• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar tünaydın birazdan bilgisayardan glrecem ve ayrıntılı bilgi verecem bekleyin beni canlarım...

Bak çok yeme bozuşuruz,demin yazdıkların iyi :20:Akşama hesap vericen ona göre.....:9::9::9:

Aman yaa o kadar hazırlanıp çıktım cocuk olarak sadece benimki vardı o da kuran okununca uyuyodu. bu kez malesef oyle değil ev sahibinin akrabaları ve cocukları da gelmiş içeri girer girmez arbede başladı sonra oğlum bı guzel dayak yiyip burnu kanatıldı aldım indim evime kalırsam cocuk aksama hastanelik olur bana musade dedim napim ama ya :(

neyse geldim karnım acıktı öğlen yemeğimi yedim tabi kesmedi az yemek yemek, hırslandım diye.attım ağzıma naneli bi ciklet oturdum mis gibi evimde :)))

birazdan uyuturum oğluşumu sonra kaptandan alırım bayrağı kendileri tekrar dönene kadar :))

huu kızlar kimsecikler yokmu :) akşama doğru yrüyüşe gidicem hemde ağda yaptırmam gerekli 1 taşla iki kuş vurcam hem spor hem güzelleşme ehehe

hepinize iyi geceler , nasılsınız........

dün spordan geldim , saat 10.30 olmuştu , duş aldım , namaz kıldım ve uyudum ..bugün de her tarafım ağrıyor....spor beni çok yoruyor..
hoşgeldin canım.zamanla alışırsın ben hayatım...Yeter ki kararından dönme.
Yeni katılan arkadaşlar , hoşgeldiniz.

ben derya , 38 yaşındayım ve öğretmenim ....evliyim ve kilo problemim var ....bölgesel , spora gidiyorum , yeni başladım , çok zor kilo veriyorum , inanın kaç aydır 68-69 arasında gidip geliyorum ...psikolojik olarak bu durum beni çok yıpratıyor...

sizlerin katılımı ile takımımız daha canlı ve hırslı olacaktır eminim ...ben akşam geç saatte yazabiliyorum , gündüz okuldayım ...elimden geldiğince takıma destek olmaya çalışıyorum ama bu ara motivasyonumu kaybettim ...nehrin akışına ters istikamette kürek çekiyor gibi hissediyorum , çok yoruldum ...tartıları atmaya karar verdim ....:47:
ben de kendimi öyle hissediyorum.sanki ben çırpındıkça batıyorum :) Ama hiç pes etme havasında değilim çok şükür...
güzellerr günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn:16::16::16::16:

ececıgm aklımıza bısı gelmesse napcz:26:
hayatım aklına gelmieyecek birşey yok kş mesaj sayalaımmı işte kaç mesaj yazalım vs. vs.
günaydınnnnnnnnn kızlarrrr
yoktum dün giremedim hiççç

ne var ne yok keyifler nasıl
günaydın hayatım..iyi valla sonunda biraz toparlandı takım...sen nasılsın?
Herkese kossss kocamannnn günaydınnnnnnn ayyyyyy çokkkkkk mutluyummm diyete başlamayı başardımmm :))))))))
kahvaltımı yaptım ayyyy az yedim vee doydumm inanamıyorumm yaaa

bizmi görev yazıcaz anlamadım tatlım ya neyse ben özeline msj gönderiyorum az yiyiyince anten kayboldu almıyo kafa

telefondan nasıl giriliyo ya bı ara bana bunu anlatırsan pek sevinirim her an gözetimim altında oluverin kaçırmak istemiyom hiçbişee :)))

