Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar kurklu yelekten sıparıs werdım L bedenını sıpars werdm ıns olur olana kadr zayflarım bende
resım yukluyorum begenırsınız ıns ben kemerını pek begenmedım ama degstırırm kemerını

güzelde yer elması nedir ki?

elmayı rendele kavur içine tarçın ve ceviz at borcama yay dolapta dondur kesip ikram et.nasıl ???

ben bunları cok begenıyorum ama tüy döküyolar pantolunun heryerı tuy oluyo bı hırka almıstım buna benzer umarım senınkı öle olmaz hasretcım:26:güle güle gıy ınsallh cokta yakısır

Son düzenleme:
canım aralarda bıde yesl cay ıcsen dha ıı olur

gecms olsn canm mennde gayt basarılı basaracagz bız bu ısı

cekde ewını gorelım sekerm allah mutlulugumuzu daım etsın

aslında sabah geldiğim gibi içiyorumda onu yazmayı unutmuşum tatlım

güzelmiş.bence kemeride güzel ayrı bi hava katmış

güzelde yer elması nedir ki?

hımm görünümü yamuk yumuk patatese benziyo tadı değişik biraz pazarlarda var görmüşsündür mutlaka

benimki 16 subat dogumlu yok biz katı gıdaya gecemedık daha hipin meyve püresini yiyor danino yiyor sadece..
hım tamam canım bakıcam sağol deneyelim olmazsa
nurcancım şubat mart yani 2 aylıkmı veya 2011 doğumlumu anlayamadım birde danino kesinlikle verme neden veriyorsun hiçbir doktor önermiyorum şekerim
sütaşın bebe yoğurtmarı var onu kullan büyümiksleri var sütaşın
danino danone hiç iii bi hhh değill

elmayı rendele kavur içine tarçın ve ceviz at borcama yay dolapta dondur kesip ikram et.nasıl ???

canım bu kadarmı un veya başka bişey yokmu neyle kavurucam peki
tarif süper ama

menuz kızlar
sabah 2 dılm tam tahıllı ekmek 4 zeytın azcık kasar azcık byazpeynır 1 dılm domates cay
ara 1 portakal 1 yesılcay
oglen 1 dılm ekmek meywe suyu 1 adana kebap (1 tane etı yanı )
ara yesıl cay mandalına
aksam mantr corbası tawk yemegı azcık yogurt salata
ara meywe
2 2 buck lıtre su

Danone'nin Danino MeyveLi YoğurtLarı die Piyasada SatıLan Daha Çok 6 Yaş Ve aLtı ÇoçukLarın ZevkLe yedikLeri ßu Üründe Kansorejen madde oLduqu ÖqreniLdi Peki nedir ßu madde zararı neLerdir.
Hint FasuLyesinden yapıLan Guar Sakızı ÖzeLLikLe ÇoçukLarda ßeyin geLişimini EngeLLediği Zeka geriLiLini Arttırdıqı Tespit ediLdi.İstanßuL Tıp FakuLtesinde ßir Profesor DoktorLa sohßetimizde ßu konu acıLdı ßunun Testinin oLduqu yakLaşık 40 DoLara yapıLdıqını İnanmayan Herkesin yaptıraßiLeceği ßir Test oLduğunu SöyLedi ßu Test Çapa'da 2 defa yapıLmış sonuçLar Pek iç açıçı deqiL.Romanya'da yapıLan TestLeri İse Danone Şirketine GönderiLmiş ve Sadece ßu maddeyi KaLdıracakLarını SöyLemişLer ama GaripLik ßurda asLında ßu madde Her ÜLkede KuLLanıLmıyor Türkiye ßaşta oLmak Üzere Romanya ve ßir kaç üLkede kuLLanıLıyor Ve SLoganLarıda Danino'nun Türkiye ÇoçukLarı için ÖzeL deniLiyor

HTML:
ßu Danone ßide -SA-ßancı patentLi ßuda en az ßunu konu kadar düşündürücü...

yk cnm hemn ckmıorum zaten sen nasılsın gıdıo mu kılocklar

geçen hafta diyet iyiydi ama kilo olarak yansımadı.bu haftada bu sabah itibariyle 600 gr gitmiş

hım tamam canım abone olalım.destek tam destek :)))
ben ziraat mühendisiyim atama bekliyorum.aynı zamanda da Pimapen de çalışıyorum

benm de gelıo bu hafta sonu kaynwaldem gecen hafta gelcktı bz aramadık dıe gelmemıs

pek de alıngan oluyorlar.ama bizimkinin maşallah alındığı falan yok anca eşime acıtasyon yapsın.iki gündür sinirden çatlamak üzereyimmm.

çok güzelmiş.

listende yeleğinde çok güzelmiş.bu yelekleri çok beğeniyorum ama sadece başkasının üzerinde :)) belki ileride çok zayıflarsam kendim de de beğenirim

ben nedeninin biyolojik savaş olduğunu düşünüyorum.artık galibiyetler bu şekilde kazanılıyor.ve yeni nesili bozarak ancak yokedebilirler.Hiç dikkatinizi çektimi artık erkeklerde ksıırlık oranı ne kadar fazlalaştı.doğal gıdalarla beslenelim diyoruz ama onlarında doğallığı tartışılır

sen dene bakalım begenırsen bende alırımmıs gıbı kılo verdın o kadarcıkta olcak bıraz tombiş gostersede ziyanı yok sekerım

gerckten werdm aynalara gulerk bakıorum artık ama az once nısanlm kac kıloya kadr duseceksn dha dedı 60 dedım kahkaha attı ınat ettım 60 a kadr duscm kesın sınırlerımı bozdu hem dıo az yıosun uzuluorum hem de gluyo

kızlar lütfen kusura bakmayın bu hafta çok sıkışığım.kafamı kaşıyacak vaktim yok gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…