Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arzucum siz nereliydiniz?bana pek uygun gelmedi sanki sizin burdaki evinizi ve dzeninizi bırakıp bir gelin ıcın Ankaraya yerleşmeniz nebilim bu devirde damat bulmak zor yani biraz ağırdan satın kendinizi bırakın kız gelsin seviyorsa eğer bir ekmeğide paylaşır tamam der

Ahh hatunlar çok fenayım ilaç falan ictim şimdi de tuvaletten çıkamıyorum cesmeler kapanmıyor ama hala kabızım bu akşam hallolur ınş. Karnım çok fena.
kaç gündür wc ye cıkamıyorsun canım ilaç aldın?

Canım çok geçmiş olsun,mide ağrısı da zordur,iyi haberlerle gel inşaallah...
Ahh hatunlar çok fenayım ilaç falan ictim şimdi de tuvaletten çıkamıyorum cesmeler kapanmıyor ama hala kabızım bu akşam hallolur ınş. Karnım çok fena.
ya canım neden böyle oldu,dediğin gibi inşaallah bu gece rahatlarsın...Bu arada menünü beğendim...
Sağol arkadaşım,inşaallah bir aksilik çıkmaz da gideriz,çok heveslendik..Tabii ki sizlere de dua ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin...Çocukları götürmeyi çok istiyorum,manevi olarak iyi olur diye düşünüyorum...

Canım anne tarafım çerkez,baba tarafım göçmen,ama annem de istanbuda doğmuş,tabii ki bende....Seneye netleşecek herşey,ama her şekilde evi satıcam çünkü iç içe olmak istemiyorum...

Arkadaşlar yarın öğleden sonra gelirim haberiniz olsun,sabah spora gidicem,sonra pazara...Banka işlerini de halledip gelirim,iyi ki yemek yapmışım bugün...Şimdilik çıkıyorum,hepinize iyi geceler dilerim...

Kızlar kabızlık hala devam ama diğeri masallah wcye abone oldum şimdi çok uykum var sırtımda fena ağrıyo.yarın anlatırım :)

Günaydın dünyanın 8. Harikası adaylarım 5. Takımın fıstıkları...

Okuldayım ama ayağım fena nasıl geldim bilmiyorum.bacağımda ağrıyor bugün ...

Hadi açılın da fikir fikir kaynatak...

günaydın, hafta sonu kaçamak yaptım itiraf ediyorum
arkadaşlarla oturmamız vardı, o enfes tiramisuyu görünce 1 dilim yemeden edemedim :18:
neyse, hafta içimiz iyi olsun, napalım gidene niyazi derlermiş
geçmişi okumaya gidiyorum öpüldünüz

Benim cadım gelmiş hoşgelmiş nasılsın sevdiğinle durumlar ne özledim seni anlat hadi

gunaydın bnde dun aksm kacamak yaptım o tıramısuya bende hayır dıyemezdım senn yerınde olsam
dun aksm arkadsa gıttım yemedım ıcmedım azar azar herseyn tadına baktım
sonra sewdıcemede bısıler gnderdı
sewdıceem yedı bıraz sonra bıraktı
ben bu gordugunuz ben bı basladım yemeye ama napıım kekde cok guzldı ckulatalı ckulatalı
sewdıcm dıokı ne o sna orada wermedıler mı dedım sus ıstahımı kapama
amaaaaan su an ıcımden pısmanlık gelmıo 4 5 aydr ılkkez kek yemısım ben
sımdıde cumaya kadr telafı etme zamanı

Hasretcım tebrik ediyorum seni kaçamak için değil gece vakti yediğin için :) ama olsun güveniyorum ben sana..
Bu arada orda vermediler mi sana lafına koptum.ama o an insan pişman olmaktan korkuyo

sabah
1 yumurtadan omlet 5 zeytın 2 ınce dılm kasar azcık beyaz peynır domates form cay
ara 10 badem yesılcay
oglen salata 4 ınegol kofte
ara 10 fındık yesılcay
aksam tawuk salata zero
2 buck lıtre su

benim anne tarafım göcmen eşim kendisi göcmen arzum:)
Kızlar kabızlık hala devam ama diğeri masallah wcye abone oldum şimdi çok uykum var sırtımda fena ağrıyo.yarın anlatırım :)
aynen yok cıkıs valla erik yedim armut sabah keten tohumu yok yok yok

selam millet ben geldiiiimmm:)

selam tatlım hoşgeldin:)

dün kacamak yapmadım ve evi temizledim sonra avm gezdık durduk cok yorumdum kızlar ama hareketedip yrüdüğüm ıcınde mutlu oldum

sabah:1 tane ev poğcası
öğle:1 tabak kepekli makarna ustune dardanel ton balıgı
akşam:köfte ızgara salata yarım dilim ekmek zero
ara:armut 2 kuru erik

öğlen yine uğrucam şimdi çıkmam lazım güzel bir p.tesi diliyorum tüm rejimdeki arkadaslara:)

harika, 67yi göreceğine eminim. zero nedir yanlız onu anlamadım

harikasın ama ar öğünler uçmuş heralde, yoksa temizlikten vakit mi bulamadın cumaya iyi bir souç gelir senden hayırlısıyla, hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…