- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
- 643
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.221
Canım geçmiş olsun,Allah şifa versin tüm hastalara...
Canım çok üzüldüm , Allah şifa versin , sağlık çok önemli , yediğimiz bu kadar zehirli gıdalardan sonra başka ne olacak , bunların hesabını nasıl verecekler...
kolay gelsin canım afiyet olsun aynı zamanda..Günaydın benim güzel arkadaşlarım ,işlere biraz ara verdim temizle temizle bitmiyor ya...Ara yapayım dedim elmamı yiyorum
canım geçmiş olsun.allahim ihtiyacı olan herkese şifa versin ınş. Canım biz iyi ya da kötü paylaştığımız için arkadaşız ben en saçma şeylerimi bile anlatıyorum ona kalsa :)Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben dün kötü haberler aldım moralim bozuk. Eşimin 2 teyzesi, de maalesef kansermiş. Biri mide, biride akciğer sanırım. Çooook üzüldüm yaa. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah. Birinin 4 oğlu var, birininde 3 kızı 1 oğlu. Allah evlatlarına bağışlasın inşallah iyileşirler. Ama durum kötü diyor eşim. Yapay mide yapılacakmış. Allahım ne hastalıklar türedi yaa. Kimin varsa şifa bekleyeni rabbim cümlesine şifa versin inşallah.
Sizin de içinizi kararttım dimii. Paylaşmak istedim sizlerlede.
görüşürüz canım.ben çıktım kızlar , akşam görüşürüz inş , bu akşam biraz keyif yapıp film izleyeyim ....
Dün bu yazıyı okuyunca içim kalktı benim,artık ne yiyeceğimizi şaşırdık...
Ürünlerinde renklendirici olarak böcek kullanan firmalar tartışılırken, Ülkerin de bazı ürünlerinde renklendirici olarak Karmin kullandığı anlaşıldı.
Ülker, çilekli yoğurtlarında içerik olarak karmin kullanıyor.
STARBUCKS KABUL ETMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde, Starbucksın, çilekli Frappuccino içeceklerinde hayvansal boya maddesi olan karmini kullandığını kabul etmesiyle farklı gıda maddelerinde kullanılan Karmin yeniden tartışmaya açılmış oldu.
SÜTTEN SOSİSE KADAR BİRÇOK ÜRÜN
Konservelerde renklendirici olarak kullanılmasının yanısıra meyveli süt, yoğurt, bisküvi, dondurma, reçel, soslar, meyve suları, et ürünleri, şekerleme ve sakız gibi bir çok gıda ürününde kullanılan karminin tüketiciler tarafından çokça tüketildiği ortaya çıktı.
Cochineal adlı böcekten elde edilen karmin isimli renklendiricinin şimdilik bilinen tek zararının alerjik reaksiyonlara yol açması olduğu bildiriliyor.
kız karpuz cıktımı valla canımı cektırdınkızceler menum
sbh 5 sıyah 1 yesıl zeytın azcık peynır karpuz1 bucuk dılm tam bugday ekmegı form cay
ara 3 form bıskuwı yeslcay
oglen 5 kask pırasa yemegı karpuz
ara 3 form bıskuwı yesılcay
aksm salata yogurt corba belkı 2 kasık pırasa
2 bucuk lıtre su
canım üzüldüm Allah şifalar versınGünaydın kızlar, nasılsınız?
Ben dün kötü haberler aldım moralim bozuk. Eşimin 2 teyzesi, de maalesef kansermiş. Biri mide, biride akciğer sanırım. Çooook üzüldüm yaa. Allah tüm hastalara şifa versin inşallah. Birinin 4 oğlu var, birininde 3 kızı 1 oğlu. Allah evlatlarına bağışlasın inşallah iyileşirler. Ama durum kötü diyor eşim. Yapay mide yapılacakmış. Allahım ne hastalıklar türedi yaa. Kimin varsa şifa bekleyeni rabbim cümlesine şifa versin inşallah.
Sizin de içinizi kararttım dimii. Paylaşmak istedim sizlerlede.
aman dıkkat et valla canım kaçamak dıyoruz bı bakıyoz herseyı yemışızKızlar uzun zamandır dikkat ediyorum yediklerime bugün kaçamak günü ilan ettim ama dikkatli kaçamak yapıcam.akşam yazarım menüyü...
Iklimayla konuştum bugün telefonda.yeni gelenler tanımaz çünkü uzun zamandır habersiz uzaklaştı bilgisayarı bozulmuş.ama paylaşımı iyi olmazsa takımdan cıkarıcam.ki zaten habersiz uzak kalmak diskalifiye sebebi.ve benim onda numaram var.niye ben eli maşalı kaptan olamıyorum yaff
valla çok haklısın banada fazla yazan yok şekerim hep belli kişilervallla kızlar herkes eskıyı okuyayaım gelıyorum dıyor ama kımse okumuyor ben ınanmıyorum kusura bakmayın yanı.ben bı dr gıdıcem estetıkcıye dedım len ınsan bı yorum yapar vs.nasıl eskıye okuyor arkadaslar anlamadım .yanı
3 bardak ayran kaç kalori sen biliormusun kuzumm daha hala soruon gaz var die ayrandan canım:)bugunku menumu yazayım barı
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek
2 çay
ızgara tavuk salata 3 bardak ayran
1 çatallık kadayıf
3 lt su
cokmu yedım ne anlamadım bır gaz var vucudumda şiş karnım ya
11.30 1 dl kepekli ekmek 1 kk peynir azcık yağsız mantar domates 1 br şekersiz çay
13.30 1 br süt 1 ceviz
16.30 1.5 kk börek(tel peynir+salamlı) 1 tane çiğköfte(bol maydanozlu yeri) 1 tane tatlı kurabiye bol domates salatalık 2 yeşilçay
18.45 1 elma 1 yeşilçay
3.5 lt su 3 yeşilçay toplam 2 saat spor(yürüyüş alışveriş leslie dans)
ah ah nerde keske biraz eli maşalı olsaydınIklimayla konuştum bugün telefonda.yeni gelenler tanımaz çünkü uzun zamandır habersiz uzaklaştı bilgisayarı bozulmuş.ama paylaşımı iyi olmazsa takımdan cıkarıcam.ki zaten habersiz uzak kalmak diskalifiye sebebi.ve benim onda numaram var.niye ben eli maşalı kaptan olamıyorum yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?