- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.701
gunydın kızlar nasılsınz benı merk edenlere tek edıorumpazar gunu net yoktu gıremedım ısten cıkmayı dusunuodum ewde sıklırmıyım dıe tereddtteydım dunde ondan gelmedım ıse deneme yaptım ama anladm kı ewde oturmak bna gore deglmıs rejımm ıı gıdıo kızlar allaha sukur dun aksm mısfrlktydık sadce corba we balık yedım 2 catalda yas pastadan aldm kı cok guzldı pasta nasl bıraktm blmıoırum:18::18:
gerçekten 68 i mi gördün? tebrik ederimaaa aslı noldu bakım sna ole nerde kaldı yarısma walla ben 68ı gordum solıım (gaza gelırsın belkım )
hemmen kendıne gel lutfen we bıdaha yapma kacamak cumaya kadr soz wer kendıne
gerçekten 68 i mi gördün? tebrik ederim
ve ben oturup ağlayayım
isyeaaaannnnnnnnnn
ben dün 70.9 dum
bugün 70.5 im
cumadan 200 gram fazlayım yularımı tutmasam 71 dim az kalsın toparlıyorum canım
cumaya 69 larda olmalıyım en azından
sana kocamandiyorum
gerckten gordm we cok sasrdm dun tartlmıstm ama cumaya kadr ıns almam sana ısyaaaaaaaaaaaaaaaaan sarkısnı armagn edıorumsennde toparlayacagndan emınım aslıcm bazen oluyo bole donemler
hahahahahyyyyyyyyyyy sabh sabh guldurdn bnı saol bebekım tartıda senı guldurur ınstebrikler tekrardan canım
dün burdada dedim bi gerginiyet var üzerimde migrenim tutuyo havlardan
hala evdeyim işe gidesim yok ama gitmem lazım
öyle işte bebişim çok yazıp burayıda germeyeyim diyorum
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Beni bu derde sen attın da, kilo verdin ya kafam hep dumaaaaaan
yok gerginiyetimi yansıtmak istemiyorum tabi yazarım
neyse normale dönek azcık kk yüz güzellik yarışması var katılsammı acpe güzel olacağa benziyor
ama çoğu kişinin burda arkadaşları var torpil olabilir şimdilik seyirci kalacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/510675-kk-guzellik-kralicesi.html
bn geliyom siz yoksunuz bn gidiyom kaynatıyonuz neyse hepinizi seviyorum ya
insan alısıyor gerçekten te
bugun 2 dilim ekkmek peynir domates yedim
öğlen haşlama tavuk akşam 6 gibide yarm kase fasülye ve yoğurt
birazdan elmalı çayımıda içerimm ,,
bu saat oldu eşim gelmedi
bnm aramamı mı bekliyo acaba kızlar şimdiye kadar çoktan gelmesi lazımdı
Menümü yazıp çıkayım
SABAH kefir içip spora gittim
11 1 elma,şekersiz neskafe,biraz çubuk kraker yedim
Saat 15.30 yumurtalı kabak,yoğurt,1 avuç leblebi
AKŞAM 2 çatal makarna,ton balığı,salata,1 portakal...