not: bugun ve her hafta perşembe veya cuma gunleri komsularla toplanıyoruz çay zamanı ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar pastalar börekler havada uçuşuyor
günaydın özlemcim...ne güzel inş devamı da gelir..
canım malum herkes meşgul takımda dolaısıyla böyle toparlanmaların üstüne en fazla 1-2 hafta sonra herkes fısss... oluyo.kimse girmiyo falan.Bizde yeni kurallar koyalım ve herkes uysun diyoruz.Dolayısıyla öneri bekliyorum.onları toparlıycam ve sizin oylamanıza sunucam.Size uygun gelen gelmeyen kuralları tartışıp evet veya hayır diye beni yönlendireceksiniz..yalnız önerini özelden iletirsen sevinirim...
günaydın kızlar işbaşı yapalı 1.5 saat oldu ama anca nete girebildim.yine yoğun bir gün.nasılsınız?
günaydın...olsun ebrucum haber vermende iyi birşey :)diyet nasıl bakalım.
yarın bakalım ne cıkıcaz kızlar bu hafta kendımden bısey beklemıyorum :1:bıraz kacırdım bıosküvi falan derken ıyıce abarttım su gunduzler cok ıyı bende aksam eve gıdınce annem bambaska bı menü sıralıyo dun tartıstım en sonunda ınadımmamı yapıosun yardımcı olsana dedım kadıncagız neye ugradıgını sasırdı:1::1:
bizdede oluyo o ben ne zaman tamam daha sıkı olucam desem ev kilo aldıran şeylerle dolup taşıyor.Bende isyan ediyorum ama benimkiler şaşırmaz direk laf ya da patak yapıştırır..:)
valla keyfım bomba yarın son ıs gunum 10 gun yıllık ızın :32::32::32:

kızlar bugunde 300 gr giderek
28 mart 57.7
29 mart 57.4 geldım cokkkkkkkkkkkk mutluyum
çook güzel...darısı hepimizin ve diğer haftaların başına.
bu yarışma kuralları nerdeydı su kilo bıldırımı kaçta nezaman yapılmalı hatırlamam lazım
canım onları ben birazdan açıklayacağım.
:))) evet kaptan yard. adayım yanlız ben konuşanları değil konuşmayanları yazıcam tahtaya :))))
:)
Aman yaa o kadar hazırlanıp çıktım cocuk olarak sadece benimki vardı o da kuran okununca uyuyodu. bu kez malesef oyle değil ev sahibinin akrabaları ve cocukları da gelmiş içeri girer girmez arbede başladı sonra oğlum bı guzel dayak yiyip burnu kanatıldı aldım indim evime kalırsam cocuk aksama hastanelik olur bana musade dedim napim ama ya :(

neyse geldim karnım acıktı öğlen yemeğimi yedim tabi kesmedi az yemek yemek, hırslandım diye.attım ağzıma naneli bi ciklet oturdum mis gibi evimde :)))

birazdan uyuturum oğluşumu sonra kaptandan alırım bayrağı kendileri tekrar dönene kadar :))
aaa kim dövdü benim yeğenimi yolarım onları :)çocukları değil analarını :) sahip çıksınlar caım azcık hepsi onların ki gibi yaramaz olcak değil ya..
selam kızlar sekersiznescafemi ve bisküvimi yiyorum şimdi size bakim dedim

ohh miss iyi yapmışsın..

bu hafta hiç kilo gitmemiş yaw benden bu nası iş böle öff bir hafta verirsem o hafta duruor

Arkadaşlar uyarayım vurgulu söylemek istediklerinizi ya büyük puntoyla ya da renkli yazın büyük harfle yazmak site genelinde yasak.ceza almanızı istemem.

yeni gelen arkadaşlar lütfen bugünden geçen haftaki kilonuzu hedef kilonuzu(değiştirilebilir) yazın.

arkadaşlar yarışma kuralları basit şu an aklıma gelenler:
1-Cuma günleri üyeler takımda kilo bildirimi yaparlar.geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde(bunları anlatıcam)
2-takım kaptan/kaptan yardımcısı bunları kontrol edip toplam yüzdeyi hesaplar(bunu da anlatıcam.)
3-sonra liste kardeş takıma kontrol ettirilir.(kardeş takımlarımız 1. ve 13. takım)
4-Ve liste cuma zayıflama yarışmaları paylaşım alanında son verilen listede takım sıralamasına göre yapıştırılır.
5-diskalifiye edilen üye yarışmalara geri dönemez.
6-kendi isteğiyle ayrılan ya da mezun olan üye 6 ay yarışmalara alınmaz.
7-izne ayrılan ya da bir ya da bir kaç hafta bildirim yapmayan üyenin, bildirimi yazılmadığı cuma kadar kilo yüzdesi bölünür.nu karışık yardımcıma anlatıcam.
aklıma daha fazlası gelmiyor ama şuradan bazı kurallara bakabilirsiniz.(son mesaja bakmanız daha kesin bilgi içerir.) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-8.html

ozlemcim ben sana ayrıntılarıyla anlatmak için elimden geleni yapıcam.birazdan bilgisayarı kapatıcam dersten sıkıldıkça telefonda yazıp buraya yapıştırıcam :)

