Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın 5. Takımın fıstıkları nasılsınız bakalım.benim icimde var bir sıkıntı allahim hayirlara çıkarsın ınş.onun haricinde pozitif düşünmek için elimden geleni yapıyorum.yalnız bir sorunum var.kızlar ben o kadar su içiyorum(ki normalde ıcemem) yeşilçay 5i1 yerde falan içiyorum zeytin yağı acı ne ararsaniz ama bir türlü wc çıkamıyorum off ya..

Sabah kahvaltımı yazayım .

az yağlı menemen , domates , salatalık , az ekmek ve çay ...

öğleden sonra misafirliğe gideceğim , yemek yapıyorlar , sadece çorba ve salata yemeyi düşünüyorum . bakalım nefsime hakim olabilecek miyim ?

Biliyorsun o konu benim birinci problemim . spordan sonra biraz daha rahatladım . günde birkaç tane kayısı yemeye çalışıyorum .

Ececim ben çıkıyorum , biraz etrafı toplayıp gezmeye gideyim , iyi hafta sonları ......kalorisiz ve kaçamaksız olsun ...

kesınlıkle katılıorum
Günaydın Hasretcim , hepinize mutlu bir gün diliyorum ...
gunayddnnn dıcm de cıkmıssın
Çocukların eşyalarını toplamak beni daha çok yoruyor. her bir kitap bir yerde . her hafta kitaplık düzeltiyorum ..
off bende sewdıcmın arkasını toplamaktan yoruluorum cekırdek feln yerken heryer batıyo :18::18:

kacırmaaaaa bak kac gun kaldıkı surda
ama nese ye sen ye bende senı gecerım

vee menummmm
sabah 1 bucuk dılm cawdr ekmegı cay az peynır karpuz 1 yumurtadan yapılmıs omletın yarısı
ara yesılcay 10 badem
oglen 2 dılm cawdr ekmegının arasına bol yesllık we ayran
ara yesl elma yesıl cay
aksam salata corba yogurt
ara meyve
2 bucuk lıtre su

Hasretim ders çalışmalıyım ama ara ara gelecem yalnız değilsin şimdi cevap yazıcam ama motive gidecek.zaten hava güzel ben eve tıkılmış durumdayım donecem sana canım..

Hayatim kaptan yardımcısı olarak yetkin var.uyar ceza ver olmadı bana bunu diskalifiye et ya da şu kuralı koy de.hoş kurallar da ise yaramadı

Hasretim merhaba,sende mi evdesin,sabah kahvaltıya misafirim vardı,sonra biraz alışveriş yaptım döndüm,yığınla ütü beni bekler,ev dün temizlendi ama her yer dağınık ...Yani bana haftasonu falan yok eeee sen neden bu havada evdesin?
Çok yoruldum.uykum geldi ama misafirler gitmek bilmiyor.11 buçukta gelen misafir sabah gider herhalde...
Ayağım da fena.
Canım ya geçmiş olsun,ihmal etme lütfen...
HASRET ben geçmişi okuyorum,mesaj yazıyorum yada beğeniyorum,ama yazdıklarımın çoğuna cevap alamıyorum,al eline spayı hizaya sok bizi,örneğin herkese geçmiş okuyup yorumlamasını yada beğenmesini söyle...Belirli kişiler giriyor ,motivasyon yerlerde...

Ah yarama bastın,benimkilerde 23 ve 17 ..küçük sakin maaşaallah,bizde büyük sorunlu,o da gelecekle ilgili kaygılar taşıyor,Kız arkadaşı Ankaralı,oraya yerleşmek istiyor,bizi de bırakamıyor,biliyorsun eşim yok...Küçük seneye sınava girecek bakalım nereyi kazanacak...ayrıca ev sorunu var,evimiz dublex satıp 2 tane alabilmemiz lazım,beyefendi kiraya çıkamazmış..Öf canınızı sıkmayayım...Rabbimden sabır ve kolaylık diliyorum...

Canım yoğurtdun içine yulaf ezmesi katarsan faydası oluyor,birde şekersiz neskafe işe yarıyor...
Benim arkadaşım yemez,iradelidir...Umarım

Bu hafta hava gene yağmurlu olacakmış,camları dün silmiştim,bugün tekrar tozunu alayım dedim ama vazgeçtim...Bu hafta zor geçecek benim için,çok işlerim var,pasaport çıkatıyorum,kısmetse Haziranda çocuklarla ümreye gidicez...işlemler uzun,evrakları hazırlayıp çarşamba,perşembe onlarla uğraşıcam,sonra Cuma günü oğlumun ameliyatı var...Küçüğün veli toplantısı da cuma günü 5.30 da şoklardayım,bu saatte toplantı mı olur ya...Enerjiye ihtiyacım var anlayacağınız...

tamam canım ihmal etmem.
Canım birşey söyleyeceğim ama kırılma lütfen.oğlun kiraya çıkamıyorda sana mi güveniyor.sonra yarın öbür gün karısının sözünden de cikmayacak. Olan sana mı olacak.allah korusun şimdi herşey iyi görünür yarın öbür gün tersine döner.benim bir abim evlendi kendi yaşı küçük kızda küçük. Bir de hemen hamile kaldı annesiyle aynı evde görümce de var.bütün masrraf ablanın üstünde daha 1 sene olmadı ortalik karıştı karışacak.ben sana üzülürüm sen yine de pek ipleri verme kendine güvenip yapsin ne yapacaksa.bana düşmez belki ama ben seni düşündüğüm için söyledim yanlış anlama lütfen.

Öneriler için saol evde olacaktı şekersiz neskafe deneyim :)

Bende menümü yazıp tavsiyelerini alayım
SABAH 1 dilim çavdar ekmeği,peynir,domates,salatalık,bitki çayı
ARA 5 hurma(1 meyveye eşitmiş gözüne çok gelmesin)şekersiz neskafe
ÖĞLEN Biraz geç yedim 15 .30 ) 3 kaşık yeşil mercimek,yumurtalı kabak,yoğurt,salata,1 dilim ekmek
AKŞAM tavuk salata yicem..
Yeşil çayımı birazdan içicem,suyu mutlaka tamamlarım
SPOR 1 saat yürüdüm

Nedersin hasretim akşam tavuk yemesem mi,sadece yoğurt mu yiyeyim,fikir ver bana...Çok mu olacak...

bende cok ıstıorum umreye gıtmeyı ama bılmıorum kı sartlarını yerıne getırebılır mıyım
Hasretim menü çok güzel,meyve,yoğurt ,yumurta herşey dengeli bence...Bu haftaya iyi başladın...

sewındım
ama erkeeem bana ckulata gndermıs paket yapıpta bende kucuk bısı yedım:18::18:

yok ablacm yesen tawugu bence gayet guzl

Ah Ececim en büyük hatayı dublex ev almakla yapmışım zaten,şimdi beraber otururuz en kötüsü diyor,hiç istemiyorum,alt katta ben otursam,yukarısı 2 oda banyo mutfak,çocuğu olunca bize küçük geliyor diyecek,ben yukarı çıksam küçük oğlana oda verince benim odam olmayacak,en iyisi satmak da 2 ev almak zor,işe girip ödemesi lazım,o zamanda kardeşim hazıra konacak gibi laflar ediyor....Anlayacağın tam bir çıkmazdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…