- 9 Kasım 2007
- 2.111
- 119
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.041
Aslıcım Kaptan yardımcımız başta özlemdi sonra hasret yaptık canım ama resmi olarak hala ozlem kayıtlı her hafta her hafta değiştirmış olmayalım.
yok canım sen şuan yavaş veriyorsun
hatırlasana sen izinden döndüğünde 72 bende 70 tim sen hemen yetişmiştin bana
bende sana yetişeceğim ahanda yazdım buraya
bu arada ben yokken takıma kurallar kondumu?
kaptan yardımcı olayını naptınız?
:
ben alıyorum malzemecimden belli bi markası yok ama çok güzel
kavun kokusu aldım bayağıda kalıcı
bi malzemeci de bana lazım amway de var da tavsiye etmiyolar güzel değil diye cesaret edemiyorum almaya
ahanda bıızm kız hırs yaptı yandık wlala bıllada yandık:18::18::18
hasretim albümüne baktım değişim süperrrkısceler albumume bı sısko daha ekledım
özlemciğim benm güzellik salonum var
ondan malzemecim var
oda kokularını 3 lira gibi cüzzi bi rakama alıyorum
ama dediğim gibi belli bi markası yok
memnunum
hırs yaptım ahanda
salı sabah 73.3
10 günlük tüm tatilin bedeli 4 kilo
ama bu sabah 72 geldim
2 günde 1.3 ödem attım
biran önce 6 lı rakamlarıma dönmek istiyorum ben yaaa
hasretim albümüne baktım değişim süperrr
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı dersler ececim :13:
kızlar ssoğan kürüne başlıcam benim regliler cok duzensiz inş. işe yarar aynı zaman da maydanoza da
dün akşam da regli oldum kocaman göbüşüm var halaaa inş yarın artı gelmem
dün hemen kurallarımı uygulamaya başladım ve saat 17:00 akşam yemeğimi yiyip doktaladım günü saat 22:00 içim kıyılmaya başladı ama yemedim su içip gelip oturdum
zor gercekten 17 den sonra birşeyler yememek canım
ayyyy çokkk mutluyummmmm ben başarıcam bu işi rabbimin izniyle inş.
ben hergün istiyorum hayatım çikolata yemek:)ama adet gününe doğru tavan yapıyor bu istekgünaydın;
dün biraz kaçamaklarım oldu arkadaşlar, nedense bu aralar acaip çikolata istiyor canım. oldum olası severim çikolatayı ama 2 haftadır tamamen kesmiştim. acaba son direnişlerini mi yapıyor vücudum:) umarım yavaş yavaş çikolataya düşkünlüğü azalırdün ufak birşeyler yedim anlayacağınız ama eskisine göre sınırlar dahilinde oldu. deliler gibi saldırmadım bu sefer
mutfakta benimki düz zemin üzerinde ve hep aynı yerde tartılıyorum şekerimKızlar tartınızı nerede bulunduruyorsunuz tartılırken nerede nasıl bir zeminde tartılıyorsunuz?
haha özlem süpersin ya sen:)çizelgemden niye anlaşılmıyo yaa nası anlaşılmaz annamadım gitti ben gayet net görüyommmmmm :2:
92 kiloyum gurban için rahat olsun24 kilo vermem lazım sana yetişmek için oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bilindik markalardan aldım marketten ama ben hiç sevmiorum canım ev kokularınıkızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii
çok üzücü başınız sağolsunkızlar şimdi geldim eve ...Ve arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim.Yakındık ama aynı şehirde değildik.Son 3 gündür beklediğimiz birşeydi ama daha alışamamıştık.tabi okul olduğu için yerimden kımıldayamıyorum...
kızlar şimdi geldim eve ...Ve arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim.Yakındık ama aynı şehirde değildik.Son 3 gündür beklediğimiz birşeydi ama daha alışamamıştık.tabi okul olduğu için yerimden kımıldayamıyorum...
kızlar ya bilgiğiniz güzel oda kokusu varmı nolarsınız yazın oğluş pırtladıkça aklıama oda kokuları geliiii
selam canım
hoşgelmişsen takımıza
bende hamile kalmadan könce kilo vermek için uğraşıyorum
ama bünyem çok müsait kilo almaya 10 gün burdan uzaklastım tatile gittim
açıkbüfelerde 4 kg alıp geri döndüm
benm ismm aslı senn ismin ne?
boyum 1.70
orda boyumu girmeden çizelge yaptıgım için BMI düşük çıkmış
hoşbuldum derycım ve arzu abla
nasılsınız?
günaydın kızlar bende geldim
nabersiniz?
ben yeşilçay içiyorum
hepinize benden yeşilçay söylüyorum
düz zeminde aç karnına cıbıl tartılıyorum ben
geçen gün acaba tartım doğrumu diye ölçtüm doğruymuş
2 tane 500 gramlık makarna aldım elime öyle tartıldım
1 kg geldi makarnalar
doğruymuş bemn tartım
tsk ederm aslıcm
ama ama ama masallah demk ıstıorum bn sna
zaten yarn 67 goremıcm ben
başın sağolsun ececim hastamıydı arkadaşın?kızlar şimdi geldim eve ...Ve arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim.Yakındık ama aynı şehirde değildik.Son 3 gündür beklediğimiz birşeydi ama daha alışamamıştık.tabi okul olduğu için yerimden kımıldayamıyorum...
aman deyim hamile kalmadan önce kilo işini hallet. bak ben bu hamileliğime normal kilomdan 8 kilo fazla kilo ile başladım. sonuçta doğum sonrası hamilelik kıyafetlerimden başkasına giremez oldumgüldüğüme bakma sinirimi bozuyordu bu durum da bebek emzirince de istediğin gibi diyet yapamıyorsun. şimdi ek gıdalara başladık da diyete yavaştan adım attım. bu arada memnun oldum, ve benim ismim Hilal
ama ama ben maşallah diyemiyorum kendime
çok moralim bozuluyor 68 i görmüşken şuan 70lerde olmak kötü
bide mayısın ilk haftası düğünler var dolaptaki saten elbisemde üstüme oturuyor
onu giymek için 64 olmam gerekiyordu
neyse sağlık olsun bu ayı 68 le kapatırım inşallah
başın sağolsun ececim hastamıydı arkadaşın?
evet haledeceğim halletmem lazım çünkü kilo almaya çok elverişli bünyem var ben hamilelikte çok kilo alırım gibime geliyor:44:
boyun kaç hilal bide kaç yaşındasın?
kızlar şimdi geldim eve ...Ve arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim.Yakındık ama aynı şehirde değildik.Son 3 gündür beklediğimiz birşeydi ama daha alışamamıştık.tabi okul olduğu için yerimden kımıldayamıyorum...
sabahları kan ilacı veriyorum gece yatarkende içinde çinko da olan balık yagını veriyorum aslında başka bir balık yagı kullanıyordum ama bahsettiğim çinkolu balık yagını calışıyor arkadasım reprezant o numunelerden vermıştı kaan cok sevdı bırde cok işe yaradıoğlunun olduğu yerde bence oda kokusu kullanma Özlem. bu arada 3 yaş 5 aylık bir oğlum var benim de. balık yağı vs kullanıyor musun hazır aynı yaşıtını bulmuşken sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?