Bak çok yeme bozuşuruz,demin yazdıkların iyi :20:Akşama hesap vericen ona göre.....:9::9::9:

Arkadaşlar uyarayım vurgulu söylemek istediklerinizi ya büyük puntoyla ya da renkli yazın büyük harfle yazmak site genelinde yasak.ceza almanızı istemem.

yeni gelen arkadaşlar lütfen bugünden geçen haftaki kilonuzu hedef kilonuzu(değiştirilebilir) yazın.

arkadaşlar yarışma kuralları basit şu an aklıma gelenler:
1-Cuma günleri üyeler takımda kilo bildirimi yaparlar.geçen haftaki kilo/bu haftaki kilo/aradaki fark/yüzde(bunları anlatıcam)
2-takım kaptan/kaptan yardımcısı bunları kontrol edip toplam yüzdeyi hesaplar(bunu da anlatıcam.)
3-sonra liste kardeş takıma kontrol ettirilir.(kardeş takımlarımız 1. ve 13. takım)
4-Ve liste cuma zayıflama yarışmaları paylaşım alanında son verilen listede takım sıralamasına göre yapıştırılır.
5-diskalifiye edilen üye yarışmalara geri dönemez.
6-kendi isteğiyle ayrılan ya da mezun olan üye 6 ay yarışmalara alınmaz.
7-izne ayrılan ya da bir ya da bir kaç hafta bildirim yapmayan üyenin, bildirimi yazılmadığı cuma kadar kilo yüzdesi bölünür.nu karışık yardımcıma anlatıcam.
aklıma daha fazlası gelmiyor ama şuradan bazı kurallara bakabilirsiniz.(son mesaja bakmanız daha kesin bilgi içerir.) http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-8.html

ozlemcim ben sana ayrıntılarıyla anlatmak için elimden geleni yapıcam.birazdan bilgisayarı kapatıcam dersten sıkıldıkça telefonda yazıp buraya yapıştırıcam :)

tamam tatlım iyice anlamak için yarın olanları takip etmek gerek sonrası kolay olacak gibi

tamam tatlım iyice anlamak için yarın olanları takip etmek gerek sonrası kolay olacak gibi

aynen öyle .Bir de canım şöyle bir durum var her takım sıraya göre sonuç listelerini hesaplıyor.bak sayfayı vereyim sana incele.

sıra bizdeyken müsait değildim 13. takım yapmıştı.yarın sıra onlarda ama müsait olursam ben yapmayı düşünüyorum senin için daha erken.

sana bazı sayfaların linkini vericem kardeş takımlarımız ve yarışmalarla ilgili onları takip edersin birazda kurcalarsan yarışma hakkında bilgi edinirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38551-1-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/138629-13-tak305m-cuma-zay305flama-yar305351mas305.html

liste taslağı

5. Takım 250. Etap

hasretttt 69.6///%
tdgd 68/68//%
chosen1234 68.6///% geri dönmek üzere ayrıldı.
begümD 77,3///%
samanyolu 67,8///%
izmirlipinar 94,5///% geri dönmek üzere ayrıldı.
kepelekimeleki 83,4///%
maway 74///%
rezzan784 67.7///
iklimam 70,4///%
seng 62,6///% geri dönmek üzere ayrıldı.
ozlemyb yeni üye hedef kilo
ezgi_18 yeni üye hedef kilo
akrep-86 yeni üye hedef kilo

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,00)

tamam canım hadi hayırlı uğurlu olsun da kimseciklerin fazla kilosu kalmasın her biri 6 aya kadar mezun olsun :))))

tamam canım hadi hayırlı uğurlu olsun da kimseciklerin fazla kilosu kalmasın her biri 6 aya kadar mezun olsun :))))

Arzu(samanyolu), Nurcan(maway), Ezgi ve Özlem haricinde görev önerisi gönderen olmadı.Aslı ve pınarın öneri göndermesine gerek yok çünkü onlar şu an izinde.
Lütfen cumartesi günü 12den önce kurallarımız kabul edilmiş olsun.

Kızlar ödem atmak için neler yapıyorsunuz?

maydanoz birebir canım oyle kaynatmaya filan gerek yok bir kaseye dolduruyorum uzerine yarım limon sıkıyorum bi oturuşusta götürüyom ardından sıcak su içiyorum sonrasında havası sonmus balon gıbı oluyorum

Back
X