Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman şöyle yapalım 2nizde yardımci olsun biriniz resmi yalnız :)ona karar verin ozlem ve ebru. Birde özelden tel. No yazabilirseniz yarın sizi arar ayrıntılı biçimde anlatırım buradan yazınca beceremiyorum bildirimi öğrenmelisiniz.

görmedim hayatım ya sena lale canım adım ayy cok mutlu oldum

Gündüz yazacaktım ama vakit olmadı. Arzu(abla)ya teşekkür ediyorum verdiğim görevi yerine getirdiği için.

Şimdi yeni gelen arkadaşlar için görevi tekrarlıyorum:
lütfen herkes 5 tane takım kuralları önerisini bana özelden bildireçek.mesaj sayısını tamamlamamıs olanlar bildirsin tamamlanınca gonderirler.

Not bu görevi yapmayanlar takım kuralları kabul oylamasinda söz sahibi olmayacaktir.

Bir kişi daha katılıyor aramiza.ben de cuma günü paylaşım alanında izne ayrılıyorum ama burada olacağım.

Aslıcım izne ayıracağım.umarım çok güzel geçer seyahatin.

inş ececiğim
bu cuma kilo bildimi yapıp izne ayrılırım
9-10 nisan gibi dönerim canım takıma

hoşgeldin ezgi
süper kilo vermişsin tebrik ederim
menünde öğleni göremedim sabah kahvaltısı geç saatte mi oldu?

sende hoşgeldin canım
menn güzel ben begendim

ben de geçen cuma diyetisyene gittim,akapunktura başladım. diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalışıyorum iki haftada bir kontrole gidicem.ilk kontrolüm 7 nisanda :18: birazdan eliptik bisikletle 15-20 dk spor yapıcam

bende şimdi totyu kaldırım yarım saat eliptik yapcam

Kızlar kabızlık ile ilgili formüllerinizi bekliyorum...

kuru kayısı,
kuru incir
ve yemeklerin yanında bol salata yersen bağırsakların çalışır diye düşünüyorum cnm

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz
kendimi tanıtayım ve çıkacağım
ismim aslı
27 buçuk yaşındayım
evliyim çocuğum yok
çalışıyorum kendi işyerim var
şimdilik ben kaçtım iyi geceler

hosbuduk canım erken kaçıyn kımsecıklerde yok galiba

canım ben normalde akşamları girmiyorumda bi bakim dedim
eşim kendiyle oturmamı istiyor
zaten akşamları görüyoruz birbirimizi
gündüzleri işim yoksa aktifimdir gnelde
şimdi gidip spor yapacağım eliptik bisikletimde
görüşürüz yarın sohbet ederiz

haklısın canım tekrar görüşmek üzre

selam kızlar pazardan berigiremiyorum nete annemlerdeydim bizim kombi bozulunca oraya gittik bu akşam döndl eve özledim sizleri dün diet süperdi ama bugun kaçamaklar oldu berbat beslendim..yeni arkadaşlar hoşgelmiş umarım güzel sohbetler ederiz birbirimize faydalı oluruz

Off ben telefondan girmekten çok sıkıldım.zor oluyor.o yüzden her zaman alıntılayamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…