Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Annem akşam gelecek eve gidince ben de evi toparlayacam kendi yataıımı topladım ama gerisi duruyor.evin süpürgeye ihtiyacı var :)

ahanda bıızm kız hırs yaptı yandık wlala bıllada yandık:18::18::18

Kız cadı aşk olsun yaaa...
Ne dilim bilemedim ehehehe :)

bu arada ders müzik ama hoca defteri imzalayıp indi aşağı sıkılıyo sınıfta çöm

bi malzemeci de bana lazım amway de var da tavsiye etmiyolar güzel değil diye cesaret edemiyorum almaya

özlemciğim benm güzellik salonum var
ondan malzemecim var
oda kokularını 3 lira gibi cüzzi bi rakama alıyorum
ama dediğim gibi belli bi markası yok
memnunum

ahanda bıızm kız hırs yaptı yandık wlala bıllada yandık:18::18::18

hırs yaptım ahanda
salı sabah 73.3
10 günlük tüm tatilin bedeli 4 kilo
ama bu sabah 72 geldim
2 günde 1.3 ödem attım
biran önce 6 lı rakamlarıma dönmek istiyorum ben yaaa

kısceler albumume bı sısko daha ekledım
hasretim albümüne baktım değişim süperrr

tsk ederm aslıcm
ama ama ama masallah demk ıstıorum bn sna
zaten yarn 67 goremıcm ben

ayy cok mutlu oldm suan
125 ml sarapra 85 kalorı warmıs eee ozmnsa ben nedn bugn fazla cıktm kı:18:

kızlar şimdi geldim eve ...Ve arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim.Yakındık ama aynı şehirde değildik.Son 3 gündür beklediğimiz birşeydi ama daha alışamamıştık.tabi okul olduğu için yerimden kımıldayamıyorum...

ben hergün istiyorum hayatım çikolata yemek:)ama adet gününe doğru tavan yapıyor bu istek
Kızlar tartınızı nerede bulunduruyorsunuz tartılırken nerede nasıl bir zeminde tartılıyorsunuz?
mutfakta benimki düz zemin üzerinde ve hep aynı yerde tartılıyorum şekerim

çizelgemden niye anlaşılmıyo yaa nası anlaşılmaz annamadım gitti ben gayet net görüyommmmmm :2:

92 kiloyum gurban için rahat olsun 24 kilo vermem lazım sana yetişmek için oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haha özlem süpersin ya sen:)

kızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii
bilindik markalardan aldım marketten ama ben hiç sevmiorum canım ev kokularını

çok üzücü başınız sağolsun

çok üzüldüm başınız sağolsun

kızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii

oğlunun olduğu yerde bence oda kokusu kullanma Özlem. bu arada 3 yaş 5 aylık bir oğlum var benim de. balık yağı vs kullanıyor musun hazır aynı yaşıtını bulmuşken sorayım

aman deyim hamile kalmadan önce kilo işini hallet. bak ben bu hamileliğime normal kilomdan 8 kilo fazla kilo ile başladım. sonuçta doğum sonrası hamilelik kıyafetlerimden başkasına giremez oldum güldüğüme bakma sinirimi bozuyordu bu durum da bebek emzirince de istediğin gibi diyet yapamıyorsun. şimdi ek gıdalara başladık da diyete yavaştan adım attım. bu arada memnun oldum, ve benim ismim Hilal

bugün yediklerimi yazayım:

sabah:
süt+nesfit+yulaf ezmesi
2 şekerli nescafe

ara:
yeşilçay+nesfit

öğlen:
1,5 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı sebzeli türlü
bolca cacık

akşama Allah Kerim :)

tsk ederm aslıcm
ama ama ama masallah demk ıstıorum bn sna
zaten yarn 67 goremıcm ben

ama ama ben maşallah diyemiyorum kendime
çok moralim bozuluyor 68 i görmüşken şuan 70lerde olmak kötü
bide mayısın ilk haftası düğünler var dolaptaki saten elbisemde üstüme oturuyor
onu giymek için 64 olmam gerekiyordu
neyse sağlık olsun bu ayı 68 le kapatırım inşallah

başın sağolsun ececim hastamıydı arkadaşın?

evet haledeceğim halletmem lazım çünkü kilo almaya çok elverişli bünyem var ben hamilelikte çok kilo alırım gibime geliyor:44:
boyun kaç hilal bide kaç yaşındasın?

kızlar yanma arkds geldı onnla laflıorum
optm sızı yarn gosmek uzere
ececıgm basın sagolsn bu arada

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarım...evet hastaydı felçliydi adım atmaya falan başlamıştı birden komalık oldu suuru kapandı

Aslı'cım boyum 1.63. yaşım da 33. aslına bakarsan 20li yaşlarda hiiç kilo almazdım ben, yer dururdum ama sanırım yaş ilerledikçe - yaşlanmış gibi oldu - kilo alımı başlıyor. ya da metabolizma hızı düşüyor artık bilemiyorum. sen kaç yaşındasın?

Ececim başın sağolsun , çok üzüldüm ,Allah sabır versin ailesine ...

Merhaba kızlar nasılsınız , bugün fena bir gün değildi. çarşamba akşam spor vardı , çok yoruldum . dün hem uykusuzluk , hem yorgunluk başım çok ağrıdı . gözlerimi açamıyordum .

hemen uyumuşum , sabah zor uyandım .

bugün şekersiz çay ve klasik kahvaltı . spora gidicem diye çok su içemedim .

öğlen biraz sıkıntı oldu . arkadaşın doğum günü vardı . bir tuzlu simit ( çok küçük ) 2 kaşık kısır , 3 mercimekli köfte ve az tavık göğsü yedim . hepsi azdı ama sayıca fazlaydı. çok üzgünüm ama akşam birşey yemedim . artık spordan sonra yoğurt yerim . yarı bakalım tartı ne gösterecek .

tatlım başın sağ olsun cok üzüldüm rabbim geride kalanlarına sağlıklı ömürler versin

oğlunun olduğu yerde bence oda kokusu kullanma Özlem. bu arada 3 yaş 5 aylık bir oğlum var benim de. balık yağı vs kullanıyor musun hazır aynı yaşıtını bulmuşken sorayım
sabahları kan ilacı veriyorum gece yatarkende içinde çinko da olan balık yagını veriyorum aslında başka bir balık yagı kullanıyordum ama bahsettiğim çinkolu balık yagını calışıyor arkadasım reprezant o numunelerden vermıştı kaan cok sevdı bırde cok işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…