Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

umarım ıstedığın kıloya düsersın canım.bu cuma benden bısey cıkmazda.umudum diğer cumayya

Bu hafta olmazsa haftaya olur canım ama uzatmayalım artık baksana kaç kg kalmış şunun şurasında.
Bu arada ben de 55 e biran önce düşersen 52-53 e düşmeye karar verdim.

özlemcim ben geçenlerde sınavları riske atıp burada paylaşım yapmayı da denedim işe yaramadıktan son derslerimi düşünmeye devam etmek zorundayım.
Aman sen derslerinden başka bir şey düşünme zaten,sınav bitsin sonra düşünürsün...
öZLEM Diyete başladın galibadarısı bana...Soğan suyu ve maydanoz iyi geliyormuş düzensizliklerde...
İradene bayıldım

7:
ahh be ablacm allah sabr wersn sana kacıncı amelıyt oluyo bı:18::18:

r
2 göz,1 kulak,1 burunAllah beterinden saklasın valla yoruldum...

Siz iyi alıştınız geç kalmaya

Boşver sefan olsun,tatil yaptın olacak o kadar...

[
Ben çıktım kızlar, hazırlanıp spora gideyim . yine yorgunluk , yarın tartıda 68.4 ün altına inmemiş olursam artım pes edeceğim ya ....imdaaaaaat diye bağıracağım . .....
Yok canım artık bu hafta verirsin diye düşünüyorum ,ben kendimden emin değilim....

Ezgicim bence çerezlerden uzak dur derim ben,
karatay yapayım dedim ,çerezler kilo olarak döndü bana beceremedim...

Bu hafta olmazsa haftaya olur canım ama uzatmayalım artık baksana kaç kg kalmış şunun şurasında.
Bu arada ben de 55 e biran önce düşersen 52-53 e düşmeye karar verdim.

insan verdıkce vermek istıyor dımı.yok benım enson 52 53 son nokta olcak.yoksa surat guzellimden olacam.enazından 52 55 kılo arası korumaa ilanı edıcem

Kızlar iyi akşamlar. Nihayet gelebildim dimi. İnşallah artık buralardayım. Sınavım çok güzel geçti. Ece umarım seninkide iyi geçmiştir. Daha önce gelecektim ancak misafirlerim oldu kızımın toplantısı falan vakit bulamadım. Eski işyerime gittim. Hekes irademden dolayı beni tebrik etti. Sizlerle de paylaşayım istedim. 8 kilo verince herkes doğal olarak şaşırdı. Evde olunca daha zor oluyor ya kilo vermek. Daha vereceğim 3 kilo var diyorum iyisin diyorlar. Ama ben kararlıyım vereceğim inşallah o 3 kiloyu. Umarım herkes iyidir. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada.
Bir şey daha kilo artışı yok kızlar. Gittiğim gibi geldim

canım kımsdın tanımıyorum ama hosgeldın sende.epey yoktun sanırım .boyun kaç vercegın kılo cok kalmamış cok sukur

iyi geceler kızlar çok gec girebildim off oğlum çok huysuzdu ağladı durdu sanırım ağrısı vardı calpol filan verdim işte
bugun ne zor gectı persembe diemi sıkıntıdanmı ne canım herseyi yemek istedi valla zor tuttum kendımı

Başlangıç kilo:76.6
Geçen hafta:69.2
Bu hafta:68.2:18::18::18::18:
GideN : 1 KG
Toplamda Giden:8,4
Hedef 60

günaydın kızlar , kilo bildirimimi yapıp okula gidiyorum ....

68.4 / 67.6 / 0.8 / % 1.17

Hasret ve Aslıcım a özellikle duyurulur .....

Canım hoşgeldin,sınavının iyi geçmesine sevindim...
Canım hasta mı oğlun,yosa diş falan mı çıkarıyor...:44:
Başlangıç kilo:76.6
Geçen hafta:69.2
Bu hafta:68.2:18::18::18::18:
GideN : 1 KG
Toplamda Giden:8,4
Hedef 60
Harikasın hasretim
günaydın kızlar , kilo bildirimimi yapıp okula gidiyorum ....

68.4 / 67.6 / 0.8 / % 1.17

Hasret ve Aslıcım a özellikle duyurulur .....

Deryacım sonunda şeytanın bacağını kırdım desene....Tebrikler....

Günaydın canlarım. Şimdi din sinavindan ciktim çok iyi sayılmaz.basım catlamakta.
Hasretim rica etsem sonuç listesi bölümünden geçen haftaki llstemlzl buraya kopyalar mısın hesaplara başlayayım içimden çok geldi. Kafa dağıtmam lazım...

Günaydın canlar ben de çıkmadan bildirimde bulunayım dedim,ben yine verememişim aksine almışım,moralim çok bozuk.
sAMANYOLU (68,5/69/0.5 /%0,73)

Rezzancım hosgeldin.sevindim sınavının iyi geçtiğine ama benim ki pek te iyi sayılmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…