Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugunkü diyet listem arkadaşlar bi inceleyin lütfen ayy sabırsızlandım aksamı bekleyemedim ya :))))

sabah
1 domates,1 salatalık,maydanoz(limonlu),2 zeytin,1kk beyaz peynir,1 dilim ekmek,1fincan bitki çayı(şekersiz)

ara
bir fincan tarçınlı(şekersiz) süt,yarım ayva

öğlen
1 tabak ıspanak yemeği,bir dilim ekmek

ara
2 domates,2 salatalık,2 galeta,yarım kk peynir,bitki çayı(şekersiz) (ikindi kahvaltısı yaptım)

akşam henüz yemedim ama ne yiyeceğim belli
z.y. bakla, yarım tabak makarna

ara
bitki çayı ve 2 mandalina

eşim geldikden sonrada yarım saat yürücem sitenin etrafında

nasılllllllllllll?????????????????????*

listen güzel canım bence ama sanki akşam makarna yerine yoğurt yesen daha iyi olur ama illa ki yicem diyosan yağsız olmasına dikkat et. ben de yazayım o zaman listemi

sabah:1 dilim kepek ekmeği, 2kk peynir, 2 domates,3 zeytin
ara:1 kayısılı form çayı
öğlen: 1 tabak döner (ekmeksiz) 1ayran
ara:1 türk kahvesi
ara:1 form çayı,3 diyet bisküvi
akşam: eve gidince yine pırasa yicem.dün çok yapmışım yanına da yoğurt
bu arada sabah işe yürüyerek geldim 2 km,giderken de yine yürüyerek dönücem toplam 4 km olcak

süper hergün 4 km ne demek ya 1 ay sonra cok citti değişim gösterir geçtiğimiz yıllarda yuruyus cok yapardım ve cokkkk cıttı faydası var vucutun toparlanmasına
bu arada aksam evet makarna yerine yoğurt yiyeyim tabi eşim getirmeyi unutmazsa

hergün 4 km yürüyemiyorum maalesef.ben 2 kurumda birden görev yapıyorum. haftanın 3 günü çalıştığım kurum evimin hemen karşısında ondan yürüme şansım olmuyor.sadece 2 gün 4 km yürüme olanağım var.hatta bazen iş çıkışı erkek arkadaşım arabayla gelip alıyo gezmeye gidiyoruz o günlük yürüdüğüm mesafe azalıyo

ben çıkıyorum kızlar, eve gidicem.akşama nete giremeyebilirim şimdiden yarınki kilo bildirimimi yazayım :
akrep-86 : şimdiki kilo 100.3/ hedef kilo 70
iyi akşamlar öptüm hepinizi

merhaba kızlar , okuldan geldim , çok yorgunum , hava çok soğuk , sanki kış geri geldi.

sabah çorba içtim

öğlen

çorba ve pırasa yedim .1 dilim kabak tatlısı aldım ...

akşam biraz sonra yerim , 7.30 da sporda olacağım ...

çorba ve pırasa , dün yoğurt yedim , karnım ne kadar şişti anlatamam , yarım lt su içtim ...

her gün ancak 1 lt içebiliyorum , vücudum çok toparladı ama kilo kaybı yok , bu hafta hiç tartılmadım , bakalım yarın ne çıkacak ....

ayy valla ii yapmışşın cocuklarla bıyerede gıtsen diken üstunde oluyosun .en ıyısı evde oturmak.yok oğlum yuzunden bende içime kapanıcam diye korkuyorum

bu hafta hiç kilo gitmemiş yaw benden bu nası iş böle öff bir hafta verirsem o hafta duruor
vucudu sasırt bence menulerını yazıyormusun .gördüğümde yorum yaparım.sen sporda yapıyosun sanırım bıyerlerde yanlışlık var ozaman kilo verememmen anlamsız yaff.

