- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.081
kaç kılo oldun sen bakayım.dedıklerıme uydun dımı
Süperdim bu hafta canım 1 gün sadece protein beslendim 1 gün protein ağırlıklı ama sebze de yedim.
Cuma günü göreceğim sonucu tartılmadım ama iyi bir sonuç bekliyorum.
umarım ıstedığın kıloya düsersın canım.bu cuma benden bısey cıkmazda.umudum diğer cumayya
Aman sen derslerinden başka bir şey düşünme zaten,sınav bitsin sonra düşünürsün...özlemcim ben geçenlerde sınavları riske atıp burada paylaşım yapmayı da denedim işe yaramadıktan son derslerimi düşünmeye devam etmek zorundayım.
öZLEM Diyete başladın galibaherkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ıyı dersler ececim :13:
dün hemen kurallarımı uygulamaya başladım ve saat 17:00 akşam yemeğimi yiyip doktaladım günü saat 22:00 içim kıyılmaya başladı ama yemedim su içip gelip oturdum
ayyyy çokkk mutluyummmmm ben başarıcam bu işi rabbimin izniyle inş.
İradene bayıldımgünaydın
dün biraz kaçamaklarım oldu arkadaşlar, nedense bu aralar acaip çikolata istiyor canım. oldum olası severim çikolatayı ama 2 haftadır tamamen kesmiştim. acaba son direnişlerini mi yapıyor vücudum:) umarım yavaş yavaş çikolataya düşkünlüğü azalırdün ufak birşeyler yedim anlayacağınız ama eskisine göre sınırlar dahilinde oldu. deliler gibi saldırmadım bu sefer
2 göz,1 kulak,1 burun7:
ahh be ablacm allah sabr wersn sana kacıncı amelıyt oluyo bı:18::18:
r
Siz iyi alıştınız geç kalmayasabah 7 d e uyandm ama nasıl uykum war kahwltı hazırladm zorla kaldırdım erkkeeemı gozlerı kapalı yedı tekrr yatalım 5 dk dedı bı uyandık saat 8 bucuk
gec kaldıkm yanı yıne 9 da geldım ıse gıddımde azcıkın makyaj yapaym
selam canım
hoşgelmişsen takımıza
bende hamile kalmadan könce kilo vermek için uğraşıyorum
ama bünyem çok müsait kilo almaya 10 gün burdan uzaklastım tatile gittim
açıkbüfelerde 4 kg alıp geri döndüm
Yok canım artık bu hafta verirsin diye düşünüyorum ,ben kendimden emin değilim....Ben çıktım kızlar, hazırlanıp spora gideyim . yine yorgunluk , yarın tartıda 68.4 ün altına inmemiş olursam artım pes edeceğim ya ....imdaaaaaat diye bağıracağım . .....
ayy nazara geldım hılal yaaa duzene bı gıreyım cuma soylıcem ınan herkese haftaıcı deyınce nazara gelıyom.suan coook pişmanım ınan depresyona gırdım.ben cerez hastasıyım zate.en buyuk zahafım cerezdır.marketen gıttım 1 poşet butun cerezlerden aldı.daha hepsini yemedım.duruyor.fındık fıstıkk vs.ayy napcam ya
Bu hafta olmazsa haftaya olur canım ama uzatmayalım artık baksana kaç kg kalmış şunun şurasında.
Bu arada ben de 55 e biran önce düşersen 52-53 e düşmeye karar verdim.
Kızlar iyi akşamlar. Nihayet gelebildim dimi. İnşallah artık buralardayım. Sınavım çok güzel geçti. Ece umarım seninkide iyi geçmiştir. Daha önce gelecektim ancak misafirlerim oldu kızımın toplantısı falan vakit bulamadım. Eski işyerime gittim. Hekes irademden dolayı beni tebrik etti. Sizlerle de paylaşayım istedim. 8 kilo verince herkes doğal olarak şaşırdı. Evde olunca daha zor oluyor ya kilo vermek. Daha vereceğim 3 kilo var diyorum iyisin diyorlar. Ama ben kararlıyım vereceğim inşallah o 3 kiloyu. Umarım herkes iyidir. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.
Bir şey daha kilo artışı yok kızlar. Gittiğim gibi geldim
günaydın kızlar , kilo bildirimimi yapıp okula gidiyorum ....
68.4 / 67.6 / 0.8 / % 1.17
Hasret ve Aslıcım a özellikle duyurulur .....
Canım hoşgeldin,sınavının iyi geçmesine sevindim...Kızlar iyi akşamlar. Nihayet gelebildim dimi. İnşallah artık buralardayım. Sınavım çok güzel geçti. Ece umarım seninkide iyi geçmiştir. Daha önce gelecektim ancak misafirlerim oldu kızımın toplantısı falan vakit bulamadım. Eski işyerime gittim. Hekes irademden dolayı beni tebrik etti. Sizlerle de paylaşayım istedim. 8 kilo verince herkes doğal olarak şaşırdı. Evde olunca daha zor oluyor ya kilo vermek. Daha vereceğim 3 kilo var diyorum iyisin diyorlar. Ama ben kararlıyım vereceğim inşallah o 3 kiloyu. Umarım herkes iyidir. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.
Bir şey daha kilo artışı yok kızlar. Gittiğim gibi geldim
Canım hasta mı oğlun,yosa diş falan mı çıkarıyor...:44:iyi geceler kızlar çok gec girebildim off oğlum çok huysuzdu ağladı durdu sanırım ağrısı vardı calpol filan verdim işte
bugun ne zor gectı persembe diemi sıkıntıdanmı ne canım herseyi yemek istedi valla zor tuttum kendımı
Harikasın hasretimBaşlangıç kilo:76.6
Geçen hafta:69.2
Bu hafta:68.2:18::18::18::18:
GideN : 1 KG
Toplamda Giden:8,4
Hedef 60
günaydın kızlar , kilo bildirimimi yapıp okula gidiyorum ....
68.4 / 67.6 / 0.8 / % 1.17
Hasret ve Aslıcım a özellikle duyurulur .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?