Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın Canlar,takıma yeni gelenler hoşgeldiniz,iyiki geldiniz.Topik canlanmış oku oku bitmiyor

Ezgicim tekrar hoşgeldin,azmine hayran kalmamak mümkün değil,çok kilo vermişsin.Oğluşun içn üzüldüm,ama derdi veren Rabbim dermanını da verir,bazen tedaviler çok iyi sonuç veriyor,sakın umudunu yitirme....
Neyse çay tarifini yazdım,sarhoş olmam di mi özlemin dediği gibiPirinç lapası sonuç verdi gibi ,1.250 gitmiş,ama çok ödem tutuyor vucudum birde reglim yakın...Zaten ilaçla adet görüyorum,hepsi etkiliyor işte...Bu arada kendimi tanıtayım,takımın eennn yaşlısıyım,42 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum,2 oğlum var,biri lise 3 te diğeri üni.3 te...Bende 12 yıl önce eşimi kanserden kaybettim,o yüzden evin yükü üstümde...Yoğun oluyorum...işte böyle hayat hepimizi çeşitli dertlerle sınıyor....
m nolur ben 2 gundur bazı nedenlerdır kafam ıyı değil bu konu hakkında yorum yapmak ıstemıyorum.[/QUOTE]

hilalcım ececım hersey gönlınızde olsun.eşim uzman dr.tıp istemesın diyor sartları zorlaştırdıkları için
İşte benim konum küçük oğlum sayısal okuyor,hocaları tıp olsun diye çok zorluyor,ama dr arkadaşlardan hiç biri onaylamıyor.Kendisi makine mühendişlik diyor bakalım,seneye görücez...

oyy oyyy oyyy gruba alınmısımda haberim yokmus bende dert ediyordum kendı kendıme nasıl yarısıcam diye
neyse haydi breee

Canım sen de hoşgeldin,sanırım kaptanlığa adaysın,senle iyi geçinmek lazım...

:))) evet kaptan yard. adayım yanlız ben konuşanları değil konuşmayanları yazıcam tahtaya :))))

liposuction ile ilgili birşeyler okuyodum forumda epeyce yaptıran varmıs bende taktım kafaya yaptırıcam :) once 31 kilo vermem lazım sonrasında vücütumla ilgileneceğim :))))))

İşte benim konum küçük oğlum sayısal okuyor,hocaları tıp olsun diye çok zorluyor,ama dr arkadaşlardan hiç biri onaylamıyor.Kendisi makine mühendişlik diyor bakalım,seneye görücez...

Canım sen de hoşgeldin,sanırım kaptanlığa adaysın,senle iyi geçinmek lazım...[/QUOTE]
tesekkur ederım canım.valla zamanında o stresten aldıgım kilolardı ama endıme bi baktımki 83 dur demesem gidecektı.hırs yaptım 4 ay spora gittim vs.60 kioyla spordan ayrıldım.simdi evdeyım cok sükür 57.4 oldum bugun itibarıle.

liposuction ile ilgili birşeyler okuyodum forumda epeyce yaptıran varmıs bende taktım kafaya yaptırıcam :) once 31 kilo vermem lazım sonrasında vücütumla ilgileneceğim :))))))

özlemcim ameliyat vs.düşünme inan bak bende olucaktım eşim uzman dr.izin vermedi.bu ameliyatlarda yağ pıhtı atma olanagı cok yuksek pıhtı atması demek masada kalmak demek.herseyde rısk var mutlaka ama acil bişey olmadığı için canından dahamı değerli

adım Ebru. boyum 1.82 kilom ise maalesef 100
Hoşgeldin Ebrucum,sen bu azimle o kiloları verirsin,menün çok güzel...

memnun oldumm hoşbuldum :)

not: bugun ve her hafta perşembe veya cuma gunleri komsularla toplanıyoruz çay zamanı ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar pastalar börekler havada uçuşuyor
AHHH şu günler yokmu,yarında ben arkadaşa gidicem,güne gideceğim sabah ekmek yemiyorum,hakkımı 1 börek için kullanıyorum,salataları tercih ediyorum,tatlı sütlü değilse almıyorum...akşam da sadece salata ve yoğurt yersen dengelenir bence....
valla keyfım bomba yarın son ıs gunum 10 gun yıllık ızın
Aaa sen de mi izine çıkyorsun,evde mi kullanacaksın yoksa Aslı gibi tatile mi çıkıyorsun...:44:

kızlar bısey sorcam bır cok msja cevap verıyorusunuz ya aynı anda nasıl yapılıyor.bıde kilo bıldırımı ayrı yeremı yapılacak yoksa burayamı yazıcaz
Canım mesajların altında alıntı yazan yerin yanındaki kutucuğa tıklıyorsun,istediğn kadar mesaja bu şekilde yorum yapabilirsin,en son cevap ver e tıklayarak cevap yazarsın....

