Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nedennnnnnnnn kimseeeeeeeeeeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayyyyy çıldırıcam heee deli gibi hissedim kendimi kendim çalıp kendim oynuyorum niye kimse gelmiyoooo bu grubun dayaışması bumu yaniiii nerdesininizz arkadaşlarrrrrrrr

Sana ne diyebilirimki,ben de suçluyum bugün...:78::78::78:
bu cuma için bi birinci gelirim asla diyemem cunku homili gırtlak yuttum
Canım umarım işlerin çabuk biter de gelirsin,bu aralar takım arkadaşlarıyla hiç karşılaşamıyoruz ki...
Ezgicim senin boyun kaç merak ettim...:44:
canım hoşgeldin,tatilde ister istemez bozuluyor,olsun toparlarsın sen...

valla sana dıcek lafım yok cunku bende bu ara abur cubur yeme ıstegım oluştu.muhtemelen havalardan dıye dusunuyorum .ınsallah atlatırız
Havalara bahane atalım ,zaten bende o yüzden kurabiye yedim ben bugün...Birde anoraksiya mı oldum diye kendimi denedim,yok değil mişim...

Ben utanç içinde menümü yazıyorum
SABAH 1 Kase yoğurt,2 kaşık yulaf
ARA 1 portakal
ÖĞLEN 2 dilim ekmek peynir,bolca kurabiye
ARA yok
AKŞAM pırasa,yoğurt
SABAH yürüyüş bandında 45 dk hızlı tempo
Akşam da 30 dk yürüyüş yaptım,,,,
Yeşilçayı birazdan içicem,bir de form çay içerim,su 1.5 lt oldu...Kötü bir gündü,yarın sabah ve öğlen yoğurt yicem

anam sucluyum dıyonda abartılcak bısey yok tamma bıkaç bısey olmuş ama enazından sporla dengelemışşın ben onuda yapmadım.kosu bandı bana bakıyor ama yapan yokkı

Iyi ki bir mat sınavı var yarın.gerçi normalde de kimse gelmiyor.
Isimleri tek tek saydırmak zorunda bırakmayın arkadaşlar.artık mazeret kabul edemeyecek kadar duruldu takım. Böyle giderse takım kapanır bir sürü kişi yarışmalara katılmak için bekliyor madem öyle bir zahmet bana bırakmayın sonucu...

anam sucluyum dıyonda abartılcak bısey yok tamma bıkaç bısey olmuş ama enazından sporla dengelemışşın ben onuda yapmadım.kosu bandı bana bakıyor ama yapan yokkı
yarın 2 öğün yoğurt ve yulaf yesem toparlar mıyım sence...:44:

Canım haklısın neden böyle olduk bilmiyorum...Aaaa benim oğlumunda mat sınavı var,yavrum kitaplara gömülmüş resmen...İnşaallah iy geçer sınavınız...

7.30 1 kk peynir 1 dl ekmek 1 br sikma portakal suyu
10.20 1 küçük elma 1 ceviz
13.10 1 kase nohut 1 kase yoğurt 1 dl ekmek
15.30 1 az şekerli kahve
18 2 yk bulgur pilavı yr kase nohut 1 kase yoğurt

2 yeşilçay
2 lt su
30 dk spor

dün akşam acıkmıstım ama yememeyi basardim :)

kuzum yapabılırsen toparlar.bende guneş acsın toparlancam.bıde spora baslasam bı gaza gelsem cok ıı olcak

Şimdi gidip izimi izlicem,sonra gelmeye çalışırım...Yarın sabah oğlumu kan vermek için hastaneye götürücem,burun ameliyatı için gün alıcaz,akşama doğru gelirim haberiniz olsun..Tahlillerin çıkmasını beklememiz lazım...

tatlım ıyı diyon da sen de yoksun ki piyasada.... senin sınavların var,diğeri hasta,ötekinin işi var yani hepimiz aynı durumdayız kim kime ceza verecek bu durum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…