- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.241
hilalcım ececım hersey gönlınızde olsun.eşim uzman dr.tıp istemesın diyor sartları zorlaştırdıkları için
Bence doktor olacaksan hayatım işim tarzı bir hayat yaşamak gerekli.
Diğer türlü de olur tabi de hani zorluklar açısından.
Ben hiç bir şekilde evliliktir aşktır olmaz uzak bana derdim.
O zamanlarda tıp istiyordum tüm zamanımı harcayabilirim orada severim de diye.
Ama son anda sevdiceğimi tanıdım ve tüm sözlerimi yuttum
evet hersey nasip sen evlımısın cocugun varmı canım sen kaç yasındasın
21 yaşındayım Ezgi'cim ben.
Daha öğrenciyim evlilik bekliyor bakalım ..
canım eğer takıma zaman ayırabilirim diyorsan buyur gel bir de zaman ayırabilirsen kaptan yardımcılığı teklifim olacak sana.eğer ilgilenebilirim zamanım var dersen ben sana gerekli bilgileri aktarırım.önemli olan zaman ayırabilmen.
canım tebrikler.umarım hep böyle devam edersin.evet yaa bir türlü kaynaşamadık.senin adın neydi canım yaa..sen bu hafta bireysel derecelerde 3. Oldun dereceye girdin yani.ben yazdım da sanırım görmedin...
Yeni gelen 2 arkadaşım şu an telefondan girdiğim için uzunca anlatamam.ama:
yardımcı öncelikle toplam yüzde hesaplamayi vs kısaca takım bildirimini yapmayı öğrenecek.(ben bizzat telefonla anlatıcam)
öğrendikten sonra zevkli bile oluyor.ben okulda falan oluyorum sinavlar üniversite sinavlari derken uğrayamıyorum.o zamanlarda yardımcım devreye girecek...ve tabi ki ben yokken takımı o denetleyecek.kim görevlerini yapıyor kim yapmiyor.(sandığınız kadar ayrıntılı değil)
aranızda kararlaştırın lütfen ve bana iletin.
kuzum arranıza yenı katıldım.engın tecrubelerımle dıyeyım pirinç lapası zamanında bende yapmıştım kabızlık yaptı bende.ödem atamadımyaff.sen maydozu kaynat içine limon sık iç daha guzel
canım ben-1 yemek kaşığı biberiye
- 1 yemek kaşığı rezene
- 1 tatlı kaşığı anason
- 1lt. suda bitki karışımını demleyin. Otları suyun içinde bırakmamaya dikkat edin. Gün içinde 2-3 fincan bu karışımdan içebilirsiniz.bunu denemıştım
herkes kaçırıyor valla ama ınanın bayanlar yediklerımız kadar yediğimiz saatlerde cok önemli yeme alışkanlıklarınızı yemek sattlerınızı belirleyıp hep o sattlerde yıyın ınanın buna faydaını ben 25 kilo vererk gördum.saatte yedıklerınız kadar onemlı
çok hızlısınız kızlar yahu,biraz pc başından ayrıldım kaç sayfa yazmışsınızben de bugünkü menümü bildireyim bari:
sabah: 1 kase nesfit
ara: 1sütlü türk kahvesi,1 portakal
öğlen: köfte,salata,ayran
ara:7-8 badem
akşam:zeytinyağlı pırasa(ilk pırasa yapışımdı) yoğurt
tabi 3 litre su birazdan da form çayı içicem
Evet tüm isteklerim çok yakındır birbirinevalla zaten pek çok engel var tip ile ilgili:) olsun ben edebiyatla da mutlu olacağım
hem ben evcilim yaa yapamam öyle hep iş hep iş.
hayırlısı canım bende 21 yasında evlenmiştım
ben de geçen cuma diyetisyene gittim,akapunktura başladım. diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalışıyorum iki haftada bir kontrole gidicem.ilk kontrolüm 7 nisanda :18: birazdan eliptik bisikletle 15-20 dk spor yapıcam
aferın yeme sakın.ya kimsenın kilo cetveli yokmu ben görmuyorum arkadaslar kaç kilo hedefı ne yok yafffSabah 1 kk peynir, 2 domates, 3 zeytin 1 be şekersiz çay 1.5 dl. Kepekli ekmek
zaten 11 de kalkmıstım.
Ara 1 kase yoğurt
ara 1 salatalık
akşam 1 kase mercimek çorbası yr. Kase tavuk yahni (bol soğanlı) 1 yk pilav
saat 5.5ta yedim şimdi şu içiyorum
tatlı çıkardılar ama yemedim.(misafirlikteyim)
Akrep-86 canım adını söyledin mi bilmiyorum ama kaçırmış olabilirim :) adını öğrenebilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?