Son düzenleme:
özlemcim bişey sorcAm kilo bildirimi nereye nezaman yapılcak bilgin varmı ben unuttum kuralları ya

Ezgicim kilo bildirimin cuma sabahı yapıyoruz,akşam Ece listeyi yazar,biz de yüzdeleri hesaplayıp listede ismimizin yanına yazarız..sabah 10-11 e kadar bildirim yapmamız lazım,sabah giremezsek akşamdan yazıyoruz...

Ezgicim kilo bildirimin cuma sabahı yapıyoruz,akşam Ece listeyi yazar,biz de yüzdeleri hesaplayıp listede ismimizin yanına yazarız..sabah 10-11 e kadar bildirim yapmamız lazım,sabah giremezsek akşamdan yazıyoruz...

nasıl yuzdesı nasıl yapcaz ayy kusura bakma yenıyım bılmıyorum bıseyı kaçırmayayım dıyorum

nasıl yuzdesı nasıl yapcaz ayy kusura bakma yenıyım bılmıyorum bıseyı kaçırmayayım dıyorum

İlk önce başlangıç kilonu yazıyorsun,sonra bu hafta verdiğin kiloyu...Aradaki farkı bulup başlangıç kilosuna bölüyorsun karışık görünüyor ama kolay..Formül şu
BAŞLANGIÇ KİLOSU -BUGÜNKÜ KİLO
Aradaki FARK/ BAŞLANGIÇ KİLOSU Çıkan sonuç da 100 ile çarpılıyor
Siz yeni olduğunuz için Ece ayarlar bu seferlik...İlk nasıl yapılır bilmiyorum

canım biz görümcemi kalbinde oluşan emboli nedeniyle kaybettik inann sapa sağlam biriydi yani risk heryerde ve bir de koca popomu görsen kızım sen durma bıran evvel zayıfla küçült bu popoyu dersin :))) mubarek ben yürüken arkamdan başka biri geliyo gibi bütün kilom orada :)))))))

özlemcim bişey sorcAm kilo bildirimi nereye nezaman yapılcak bilgin varmı ben unuttum kuralları ya

canım hatırladığım kadarı ile cuma sabahları tartılıp buraya yazıyorsun kaptana tel no yazdım da henüz aramadı ayrıntıları yazarım sana
mesajını gördüm oncesinde de emin olmadığım için cevap yazmadım bilen biri yazarsa diye bekledim atladım sanma

menüsünü öğrendim arkadaşın :)))) ben kendim hazırlıcam tabağımı yoksa gelmem diye tehdit ettim ehheheheh :)))))
peynirli poça,etimek tatlısı,havuç salatası
minik minik yaptım poçaları dedı 3 tane tabaklara koyacakmış
ben bi tane poça yerim, bir tatlı kaşığı havuç salatası,tatlı da kestiği karenin 3/1 yirim oldumu kızlar olmadıysa kızın bana ne derseniz kabulüm :))

kızlar benim hazırlanmam lazım az şöyleeeee kremleneyim gözelleşeyim geleceğin cıtırı olarakdan :)))) öpüyorum hepinizi aksama kalmadan buradayım :)))))))))

kızlar benim hazırlanmam lazım az şöyleeeee kremleneyim gözelleşeyim geleceğin cıtırı olarakdan :)))) öpüyorum hepinizi aksama kalmadan buradayım :)))))))))

Bak çok yeme bozuşuruz,demin yazdıkların iyi Akşama hesap vericen ona göre.....

özlemcim aman gözüm dikkaet .beynıne yerleştır sunu sukadar yerım diye beynıne oturtturkı orda diğerlerine atlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…