- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.281
ececıgm aklımıza bısı gelmesse napcz:26:Gündüz yazacaktım ama vakit olmadı. Arzu(abla)ya teşekkür ediyorum verdiğim görevi yerine getirdiği için.
Şimdi yeni gelen arkadaşlar için görevi tekrarlıyorum:
lütfen herkes 5 tane takım kuralları önerisini bana özelden bildireçek.mesaj sayısını tamamlamamıs olanlar bildirsin tamamlanınca gonderirler.
Not bu görevi yapmayanlar takım kuralları kabul oylamasinda söz sahibi olmayacaktir.
güzellerr günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
Gündüz yazacaktım ama vakit olmadı. Arzu(abla)ya teşekkür ediyorum verdiğim görevi yerine getirdiği için.
Şimdi yeni gelen arkadaşlar için görevi tekrarlıyorum:
lütfen herkes 5 tane takım kuralları önerisini bana özelden bildireçek.mesaj sayısını tamamlamamıs olanlar bildirsin tamamlanınca gonderirler.
Not bu görevi yapmayanlar takım kuralları kabul oylamasinda söz sahibi olmayacaktir.
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
kendimi tanıtayım ve çıkacağım
ismim aslı
27 buçuk yaşındayım
evliyim çocuğum yok
çalışıyorum kendi işyerim var
şimdilik ben kaçtım iyi geceler
telefondan nasıl giriliyo ya bı ara bana bunu anlatırsan pek sevinirim her an gözetimim altında oluverin kaçırmak istemiyom hiçbişee :)))Off ben telefondan girmekten çok sıkıldım.zor oluyor.o yüzden her zaman alıntılayamıyorum...
günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
yoktum dün giremedim hiççç
ne var ne yok keyifler nasıl
günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
yoktum dün giremedim hiççç
ne var ne yok keyifler nasıl
günaydın kızlar işbaşı yapalı 1.5 saat oldu ama anca nete girebildim.yine yoğun bir gün.nasılsınız?
Herkese kossss kocamannnn günaydınnnnnnn ayyyyyy çokkkkkk mutluyummm diyete başlamayı başardımmm :))))))))
kahvaltımı yaptım ayyyy az yedim vee doydumm inanamıyorumm yaaa
bizmi görev yazıcaz anlamadım tatlım ya neyse ben özeline msj gönderiyorum az yiyiyince anten kayboldu almıyo kafa
memnun oldumm hoşbuldum :)
ayrıca tüm hoşgeldin diyen arkadaşlara da teşekkür ederim canıma can kattınız valla :) öpüyorum hepinizi
telefondan nasıl giriliyo ya bı ara bana bunu anlatırsan pek sevinirim her an gözetimim altında oluverin kaçırmak istemiyom hiçbişee :)))
not: bugun ve her hafta perşembe veya cuma gunleri komsularla toplanıyoruz çay zamanı ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar pastalar börekler havada uçuşuyor
Yeni katılan arkadaşlar , hoşgeldiniz.
ben derya , 38 yaşındayım ve öğretmenim ....evliyim ve kilo problemim var ....bölgesel , spora gidiyorum , yeni başladım , çok zor kilo veriyorum , inanın kaç aydır 68-69 arasında gidip geliyorum ...psikolojik olarak bu durum beni çok yıpratıyor...
sizlerin katılımı ile takımımız daha canlı ve hırslı olacaktır eminim ...ben akşam geç saatte yazabiliyorum , gündüz okuldayım ...elimden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyorum ama bu ara motivasyonumu kaybettim ...nehrin akışına ters istikamette kürek çekiyor gibi hissediyorum , çok yoruldum ...tartıları atmaya karar verdim ....
ayy canım ya annene patlamasna sen kendı iradede sahıp cıkmayı öğrenmelısın sonuçta .bu yemeklerden heryerde karsılasıcz dimiyarın bakalım ne cıkıcaz kızlar bu hafta kendımden bısey beklemıyorumbıraz kacırdım bıosküvi falan derken ıyıce abarttım su gunduzler cok ıyı bende aksam eve gıdınce annem bambaska bı menü sıralıyo dun tartıstım en sonunda ınadımmamı yapıosun yardımcı olsana dedım kadıncagız neye ugradıgını sasırdı
ayy canım ya annene patlamasna sen kendı iradede sahıp cıkmayı öğrenmelısın sonuçta .bu yemeklerden heryerde karsılasıcz dimi
öyle diyorsunda göz görmeyince gönül katlanıyor
ama görünce dayanmak gerçekten zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?