Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım geçmiş olsun,Allah şifa versin tüm hastalara...

Canım çok üzüldüm , Allah şifa versin , sağlık çok önemli , yediğimiz bu kadar zehirli gıdalardan sonra başka ne olacak , bunların hesabını nasıl verecekler...

Kızlar sağolun, amin cümlesine rabbim şifa versin inşallah. Bende bilmiyorum bunların hesabını kim verecek, insanları katlediyorlar resmen.

Dün bu yazıyı okuyunca içim kalktı benim,artık ne yiyeceğimizi şaşırdık...

Ürünlerinde renklendirici olarak böcek kullanan firmalar tartışılırken, Ülker’in de bazı ürünlerinde renklendirici olarak Karmin kullandığı anlaşıldı.

Ülker, çilekli yoğurtlarında içerik olarak karmin kullanıyor.

STARBUCKS KABUL ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde, Starbucks’ın, çilekli Frappuccino içeceklerinde hayvansal boya maddesi olan karmini kullandığını kabul etmesiyle farklı gıda maddelerinde kullanılan Karmin yeniden tartışmaya açılmış oldu.

SÜTTEN SOSİSE KADAR BİRÇOK ÜRÜN

Konservelerde renklendirici olarak kullanılmasının yanısıra meyveli süt, yoğurt, bisküvi, dondurma, reçel, soslar, meyve suları, et ürünleri, şekerleme ve sakız gibi bir çok gıda ürününde kullanılan karminin tüketiciler tarafından çokça tüketildiği ortaya çıktı.

‘Cochineal’ adlı böcekten elde edilen ‘karmin’ isimli renklendiricinin şimdilik bilinen tek zararının alerjik reaksiyonlara yol açması olduğu bildiriliyor.

Günaydın benim güzel arkadaşlarım ,işlere biraz ara verdim temizle temizle bitmiyor ya...Ara yapayım dedim elmamı yiyorum
kolay gelsin canım afiyet olsun aynı zamanda..
canım geçmiş olsun.allahim ihtiyacı olan herkese şifa versin ınş. Canım biz iyi ya da kötü paylaştığımız için arkadaşız ben en saçma şeylerimi bile anlatıyorum ona kalsa :)
ben çıktım kızlar , akşam görüşürüz inş , bu akşam biraz keyif yapıp film izleyeyim ....
görüşürüz canım.

ayy neler yiyoruz ya...öbür dünyada nasıl hesap verecekler acaba..

Kızlar uzun zamandır dikkat ediyorum yediklerime bugün kaçamak günü ilan ettim ama dikkatli kaçamak yapıcam.akşam yazarım menüyü...

Ayy valla yağmur fena. 3 kere ciktim bugün yukarı(bayırda bizim burası) ilk çıkarken süperdi kuaföre girdim bi ciktim yağıyor ama orta halde yağıyordu.2.ye yağ bitmiş peçete de kalmamis onları almaya ciktim öyle çok ıslatan türden değildi pacalarım ıslanmamış gibiydi
3.de ekmek kalmamış ondan ciktim allahim o neydi ben cikiyorum ama nasıl bilmiyorum.seller akiyor resmen bi de bizim bura fena esiyo.
Eve bi geldim misafirler şok oldu ne oldu sana diyorlar içim dışım ıslanmış

kız karpuz cıktımı valla canımı cektırdın

canım üzüldüm Allah şifalar versın

Kızlar uzun zamandır dikkat ediyorum yediklerime bugün kaçamak günü ilan ettim ama dikkatli kaçamak yapıcam.akşam yazarım menüyü...
aman dıkkat et valla canım kaçamak dıyoruz bı bakıyoz herseyı yemışız

vallla kızlar herkes eskıyı okuyayaım gelıyorum dıyor ama kımse okumuyor ben ınanmıyorum kusura bakmayın yanı.ben bı dr gıdıcem estetıkcıye dedım len ınsan bı yorum yapar vs.nasıl eskıye okuyor arkadaslar anlamadım .yanı

bugunku menumu yazayım barı
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek
2 çay
ızgara tavuk salata 3 bardak ayran
1 çatallık kadayıf
3 lt su
cokmu yedım ne anlamadım bır gaz var vucudumda şiş karnım ya

