- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.741
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjisfJ4/weight.png kopyala yaptım sana cızelge
Merhaba kızlar
dünkü mönümü yazıyım size
sabah:2 dilim ekmekle klasik kahvaltı+1 bardak çay
ara:1 elma
öğlen:3 köfte+1 dilim ekmek
ara:2 mandalina
ara:1 küçük kase yoğurt
akşam:6 kaşık yer elması+bol salata
ara:1 portakal
nasılmış mönüm ???
kızlar akşam elticiğime davetliyiz onu seviyorum bana bi hainliği olmamıs tek insan o heralde bu soyadında ,
onun eşide diyette bnde çayın yanına bişey yapayım diyorum hafif diyet bişey ne olur acaba
yapan bilen varmı heç diyet tart falan
kızlar kurklu yelekten sıparıs werdım L bedenını sıpars werdm ıns olur olana kadr zayflarım bende
resım yukluyorum begenırsınız ıns ben kemerını pek begenmedım ama degstırırm kemerınıEki Görüntüle 366654
canım aralarda bıde yesl cay ıcsen dha ıı olur
gecms olsn canm mennde gayt basarılı basaracagz bız bu ısı
cekde ewını gorelım sekerm allah mutlulugumuzu daım etsın
kızlar kurklu yelekten sıparıs werdım L bedenını sıpars werdm ıns olur olana kadr zayflarım bende
resım yukluyorum begenırsınız ıns ben kemerını pek begenmedım ama degstırırm kemerınıEki Görüntüle 366654
güzelde yer elması nedir ki?
nurcancım şubat mart yani 2 aylıkmı veya 2011 doğumlumu anlayamadım birde danino kesinlikle verme neden veriyorsun hiçbir doktor önermiyorum şekerimbenimki 16 subat dogumlu yok biz katı gıdaya gecemedık daha hipin meyve püresini yiyor danino yiyor sadece..
hım tamam canım bakıcam sağol deneyelim olmazsa
elmayı rendele kavur içine tarçın ve ceviz at borcama yay dolapta dondur kesip ikram et.nasıl ???
ben bunları cok begenıyorum ama tüy döküyolar pantolunun heryerı tuy oluyo bı hırka almıstım buna benzer umarım senınkı öle olmaz hasretcım:26:güle güle gıy ınsallh cokta yakısır
HTML:ßu Danone ßide -SA-ßancı patentLi ßuda en az ßunu konu kadar düşündürücü...
sen dene bakalım begenırsen bende alırımınsallh cnm ıns sısko gostermez benı
yk cnm hemn ckmıorum zaten sen nasılsın gıdıo mu kılocklar
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/510675-kk-guzellik-kralicesi.html
yarışma burda olacak arkadaşlar hadi sizde katılın
oylama nasıl yapılacak bilmiyorum pınarcığım bu verdiğim linke tıkla seçenklerden konuya abone ol
perşembe bitiyor başvurular büyük ihtimal cuma başlar yarışma
bu arada pınarcım sen ne iş yapıyorsun?
benm de gelıo bu hafta sonu kaynwaldem gecen hafta gelcktı bz aramadık dıe gelmemıs
Merhaba kızlar
dünkü mönümü yazıyım size
sabah:2 dilim ekmekle klasik kahvaltı+1 bardak çay
ara:1 elma
öğlen:3 köfte+1 dilim ekmek
ara:2 mandalina
ara:1 küçük kase yoğurt
akşam:6 kaşık yer elması+bol salata
ara:1 portakal
nasılmış mönüm ???
menuz kızlar
sabah 2 dılm tam tahıllı ekmek 4 zeytın azcık kasar azcık byazpeynır 1 dılm domates cay
ara 1 portakal 1 yesılcay
oglen 1 dılm ekmek meywe suyu 1 adana kebap (1 tane etı yanı )
ara yesıl cay mandalına
aksam mantr corbası tawk yemegı azcık yogurt salata
ara meywe
2 2 buck lıtre su
Danone'nin Danino MeyveLi YoğurtLarı die Piyasada SatıLan Daha Çok 6 Yaş Ve aLtı ÇoçukLarın ZevkLe yedikLeri ßu Üründe Kansorejen madde oLduqu ÖqreniLdi Peki nedir ßu madde zararı neLerdir.
Hint FasuLyesinden yapıLan Guar Sakızı ÖzeLLikLe ÇoçukLarda ßeyin geLişimini EngeLLediği Zeka geriLiLini Arttırdıqı Tespit ediLdi.İstanßuL Tıp FakuLtesinde ßir Profesor DoktorLa sohßetimizde ßu konu acıLdı ßunun Testinin oLduqu yakLaşık 40 DoLara yapıLdıqını İnanmayan Herkesin yaptıraßiLeceği ßir Test oLduğunu SöyLedi ßu Test Çapa'da 2 defa yapıLmış sonuçLar Pek iç açıçı deqiL.Romanya'da yapıLan TestLeri İse Danone Şirketine GönderiLmiş ve Sadece ßu maddeyi KaLdıracakLarını SöyLemişLer ama GaripLik ßurda asLında ßu madde Her ÜLkede KuLLanıLmıyor Türkiye ßaşta oLmak Üzere Romanya ve ßir kaç üLkede kuLLanıLıyor Ve SLoganLarıda Danino'nun Türkiye ÇoçukLarı için ÖzeL deniLiyor
sen dene bakalım begenırsen bende alırımmıs gıbı kılo verdın o kadarcıkta olcak bıraz tombiş gostersede ziyanı yok sekerım
hasretcim boyun kaç
hedefinle boyunun oranına bakmak için dedimde 1,68 e 60 süper ötesi olur
nidemekk çok inceyimdir ehehe:))ama yeteri kadar diilcanımsın ya cok ıncesın cok saol
cumaya yetiş bacım:)kızlar lütfen kusura bakmayın bu hafta çok sıkışığım.kafamı kaşıyacak vaktim yok gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?