- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #54.781
günaydın kızlarrr bugun bomba gıbıyımdun cok fenaydım ve agzıma lokma suremedım o yuzdende menumu yazamadım nasılsınız nasıl gıdıyor dıyet
ıyı gıdıo sukur canımcım senn nasıl gdıo tartldın mı hıc
tartılmadım hasretcım daha cumayı beklıyorum regl oldum etkılermı bılmıorum cok şişim ama yemek yıyemıyorum mıde bulantısı yapıyor dunde ayakta duramıyodum bugun cok ıyıyım ama ben bıraz hızlı verdım galıba bu aralar bıraz yavaslar dıye dusunuyorum canım ama cok hırslıyım olcak bu ıs eylule kadar kendıme zaman verdım bakalım ders calıstıgım ıcın pek hareket edemıyorum
08.00:2 kuru kayısı, azyağda 1 yumurta 2 dilim tb ekmeği,biraz peynir,domates
10.00:2 ceviz
12.00:türk kahvesi
14.00:tavuk gögsü ızgara,salata, 2 ymk kaşığı yoğurt
17.00:4 tane siyah kuru üzüm
19.30:1 tabk kabak yemeği,salata,3 yk yoğurt
ah be hasretçim senınkını bilmemde ben evlendiğimde 55 kilo idim doğumdan sonra sütün olsun mevzusu beni bu hallere getirdi
buna rağmen eşim demezmii yeri geldim ::
hatun senın zayıf halınıde hiç görmedikk diye
eee gelde sinirlenme kimi boğayımm şimdii
demin 1 beden elbiseleri denedim kızlar 6 ay önce içlerine giremiyordum okadar ki sıkmıstı beni
şimdi giyindimm oldu ama elbisenın kalça kısmı büzüstü biraaz bide vatka kol kısmı sıktı
Allahım nolur 60 kilo olayım gene nolurr :26::26::26:
Selam bayanlar uzun zaman oldu gelemedim buraya isimler değişmiş yeni arkadaşlar gelmiş eskiler gitmiş zayıflayarak gitmişlerdir inşallah :)) begüm senin adını gördüm sadece daha bitmedimi kilolar :) şimdi diyeceksinizki bu kimdir gelmiş yazmış bunları haklısınızda :) ben daha önceki takım kaptanıydım zayıfladım gittim şükür darısı size inşallah...cümleten hayırlı akşamlar...
sabah:1 kepekli poça
ara:nescafe form biskvi
öğle:3 köfte 1 dilim ekmek salat 2 kasık barbunya
ara:10 badem yeşilçay
akşam:kabak ve biber dolması 1 bucuk dilim ekmek diet yoğurt
ara:1 elma
2 kere yeşilçay ve bol su içmeye özen gösterdim
Yaklaşmayın yer
"Atilla Abi ne yapıyosun?" dedim. "Rejimdeyim!" dedi. Ses çıkarmadan yürüdüm gittim. En tehlikelisi çünkü!
(itiraf.com'dan)
Yaşamak için yemek
"Geç saatte yemek yiyorsun dokunmuyor mu?" diye soruyor. "Aç iken uyumam ben." diyorum. "Neden? Sonra kilo aldığından şikayet edersin bak." diyor. "Deli olma. Ya deprem olursa? Göçük altında ne kadar dayanırım aç aç? En nihayetinde yaşamak için yiyorum ben!" diyorum. O susarken ben hala yiyorum.
günaydın kızlarrr bugun bomba gıbıyımdun cok fenaydım ve agzıma lokma suremedım o yuzdende menumu yazamadım nasılsınız nasıl gıdıyor dıyet
olcak tabı kızcem olck ne dersı calısıosun bu arada
İşte Aslımız full motivasyon ile geri geldiiii.
erkekler zaten sadece motivasyon bozmaya yararlar :)) ama canım birşey diyeyim mi o senin kilo vermeni kıskanıyor ondan öyle takılıyordur.
