- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.741
Begüm tebrik ederim , arada sırada uğra, bizi haberdar et , inş ben de 58 i görüp mezun olurum ama hiç umutlu değilim . 11 kilo vermek bu kadar zor olur mu yaaaaaaa....
neredeyse 6 ay oldu ve ben 69.6 ile başladığım maceramda 68.4 le devam ediyorum . ne kadar utanç verici . ayda 200 gr , offffff offffff , açlık grevine başlamam gerekiyor . ya da yemin edeceğim .... gel de moralini bozma ....
canm aralarda yeslcayda ıceblırsn meywyle beraber kek de olmamıs sankım :18:dünkü menüm
sabah
yumurta,domates,salata,3zeytin,1 dilim ekmek
ara
bir elma
öğlen
karışık sebze közledim salata olarak yedim,1dilim ekmek,1bardak ayran
ara
1 dilim kek
akşam
haşlanmış tavuk göğsü(yemek için tavuk suyu yaptım tavugunu ben yedım yemeklerını de ev halkı :))))))
hasrettt kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canımm
günaydın hayatım.gunayddddddddddddınnnnnnnn
evet canım izne ayrıldım ama buralardayım.Günaydın kızlar ,
nasılsınız , 4. olmuşuz , sonunculuktan iyidir. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ..
ben de spora devam , kilo veremiyorum , moralim çok bozuk . eşim 1.5 aydır istanbulda . pazar akşam geldi ve salı tekrar gitti. sonra ankaradan misafirler geldi , bu hafta onun için pek uğrayamadım .
takım kurallarını bile okumadım . neler var , geçmişi okumaya çalıştım .yine pek kimse uğramıyor. Ece izine mi ayrıldı .
Hasretcim kaptan yardımcılığı hayırlı olsun ....
o söylenenlere bende çok sinir oluyorum sınıfta gıcık bir kız var süt ya da ayran içiyorum diye salak mısın sen diyo ben de sana mi sorucam diyorum ama susmuyo...o da eline bayağı büyükçe kına yakmis bir arkadaşımız koluna da yaksaydın bari diye dalga geçti sanane benim elim değil mi dedi ben de dedim seni elalemin ne yediği ilgilendiriyor ya falan... Içime atarsam birden yolacam çünkü :)bugün yine gün var . yemek yapacaklar , hamur işinden iyidir heralde , çok yememeye gayret edicem . az yiyince kilo muhabbeti açılıyor . canımı sıkıyorlar , yok evinde diyet yap ...
bıktım bu lafları duymaktan ....ne kadar inatçı bir vücudum var.
sana hayırlı günler canım...allah sabır versinbende bugün mevlüde gidicem yakın bir arkadaşımın bebek mevlüdü
bende öğlen yemeğimi yiyip gidicem ordakki ikjramlkara dokunmamayı düşünüyorum
herkese hayırlı günler,güzel hafta sonları diliyorum.
canım bence de kek olmamış pek.bir de yeşil çay eksik...dünkü menüm
sabah
yumurta,domates,salata,3zeytin,1 dilim ekmek
ara
bir elma
öğlen
karışık sebze közledim salata olarak yedim,1dilim ekmek,1bardak ayran
ara
1 dilim kek
akşam
haşlanmış tavuk göğsü(yemek için tavuk suyu yaptım tavugunu ben yedım yemeklerını de ev halkı :))))))
ben de benzer soylemler alıyorum ama bende erimiş bir yer göremiyorum:)hadi gözün aydın canım :)haydeeeeeeeeeeeee gelsın yesılcaylar
markete su almaya gıttım marketcı amca hayrdır kızım rejımmı yapıosun sen dedı ben tabı hemn eet eet bellı oluyo mu dedım evet hemde nasıl erıdın dedı
ayyy dıcktm amca senn o lafları dıyen agzını yırım ben yırım yırım dıe
ayyy walla cok sewındırık oldum hemnn bu lafın ustune yeslcay yaptım
ama ben hıc erımıs bıyer goremıyorum hahahyyy
canm aralarda yeslcayda ıceblırsn meywyle beraber kek de olmamıs sankım :18:
ivettt olmadı sonra bende pişman oldum emmee olan olmuştu bi kere :)))))
enerci kaynağım benimmmm sen düzeltirsin herşeyii ben eminim muckkkk
Başınız sağolsun canım...İradene hayranım Ececim,mantıya dondurmaya hayır diyebilmek....süpersin....Tünaydın hatunlar...
Dün akşam teyzemlere gittim annem oradaydı.teyzemin kaynı vefat etti perşembe günü tümör vardı adamda vücuduna yayılmıştı bekliyorduk haberi yani.enişteme başsağlığına gideyim dedim.hem de ben de yazici yoktu dönem ödevim için resim çıkardım ...
Menüyü sonra ki mesaj da yazıcam...
Hasretim toparlamış kendini tabiii aslı geliyor
bı kendımı duzeltemıorum hahahay
canm oldu bıkere dıe bısı kalmadı artk yanı yaza cok yaklastk gerckten dun aksm yemege gıttık arkdsa neler yapmamıskı
ama kendıme dur demm gerektıgı ıcın kendımı corbayla sısrdm dıgerlerınden mınnacık aldım
kacamagım sadce kola oldu bugun ekmek yemeyerek dengeledıgımı sanıorum
Begüm tebrik ederim , arada sırada uğra, bizi haberdar et , inş ben de 58 i görüp mezun olurum ama hiç umutlu değilim . 11 kilo vermek bu kadar zor olur mu yaaaaaaa....
neredeyse 6 ay oldu ve ben 69.6 ile başladığım maceramda 68.4 le devam ediyorum . ne kadar utanç verici . ayda 200 gr , offffff offffff , açlık grevine başlamam gerekiyor . ya da yemin edeceğim .... gel de moralini bozma ....
Başınız sağolsun canım...İradene hayranım Ececim,mantıya dondurmaya hayır diyebilmek....süpersin....
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,bugün saat 6 da kalktım,yemek dışında yeni oturdum diyebilirim....
Sabah 1 saat yürüdüm,sonra temizlik,kışlıklar kalktı,yazlıklar çıktı,yığınla ütü yapıldı.....Çok yoruldum ama işler halletmenin rahatlığı da var içimde....
YYazlıkları çıkarınca moralim bozuldu,pantolonlarım dar geldi....Artık kesin kararlıyım,geçen yılki diyet listemi dolaba yapıştırdım,kaçamak yok,yaparsam beni uyarın hatta ceza verin ....
MENÜMÜ Yazayım
SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık,roka,şekersiz kahve
ARA 1 armut,soda
ÖĞLEN ton balıklı salata,1 dilim ekmek,şekersiz kahve
ARA bulgurla yapılmış 5 çiğ köfte,biraz lavaş ve salatayla
AKŞAM 6 kaşık kereviz ,3 kaşık yoğurt
Bol su içiyorum,yeşil çayımı da içtim,birazdan form çay içicem
1 saat hızlı tempoda yürüdüm...
canım sodayı yediğin herhangi birşeyle ya da hemen sonra içme.1 saat falan geçir üstünden glisemik indeksi düşürüyor öyle diye biliyorum.
5 çiğköfte birde üstüne lavaş fazla gelmiş canım hadi ana öğün olsa neyse de ara öğün...en azından 2 çiğköfte 2 kaşık yoğurtta yetebilirdi ya da ayran sulu olduğu için daha doyurucu olabilirdi...
onun haricinde iyi menün...bugün bolca hareket etmişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?