Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlarrr bugun bomba gıbıyım dun cok fenaydım ve agzıma lokma suremedım o yuzdende menumu yazamadım nasılsınız nasıl gıdıyor dıyet

Son düzenleme:
ıyı gıdıo sukur canımcım senn nasıl gdıo tartldın mı hıc

tartılmadım hasretcım daha cumayı beklıyorum regl oldum etkılermı bılmıorum cok şişim ama yemek yıyemıyorum mıde bulantısı yapıyor dunde ayakta duramıyodum bugun cok ıyıyım ama ben bıraz hızlı verdım galıba bu aralar bıraz yavaslar dıye dusunuyorum canım ama cok hırslıyım olcak bu ıs eylule kadar kendıme zaman verdım bakalım ders calıstıgım ıcın pek hareket edemıyorum

Son düzenleme:

olcak tabı kızcem olck ne dersı calısıosun bu arada

İşte Aslımız full motivasyon ile geri geldiiii.
kayısı sindirime iyi gelir özelliklede sabah aç karına.üzümde kan yapar.Süper seçimler canım.Sen bu işi gerçekden biliyorsun Aslıcım

erkekler zaten sadece motivasyon bozmaya yararlar :)) ama canım birşey diyeyim mi o senin kilo vermeni kıskanıyor ondan öyle takılıyordur.

darısı bizimde başımıza benim ve tüm grup arkadaşlarımın.

dolma ile ekmek aynı öğünde olmasaymış iyiymiş

Yaklaşmayın yer
"Atilla Abi ne yapıyosun?" dedim. "Rejimdeyim!" dedi. Ses çıkarmadan yürüdüm gittim. En tehlikelisi çünkü!
(itiraf.com'dan)

günaydın kızlarrr bugun bomba gıbıyım dun cok fenaydım ve agzıma lokma suremedım o yuzdende menumu yazamadım nasılsınız nasıl gıdıyor dıyet

günaydın benim pek iç açıcı gittiğini söyleyemem ama cumaya göreceğiz inşallah

günaydın kızlar gününüz adın olsun
alıntılarımı sonra yapacağım saçlarımı boyadık bekleme süresindeyim

kızlar bende pazar gününden beri motivasyon kalmadı.kayınvalidem tüm sinirlerimi harap edince ne yiyorum düzenli bilmiyorum inanın.iki gündür eve sadece gece yatmaya gidiyorum.evimden soğudum vallahi.kadın rahat rahat otursun evimde.eşimlede pazardan beri kavga ediyoruz.eşim öğlen işe gidip gece geliyor.sabahdan öğlene kadar annesiyle yalnız ve sabah da oğlu hizmet ediyor ona akşam ben eve geliyorum akşam da ben hizmet ediyorum.pazar günü gidecekdi ama rahatına geldi eşim abim bekliyor seni oraya götürecez demesine rağmen gitmedi ve ne zaman gidecek bilmiyorum.Günde 2,5 saat yürüyorum ve 10 saat çalışıyorum kalan zamanda da dermanım kalmıyor hafta içi eşimi bile görmüyorum o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.belki haksızım ama yapamıyorum işte ve bu ısrarlı kalışı anlamıyorum.

ben iki günlük menümü yazmaya çalışayım

pazartesi
sabah:1 dilim kepek ekmeği-zeytin peynir domates
ara:1 elma
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:elma
akşam:1 dilim sütlü tatlı ( eve gitmedim akşam iş çıkışı arkadaşıma gittim yemek niyetine yedim)

salı
sabah:2 dilim kepek ekmeği-peynir zeytin domates
ara:1 avuç fındık
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepekli ekmek
ara:1 elma
akşam:sucuklu tereyağlı yumurta-peynir zeytin domates-2 dilim kepekli ekmek (iş çıkışı arkadaşıma hastaneye gittim.bebek sevmeye eve 10,30 gibi geldim ve bunları o saatte yedim)

sabahları 1,5 saat akşamları da 1 saat yürüdüm ve su da yeşil çayda içtim.

ole dusunme bebegım az dıkkat cok caba cumaya bomba gıbı olucaz

Son düzenleme:
canım aksamlar olmasymıs menulern guzmıs aslında kaynwaldenede sasırdm gerckten ama esınle neden tartısdıgını anlamadım onnla aranı ıı tut hayatm annesı gtmesı ıcın dolaylıda olsa solemıs dha napablırkı ıı dusunmeye calıs dıcm ama zor olck sanırım:18::18:
günaydın kızlar gününüz adın olsun
alıntılarımı sonra yapacağım saçlarımı boyadık bekleme süresindeyim
gunydn aslım ohh sabh sabh boyada yaparmıs sıyah yapıosn dmı

aaa canım bende kpssye calısmaya baslıcam gec mı kaldım acaba kendın calısıosun dersaneye gtmıosun dmı ne mezunusun bu arada

ya eşimle şundan tartıştım.olabilir kalacam diyebilir diyor.ve surat asmayacaksın diyor.ben kayınvalidemi mutlu etmeye devam edeyim istiyor.tamam da anlayışlı bir kadın olsa bu kız çalışıyor derdi.ve en azından bana yardımcı olamaya çalışışırdı.ben rahat ettirdikçe iyice yerleşecek diye korkuyorum

yok hasretim bal köpüğü siyah değil
resimlerimdki sihyh kendi doğal saçım
şuan saçlarım açık kumral gibiydi
şimdide bal köpüğü yaptım bakalım bekliyorum yıkıcaz 5 dkya

canım benım annelerı tabıkı laf soyletmek ıstemıyolr bende daha ewlenmedn kaynwldemle aılesyle cok problm yasadım buradakı arkdslarda blıolr ama hc bı zman saygıszlık feln yapmadım suan onların yuzune cekınmeden bakablırım ama onların cekınmelerı gerekıo sende ole yap bugn gtmesse yarn mutlaka gtcek boswer surat yapma ıı olarak anımsasın senı haddım olmadan ters bısı soledysem affola :26:

aaa canım bende kpssye calısmaya baslıcam gec mı kaldım acaba kendın calısıosun dersaneye gtmıosun dmı ne mezunusun bu arada

ıletısım fakültesı canım benım sen ne mezunusun lısanslar ıcın az kaldıda zaman önlisans ve lıse ıcın yeterlı kalan süre.ben dersaneye gıdıyorum evde calısmıyorum canım bende sözeller ıyı mat bıraz kötü

buro yonetmı mezunuym cnm bende dersaneye gtmek zor gelıo bna

hasretcım valla cok dusuk puanlarla atanıyosunuzu yazık etme canım gıtmenı sıddetle tavsıye ederım

canım dersaneye gtmem ıcın ısten cıkmm gerekır eet cok az puanla atanıoruz gerckten 70 bıle atanablırım kı ole cok atanan war kendım calıssam basarılı olurmuyum acaba:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…