- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.301
Ah Ececim en büyük hatayı dublex ev almakla yapmışım zaten,şimdi beraber otururuz en kötüsü diyor,hiç istemiyorum,alt katta ben otursam,yukarısı 2 oda banyo mutfak,çocuğu olunca bize küçük geliyor diyecek,ben yukarı çıksam küçük oğlana oda verince benim odam olmayacak,en iyisi satmak da 2 ev almak zor,işe girip ödemesi lazım,o zamanda kardeşim hazıra konacak gibi laflar ediyor....Anlayacağın tam bir çıkmazdayım...
arzucum siz nereliydiniz?bana pek uygun gelmedi sanki sizin burdaki evinizi ve dzeninizi bırakıp bir gelin ıcın Ankaraya yerleşmeniz nebilim bu devirde damat bulmak zor yani biraz ağırdan satın kendinizi bırakın kız gelsin seviyorsa eğer bir ekmeğide paylaşır tamam derYok Hasretim kız ankaralı mimar çıkınca ailesi büro açacakmış,evi de ar mış kızın,mütaahhitler zaten...Benimki problem,Ankaraya yerleşmek istiyor ama bizim de gitmemiz şartıyla,oradan 2 daire alırız diyor,kendini de ezdirmek istemiyor anlayacağın.tamam da benim bütün ailem ,düzenim burada,ayrıca küçük oğlan ankara mühendisliği kazanırsa ancak fikrim değişebilir...Oraya kiraya giderim ancak,yapamam gibi geliyor...
kaç gündür wc ye cıkamıyorsun canım ilaç aldın?Ahh hatunlar çok fenayım ilaç falan ictim şimdi de tuvaletten çıkamıyorum cesmeler kapanmıyorama hala kabızım bu akşam hallolur ınş. Karnım çok fena.
Canım çok geçmiş olsun,mide ağrısı da zordur,iyi haberlerle gel inşaallah...Selam kızlar, menümü yazamadım dün. Yarın başlayayım menülerimi yazmaya çünkü pek güzel değil. Akşam çok midem ağrıdı zaten yemedim birşey. Dr. randevu aldım hemen hiç ağrımazdı midem. Perşembe günü varmış boş. Bakalım ne diyecek. çıkıyorum akşama girerim inşallah. Görüşürüz kızlar.
ya canım neden böyle oldu,dediğin gibi inşaallah bu gece rahatlarsın...Bu arada menünü beğendim...Ahh hatunlar çok fenayım ilaç falan ictim şimdi de tuvaletten çıkamıyorum cesmeler kapanmıyorama hala kabızım bu akşam hallolur ınş. Karnım çok fena.
Sağol arkadaşım,inşaallah bir aksilik çıkmaz da gideriz,çok heveslendik..Tabii ki sizlere de dua ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin...Çocukları götürmeyi çok istiyorum,manevi olarak iyi olur diye düşünüyorum...Arzucum ne kadar sevindim , inş gidince bizlere de dua edersin . Ben de çok istiyorum çocuklar ve annemle gitmeye ...belki bu yıl şubat tatilinde gideriz . yazın ablamın kızının düğünü var .
onun için kaldı .
Canım anne tarafım çerkez,baba tarafım göçmen,ama annem de istanbuda doğmuş,tabii ki bende....arzucum siz nereliydiniz?bana pek uygun gelmedi sanki sizin burdaki evinizi ve dzeninizi bırakıp bir gelin ıcın Ankaraya yerleşmeniz nebilim bu devirde damat bulmak zor yani biraz ağırdan satın kendinizi bırakın kız gelsin seviyorsa eğer bir ekmeğide paylaşır tamam der
günaydın, hafta sonu kaçamak yaptım itiraf ediyorum
arkadaşlarla oturmamız vardı, o enfes tiramisuyu görünce 1 dilim yemeden edemedim :18:
neyse, hafta içimiz iyi olsun, napalım gidene niyazi derlermiş
geçmişi okumaya gidiyorum öpüldünüz
Hasretcım tebrik ediyorum seni kaçamak için değil gece vakti yediğin için :) ama olsun güveniyorum ben sana..
Bu arada orda vermediler mi sana lafına koptum.ama o an insan pişman olmaktan korkuyo
Hasret, telafi edelim ve hatta şöyle diyorum
telafi ederiz, edeceğiz
benim anne tarafım göcmen eşim kendisi göcmen arzum:)Canım çok geçmiş olsun,mide ağrısı da zordur,iyi haberlerle gel inşaallah...
ya canım neden böyle oldu,dediğin gibi inşaallah bu gece rahatlarsın...Bu arada menünü beğendim...
Sağol arkadaşım,inşaallah bir aksilik çıkmaz da gideriz,çok heveslendik..Tabii ki sizlere de dua ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin...Çocukları götürmeyi çok istiyorum,manevi olarak iyi olur diye düşünüyorum...
Canım anne tarafım çerkez,baba tarafım göçmen,ama annem de istanbuda doğmuş,tabii ki bende....Seneye netleşecek herşey,ama her şekilde evi satıcam çünkü iç içe olmak istemiyorum...
aynen yok cıkıs valla erik yedim armut sabah keten tohumu yok yok yokKızlar kabızlık hala devam ama diğeri masallah wcye abone oldumşimdi çok uykum var sırtımda fena ağrıyo.yarın anlatırım :)
selam millet ben geldiiiimmm:)
sabah
1 yumurtadan omlet 5 zeytın 2 ınce dılm kasar azcık beyaz peynır domates form cay
ara 10 badem yesılcay
oglen salata 4 ınegol kofte
ara 10 fındık yesılcay
aksam tawuk salata zero
2 buck lıtre su
dün kacamak yapmadım ve evi temizledim sonra avm gezdık durduk cok yorumdum kızlar ama hareketedip yrüdüğüm ıcınde mutlu oldum
sabah:1 tane ev poğcası
öğle:1 tabak kepekli makarna ustune dardanel ton balıgı
akşam:köfte ızgara salata yarım dilim ekmek zero
ara:armut 2 kuru erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?