Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hilalcım ececım hersey gönlınızde olsun.eşim uzman dr.tıp istemesın diyor sartları zorlaştırdıkları için

Bence doktor olacaksan hayatım işim tarzı bir hayat yaşamak gerekli.
Diğer türlü de olur tabi de hani zorluklar açısından.
Ben hiç bir şekilde evliliktir aşktır olmaz uzak bana derdim.
O zamanlarda tıp istiyordum tüm zamanımı harcayabilirim orada severim de diye.
Ama son anda sevdiceğimi tanıdım ve tüm sözlerimi yuttum

evet hersey nasip sen evlımısın cocugun varmı canım sen kaç yasındasın

Evet tüm isteklerim çok yakındır birbirinevalla zaten pek çok engel var tip ile ilgili:) olsun ben edebiyatla da mutlu olacağım

hem ben evcilim yaa yapamam öyle hep iş hep iş.

oyy oyyy oyyy gruba alınmısımda haberim yokmus bende dert ediyordum kendı kendıme nasıl yarısıcam diye
neyse haydi breee

olur benım için problem değil diğer arkadaşlardan yaparım diyen varsa memnuniyetle ama yoksa ben elinden tutmaya çalışırım :)

sonucu her ne olursa olsun bu takım gelecek hafta birinci olacak onu biliyorum :))))))))))

yafuu anasonla kafayı bulmuyomudun ben rezeneyle anason karısık sallama çay aldımda resmen açılın ulennn oldumm :))))))

canımkaç saat arayla yedin nasıl ayarlamak lazım

süperrr bi menüüüüü ben öğleden sonra başladım diyete artık yarından itibaren başlıyoruz çekişmeye demektir

Evet tüm isteklerim çok yakındır birbirinevalla zaten pek çok engel var tip ile ilgili:) olsun ben edebiyatla da mutlu olacağım

hem ben evcilim yaa yapamam öyle hep iş hep iş.

Kişinin yapısına uygun meslek seçmesi çok önemli Ece'cim.
Edebiyat sonrası ne düşünüyorsun nereye yönlenmek istiyorsun?

hayırlısı canım bende 21 yasında evlenmiştım

Bir ara biz evlenelim bu yaz diye tutturduk.
Sonra baktım bir sürü problem olacak aileler falan dedik 2 yıl daha bekleyelim.
Uzakta olduğu için istemiştik bunu zaten, inşallah şimdi tayini benim yanıma çıkarsa hiç acelesi yok

Rabbım herkese herseyın hayırlısını versın .kızlar benim işim var bıraz çevrımiçi gözükürüm .ama basında olamıcam

Rabbım herkese herseyın hayırlısını versın .kızlar benim işim var bıraz çevrımiçi gözükürüm .ama basında olamıcam

ben de geçen cuma diyetisyene gittim,akapunktura başladım. diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalışıyorum iki haftada bir kontrole gidicem.ilk kontrolüm 7 nisanda :18: birazdan eliptik bisikletle 15-20 dk spor yapıcam

bu arada kaptan yardımcılığını ben yapabilirim,birkaç hafta deneyelim eğer sorun çıkarsa başka arkadaşa devrederim

Sabah 1 kk peynir, 2 domates, 3 zeytin 1 be şekersiz çay 1.5 dl. Kepekli ekmek

zaten 11 de kalkmıstım.

Ara 1 kase yoğurt

ara 1 salatalık

akşam 1 kase mercimek çorbası yr. Kase tavuk yahni (bol soğanlı) 1 yk pilav

saat 5.5ta yedim şimdi şu içiyorum

tatlı çıkardılar ama yemedim.(misafirlikteyim)

Akrep-86 canım adını söyledin mi bilmiyorum ama kaçırmış olabilirim :) adını öğrenebilir miyiz?

aferın yeme sakın.ya kimsenın kilo cetveli yokmu ben görmuyorum arkadaslar kaç kilo hedefı ne yok yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…