- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.721
güzel gidiyorsun canım sen bu hafta senden umutluyum ben
şimdi 70 bucuk kiloyum buraya başladığım da 75 76 idim taşınmadan gene 70 olmustum ama sonra 75 çıktım gene bi 60 olsamiklima kızz senin gercek adın ne? ben gidiom benimkini beslemeye mama saati hadi öptm birde kaç kilosun sen şimdik?
ya banane her hafta sonu çalısıyor ona sorunca iş olmadıkça gitmiyorum ya hatun diyor ama göre hiç bnm değil sankiSeninki naz yapıyor galiba,bırak adamı çalışsın İklimacım her hafta aynı şey olursa kızarsın...
...
ben doğramdan yıkıyorum 5 küvet yapıyorum ilkinde bayağı bekletiyorum
ben çok yıkıyorum yaa çok çamur oluyor..
hakkaten rezllik bu olsa gerenk
cmaya kadar toplıcam durumu en azından 500 gram gitsin
Günaydın kızlarr.hepinize mutlu günler olsun.benim pek keyfim yok hafta sonu kayınvalidem gidecekdi kadının gidesi yok kaldı.çok gerginim hiç eve gidesim yok
üstüne düşme boşver üstüne düştükçe şımarıyorlar.umuramamazlıkdan gel de o üstüne düşsün
kızlar akşam elticiğime davetliyiz onu seviyorum bana bi hainliği olmamıs tek insan o heralde bu soyadında ,
onun eşide diyette bnde çayın yanına bişey yapayım diyorum hafif diyet bişey ne olur acaba
yapan bilen varmı heç diyet tart falan
o yemeğe çağırdı zaten canım diyet yemek yapacak zatende bnde çay sade kalmasın diye demiştim ama bakıyorum bişey bulamadım zaten şimdilik
sebze yemeye başlamışız nurcanım
çok güzel valla beğendim
battı balık yan gider demedim toparladım durumu azcık
ilaç alıp erkenden uyudum
yaş pasta benimde canım cok cekıor valla iş bulmadan cıkma canım ıstengunydın kızlar nasılsınz benı merk edenlere tek edıorumpazar gunu net yoktu gıremedım ısten cıkmayı dusunuodum ewde sıklırmıyım dıe tereddtteydım dunde ondan gelmedım ıse deneme yaptım ama anladm kı ewde oturmak bna gore deglmıs rejımm ıı gıdıo kızlar allaha sukur dun aksm mısfrlktydık sadce corba we balık yedım 2 catalda yas pastadan aldm kı cok guzldı pasta nasl bıraktm blmıoırum:18::18:
vay aslı hanım kocişin haberi varmı güzellik yarışmalarına katıldıgından ehehe ben katılamam beyim kızareveeet vbende katıldım yarışmaya eğlence olsun biraz demi
Kızlar ben çıkayım,annem bugün hastaneye yattı,yarın sabah ameliyat olacak(kulak ameliyatı zar takılacak),bugün şu yemek işini halledeyim belki yarın yanında kalmam gerekir...Dolma sarıcam hadi öğlen bana yemeğe gelin...Sonra görüşürüz....
