- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.761
nurcancım şubat mart yani 2 aylıkmı veya 2011 doğumlumu anlayamadım birde danino kesinlikle verme neden veriyorsun hiçbir doktor önermiyorum şekerim
sütaşın bebe yoğurtmarı var onu kullan büyümiksleri var sütaşın
danino danone hiç iii bi hhh değill
canım bu kadarmı un veya başka bişey yokmu neyle kavurucam peki
tarif süper ama
ben nedeninin biyolojik savaş olduğunu düşünüyorum.artık galibiyetler bu şekilde kazanılıyor.ve yeni nesili bozarak ancak yokedebilirler.Hiç dikkatinizi çektimi artık erkeklerde ksıırlık oranı ne kadar fazlalaştı.doğal gıdalarla beslenelim diyoruz ama onlarında doğallığı tartışılır
yok canım okadar azcık su atabilirsin elmaya dip tutmasın diye o kaadar
diyet ya bu un yağ yok işte azcık şeker ekleyince de çok güzel oluyo ama böle tam diyet
aynen canım ya seni sevdim ben :)))
bnde böyle düşünüyorum
o ülkeyi ele geçirmek için çok süper çalısma ,
bn kızıma aptamil ar kullanıyorum kusmayı önlesin diye gecen bi abla yurt dışından gelince şöyle dedii
sizin aptamilllerle bizimkiler çok farklı sizinkilerin tadı acı tıpkı zehir gibi
saka gibi geliyor insana ama gerçek buu
kızlar sızce yarın kabuska yemegı mı yapıım patlıcan mı:26::26:
güzel mennde 1 tane eti kısmını anlamadımmenuz kızlar
sabah 2 dılm tam tahıllı ekmek 4 zeytın azcık kasar azcık byazpeynır 1 dılm domates cay
ara 1 portakal 1 yesılcay
oglen 1 dılm ekmek meywe suyu 1 adana kebap (1 tane etı yanı )
ara yesıl cay mandalına
aksam mantr corbası tawk yemegı azcık yogurt salata
ara meywe
2 2 buck lıtre su
Eki Görüntüle 366672
Eki Görüntüle 366674
kızlar şunlara bakın nurcan la sütden yoğrttan konusurken aklıma geldiler
çok şirinlerr
http://www.kadinlarkulubu.com/karikaturler/273268-sutas-ineklerim.html
inşallah atanırsın canım benmhım tamam canım abone olalım.destek tam destek :)))
ben ziraat mühendisiyim atama bekliyorum.aynı zamanda da Pimapen de çalışıyorum
sen ona bakma hepsi rkeklerin böle motive kırmakta üstlerine yok maşallahgerckten werdm aynalara gulerk bakıorum artık ama az once nısanlm kac kıloya kadr duseceksn dha dedı 60 dedım kahkaha attı ınat ettım 60 a kadr duscm kesın sınırlerımı bozdu hem dıo az yıosun uzuluorum hem de gluyo
08.00:2 kuru kayısı, azyağda 1 yumurta 2 dilim tb ekmeği,biraz peynir,domates
10.00:2 ceviz
12.00:türk kahvesi
14.00:tavuk gögsü ızgara,salata, 2 ymk kaşığı yoğurt
17.00:4 tane siyah kuru üzüm
19.30:1 tabk kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt
olacağız inşallah iklimam sen verdiğim diyete devm etah be hasretçim senınkını bilmemde ben evlendiğimde 55 kilo idim doğumdan sonra sütün olsun mevzusu beni bu hallere getirdi
buna rağmen eşim demezmii yeri geldim ::
hatun senın zayıf halınıde hiç görmedikk diye
eee gelde sinirlenme kimi boğayımm şimdii
demin 1 beden elbiseleri denedim kızlar 6 ay önce içlerine giremiyordum okadar ki sıkmıstı beni
şimdi giyindimm oldu ama elbisenın kalça kısmı büzüstü biraaz bide vatka kol kısmı sıktı
Allahım nolur 60 kilo olayım gene nolurr :26::26::26:
iiyi akşamlar darısı bizlere olsunSelam bayanlar uzun zaman oldu gelemedim buraya isimler değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş eskiler gitmiş zayıflayarak gitmişlerdir inşallah :)) begüm senin adını gördüm sadece daha bitmedimi kilolar :) şimdi diyeceksinizki bu kimdir gelmiş yazmış bunları haklısınızda :) ben daha önceki takım kaptanıydım zayıfladım gittim şükür darısı size inşallah...cümleten hayırlı akşamlar...
