Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benimde 1 yaşında bir oğlum var:) seninde bir tanemi çocugun?hamilelikte cok aldım kilo ben..

evet benimde bi tanecik oğlum var 3 yaşında :) ben hamilelik öncesi de tombiktim ama en fazla 82 idim simdi 92 :)))) arada bira fak olsun dedım :)))))

ahada şimdi paylaşım alanına ötüyorum :1:

özlemcim yardım et bana gelmişler takımımda kıstırıyorlar beni :1:

canım (mutedeyyin) adınıda öğrenemedim senin olduğun yerde birden mutlu oluyorum...ne enerji var sende maşallah..:nazar::nazar: bu arada ben ece nur:3:

sagol canım benim :16:

İsmin aklıma geldi de, yanlıştır diye şeettirmedim :9:
Benim adım Melek canım...

Hemen paylasım alanına tünüyorum :60:

Son düzenleme:
evet benimde bi tanecik oğlum var 3 yaşında :) ben hamilelik öncesi de tombiktim ama en fazla 82 idim simdi 92 :)))) arada bira fak olsun dedım :)))))

inşallah veririz kiloları ya bazı haftalar umutsuzluğa kapılıyorum hergün hafif bişeyler uydurmak yemek olarak zor oluor işte gercı cocugun peşinde tümgün yoruluyor insan ama yinede yetmior işte

inşallah veririz kiloları ya bazı haftalar umutsuzluğa kapılıyorum hergün hafif bişeyler uydurmak yemek olarak zor oluor işte gercı cocugun peşinde tümgün yoruluyor insan ama yinede yetmior işte

cok iyi anlıyorum ama beynimize söz geçirmeyi öğrenmeliyiz artık ya benim yetti canıma valla, kebapda yesen bir dilim ekmekle domatesde yesem aynı şey oluyor doyuyorum ve bitiyor demekki nefsimi terbiye temem lazımmış ve birde asla ve asla öğün aralarında fazla zaman olmaması lazım bu tamamen kendi fikrim :) çunku cok acıktı gözüm dönüyor doymuyor hep daha daha oluyorum ama yazık etmicem kendime artık kendi kendimi mahvediyorum başka hiç bişey olmuyor 31 yaşındayım tanyonum yukselıp duruyo niyeeee kilodan oğlumla dışarı cıkamıyorum niyeee o koşuyor yetişemem diye
yani demekki herşey yemek değil cok acıktığımda gidip makyaj yağıcam artıkk :)))) nasıl fikir ama :)))))))))

Kurallar

1-Herkes her gün rapor verecek.(yeşilçay, su, menü, spor...)
2-Herkes en az 7 rapora yorum yazacak.(yorum yapmış olmak için değil lütfen)
3-Herkesin kilo cetveli olacak.(üyeler birbirinin durumunu görmeli)
4-Herkes hergün takıma girecek ve en az 7 mesaj yazacak.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar ceza alacak)
5-Herkes bildirimini kendi hesaplayacak.Kaptan/kaptan yardımcısı kontrol edip toplam yüzdeyi hesaplayacak.
6-Haftalık eşleştirmeyle rakipler seçilecek.(2şerli)
7-Haftanın birincisi imzalarımızda vb. takımımızın 1. diye yazılarak ödüllendirilecek.
8-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
9-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.

Zaten ir mazereti olan arkadaşlar bildirecekleri için sorun olmayacak.
Bir de arkadaşlar sürekli meşgul olanları anlıyorum tabii ki ama ben de takım için birşeyler yapmak zorundayım.

Son düzenleme:
birisi cocostara takıma alınma talebinin kabul edildiğini mesaj atabilir mi?
ben çıkıyorum gerisini tel.den kontrol ederim.

kızlar ben kaptan olduğum için kurallarında başlangıç haftası olduğu için önceliği üyelerimize verdim.benden sonra takımda yüzdesi en fazla olan arkadaşımız...Hasret..

Bir de bunu oylamaya sunmalıyım.
Sizce takım içindeki dereceler verilen kilo miktarına göre mi olsun, yüzdeye göre mi?Kilo miktarına göre diyenler evet yüzdeye göre diyenler hayır seçeneğini kullanacak...
lütfen isminizi kendiniz yazın ki oylama sırasını görelim.

evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır

$eee.webp

yukarıdaki oylamaya bu listede bulunan herkes katılabilir...

