınarcım aslıya ıspanak yok o günlere katılıor artık
]
Çok güzel bir gelin olmuşsun arkadaşım,Allah mutluluğunuzu bozmasın...Sen toparlarsın moralini bozma sakın,galiba bu aralar havalar ruh halimizi etkiliyor...bende çok gerginim oysa reglim bitti...
menüleriniz güzel
benm menüm
08.00:2 dilim tb ekmeği domates 1 kk peynir
ara yok dışardaydım
13.30:2 dilim börek 1 ince dilim yaşpasta(ev yapımı)
17.00:4 tane siyah kuru üzüm
19.00:1 tabak kabak yemeği,salata,3kaşık yoğurt
başım çok ağrıyor havalardan herhalde migrenim çıktı yine
sabahtan beri ince bi baş ağrısı var bende şimdi çoğaldı sanki
beğendim güzelMenümü yazıp çıkayım
SABAH kefir içip spora gittim
11 1 elma,şekersiz neskafe,biraz çubuk kraker yedim
Saat 15.30 yumurtalı kabak,yoğurt,1 avuç leblebi
AKŞAM 2 çatal makarna,ton balığı,salata,1 portakal...
Bol su içtim,yeşil çayımı birazdan içicem
SPOR 1 saat step,30 dakika yürüyüş
sebze yemeye başlamışız nurcanımsabah:1 kepekli poça biraz peynir 2 çeri domates 2 zeytin
ara:nescafe sekersiz,form bisküvi
öğle:ıspanak yemegı 1 dilim ekmek
akşam:ıspanak yemeği 1 dilim ekmek ayran
ara:1 armut
hava soğuktu bugun sebze yiyince hiç susamadım fazla suyum dan içemedim onu farkettim 2 tane yeşilçay içtim kızlar
hadi o kadar berbat deilmiş ben daha berbattır die düşünmüştüm
kahve iç baş ağrısına iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?