- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.781
bnde spora gıtmeyı ıstıorum aslında nısanlımda ehlıyt al dıe tutturduHasretcim çok zor kilo verip kolay kilo alan bir insanım . inan bir hafta kendimi tutuyorum hiç zayıflayamıyorum ama sadece cumartesi günde biraz yiyorum hemen 500 gr olarak geri dönüyor.
canm bende cabk werıp cabk alıorum sanırım eer gerckten kacamak yapmassam werıorum cumadan berı dıkkat edıorum bugun tartldm bıraz olsa sewındım ama azcık yıyeyım gerı gelıo ne zamna kadr yemedn durcz kı bız:18::18:
geçen sene okul programımız vardı , sunuculuk yaptım . 1 ay unlu gıda ve tatlı ağzıma sürmedim . 69 dan 65 e inmiştim . sonra tekrar geri geldiler tabiki. heralde yine öyle bir diyet yapmalıyım . kahvaltıda bile ekmek yemedim . şehriye erişte bile yoktu . güya dengeli beslenmeye çalışıyorum . sabah kahvaltı , öğlen yemek , akşam spor var diye hafif yiyorum . sadece kilo almıyorum , giden de olmuyor. sporla vücudumda incelme oldu ama benim için tartı önemli ..
Kıyamam sana korkma da oku,kariyer yap bu işleri de yardımcın yapsın inşaallah ...Baksana Hasret şimdide yoruldu işlerden...
bnde spora gıtmeyı ıstıorum aslında nısanlımda ehlıyt al dıe tutturdu
ahh ahhhh walla yoruluorum ama olsn tatlı yorgunluklar bunlar cok guzl bı hayatmıs sewdıgının yannda olması
gunaydın sekerler nasılsınız
ben cok ıyıyım allaha sukur dun aksam sewdıcegımle sırke gıttık ondan oncede lunaparka gıttık carpısan arabalara feln bındık cocuklar gıbı eglendık cok guzldı hersey
ben cok ıyıyım allaha sukur dun aksam sewdıcegımle sırke gıttık ondan oncede lunaparka gıttık carpısan arabalara feln bındık cocuklar gıbı eglendık cok guzldı hersey
günaydın ,
hafta sonu , yine kimse yok ...bakalım bizim takımın hali ne olacak ...
dışarıda rüzgarlı bir hava var ...canım hiç birşey yapmak istemiyor ...
Nabersiniz kızçeler
Bizim kızlar yok, size bakayım dedim, kardeş takımımız ne yapıyor diye...
umarım ıstedıgın gb olur canım.bu arada yenı işinde basarılar dılerim canımBEN KILO ALMAMA RAGMEN MOTIWASyon tawanlarda
haftaya umutluyum 1. olcam gecen haftakı gıbı hazırana kadr 62 olmak ıstıorum
bu iş uzun bır yoldur.halay gb 1 gerı 1 ılerı gıdıp gelıcez.ve sonunda basaracaz be gulumyok canım iyi takipedememişin beni 2 haftada 1 kgr veriorum off ya sıkıldım budurumdan neden böle
canım ben 25 kılo verdıgım zaman gecen yaz butun esyalarımı terzıde daraltırmıştım.cok zevklı bısey ama butun dolabı tasımıştım nerdeyse.Aslında kilo verme sürecinde fazla kıyafet almamak lazım,olsun sen iyi bir terzide daralttırırsın ,yeterki zayıflayalım...
menu guzel yeme saatlerınıde yazarsan daha ıyı yorum yazabılırım.menunun guzel olması yetmez saatlerde bı okadr onemlı dıye dusunuyorummenüm:
sabah:1 domates 1 salatalık 1 dl tam tahıl ekmeği 1 br. şekersiz çay 1 kk peynir 1 elma
ara 1 elma
öğle:1 kase karnabahar 1,5 kase yoğurt
ara:1 salatalık
akşam:1 kase çorba 0,25 lahmacun koccaman bir tabakla salata(yağsız ve tuzsuz bol limonla) 1,5 br ayran 1 kase de yoğurt.
3 br. yeşilçay 20 dk dans.bugün ders çalıştığım için fazla hareket edemedim.
1,5 lt. su...
ayy canım valla tebrık ederım bu cayları içebılıyosan valla yesil cay icebılmek için çileklılısınden aldımda icebılıyorum.baska agzıma bıtkı cayı koyamıyorum yaffffHepinize iyi haftasonları....
Sabah annemlere kahvaltıya gittim,markete uğradım,bugün fazla ev işim yok,hala yorgunum...:126:Bugün dinlenicem,dizimin arkası çok ağrıyor diye sabah yürümedimYarın spor var çok zorlamak istemedim....şimdiye kadar diyetim iyi gitti,beşibir yerde çay aldım,sonra rezene,biberiye ve anoson kaynattım ödem için iyiymiş onları içicem bugün,tabii yeşilçayı unutmamak lazım...
sız yenımısınız ilk defa gördum burda.yenıysenız hosgeldınız.eskıysenız ben burda bulundugum zaman içinde hıç görmemişim demekki.umarım takımda ıyı yerlere gıder valla hayırlısı.günaydın ,
hafta sonu , yine kimse yok ...bakalım bizim takımın hali ne olacak ...
dışarıda rüzgarlı bir hava var ...canım hiç birşey yapmak istemiyor ...
bomba bomba menu guzel hasretcım.dicek lafım yok gecer not verdımmenum
sabah k fleks
ara elma yesılcay
oglen 4 5 yemek kasıgı patates lıgt cola
ara elma yesılcay
aksam salata corba yogurt
ara belkım meywe
ozzman tebrıkler senın vıcdanın rahatsa canım sorun olamz dımı .ama saatler saatler anladın sen onubugünkü menüm:
sabah 1 yumurta(mısır unuyla kırılmış) 1 büyük domates 1 kk peynir 1 br. yeşilçay yr dl tam tahıl ekmeği
ara 200 ml süt
öğle 1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 dl tam tahıl ekmeği
ara 1 elma 1 yeşilçay
akşam 1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 kasede kereviz 1 dl tam tahıl ekmeği
3 yeşilçay 2,5 lt su 2 saat spor(suyun 1,75 ltsini içtim.)
son ara dahil herşeye uydum akşam yemeğine uymamam için hiçbir neden yok...Ama yinede onaylarım uyguladım diye...
kuzum 5 hurma neettın.leblebı kabızlık yapar.kı 1 avuc yeterlıı bence yaaİyi akşamlar arkadaşlar menümü yazayım yemek yemeye gidicem
SABAH 2 dilim ekmek,peynir salata
ARA 5 hurma,kahve
ÖĞLEN 6 kaşık bezelye,3 bulgurlu çiğ köfte,salata,yoğurt
ARA yeşilçay,2 avuç leblebi
AKŞAM kereviz ve yoğurt yicem
Bol su içiyorum,bugün 20 dk yürüdüm...
Şimdilik bu kadar görüşmek üzere.....
Nabersiniz kızçeler
Bizim kızlar yok, size bakayım dedim, kardeş takımımız ne yapıyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?