Bol su içtim,yeşil çayımı birazdan içicem
SPOR 1 saat step,30 dakika yürüyüş
menüleriniz güzel
benm menüm
08.00:2 dilim tb ekmeği domates 1 kk peynir
ara yok dışardaydım
13.30:2 dilim börek 1 ince dilim yaşpasta(ev yapımı)
17.00:4 tane siyah kuru üzüm
19.00:1 tabak kabak yemeği,salata,3kaşık yoğurt
başım çok ağrıyor havalardan herhalde migrenim çıktı yine
sabahtan beri ince bi baş ağrısı var bende şimdi çoğaldı sanki
sabah:1 kepekli poça biraz peynir 2 çeri domates 2 zeytin
ara:nescafe sekersiz,form bisküvi
öğle:ıspanak yemegı 1 dilim ekmek
akşam:ıspanak yemeği 1 dilim ekmek ayran
ara:1 armut
hava soğuktu bugun sebze yiyince hiç susamadım fazla suyum dan içemedim onu farkettim 2 tane yeşilçay içtim kızlar
gunydın kızlar nasılsınz benı merk edenlere tek edıorumpazar gunu net yoktu gıremedım ısten cıkmayı dusunuodum ewde sıklırmıyım dıe tereddtteydım dunde ondan gelmedım ıse deneme yaptım ama anladm kı ewde oturmak bna gore deglmıs rejımm ıı gıdıo kızlar allaha sukur dun aksm mısfrlktydık sadce corba we balık yedım 2 catalda yas pastadan aldm kı cok guzldı pasta nasl bıraktm blmıoırum:18::18:
tebrikler tekrardan canım
dün burdada dedim bi gerginiyet var üzerimde migrenim tutuyo havlardan
hala evdeyim işe gidesim yok ama gitmem lazım
öyle işte bebişim çok yazıp burayıda germeyeyim diyorum
yok gerginiyetimi yansıtmak istemiyorum tabi yazarım
neyse normale dönek azcık kk yüz güzellik yarışması var katılsammı acpe güzel olacağa benziyor
ama çoğu kişinin burda arkadaşları var torpil olabilir şimdilik seyirci kalacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/510675-kk-guzellik-kralicesi.html
benmde evden çöıkasım yok ama şimdi mecbur çıkacamGünaydın kızlarr.hepinize mutlu günler olsun.benim pek keyfim yok hafta sonu kayınvalidem gidecekdi kadının gidesi yok kaldı.çok gerginim hiç eve gidesim yok
ah ah o migren benimde sorunum.acaba motivasyonunun bozulduğunu düşünüp ona mı takıp migrenini tutturuyorsn.bende ilaç kullanıyorum tutunca.
ger aslıcım ger.ben de çok gerginimmm
aa katılsana tatlım yaa
Bizden sana tam destek arkadaşım...benmde evden çöıkasım yok ama şimdi mecbur çıkacam
bilmiyorum belki ondan belki havalardan neyseki bugün başım ağrımıyor çok şükür
katıldım canım yarışmaya eğlenelim accık
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Beni bu derde sen attın da, kilo verdin ya kafam hep dumaaaaaan
HASRETİM ben de izinli olduğunu,nişanlınla gezdiğini düşünmüştüm...İşini beğenmediğin için mi çıkmak istiyorsun,başka iş bak mutlu değilsen.
Ayy bu kız çok dertli gergin napsak ne etsek düzeltsek güzelimizi...Dün alışveriş de yaptın gene düzelmedin,kuaför olmasan git saçını değiştir dicem ama bu da sana söylenmez ki....
Kızlar ben çıkayım,annem bugün hastaneye yattı,yarın sabah ameliyat olacak(kulak ameliyatı zar takılacak),bugün şu yemek işini halledeyim belki yarın yanında kalmam gerekir...Dolma sarıcam hadi öğlen bana yemeğe gelin...Sonra görüşürüz....
benmde evden çöıkasım yok ama şimdi mecbur çıkacam
bilmiyorum belki ondan belki havalardan neyseki bugün başım ağrımıyor çok şükür
katıldım canım yarışmaya eğlenelim accık
HASRETİM ben de izinli olduğunu,nişanlınla gezdiğini düşünmüştüm...İşini beğenmediğin için mi çıkmak istiyorsun,başka iş bak mutlu değilsen.
Ayy bu kız çok dertli gergin napsak ne etsek düzeltsek güzelimizi...Dün alışveriş de yaptın gene düzelmedin,kuaför olmasan git saçını değiştir dicem ama bu da sana söylenmez ki....
Kızlar ben çıkayım,annem bugün hastaneye yattı,yarın sabah ameliyat olacak(kulak ameliyatı zar takılacak),bugün şu yemek işini halledeyim belki yarın yanında kalmam gerekir...Dolma sarıcam hadi öğlen bana yemeğe gelin...Sonra görüşürüz....
BASKA ISTE CALISMAK ISTIORUM ABLACIM AMA IS BULMADANDA BURADAN CIKMAK ISTEMIORUM
kendıne geldı o geldıyemıck artık
biraz sabret Hasretcim.öyle ha diyince yeni iş bulunmuyor ki.sonra evde çok sıkılırsın
sağol ablacığım destek içinHASRETİM ben de izinli olduğunu,nişanlınla gezdiğini düşünmüştüm...İşini beğenmediğin için mi çıkmak istiyorsun,başka iş bak mutlu değilsen.
geçmiş olsun ablacımKızlar ben çıkayım,annem bugün hastaneye yattı,yarın sabah ameliyat olacak(kulak ameliyatı zar takılacak),bugün şu yemek işini halledeyim belki yarın yanında kalmam gerekir...Dolma sarıcam hadi öğlen bana yemeğe gelin...Sonra görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?