ayy kv gelior tüylerim diken diken oluor kv gelior lafına Allah kolaylık versin canımbenm de gelıo bu hafta sonu kaynwaldem gecen hafta gelcktı bz aramadık dıe gelmemıs
alışmam mı hasretçim burayya gelen hiç yabancılık çekmediğini söylüyor bnde onlardan biriyim toki kayasehir diye yaz goggleeye gerçi buraların eski resimleri var ama kocamannn bir şehir burası tam kapımın önünden alışveriş merkezlerine marketlere ücretsiz araç kalkıyor yürümek yok yani sonra hryere otobüs münübüz var doğup büyüdüğüm yerden ayrılırken zor geldi çünkü evlendiğim yerde annemlere uzak değildi burası uzak ama korkularım yok yaniianladm sekerm sen tasınmıstn dmı baska ewe eee nasl ewın alıstn mı
oğlum sabahtan beri mama yemek istemiyor çok canım sıkıldı haftasonu avm gittik orda sanırım burnu filan tıkandı
havada buz gibi istanbulda çok kış oldu bu sene
bugun öğle yemegınde köfte yicem ben
birde kızlar ben bir haftadır kabızım bugun ilaç içtim bakalım neolcak hiç tartılmıyorum cumadan beri korkuyorum tam adet öncesindeyim ve kabızım
otobur oldum dün ama sebze yemek sadece et olmadan acıkıyorsun halsiz kalıorsun
vay aslı hanım kocişin haberi varmı güzellik yarışmalarına katıldıgından ehehe ben katılamam beyim kızargeyiği yapıom şuanda
alışmam mı hasretçim burayya gelen hiç yabancılık çekmediğini söylüyor bnde onlardan biriyim toki kayasehir diye yaz goggleeye gerçi buraların eski resimleri var ama kocamannn bir şehir burası tam kapımın önünden alışveriş merkezlerine marketlere ücretsiz araç kalkıyor yürümek yok yani sonra hryere otobüs münübüz var doğup büyüdüğüm yerden ayrılırken zor geldi çünkü evlendiğim yerde annemlere uzak değildi burası uzak ama korkularım yok yanii
canım bnm kızımda öyle mart 23 de 1 yaş olacak inşallah senin oğlan ne kadarlık mama yediyirsun dediğine göre ufakmı
bnm kızda grip oldu daha gecen hafta atlattık derken
eczanelerde buğuseptil diye bi burun açıçı cam şisede ialç var aslında ilac değil vıks gibi düşün 1 bardak suya 1 veya 2v tatlı kaşığı ondan dök nane kokusu var burun tıkanıklığını acıyor ve baş ağrısını gideriyor bnm hem kızımın beşiğinin baş kısmında hmde salonumda var hiç onsuz bırakmam odayı bn evin nem dengesinide sağlıyor hem onıu
aldığımdan beri kızımın burnu tıkanmaz baş ağrısı olmaz şıkır şıkır akıyor sümüklü kızımmm bnm
tavsiye edrimm
birde mandalina tatlı ya sıkıp suyunu içir bence
bende dün senin gibiydim euracarbon diye bitkisel tablet var doğum sezeryanlı olunca doktorum yazdı kabızlık yaşanmasın diye almısken onuda al nurcan evde bulunsun
buğuseptil 5 tl ezcanden ezcaneye fiyatı değişir
nasılsınız kızlar
dunkı menumu yazamadım kusura bakmayın
sabah tam buğday bı dılım sekersız cay 3 zeytın azcıkın peynır
ara elma bır tane
öğlen corba kuru fas. cacık
ara 2 dılım elma
aksam salata tavuk haslama corba
bugun regli oldum cok agrım vardı ve mıde bulantımda coktu yemege cıkamadım
güzel bi dilim ekmek yeseydin yemeklerinin yanında canım nasılsa pilav patates tarzı yok yemeklerde
yıyemedım ya regl donemınde hep boyle oluyorum bıtene kadar dogru duzgun yıyemem bılıyorum kendımı
nasılsınız kızlar
ara elma bır tane
ara 2 dılım elma
oğlum sabahtan beri mama yemek istemiyor çok canım sıkıldı haftasonu avm gittik orda sanırım burnu filan tıkandı
havada buz gibi istanbulda çok kış oldu bu sene
bugun öğle yemegınde köfte yicem ben
birde kızlar ben bir haftadır kabızım bugun ilaç içtim bakalım neolcak hiç tartılmıyorum cumadan beri korkuyorum tam adet öncesindeyim ve kabızım
canım aralarda bıde yesl cay ıcsen dha ıı olurMerhaba kızlar
dünkü mönümü yazıyım size
sabah:2 dilim ekmekle klasik kahvaltı+1 bardak çay
ara:1 elma
öğlen:3 köfte+1 dilim ekmek
ara:2 mandalina
ara:1 küçük kase yoğurt
akşam:6 kaşık yer elması+bol salata
ara:1 portakal
nasılmış mönüm ???
gecms olsn canm mennde gayt basarılı basaracagz bız bu ısınasılsınız kızlar
ara elma bır tane
ara 2 dılım elma
cekde ewını gorelım sekerm allah mutlulugumuzu daım etsınalışmam mı hasretçim burayya gelen hiç yabancılık çekmediğini söylüyor bnde onlardan biriyim toki kayasehir diye yaz goggleeye gerçi buraların eski resimleri var ama kocamannn bir şehir burası tam kapımın önünden alışveriş merkezlerine marketlere ücretsiz araç kalkıyor yürümek yok yani sonra hryere otobüs münübüz var doğup büyüdüğüm yerden ayrılırken zor geldi çünkü evlendiğim yerde annemlere uzak değildi burası uzak ama korkularım yok yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?