özlemcim rica etsem sınavdan sonra bana hatırlatır mısın amonra ve begümd nin kesin kayıtlı başlangıç kilolarını kaydetmeliyim.püsküüte sorunuştum o da evaplamıştı ama unuttum onu.Bir yeriine not alabilirsen...

Son düzenleme:
Kurallar

4-Herkes hergün takıma girecek ve en az 7 mesaj yazacak.(görevi tamamlamış olmak için peş peşe yazıp tekrar mesaj atmayanlar ceza alacak)
5-Herkes bildirimini kendi hesaplayacak.Kaptan/kaptan yardımcısı kontrol edip toplam yüzdeyi hesaplayacak.
7-Haftanın birincisi imzalarımızda vb. takımımızın 1. diye yazılarak ödüllendirilecek.
8-Diyetini bozup motivasyonu düşenler ayrı bi kümeye alınacak kendilerini toparlamaları için süre verilecek.Süre sonunda toparlanması halinde ödüllendirilecek.Aksi halde grupdan uzaklaşma cezası alacaktır.
9-Eğer üye sıkı bir takipçiyse 3 kez bildirimde bulunmadığında uyarılacak 4.de diskalifiye olacaktır.orta halli bir takipçiyse 2.de uyarılacak 3.de diskalifiye olacaktır.Habersizce uzaklaşan üyeler uyarısız diskalifiye olacaktır.
Ececim kurallar gayet iyi olmuş bence,bu arada seni tebrik ediyorum 1. cilik için,tabii takım olarak da iyi sonuç aldık,inşaallah haftaya 1.ciyiz...:nazar:
işte burada yardımcın ama çokkkk yorgun bi halde.....

arkadaşlar kaptana yazdım özelden size derdimi dökeyim oğluşum gözümün nuru hastalandı sabah 5 gıbı hastanedeydık ateşlendi düşmek bilmedi ateşi saat akşam 9 gibi eve geldik öyle bitkin ve yorgunumki tahmin bile edemezsiniz :(
o minicik beden kocaman yatakda yatıyor olması canımı yaktı annemmmm annecimmm diye ağladı kuzucummmm
rabbim hepimizin evladını korusun

beliki biliyorsun simitin nasıl kalorisi bol birsey oldugunu ama ben yinede yazacağim
simit bende cok severim ama benim diyetsyenim bir simit 5 dilim ekmek,1 parsyon bol yağlı yemek dedi şstersen yiyebilirsin ama saydıklarımı eksilterek demişti.
Canım çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim bu arada iyi kilo vermişsin...:nazar:
anladım oke şuanki kilonu merakettim kiloları yakın olan arkadaslar takım içinde yarışsa güzel olur aslında hırslanırız
Bence de Nurcan eşleşme yapılacak demiş Ece kiloları yakın olanlar rakip olsun,belki dediğin gibi hırslanırız....:4:

o halde heyecanla sizden gelecek haberi bekliyorum:16:
Aramıza hoşgeldin canım kendini tanıtır mısın?

hiç sorma ya
çok kıskandım onu:43: ve tebrik ettim:46:
ama bomba gibi döneceğim
tatile ihtiyacım var gerçekten beynim yorgun
İyi tatiller canım:54:

kızlar bugun cooook dengesız yedım valla havlar benı cok etıkılıyor psikolojimi yaazayım ama tükürüm suratıma
saatlerde belli değil herseyı karısık yedım
sabah 1 kahve 1 simit
yogurtlu konserve bezelye 1 kepek ekmekği 1 domates
200 gr kaju fıstık 3 bardak ayran
yarım kase pilav üstüne yarım kase kuru fasulye azıcık yogurt ayyy coooookkk yedim yaafff
3 lt su içtım agzımı saat 5 te kapattım ..............ayyyyyyyyyyy cooooooooookkkkkkkkkkk yedim yafffffffffffffffffff
Kaju hiiiiç olmamış Ezgicim,neyse senin serbest gününmüş kabul edelim arasıra insan değişiklik istiyor:54:
canlarım kılo bıldırırmım
başlangıç 90
geçen hafta 83.400
bu hafta 81,700
giden1,7
toplam giden 8,3
ya arkadaşlar ben hızlımı kılo verıyorum acaba yesıl caydan dolayı sureklı wc ye cıkıyorum haftada en az 1 küsür kılo gıdıyor saglıksız bıseyde yapmak ıstemıyorum menülerımıde yazıyorum duzenlı genelde sıkıntı yok dıyosunuz ama:26:
Gayet iyi gidiyorsun arkadaşım,diyetisyenler 1 kilo normal diyor zaten,daha ne istiyorsun darısı başıma...:34:
Kızlar . İşler bitince tekrar gelirim belki. Yer işgal etmeyeyim takımda. Sorun olmazsa canım. Katkılarınız çok büyük hepinizin. Hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim canlar. Veda gibi oldu ama kaptanım kabul etmezse kalırım tabiki.
.
Rezzancım sınavında başarılar,işlerini yoluna koyunca dönersin,nasılsa biz buradayız...:9:

Kızlar tebrik ederim 2.liğinizi ..
Ecec'cim gerçekten bu listeyle biraz ilgilen bence de bildirim yapmayanlara kaç kere hak veriyorsun mesela ?
Takım kurallarını falan da düzenlerseniz çok daha güzel olacağına inanıyorum bu takımın ..
kesınlıkle katılıorum:34:

hasretcim beni merk etmişsin
ben dün bildirimi yapıp izne ayrıldım cnm
bugünde işlerim olunca giremedim
kızlar 2. tebrik ederim :46::46:
bende kilo verseydim kesin 1. dik:17:
aynn canm merk ettım ızne ayrıldıgını blmıodum ben
Aslıcım güzel bir tatil geçirmeni diliyorum , gerçekten insana çok iyi geliyor..bomba gibi dönersin artık , Hasret bizi geçti bak ....
eeeeeeeeeeeeet sızı gectım:33::33::33::33::33:
Hasretcim tebrik ederim canım , bu ne azim , sen kilo ver ben senin verdiklerini alayım , ne yaptın bu hafta böyle ..:nazar::nazar::nazar:
coook tsk ederm cnm:nazar:
Valla canlarım ben de şaşırdım şok geçirdim hatta :) bi an kalpten gidiyordum

görevim gereği ayrıntıları paylaşım alanına yazacağım zaten ...
:nazar::nazar:ayy ne guzl yyaaaaa bndende gıtse 3 kılo:18:
kusura bkmayın ama hem kımse yok hemde kımse yorum yapmıyormu ne herkes bellı kişilere yazıyor galıba aaaaaaaaaaaa darılırım valla.okadr menu yazdık kımseden tık yok:56::56::52::52:
aaa deme cnm ole alınganlık yapma :1::1::1::1:
Kurallar

cooook bıyendıum mumkunse uyalım bunlara:34:
Zaten ir mazereti olan arkadaşlar bildirecekleri için sorun olmayacak.
Bir de arkadaşlar sürekli meşgul olanları anlıyorum tabii ki ama ben de takım için birşeyler yapmak zorundayım.
cooook bıyendıum mumkunse uyalım bunlara:34:
Sizce takım içindeki dereceler verilen kilo miktarına göre mi olsun, yüzdeye göre mi?Kilo miktarına göre diyenler evet yüzdeye göre diyenler hayır seçeneğini kullanacak...

kılo werenlere gore olsun kesınlıkle yanı EVET EVET EVET
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır

kılo werenlere gore olsun kesınlıkle yanı EVET EVET EVET

evet SAMANYOLU
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
evet/hayır
İlk ben katılayım bari....:16:

Günaydın kızlar,bugün sabahtan bir bakayım dedim ama kimsecikler yok,birazdan temizliğe başlarım,sonra kayınpedere gidicem,akşam geç dönerim bilginize kaptanlarım...İşim çok ,temizlik ,ütü,camlar hepsini halletmem lazım,yarın çocuklar evde ayağımın altında dolaştıkça temizlik falan olmuyor:79::79:Görüşmek üzere...

İlk ben katılayım bari....:16:
:1:katılayım demıssın ewet yada hayr dememıssn ablacm:1:
Günaydın kızlar,bugün sabahtan bir bakayım dedim ama kimsecikler yok,birazdan temizliğe başlarım,sonra kayınpedere gidicem,akşam geç dönerim bilginize kaptanlarım...İşim çok ,temizlik ,ütü,camlar hepsini halletmem lazım,yarın çocuklar evde ayağımın altında dolaştıkça temizlik falan olmuyor:79::79:Görüşmek üzere...
kolay gelsn smdıden bnde baslıcm yaz temızlıgıne :18::18:
Bence de Hasret,kendinle gurur duymalısın...:nazar:

:32::32::32::32::32::32::9::9::9::9:

Hasretcım alıntıdaki listeye yazmış ama önce sen bildirdiğin için ben şimdi düzelteceğim.

Back
X