Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bide piknik gezisi demiş biz o piknikte mangal yaparız behhh

yaza kadar 64 ü çoktan geçersin , merak etme ,ayda 2 kilo versen 4 ayda 8 kilo yapar , bu şekilde beslenmeye devam canım ...

çok az yemişin canım..eşine aşık kadın seni hep istion kociş yanında olsun Allah saadetinizi bozmasın

sağol canım :kimsenin huzuru bozulmasın inşallah bn eşimi hep bnle olsun istiyorm oda öyle dert etmez yanii rahat bnm eşim
ne bilim biz zıt kutubuz heralde 1 kaç güne reglim başlar bu ay şapşal gibiydim zaten haplarımı tam içemedim kızım hastalığı bnm grip olmam
buda eşimi duygusal etkilemiş olabilir herhal ne bilim ya moralizmam 0 canım bnm

ama öğün atlaman kilo vermeni olumsuz etkiler.erkekler nedn böyle anlamıyorum ki.bizim gibi ince düşünmelerini beklemek de hatayı b,z mi yapıyoruz acaba
ah be kuzucum ince düşünmeyi bırak kalın düşünselerde bn razıyım onlar heç düşünmüyolar ki
biraz ağır mı oldu ne

bide piknik gezisi demiş biz o piknikte mangal yaparız behhh
evet ya yaz gelsene söyle cıs cos yapsak özledim valla bize beklerim kızlar buralar tam pikniklik yazın çosar millet
şimdi bile hava güneş açsa yollar insan kaynıyorr:44::44:

ya arkadaşlar ıspanak demişşiniz dogramadanmı yıkıyonuz bn ufalttıktan sonra bi 5 dk suda bekletiyom leğende sonrada süzüyorum bütün kumu gitmiş oluyor
aklıma takıldı

bn geliyom siz yoksunuz bn gidiyom kaynatıyonuz neyse hepinizi seviyorum ya
insan alısıyor gerçekten te

bugun 2 dilim ekkmek peynir domates yedim
öğlen haşlama tavuk akşam 6 gibide yarm kase fasülye ve yoğurt

birazdan elmalı çayımıda içerimm ,,
bu saat oldu eşim gelmedi
bnm aramamı mı bekliyo acaba kızlar şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı

rezillükkk haftasonu yetmemiş birde bugun öle arası günlere katılmış senki bize yeşilçayınızı içtinizmi die soran bir silkin kendine gel sana ceza bu hafta sana kazandibi filan yok

gel birlikte yiyelim pınarcım aslıya ıspanak yok o günlere katılıor artık

haklısın abla geçn hafta iyiydi klasik teraz burcuyu işte değişkenim cicilerin daha güzelleri sizin olsun
toparlıyorum inşallah reglde geliyor 10 gün önceden beni geriyor gerginim azcık
regl deme bana en çok ondan korkuyorum amma cok şekerli seyler istiyor bünye o ara off

güzel gidiyorsun canım sen bu hafta senden umutluyum ben

iklima kızz senin gercek adın ne? ben gidiom benimkini beslemeye mama saati hadi öptm birde kaç kilosun sen şimdik?

Çok güzel bir gelin olmuşsun arkadaşım,Allah mutluluğunuzu bozmasın...Sen toparlarsın moralini bozma sakın,galiba bu aralar havalar ruh halimizi etkiliyor...bende çok gerginim oysa reglim bitti...

b
bu saat oldu eşim gelmedi
bnm aramamı mı bekliyo acaba kızlar şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı
Seninki naz yapıyor galiba,bırak adamı çalışsın İklimacım her hafta aynı şey olursa kızarsın...

Montunun olmasına sevindim Deryacım,ama bu sıkılaşmalar tartıya yansımayınca ben de sinir oluyorum...Almak çok kolay da vermek çok zor,gram gram gidiyor....

Menümü yazıp çıkayım
SABAH kefir içip spora gittim
11 1 elma,şekersiz neskafe,biraz çubuk kraker yedim
Saat 15.30 yumurtalı kabak,yoğurt,1 avuç leblebi
AKŞAM 2 çatal makarna,ton balığı,salata,1 portakal...
Bol su içtim,yeşil çayımı birazdan içicem
SPOR 1 saat step,30 dakika yürüyüş

ya arkadaşlar ıspanak demişşiniz dogramadanmı yıkıyonuz bn ufalttıktan sonra bi 5 dk suda bekletiyom leğende sonrada süzüyorum bütün kumu gitmiş oluyor
aklıma takıldı
ben doğramdan yıkıyorum 5 küvet yapıyorum ilkinde bayağı bekletiyorum
ben çok yıkıyorum yaa çok çamur oluyor..
hakkaten rezllik bu olsa gerenk
cmaya kadar toplıcam durumu en azından 500 gram gitsin

menüleriniz güzel

benm menüm

08.00:2 dilim tb ekmeği domates 1 kk peynir
ara yok dışardaydım

13.30:2 dilim börek 1 ince dilim yaşpasta(ev yapımı)

17.00:4 tane siyah kuru üzüm

19.00:1 tabak kabak yemeği,salata,3kaşık yoğurt
başım çok ağrıyor havalardan herhalde migrenim çıktı yine
sabahtan beri ince bi baş ağrısı var bende şimdi çoğaldı sanki

Çok güzel bir gelin olmuşsun arkadaşım,Allah mutluluğunuzu bozmasın...Sen toparlarsın moralini bozma sakın,galiba bu aralar havalar ruh halimizi etkiliyor...bende çok gerginim oysa reglim bitti...

rşk ederim arzu abla
evet gerginim sebepsiz başımda ağrıyor

sabah:1 kepekli poça biraz peynir 2 çeri domates 2 zeytin
ara:nescafe sekersiz,form bisküvi
öğle:ıspanak yemegı 1 dilim ekmek
akşam:ıspanak yemeği 1 dilim ekmek ayran
ara:1 armut

hava soğuktu bugun sebze yiyince hiç susamadım fazla suyum dan içemedim onu farkettim 2 tane yeşilçay içtim kızlar

hadi o kadar berbat deilmiş ben daha berbattır die düşünmüştüm
kahve iç baş ağrısına iyi gelir

beğendim güzel

sebze yemeye başlamışız nurcanım
çok güzel valla beğendim
hadi o kadar berbat deilmiş ben daha berbattır die düşünmüştüm
kahve iç baş ağrısına iyi gelir

battı balık yan gider demedim toparladım durumu azcık
ilaç alıp erkenden uyudum

gunydın kızlar nasılsınz benı merk edenlere tek edıorum pazar gunu net yoktu gıremedım ısten cıkmayı dusunuodum ewde sıklırmıyım dıe tereddtteydım dunde ondan gelmedım ıse deneme yaptımama anladm kı ewde oturmak bna gore deglmıs rejımm ıı gıdıo kızlar allaha sukur dun aksm mısfrlktydık sadce corba we balık yedım 2 catalda yas pastadan aldm kı cok guzldı pasta nasl bıraktm blmıoırum:18::18:

aaa aslı noldu bakım sna ole nerde kaldı yarısma walla ben 68ı gordum solıım (gaza gelırsın belkım )
hemmen kendıne gel lutfen we bıdaha yapma kacamak cumaya kadr soz wer kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…