öğlenle akşamın yer değişseydi daha bi gözel görnecekti gözümesabah:1 kepekli poça
ara:nescafe form biskvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek salat 2 kasık barbunya
ara:10 badem yeşilçay
akşam:kabak ve biber dolması 1 bucuk dilim ekmek diet yoğurt
ara:1 elma
2 kere yeşilçay ve bol su içmeye özen gösterdim
biyendim cok :)canm bu sıyah kuru uzum ne ıse yarıyo bulentımde almıs bna kan yapsın dıe yapar mıkı:26:
08.00:2 kuru kayısı, azyağda 1 yumurta 2 dilim tb ekmeği,biraz peynir,domates
10.00:2 ceviz
12.00:türk kahvesi
14.00:tavuk gögsü ızgara,salata, 2 ymk kaşığı yoğurt
17.00:4 tane siyah kuru üzüm
19.30:1 tabk kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt
aaa duscez tabı gorckler onlar gunlerını aslınında dedıgı gbı 8 kılo werdm bı 8 dha werıcm ne yanı guvenıorum kndıme sende guwn hayatm o yerken ben bakıorum ole mesala :))ah be hasretçim senınkını bilmemde ben evlendiğimde 55 kilo idim doğumdan sonra sütün olsun mevzusu beni bu hallere getirdi
buna rağmen eşim demezmii yeri geldim ::
hatun senın zayıf halınıde hiç görmedikk diye
eee gelde sinirlenme kimi boğayımm şimdii
demin 1 beden elbiseleri denedim kızlar 6 ay önce içlerine giremiyordum okadar ki sıkmıstı beni
şimdi giyindimm oldu ama elbisenın kalça kısmı büzüstü biraaz bide vatka kol kısmı sıktı
Allahım nolur 60 kilo olayım gene nolurr :26::26::26:
allah bızede nasıp etsınSelam bayanlar uzun zaman oldu gelemedim buraya isimler değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş eskiler gitmiş zayıflayarak gitmişlerdir inşallah :)) begüm senin adını gördüm sadece daha bitmedimi kilolar :) şimdi diyeceksinizki bu kimdir gelmiş yazmış bunları haklısınızda :) ben daha önceki takım kaptanıydım zayıfladım gittim şükür darısı size inşallah...cümleten hayırlı akşamlar...
canım ben kahwltını hiiiiiiiç begenmedmsabah:1 kepekli poça
ara:nescafe form biskvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek salat 2 kasık barbunya
ara:10 badem yeşilçay
akşam:kabak ve biber dolması 1 bucuk dilim ekmek diet yoğurt
ara:1 elma
2 kere yeşilçay ve bol su içmeye özen gösterdim
hayatm senn kocişin iileşsin ole gelırsın nazlı olur bıde o sımdı onnla ılgılen senKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sapolun. Eşim tüm hafta evde. O yüzden pek yazamıyorum. Ama sizi takip ediyorum.
hahahahyyyyyyYaşamak için yemek
"Geç saatte yemek yiyorsun dokunmuyor mu?" diye soruyor. "Aç iken uyumam ben." diyorum. "Neden? Sonra kilo aldığından şikayet edersin bak." diyor. "Deli olma. Ya deprem olursa? Göçük altında ne kadar dayanırım aç aç? En nihayetinde yaşamak için yiyorum ben!" diyorum. O susarken ben hala yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?