- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.021
off ozlem ben yarın 67 olamıcm offfffffffffffffffffffffff
kızlar dun aksam kı sarabı telafı etmekıcın menum
uyanır uyanmaz form cay ( etkılı oldu )
sabah 1 dılım cawdr ekmegı 4 sıyah 2 yesıl zeytın azcık peynır domates salatalık cay
ara yesılcay 3 form bıskuwı
oglen partlıcn yemegı yogurt doymassam 1 dlım cawdr
ara ytesılcay 3 form bıskuwı
aksam bol salata yogurt
3 lıtre su
sen kacsın canm cızelgende anlasılmıoyani kilo vermemek için debeleniyo gibi oldun henazar değdi sana topla kendini yoksam yetişicem sana ona göre
gözel bi menü sanki diyette gibi
selam, sen yokken ben geldimkilo çizelgemden durumum ortada, çalışıyorum, doğum sornası aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
yaa şimdi farkettim, senin BMI 16'mı şu anda. eğer öyleyse neden kilo vermeye çalışıyorsun arkadaşım. yoksa bir yanlışlık mı var? boyun kaçtı merak ettim.
Aslıcım hoşgeldin canım , ne güzel dinlendin , şimdi daha motive olmuş bir şekilde diyet yaparsın ...sohbetlerini özledik ..
hoşbuldum derycım ve arzu ablaCanım hoşgeldin ,tatilinin güzel geçmesine sevindim,hava değişiminden ödem olmuştur bence....
günaydın canlarım.şimdi hazırkanıp okula gideceğim bir selam yazayım dedim.Bugün telefonumda yanımda olacak okulda ilk 4 derste fazla giremem son ders hiç giremem(o 40 dk içinde) muck öptüm hepinizi..
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı dersler ececim :13:
kızlar ssoğan kürüne başlıcam benim regliler cok duzensiz inş. işe yarar aynı zaman da maydanoza da
dün akşam da regli oldum kocaman göbüşüm var halaaa inş yarın artı gelmem
dün hemen kurallarımı uygulamaya başladım ve saat 17:00 akşam yemeğimi yiyip doktaladım günü saat 22:00 içim kıyılmaya başladı ama yemedim su içip gelip oturdum
ayyyy çokkk mutluyummmmm ben başarıcam bu işi rabbimin izniyle inş.
günaydın;
dün biraz kaçamaklarım oldu arkadaşlar, nedense bu aralar acaip çikolata istiyor canım. oldum olası severim çikolatayı ama 2 haftadır tamamen kesmiştim. acaba son direnişlerini mi yapıyor vücudum:) umarım yavaş yavaş çikolataya düşkünlüğü azalırdün ufak birşeyler yedim anlayacağınız ama eskisine göre sınırlar dahilinde oldu. deliler gibi saldırmadım bu sefer
günaydın kızlar bende geldimgunaydın sekercıkler
dun aksm gelen mısfler yuzunden sabh bırazcık fazla cıktm ama 2 gundr de kabıızm ondanda olablır
dun aksm cok kacırmadım aslında 2 kadeh sarap dısında
Kızlar tartınızı nerede bulunduruyorsunuz tartılırken nerede nasıl bir zeminde tartılıyorsunuz?
aslııııııııııııııııııııııı
sekerm nerelerdesn alttasın goruorum ama
şekercim alıntılar yatımda onlara yazıyordum
menülerimi pazartesi itibariyle paylaşacağım
dikkat ediyorum ama tam diyete dönemedim
çünkü dolap tam tıkır
akşam markete gidecez
ececiğim cuma izinden dönüyorum bilgine
haftaya duzene gırrsın cnm ıns
inş canım sen solladın beni acaba sana yetişebilirmiyim
kızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii
hahahahayyy
ozlem cok guldurdun benı
ben cok sewerm ew kokularını alırım sureklı yumosunkılerı cok sewıorum ama onlarda dandık sıselerı bozuluolr
bende kendı bıten parfum sısemın ıcıne doldurupta kullanıorum
bıde su yenı cıkan dısı kahwerengı oda kokularndanda aldım
ayy cnm yetısırsn bn cok yaws gıdıorum sen hızlısın kılo wermede
kızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii
yok canım sen şuan yavaş veriyorsun
hatırlasana sen izinden döndüğünde 72 bende 70 tim sen hemen yetişmiştin bana
bende sana yetişeceğim ahanda yazdım buraya
bu arada ben yokken takıma kurallar kondumu?
kaptan yardımcı olayını naptınız?
ben alıyorum malzemecimden belli bi markası yok ama çok güzel
kavun kokusu aldım bayağıda kalıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?