- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.301
Ezgicim tekrar hoşgeldin,azmine hayran kalmamak mümkün değil,çok kilo vermişsin.Oğluşun içn üzüldüm,ama derdi veren Rabbim dermanını da verir,bazen tedaviler çok iyi sonuç veriyor,sakın umudunu yitirme....ben 27 yasında 1 cocuk annesıyım .adım ezgi.ben 83 kilodan 58 düştüm spor artı diyetle .hedefım 53 diyorum boyum 1.63 .ayy kızlar ne yazsam cok heyecanlandım.menumu yazayım bugun
sabah 1 haslama yumurta 1 kepek ekmek 1 lokma peynır
1 turk kahvesı
1 cay
aksam ton balıklı salata 2 kepek ekmek
yarım armut
2.5 lt su
saat 5 ten sonra agzıma bısey surmuyorum
İşte benim konum küçük oğlum sayısal okuyor,hocaları tıp olsun diye çok zorluyor,ama dr arkadaşlardan hiç biri onaylamıyor.Kendisi makine mühendişlik diyor bakalım,seneye görücez...hilalcım ececım hersey gönlınızde olsun.eşim uzman dr.tıp istemesın diyor sartları zorlaştırdıkları için
oyy oyyy oyyy gruba alınmısımda haberim yokmus bende dert ediyordum kendı kendıme nasıl yarısıcam diye
neyse haydi breee
Günaydın Canlar,takıma yeni gelenler hoşgeldiniz,iyiki geldiniz.Topik canlanmış oku oku bitmiyor
Ezgicim tekrar hoşgeldin,azmine hayran kalmamak mümkün değil,çok kilo vermişsin.Oğluşun içn üzüldüm,ama derdi veren Rabbim dermanını da verir,bazen tedaviler çok iyi sonuç veriyor,sakın umudunu yitirme....
Neyse çay tarifini yazdım,sarhoş olmam di mi özlemin dediği gibiPirinç lapası sonuç verdi gibi ,1.250 gitmiş,ama çok ödem tutuyor vucudum birde reglim yakın...Zaten ilaçla adet görüyorum,hepsi etkiliyor işte...Bu arada kendimi tanıtayım,takımın eennn yaşlısıyım,42 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum,2 oğlum var,biri lise 3 te diğeri üni.3 te...Bende 12 yıl önce eşimi kanserden kaybettim,o yüzden evin yükü üstümde...Yoğun oluyorum...işte böyle hayat hepimizi çeşitli dertlerle sınıyor....
m nolur ben 2 gundur bazı nedenlerdır kafam ıyı değil bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyorum.
liposuction ile ilgili birşeyler okuyodum forumda epeyce yaptıran varmıs bende taktım kafaya yaptırıcam :) once 31 kilo vermem lazım sonrasında vücütumla ilgileneceğim :))))))
:))) evet kaptan yard. adayım yanlız ben konuşanları değil konuşmayanları yazıcam tahtaya :))))
Hoşgeldin Ebrucum,sen bu azimle o kiloları verirsin,menün çok güzel...adım Ebru. boyum 1.82 kilom ise maalesef 100
AHHH şu günler yokmu,yarında ben arkadaşa gidicem,güne gideceğim sabah ekmek yemiyorum,hakkımı 1 börek için kullanıyorum,salataları tercih ediyorum,tatlı sütlü değilse almıyorum...akşam da sadece salata ve yoğurt yersen dengelenir bence....memnun oldumm hoşbuldum :)
not: bugun ve her hafta perşembe veya cuma gunleri komsularla toplanıyoruz çay zamanı ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar pastalar börekler havada uçuşuyor
Aaa sen de mi izine çıkyorsun,evde mi kullanacaksın yoksa Aslı gibi tatile mi çıkıyorsun...:44:valla keyfım bomba yarın son ıs gunum 10 gun yıllık ızın
Canım mesajların altında alıntı yazan yerin yanındaki kutucuğa tıklıyorsun,istediğn kadar mesaja bu şekilde yorum yapabilirsin,en son cevap ver e tıklayarak cevap yazarsın....kızlar bısey sorcam bır cok msja cevap verıyorusunuz ya aynı anda nasıl yapılıyor.bıde kilo bıldırımı ayrı yeremı yapılacak yoksa burayamı yazıcaz
özlemcim bişey sorcAm kilo bildirimi nereye nezaman yapılcak bilgin varmı ben unuttum kuralları ya
Ezgicim kilo bildirimin cuma sabahı yapıyoruz,akşam Ece listeyi yazar,biz de yüzdeleri hesaplayıp listede ismimizin yanına yazarız..sabah 10-11 e kadar bildirim yapmamız lazım,sabah giremezsek akşamdan yazıyoruz...
yaff samanyolu şu kilo bildirimin hakkında bilgin varmı nereye nezaman yapılıyor
nasıl yuzdesı nasıl yapcaz ayy kusura bakma yenıyım bılmıyorum bıseyı kaçırmayayım dıyorum
özlemcim ameliyat vs.düşünme inan bak bende olucaktım eşim uzman dr.izin vermedi.bu ameliyatlarda yağ pıhtı atma olanagı cok yuksek pıhtı atması demek masada kalmak demek.herseyde rısk var mutlaka ama acil bişey olmadığı için canından dahamı değerli
özlemcim bişey sorcAm kilo bildirimi nereye nezaman yapılcak bilgin varmı ben unuttum kuralları ya
Hoşgeldin Ebrucum,sen bu azimle o kiloları verirsin,menün çok güzel...
AHHH şu günler yokmu,yarında ben arkadaşa gidicem,güne gideceğim sabah ekmek yemiyorum,hakkımı 1 börek için kullanıyorum,salataları tercih ediyorum,tatlı sütlü değilse almıyorum...akşam da sadece salata ve yoğurt yersen dengelenir bence....
Aaa sen de mi izine çıkyorsun,evde mi kullanacaksın yoksa Aslı gibi tatile mi çıkıyorsun...:44:
Canım mesajların altında alıntı yazan yerin yanındaki kutucuğa tıklıyorsun,istediğn kadar mesaja bu şekilde yorum yapabilirsin,en son cevap ver e tıklayarak cevap yazarsın....
kızlar benim hazırlanmam lazım az şöyleeeee kremleneyim gözelleşeyim geleceğin cıtırı olarakdan :)))) öpüyorum hepinizi aksama kalmadan buradayım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?