kesınlıkle katılıyorum şimdi sen cok guzel ve alımlı bı bayan oluyosun kılo verdıkce oda fecı kıskanıyo
günaydın benim pek iç açıcı gittiğini söyleyemem ama cumaya göreceğiz inşallah
canım aksamlar olmasymıs menulern guzmıs aslında kaynwaldenede sasırdm gerckten ama esınle neden tartısdıgını anlamadım onnla aranı ıı tut hayatm annesı gtmesı ıcın dolaylıda olsa solemıs dha napablırkı ıı dusunmeye calıs dıcm ama zor olck sanırım:18::18:kızlar bende pazar gününden beri motivasyon kalmadı.kayınvalidem tüm sinirlerimi harap edince ne yiyorum düzenli bilmiyorum inanın.iki gündür eve sadece gece yatmaya gidiyorum.evimden soğudum vallahi.kadın rahat rahat otursun evimde.eşimlede pazardan beri kavga ediyoruz.eşim öğlen işe gidip gece geliyor.sabahdan öğlene kadar annesiyle yalnız ve sabah da oğlu hizmet ediyor ona akşam ben eve geliyorum akşam da ben hizmet ediyorum.pazar günü gidecekdi ama rahatına geldi eşim abim bekliyor seni oraya götürecez demesine rağmen gitmedi ve ne zaman gidecek bilmiyorum.Günde 2,5 saat yürüyorum ve 10 saat çalışıyorum kalan zamanda da dermanım kalmıyor hafta içi eşimi bile görmüyorum o geldiğinde ben uyumuş oluyorum.belki haksızım ama yapamıyorum işte ve bu ısrarlı kalışı anlamıyorum.
ben iki günlük menümü yazmaya çalışayım
pazartesi
sabah:1 dilim kepek ekmeği-zeytin peynir domates
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepek ekmeği
ara:elma
akşam:1 dilim sütlü tatlı ( eve gitmedim akşam iş çıkışı arkadaşıma gittim yemek niyetine yedim)
salı
sabah:2 dilim kepek ekmeği-peynir zeytin domates
ara:1 avuç fındık
öğlen:mantar yemeği-yoğurt-2 dilim kepekli ekmek
akşam:sucuklu tereyağlı yumurta-peynir zeytin domates-2 dilim kepekli ekmek (iş çıkışı arkadaşıma hastaneye gittim.bebek sevmeye eve 10,30 gibi geldim ve bunları o saatte yedim)
sabahları 1,5 saat akşamları da 1 saat yürüdüm ve su da yeşil çayda içtim.
gunydn aslım ohh sabh sabh boyada yaparmıs sıyah yapıosn dmıgünaydın kızlar gününüz adın olsun
alıntılarımı sonra yapacağım saçlarımı boyadık bekleme süresindeyim
canım aksamlar olmasymıs menulern guzmıs aslında kaynwaldenede sasırdm gerckten ama esınle neden tartısdıgını anlamadım onnla aranı ıı tut hayatm annesı gtmesı ıcın dolaylıda olsa solemıs dha napablırkı ıı dusunmeye calıs dıcm ama zor olck sanırım:18::18:
günaydın kızlar gününüz adın olsun
alıntılarımı sonra yapacağım saçlarımı boyadık bekleme süresindeyim
ya eşimle şundan tartıştım.olabilir kalacam diyebilir diyor.ve surat asmayacaksın diyor.ben kayınvalidemi mutlu etmeye devam edeyim istiyor.tamam da anlayışlı bir kadın olsa bu kız çalışıyor derdi.ve en azından bana yardımcı olamaya çalışışırdı.ben rahat ettirdikçe iyice yerleşecek diye korkuyorum
aaa canım bende kpssye calısmaya baslıcam gec mı kaldım acaba kendın calısıosun dersaneye gtmıosun dmı ne mezunusun bu arada
yok hasretim bal köpüğü siyah değil
resimlerimdki sihyh kendi doğal saçım
şuan saçlarım açık kumral gibiydi
şimdide bal köpüğü yaptım bakalım bekliyorum yıkıcaz 5 dkya
ıletısım fakültesı canım benım sen ne mezunusun lısanslar ıcın az kaldıda zaman önlisans ve lıse ıcın yeterlı kalan süre.ben dersaneye gıdıyorum evde calısmıyorum canım bende sözeller ıyı mat bıraz kötü
buro yonetmı mezunuym cnm bende dersaneye gtmek zor gelıo bna
hasretcım valla cok dusuk puanlarla atanıyosunuzu yazık etme canım gıtmenı sıddetle tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?