- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.321
Kızlar tünaydın birazdan bilgisayardan glrecem ve ayrıntılı bilgi verecem bekleyin beni canlarım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak çok yeme bozuşuruz,demin yazdıkların iyiAkşama hesap vericen ona göre.....
![]()
hoşgeldin canım.zamanla alışırsın ben hayatım...Yeter ki kararından dönme.hepinize iyi geceler , nasılsınız........
dün spordan geldim , saat 10.30 olmuştu , duş aldım , namaz kıldım ve uyudum ..bugün de her tarafım ağrıyor....spor beni çok yoruyor..
ben de kendimi öyle hissediyorum.sanki ben çırpındıkça batıyorum :) Ama hiç pes etme havasında değilim çok şükür...Yeni katılan arkadaşlar , hoşgeldiniz.
ben derya , 38 yaşındayım ve öğretmenim ....evliyim ve kilo problemim var ....bölgesel , spora gidiyorum , yeni başladım , çok zor kilo veriyorum , inanın kaç aydır 68-69 arasında gidip geliyorum ...psikolojik olarak bu durum beni çok yıpratıyor...
sizlerin katılımı ile takımımız daha canlı ve hırslı olacaktır eminim ...ben akşam geç saatte yazabiliyorum , gündüz okuldayım ...elimden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyorum ama bu ara motivasyonumu kaybettim ...nehrin akışına ters istikamette kürek çekiyor gibi hissediyorum , çok yoruldum ...tartıları atmaya karar verdim ....![]()
güzellerr günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn![]()
hayatım aklına gelmieyecek birşey yok kş mesaj sayalaımmı işte kaç mesaj yazalım vs. vs.ececıgm aklımıza bısı gelmesse napcz:26:
günaydın hayatım..iyi valla sonunda biraz toparlandı takım...sen nasılsın?günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
yoktum dün giremedim hiççç
ne var ne yok keyifler nasıl
günaydın özlemcim...ne güzel inş devamı da gelir..Herkese kossss kocamannnn günaydınnnnnnn ayyyyyy çokkkkkk mutluyummm diyete başlamayı başardımmm :))))))))
kahvaltımı yaptım ayyyy az yedim vee doydumm inanamıyorumm yaaa
bizmi görev yazıcaz anlamadım tatlım ya neyse ben özeline msj gönderiyorum az yiyiyince anten kayboldu almıyo kafa
telefondan nasıl giriliyo ya bı ara bana bunu anlatırsan pek sevinirim her an gözetimim altında oluverin kaçırmak istemiyom hiçbişee :)))
not: bugun ve her hafta perşembe veya cuma gunleri komsularla toplanıyoruz çay zamanı ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar pastalar börekler havada uçuşuyor
günaydın...olsun ebrucum haber vermende iyi birşey :)diyet nasıl bakalım.günaydın kızlar işbaşı yapalı 1.5 saat oldu ama anca nete girebildim.yine yoğun bir gün.nasılsınız?
bizdede oluyo o ben ne zaman tamam daha sıkı olucam desem ev kilo aldıran şeylerle dolup taşıyor.Bende isyan ediyorum ama benimkiler şaşırmaz direk laf ya da patak yapıştırır..:)yarın bakalım ne cıkıcaz kızlar bu hafta kendımden bısey beklemıyorumbıraz kacırdım bıosküvi falan derken ıyıce abarttım su gunduzler cok ıyı bende aksam eve gıdınce annem bambaska bı menü sıralıyo dun tartıstım en sonunda ınadımmamı yapıosun yardımcı olsana dedım kadıncagız neye ugradıgını sasırdı
![]()
valla keyfım bomba yarın son ıs gunum 10 gun yıllık ızın![]()
çook güzel...darısı hepimizin ve diğer haftaların başına.kızlar bugunde 300 gr giderek
28 mart 57.7
29 mart 57.4 geldım cokkkkkkkkkkkk mutluyum
canım onları ben birazdan açıklayacağım.bu yarışma kuralları nerdeydı su kilo bıldırımı kaçta nezaman yapılmalı hatırlamam lazım
:):))) evet kaptan yard. adayım yanlız ben konuşanları değil konuşmayanları yazıcam tahtaya :))))
aaa kim dövdü benim yeğenimi yolarım onları :)çocukları değil analarını :) sahip çıksınlar caım azcık hepsi onların ki gibi yaramaz olcak değil ya..Aman yaa o kadar hazırlanıp çıktım cocuk olarak sadece benimki vardı o da kuran okununca uyuyodu. bu kez malesef oyle değil ev sahibinin akrabaları ve cocukları da gelmiş içeri girer girmez arbede başladı sonra oğlum bı guzel dayak yiyip burnu kanatıldı aldım indim evime kalırsam cocuk aksama hastanelik olur bana musade dedim napim ama ya
neyse geldim karnım acıktı öğlen yemeğimi yedim tabi kesmedi az yemek yemek, hırslandım diye.attım ağzıma naneli bi ciklet oturdum mis gibi evimde :)))
birazdan uyuturum oğluşumu sonra kaptandan alırım bayrağı kendileri tekrar dönene kadar :))
selam kızlar sekersiznescafemi ve bisküvimi yiyorum şimdi size bakim dedim
bu hafta hiç kilo gitmemiş yaw benden bu nası iş böle öff bir hafta verirsem o hafta duruor
Bak çok yeme bozuşuruz,demin yazdıkların iyiAkşama hesap vericen ona göre.....
![]()
Arkadaşlar uyarayım vurgulu söylemek istediklerinizi ya büyük puntoyla ya da renkli yazın büyük harfle yazmak site genelinde yasak.ceza almanızı istemem.
yeni gelen arkadaşlar lütfen bugünden geçen haftaki kilonuzu hedef kilonuzu(değiştirilebilir) yazın.
arkadaşlar yarışma kuralları basit şu an aklıma gelenler:
1-Cuma günleri üyeler takımda kilo bildirimi yaparlar.geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde(bunları anlatıcam)
2-takım kaptan/kaptan yardımcısı bunları kontrol edip toplam yüzdeyi hesaplar(bunu da anlatıcam.)
3-sonra liste kardeş takıma kontrol ettirilir.(kardeş takımlarımız 1. ve 13. takım)
4-Ve liste cuma zayıflama yarışmaları paylaşım alanında son verilen listede takım sıralamasına göre yapıştırılır.
5-diskalifiye edilen üye yarışmalara geri dönemez.
6-kendi isteğiyle ayrılan ya da mezun olan üye 6 ay yarışmalara alınmaz.
7-izne ayrılan ya da bir ya da bir kaç hafta bildirim yapmayan üyenin, bildirimi yazılmadığı cuma kadar kilo yüzdesi bölünür.nu karışık yardımcıma anlatıcam.
aklıma daha fazlası gelmiyor ama şuradan bazı kurallara bakabilirsiniz.(son mesaja bakmanız daha kesin bilgi içerir.) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-8.html
ozlemcim ben sana ayrıntılarıyla anlatmak için elimden geleni yapıcam.birazdan bilgisayarı kapatıcam dersten sıkıldıkça telefonda yazıp buraya yapıştırıcam :)
tamam tatlım iyice anlamak için yarın olanları takip etmek gerek sonrası kolay olacak gibi
Kızlar ödem atmak için neler yapıyorsunuz?