Kızlar ödem atmak için neler yapıyorsunuz?
su içmek ödem atıyor canım günde 2.5 litre içersen ödemin kalmaz
bide yeşilçay
canım ekmek olarak bugday veya çavdar tüketmni tavsiye ederim
kepek ekmeği kansızlık yaptıgı için pek önerlimiyor
menülerin yanına 3-4 kaşık yoğurt eklemeni tavsiye ederim yağ yakımını hızlandırır
makarna yiceksen öğlen ymelisin
menn genel olarak güzel

canım su 1 lt deyıp gecme lutfen içiebildiğimnın fazlasını iç.ben önceden su içmezken inan bana 1 senendır kullandığım plastık şişem var 1ltlık hep ondan içiyorum okadar alıştımkı su içmeye pc nın basında bile suyum var.metabolizmayı cok hızlandırıyor.

valla canım ben okadar az yıyorumkı menulere yorum yapmaya korkuyorum.bana bazen hepsi cook gb geliyor.dogrusunu yapıyorsunuz inanın.ara ara sık sık en guzeli ama ben bunu yapmadıgım için menuler gözumde buyuyor istemeden.ama menu güzel zaten ekmek yemışşsın makarna hiç yeme bakla yeter zaten bu benım görüşüm

evet kızlar yarın bakalım kaç olcam bu ara cok hızlımı kilo verıyorum ne anlamadım
saat 10 da sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmeği yarım armut
1 tarcınlı cay
1 acık cay 1 tane etıbor bisküvi
saat 5 te aksam balık+salata 1 kepek ekmeği
3 lt su içtım. hepsi bu
aaa buarada dısarı cıkıp oğlumla 1 saat yuruduk
kızlar benım öğünlerim saatlidir.aksam yemeğinden sonra asla birsey yemem yatma saatım gece 12yı gecmez yanı 6 saat ac kalırım ama vucudumu okadar alıştımki acıkmıyorum zaten.bu arada persembe gunude kilo bildirimi olur diye okumuştum bıyerde ben yazayımda kilomu yarın nolr nolmaz şimdiden yazayım benım hayatım dengesiz bıraz kaptanlar anlamıştır .
ezgi_18 şimdiki kilo 57.4 hedef kilo 52

Son düzenleme:

tavsiyelerini dikkate alıcam canım cok saol ekmek normal olandan başka bişey hiç almadık, yarın cıkıp kendıme alayım. yogurt kendim mayalıyorum o da bitmiş süt almak lazım ya da aksam eşimden istedim unutmaz getırıse ne alaa

kendimi cok bitkin ve yorgun hissediyorum oğlumda durmadan bişeyler sorup duruyo kafam şişti dinlemek bi de uyumak istiyorum
yarın da evi toparlamam lazım kadın çağırdım cok koşurmaca içinde olucam o mu direncimi düşürdü acaba çokmu düşündüm de sistemi çökerttim ayyyyy gözlerim kapanıyo resmen

ece bende kilo bildirimde bulunayım akşamdan

gecen hafta:74

bu hafta:74

giden:yok

sabah:1 kk peynir yağsız rende domatesin üzerine kırılmış yumurta(1 tane) 1 br. şekersiz çay 2 dl.kepekli ekmek bol domates
ara yarım elma
öğe yr. kase bamya 1 dl ekmek yr kase yoğurt
ara 1,5 br yağsız süt
akşam 1,5 kase yağsız domatesli maydonozlu şehriye çorbası yr. kase bamya 1 dl kepekli etimek yr kase yoğurt
ara yr. muz

2 yeşilçay 1 lt su 15 dk yürüdüm 15 dk dans ettim daha dans ederim ama :)

canım menünü beğendim güzel olmuş.yürüyüşte iyi..bu arada düzenin süper hayatım..
dinlen o zaman biraz canım..
ece bende kilo bildirimde bulunayım akşamdan

gecen hafta:74

bu hafta:74

giden:yok

tamam canım saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…