Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepinize iyi geceler , nasılsınız........

dün spordan geldim , saat 10.30 olmuştu , duş aldım , namaz kıldım ve uyudum ..bugün de her tarafım ağrıyor....spor beni çok yoruyor..

Pınarcım Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah , dualarımız seninle ...

Yeni katılan arkadaşlar , hoşgeldiniz.

ben derya , 38 yaşındayım ve öğretmenim ....evliyim ve kilo problemim var ....bölgesel , spora gidiyorum , yeni başladım , çok zor kilo veriyorum , inanın kaç aydır 68-69 arasında gidip geliyorum ...psikolojik olarak bu durum beni çok yıpratıyor...

sizlerin katılımı ile takımımız daha canlı ve hırslı olacaktır eminim ...ben akşam geç saatte yazabiliyorum , gündüz okuldayım ...elimden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyorum ama bu ara motivasyonumu kaybettim ...nehrin akışına ters istikamette kürek çekiyor gibi hissediyorum , çok yoruldum ...tartıları atmaya karar verdim ....

ececıgm aklımıza bısı gelmesse napcz:26:
güzellerr günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

gunaydddddddddddddnnnnn

gunaydddddddddınnnn
yenı arkadslar gelmsler hosgelmısler
tanıtaym kendımı 22 yasındaym ewlı sayılırımnısanlımın yannda calısıorum genelde hep buralardayım
bol bol sohbet ederz yanı

günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
yoktum dün giremedim hiççç

ne var ne yok keyifler nasıl

Herkese kossss kocamannnn günaydınnnnnnn ayyyyyy çokkkkkk mutluyummm diyete başlamayı başardımmm :))))))))
kahvaltımı yaptım ayyyy az yedim vee doydumm inanamıyorumm yaaa

bizmi görev yazıcaz anlamadım tatlım ya neyse ben özeline msj gönderiyorum az yiyiyince anten kayboldu almıyo kafa

memnun oldumm hoşbuldum :)
ayrıca tüm hoşgeldin diyen arkadaşlara da teşekkür ederim canıma can kattınız valla :) öpüyorum hepinizi

Off ben telefondan girmekten çok sıkıldım.zor oluyor.o yüzden her zaman alıntılayamıyorum...
telefondan nasıl giriliyo ya bı ara bana bunu anlatırsan pek sevinirim her an gözetimim altında oluverin kaçırmak istemiyom hiçbişee :)))

not: bugun ve her hafta perşembe veya cuma gunleri komsularla toplanıyoruz çay zamanı ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar pastalar börekler havada uçuşuyor

yarın bakalım ne cıkıcaz kızlar bu hafta kendımden bısey beklemıyorum bıraz kacırdım bıosküvi falan derken ıyıce abarttım su gunduzler cok ıyı bende aksam eve gıdınce annem bambaska bı menü sıralıyo dun tartıstım en sonunda ınadımmamı yapıosun yardımcı olsana dedım kadıncagız neye ugradıgını sasırdı

günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
yoktum dün giremedim hiççç

ne var ne yok keyifler nasıl

günaydın tatlım

günaydın kızlar işbaşı yapalı 1.5 saat oldu ama anca nete girebildim.yine yoğun bir gün.nasılsınız?

iyiz canım
seni sormalı

kızlar tekrar kendinizi tanıtırmısınız geçmişte tanıtmışsınız ama kim kim karıştırdım be:26:

hosbulduk canım.bu ara bahar yorgunluğuyla sanırım yeme duzenlerıdemı bozuldu ne bendede bazen sorun oluşturuyor bu havalar

ayy canım ya annene patlamasna sen kendı iradede sahıp cıkmayı öğrenmelısın sonuçta .bu yemeklerden heryerde karsılasıcz dimi

kızlar bısey sorcam bır cok msja cevap verıyorusunuz ya aynı anda nasıl yapılıyor.bıde kilo bıldırımı ayrı yeremı yapılacak yoksa burayamı yazıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…