Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım okadar azcık su atabilirsin elmaya dip tutmasın diye o kaadar
diyet ya bu un yağ yok işte azcık şeker ekleyince de çok güzel oluyo ama böle tam diyet

aynen canım ya seni sevdim ben :)))
bnde böyle düşünüyorum
o ülkeyi ele geçirmek için çok süper çalısma ,
bn kızıma aptamil ar kullanıyorum kusmayı önlesin diye gecen bi abla yurt dışından gelince şöyle dedii
sizin aptamilllerle bizimkiler çok farklı sizinkilerin tadı acı tıpkı zehir gibi
saka gibi geliyor insana ama gerçek buu

yok canım okadar azcık su atabilirsin elmaya dip tutmasın diye o kaadar
diyet ya bu un yağ yok işte azcık şeker ekleyince de çok güzel oluyo ama böle tam diyet

diyet kek yaptım canım elma sirkeli yağsız şekersiz elm rendeledim içine suyla yaptım tarcında koydum
bu tarifini de kocacığıma yapacam yarın inşallah

yiğenimde mama ile büyüdü ve aynı marka ve aynı özellikteki mamanın sadece yurtdışndan geleni yiyordu.burada olanını verince yemeği reddediyordu.

sadece mamalarda değil de bazı çikolatalarda da özellikle çocukların genetiğini bozacak katkı maddeleri var diye duymuştum.yerli markaları tüketmek hatta en iyisi hiç hazır tüketmemek en iyisi.

hapinize iyi akşamlar kızlar.ben çıkıyorum.komşumun dün bebeşi oldu hastaneye bebek görmeye gideceğim.

güzel mennde 1 tane eti kısmını anlamadım

hım tamam canım abone olalım.destek tam destek :)))
ben ziraat mühendisiyim atama bekliyorum.aynı zamanda da Pimapen de çalışıyorum
inşallah atanırsın canım benm
sen ona bakma hepsi rkeklerin böle motive kırmakta üstlerine yok maşallah
sn iradeli kızsın nasıl 68 olduysan 60 ta olursun yolu yarıladım bile 8 kg verdin bi 8 kilocuğun kaldı

08.00:2 kuru kayısı, azyağda 1 yumurta 2 dilim tb ekmeği,biraz peynir,domates

10.00:2 ceviz

12.00:türk kahvesi

14.00:tavuk gögsü ızgara,salata, 2 ymk kaşığı yoğurt

17.00:4 tane siyah kuru üzüm

19.30:1 tabk kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt

ah be hasretçim senınkını bilmemde ben evlendiğimde 55 kilo idim doğumdan sonra sütün olsun mevzusu beni bu hallere getirdi
buna rağmen eşim demezmii yeri geldim ::
hatun senın zayıf halınıde hiç görmedikk diye
eee gelde sinirlenme kimi boğayımm şimdii
demin 1 beden elbiseleri denedim kızlar 6 ay önce içlerine giremiyordum okadar ki sıkmıstı beni
şimdi giyindimm oldu ama elbisenın kalça kısmı büzüstü biraaz bide vatka kol kısmı sıktı
Allahım nolur 60 kilo olayım gene nolurr :26::26::26:

Selam bayanlar uzun zaman oldu gelemedim buraya isimler değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş eskiler gitmiş zayıflayarak gitmişlerdir inşallah :)) begüm senin adını gördüm sadece daha bitmedimi kilolar :) şimdi diyeceksinizki bu kimdir gelmiş yazmış bunları haklısınızda :) ben daha önceki takım kaptanıydım zayıfladım gittim şükür darısı size inşallah...cümleten hayırlı akşamlar...

güzel begendım ben

sabah:1 kepekli poça
ara:nescafe form biskvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek salat 2 kasık barbunya
ara:10 badem yeşilçay
akşam:kabak ve biber dolması 1 bucuk dilim ekmek diet yoğurt
ara:1 elma

2 kere yeşilçay ve bol su içmeye özen gösterdim

olacağız inşallah iklimam sen verdiğim diyete devm et

iiyi akşamlar darısı bizlere olsun

öğlenle akşamın yer değişseydi daha bi gözel görnecekti gözüme

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sapolun. Eşim tüm hafta evde. O yüzden pek yazamıyorum. Ama sizi takip ediyorum.

Yaklaşmayın yer
"Atilla Abi ne yapıyosun?" dedim. "Rejimdeyim!" dedi. Ses çıkarmadan yürüdüm gittim. En tehlikelisi çünkü!
(itiraf.com'dan)

Yaşamak için yemek
"Geç saatte yemek yiyorsun dokunmuyor mu?" diye soruyor. "Aç iken uyumam ben." diyorum. "Neden? Sonra kilo aldığından şikayet edersin bak." diyor. "Deli olma. Ya deprem olursa? Göçük altında ne kadar dayanırım aç aç? En nihayetinde yaşamak için yiyorum ben!" diyorum. O susarken ben hala yiyorum.​

biyendim cok :)canm bu sıyah kuru uzum ne ıse yarıyo bulentımde almıs bna kan yapsın dıe yapar mıkı:26:
aaa duscez tabı gorckler onlar gunlerını aslınında dedıgı gbı 8 kılo werdm bı 8 dha werıcm ne yanı guvenıorum kndıme sende guwn hayatm o yerken ben bakıorum ole mesala :))
allah bızede nasıp etsın
canım ben kahwltını hiiiiiiiç begenmedm
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sapolun. Eşim tüm hafta evde. O yüzden pek yazamıyorum. Ama sizi takip ediyorum.
hayatm senn kocişin iileşsin ole gelırsın nazlı olur bıde o sımdı onnla ılgılen sen
hahahahyyyyyy

gunaydnn kızlar cumaya az kaldı sakın kacamak yapmayın bugn aaaaaaaa dowerım bak sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…