Ezgicım merhaba.yok canım kaçırmadım fazla ama yine kararı sana bırakacağım :) valla canım ben de bilmiyorum kim ne yapıyor...menün güzel canım ...3 lt su daha da güzel.ben buradayım canım haberin olsun şu an aklıma birşey gelmiyor gelince sohbet açacağım :)

11.30 1 dl kepekli ekmek 1 kk peynir azcık yağsız mantar domates 1 br şekersiz çay

13.30 1 br süt 1 ceviz

16.30 1.5 kk börek(tel peynir+salamlı) 1 tane çiğköfte(bol maydanozlu yeri) 1 tane tatlı kurabiye bol domates salatalık 2 yeşilçay

18.45 1 elma 1 yeşilçay

3.5 lt su 3 yeşilçay toplam 2 saat spor(yürüyüş alışveriş leslie dans)

Iklimayla konuştum bugün telefonda.yeni gelenler tanımaz çünkü uzun zamandır habersiz uzaklaştı bilgisayarı bozulmuş.ama paylaşımı iyi olmazsa takımdan cıkarıcam.ki zaten habersiz uzak kalmak diskalifiye sebebi.ve benim onda numaram var.niye ben eli maşalı kaptan olamıyorum yaff

Al eline bir maşayı kuzum
Canım benim keyfinden yapmıyorsun hiç bir şeyi kuralları uygulamazsan paylaşım ve motive ona göre oluyor.
Tamam herkesin bir bahanesi var ama bahaneyle olacak şeyler değil ki bunlar.
Ben ölümdür hastalıktır haricinde pek bir bahane kabul etmiyorum.
Hmm önemli başka bir durum vardır 1 haftadır 2 haftadır önceden haber verir idare edilir ama onun haricinde bir durumda Cuma günü toplu mesaj sayılarını yayınlıyorum baktım kurala uyulmuyor 1 hafta uyarı 2. hafta izinli yazıyorum.
Veya sırf yazmak için yazılıyorsa 5 mesaj bu sürekli bir durumsa bunu konuşup ona göre hareket edersin.
BAşka türlü çok zor.

Hilalcım valla doğru soyluyorsun. Ben söylüyorum ama hemen bir bahane bulunuyor.bu hafta 1 kişi uyarı alacaktı ama pcden girmediği için linkini bile bulamıyorum.iyiydi aslında başta ama uzun zamandır mesaj yazmıyor cuma günü girdi takıma hatta ama birşey yazmadı.

valla çok haklısın banada fazla yazan yok şekerim hep belli kişiler
bugunku menumu yazayım barı
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek
2 çay
ızgara tavuk salata 3 bardak ayran
1 çatallık kadayıf
3 lt su
cokmu yedım ne anlamadım bır gaz var vucudumda şiş karnım ya
3 bardak ayran kaç kalori sen biliormusun kuzumm daha hala soruon gaz var die ayrandan canım:)

hım kızacaktım ama16:30 dan sonra birşey yenmemiş güzel

ah ah nerde keske biraz eli maşalı olsaydın

Ebrunun linkine ihtiyacım var akrep-86 nicki.birisi bulup bana atabilir mi?geçmişte bulabilirsiniz.mesela geçen hafta cuma günü civarında...

alışveriş merkezinin altını üstüne getirdim bu gun çokkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldummmmmmmmmmmm gımıldayamıyom yaaaaaaa her bi yanımm ağırıyooooooooooooo

kızlar bugunki menümü acıklıyor ve de uymaya gidiyorum ayyyyyy pekkk fenaa acıyo her bi yanım yaaaaaa cocukla evden uzaklaşmanın ve de ona da bakayım buna da bakayımın cezasını çekiyorum :2:

sabah
2 dilim salam,1 haşlanmış yumirta,3 zeytun,domates,salata 2 dilim kepek ekmek
ara
3 tane altınbaşak bisk.1 sade nescafe
öğlen
dışardaydım kocamannnnnnnnnnn bi kase salata ve ayran
ara
oğlum mısır istedi, bır küçk bardak aldım yarısını oğluş yedi kalanını ben götürdüm
akşam
2 kaşık bulgur pilavı onu da zorla yedim kolum kalkmıyo du
3 lt su

nasııııııııııııııııııııııııııııı cokmu yidim acep karnım çok şişmedi sanki iyi gibi ne diyonus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…