- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #55.761
deryacım sende bozma moralını nerde hata yapıosun acaba yaa
bı dktara mı gıtsen ıncelme oluyo mu pekı
sorun değil canım :)canım kusura bakma oğlum geldi de yemek hazırladım ona ,birden çıktım cevap yazamadım...
Haklısın canım ya ara öğün olarak çiğ köfte fazla oldu,güya akşam ekmek yemedim dengelemek için...,yarın daha dikkatli olmalıyım,uyardığın için teşekkürler...
Akşam hiç halim yoktu ama yine de spora gittim . kendimi yormadan step yaptım ve aletlerde çalıştım . çok canım sıkılıyor . haziranın sonuna kadar en az 60 kilo olmalıyım .
nasıl becereceğim bilmiyorum . yarın 8 nisan ve her hafta 1 kilo verirsem haziran sonunda 57 kilo olurum inşallah ...60 bile yeter bana ,yeter ki kilo vereyim . geçen hafta ağlamamak için kendimi zor tuttum . zayıflamak ne kadar zor bir olay ya....
iyi akşamlar kızlar bugun evi temizledim çok yoruldum sonra avm gittim çanta istedim almak ama pek begenmedim almadım hızlı hızlı yürümeye calıstım hareketli geçen birgün oldu..
sabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:muz
öğle:kıymalıyumurta 1 dilim ekmek
ara:sekersiznescafe 2 diet bisküvi
akşam:tavuk yemeği 1 dilim ekmek
bende senin mönüyü begendim okadar çiğköfteden bişi olmaz yaw zaten haftasonu nebilim azcık kaçamak gerekli yoksa cumaya kadar çok halsiz kalıor bünye ama haftaiçi cok dikkatetmek gerekior..ben daha yazlıkları cıkarmadım tam bakalım ütü yapmak çok kalori harcatıyorNurcan menün çok güzel canım,bol bol da hareket olmuş,e daha ne olsun süper....
iyi akşamlar kızlar bugun evi temizledim çok yoruldum sonra avm gittim çanta istedim almak ama pek begenmedim almadım hızlı hızlı yürümeye calıstım hareketli geçen birgün oldu..
sabah:1 dilim ekmek klasık kahvaltı
ara:muz
öğle:kıymalıyumurta 1 dilim ekmek
ara:sekersiznescafe 2 diet bisküvi
akşam:tavuk yemeği 1 dilim ekmek
bende senin mönüyü begendim okadar çiğköfteden bişi olmaz yaw zaten haftasonu nebilim azcık kaçamak gerekli yoksa cumaya kadar çok halsiz kalıor bünye ama haftaiçi cok dikkatetmek gerekior..ben daha yazlıkları cıkarmadım tam bakalım ütü yapmak çok kalori harcatıyor
Aslında benim kaçamak lüksüm yok ama kardeşim yapıp göndermiş dayanamadım işte...Listeme harfiyen uymak niyetindeyim bakalım bu hafta da kilo veremezsem napıcam bilemiyorum...valla zor iş yazlık kışlık ayrımı kendiminkileri en sona bırakmıştım ütü işi çok diye ama kaçış yok
korktum ben şimdiii..Evlenmiyom be...en azından bi kendim olursam kariyerime de zaman ayırırsam sustum yaa..
korkuttun arzu abla beni :)
Kıyamam sana korkma da oku,kariyer yap bu işleri de yardımcın yapsın inşaallah ...Baksana Hasret şimdide yoruldu işlerden...
canım kıymalı yumurtanın kıymasının az olduğunu ve başka yağ koymadığını umut ederek menün güzelmiş diyorum.Kıymayı genel olarak bir haftada ne kadar tükettiğini bilmemekle beraber bir bilgi paylaşmak isterim:
hafta da en fazla 3 kez her seferinde en fazla 150 gr. yemelisin.
Diyetle ilgili diğer bazı bilgilerime de ulaşmak istiyorsan sitemin linkini özelden atabilirim...
Aslında benim kaçamak lüksüm yok ama kardeşim yapıp göndermiş dayanamadım işte...Listeme harfiyen uymak niyetindeyim bakalım bu hafta da kilo veremezsem napıcam bilemiyorum...valla zor iş yazlık kışlık ayrımı kendiminkileri en sona bırakmıştım ütü işi çok diye ama kaçış yok
Aaaa sen çalışkan ve beceriklisin Ececim,ne güzel mantılar,börekler yapıyorsun,kendine haksızlık etme...Hepimiz zamanla öğrendik,okuyoruz diye iş yapmazdık,ben evlenince yemek yapmayı öğrenmiştim,senin gibi marifetlerim yoktu ,ütü dersen kendi kıyafetlerimi ütüleyecek kadar bilirdim,ev temizliği dersen onu herkes bilir zaten....Ablacım okumadan birşey olmayacak zaten...Ama sadece okumata yeterli değil çalışkan da olmak lazım...
off sıkılıorum ben bir hafta kilo veriyorsam gelecek hafta tıkanıor valla gitmior kilolar
Ahhh ah yarama tuz ektin,bende üniversiteyi aslaaaa bırakmazdım,hayatımda yaptığım en büyük yanlıştı.....ay şimdi ece gibi liseye gitmiş olsam derslerime çok çalışırdım ve gzel bir işin okumakla alakalı olacagını daha iyi anlardım ah ah geri dönüş olsa
arşiv sitesi canım yaptığım araştırmaları orada biriktiricem...Sende üye olup yaptığın araştırmaları paylaşabilirsin(her konuda)yok yaw 150 gr kıymayı nerde yicem ben kendim yaptım diete uygun yapmaya calıstım yemegımı canım..ne sitesi at bakarım ben sitene canım:)
off sıkılıorum ben bir hafta kilo veriyorsam gelecek hafta tıkanıor valla gitmior kilolar
sizler sayesinde bu gerçeği sık sık hatırlıyorum canım hepiniz değerlisiniz benim için...ay şimdi ece gibi liseye gitmiş olsam derslerime çok çalışırdım ve gzel bir işin okumakla alakalı olacagını daha iyi anlardım ah ah geri dönüş olsa
annem bilmiyo daha o kadar bile yemek yaptığımı :) bilse kocaya mı kaçıcanda öğrendin der...eve kapatır valla.. :)Aaaa sen çalışkan ve beceriklisin Ececim,ne güzel mantılar,börekler yapıyorsun,kendine haksızlık etme...Hepimiz zamanla öğrendik,okuyoruz diye iş yapmazdık,ben evlenince yemek yapmayı öğrenmiştim,senin gibi marifetlerim yoktu ,ütü dersen kendi kıyafetlerimi ütüleyecek kadar bilirdim,ev temizliği dersen onu herkes bilir zaten....
ay keşke öle bişi olsa..gerci benim 2 ay önce aldıgım kotlar filan büyk gelior bana ehehe seviniom ama hemde üzülüom kotlarım yeni çünkü bol bol giyiyorum annem dior çok zayıfladın:)
ay keşke öle bişi olsa..gerci benim 2 ay önce aldıgım kotlar filan büyk gelior bana ehehe seviniom ama hemde üzülüom kotlarım yeni çünkü bol bol giyiyorum annem dior çok zayıfladın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?