- 9 Kasım 2007
- 2.111
- 119
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.341
bugunkü diyet listem arkadaşlar bi inceleyin lütfen ayy sabırsızlandım aksamı bekleyemedim ya :))))
sabah
1 domates,1 salatalık,maydanoz(limonlu),2 zeytin,1kk beyaz peynir,1 dilim ekmek,1fincan bitki çayı(şekersiz)
ara
bir fincan tarçınlı(şekersiz) süt,yarım ayva
öğlen
1 tabak ıspanak yemeği,bir dilim ekmek
ara
2 domates,2 salatalık,2 galeta,yarım kk peynir,bitki çayı(şekersiz) (ikindi kahvaltısı yaptım)
akşam henüz yemedim ama ne yiyeceğim belli
z.y. bakla, yarım tabak makarna
ara
bitki çayı ve 2 mandalina
eşim geldikden sonrada yarım saat yürücem sitenin etrafında
nasılllllllllllll?????????????????????*
listen güzel canım bence ama sanki akşam makarna yerine yoğurt yesen daha iyi olur ama illa ki yicem diyosan yağsız olmasına dikkat et. ben de yazayım o zaman listemi
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 2kk peynir, 2 domates,3 zeytin
ara:1 kayısılı form çayı
öğlen: 1 tabak döner (ekmeksiz) 1ayran
ara:1 türk kahvesi
ara:1 form çayı,3 diyet bisküvi
akşam: eve gidince yine pırasa yicem.dün çok yapmışım yanına da yoğurt
bu arada sabah işe yürüyerek geldim 2 km,giderken de yine yürüyerek dönücem toplam 4 km olcak
ayy valla ii yapmışşın cocuklarla bıyerede gıtsen diken üstunde oluyosun .en ıyısı evde oturmak.yok oğlum yuzunden bende içime kapanıcam diye korkuyorumAman yaa o kadar hazırlanıp çıktım cocuk olarak sadece benimki vardı o da kuran okununca uyuyodu. bu kez malesef oyle değil ev sahibinin akrabaları ve cocukları da gelmiş içeri girer girmez arbede başladı sonra oğlum bı guzel dayak yiyip burnu kanatıldı aldım indim evime kalırsam cocuk aksama hastanelik olur bana musade dedim napim ama ya
neyse geldim karnım acıktı öğlen yemeğimi yedim tabi kesmedi az yemek yemek, hırslandım diye.attım ağzıma naneli bi ciklet oturdum mis gibi evimde :)))
birazdan uyuturum oğluşumu sonra kaptandan alırım bayrağı kendileri tekrar dönene kadar :))
vucudu sasırt bence menulerını yazıyormusun .gördüğümde yorum yaparım.sen sporda yapıyosun sanırım bıyerlerde yanlışlık var ozaman kilo verememmen anlamsız yaff.bu hafta hiç kilo gitmemiş yaw benden bu nası iş böle öff bir hafta verirsem o hafta duruor
su içmek ödem atıyor canım günde 2.5 litre içersen ödemin kalmazKızlar ödem atmak için neler yapıyorsunuz?
canım ekmek olarak bugday veya çavdar tüketmni tavsiye ederimbugunkü diyet listem arkadaşlar bi inceleyin lütfen ayy sabırsızlandım aksamı bekleyemedim ya :))))
sabah
1 domates,1 salatalık,maydanoz(limonlu),2 zeytin,1kk beyaz peynir,1 dilim ekmek,1fincan bitki çayı(şekersiz)
ara
öğlen
ara
2 domates,2 salatalık,2 galeta,yarım kk peynir,bitki çayı(şekersiz) (ikindi kahvaltısı yaptım)
ara
canım su 1 lt deyıp gecme lutfen içiebildiğimnın fazlasını iç.ben önceden su içmezken inan bana 1 senendır kullandığım plastık şişem var 1ltlık hep ondan içiyorum okadar alıştımkı su içmeye pc nın basında bile suyum var.metabolizmayı cok hızlandırıyor.merhaba kızlar , okuldan geldim , çok yorgunum , hava çok soğuk , sanki kış geri geldi.
sabah çorba içtim
öğlen
çorba ve pırasa yedim .1 dilim kabak tatlısı aldım ...
akşam biraz sonra yerim , 7.30 da sporda olacağım ...
çorba ve pırasa , dün yoğurt yedim , karnım ne kadar şişti anlatamam , yarım lt su içtim ...
her gün ancak 1 lt içebiliyorum , vücudum çok toparladı ama kilo kaybı yok , bu hafta hiç tartılmadım , bakalım yarın ne çıkacak ....
valla canım ben okadar az yıyorumkı menulere yorum yapmaya korkuyorum.bana bazen hepsi cook gb geliyor.dogrusunu yapıyorsunuz inanın.ara ara sık sık en guzeli ama ben bunu yapmadıgım için menuler gözumde buyuyor istemeden.ama menu güzel zaten ekmek yemışşsın makarna hiç yeme bakla yeter zaten bu benım görüşümbugunkü diyet listem arkadaşlar bi inceleyin lütfen ayy sabırsızlandım aksamı bekleyemedim ya :))))
sabah
ara
öğlen
ara
ara
su içmek ödem atıyor canım günde 2.5 litre içersen ödemin kalmaz
bide yeşilçay
canım ekmek olarak bugday veya çavdar tüketmni tavsiye ederim
kepek ekmeği kansızlık yaptıgı için pek önerlimiyor
menülerin yanına 3-4 kaşık yoğurt eklemeni tavsiye ederim yağ yakımını hızlandırır
makarna yiceksen öğlen ymelisin
menn genel olarak güzel
evet ya farkındamısınız bilmem takım can çekişiyo
canım menünü beğendim güzel olmuş.yürüyüşte iyi..bu arada düzenin süper hayatım..evet kızlar yarın bakalım kaç olcam bu ara cok hızlımı kilo verıyorum ne anlamadım
saat 10 da sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmeği yarım armut
1 tarcınlı cay
1 acık cay 1 tane etıbor bisküvi
saat 5 te aksam balık+salata 1 kepek ekmeği
3 lt su içtım. hepsi bu
aaa buarada dısarı cıkıp oğlumla 1 saat yuruduk
kızlar benım öğünlerim saatlidir.aksam yemeğinden sonra asla birsey yemem yatma saatım gece 12yı gecmez yanı 6 saat ac kalırım ama vucudumu okadar alıştımki acıkmıyorum zaten.bu arada persembe gunude kilo bildirimi olur diye okumuştum bıyerde ben yazayımda kilomu yarın nolr nolmaz şimdiden yazayım benım hayatım dengesiz bıraz kaptanlar anlamıştır .
ezgi_18 şimdiki kilo 57.4 hedef kilo 52
dinlen o zaman biraz canım..tavsiyelerini dikkate alıcam canım cok saol ekmek normal olandan başka bişey hiç almadık, yarın cıkıp kendıme alayım. yogurt kendim mayalıyorum o da bitmiş süt almak lazım ya da aksam eşimden istedim unutmaz getırıse ne alaa
kendimi cok bitkin ve yorgun hissediyorum oğlumda durmadan bişeyler sorup duruyo kafam şişti dinlemek bi de uyumak istiyorum
yarın da evi toparlamam lazım kadın çağırdım cok koşurmaca içinde olucam o mu direncimi düşürdü acaba çokmu düşündüm de sistemi çökerttim ayyyyy gözlerim kapanıyo resmen
ece bende kilo bildirimde bulunayım akşamdan
gecen hafta:74
bu hafta:74
giden:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?