- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.481
nasıl besleniyorsunuz bu protein diyetinde? son zamanlar çok duyar oldum
Kızlar sabah 6da kalktım namazı kıldım kuran çalışayım dedim yatmadım. Şimdi evi süpürdüm, etrafı toparladım, çamaşırı bekliyorum. Asayım namazı kılayım biraz uzanayım ya. İyi hissetmiyorum kendimi. Kızımda erken kalkmıştı uyuya kaldı koltukta. Fırsat bu fırsat ama yatmaya da kıyamıyorum. O uyurken insan biraz kafasını dinlemek istiyo. Çok yoruyo benii.Bir sürü ütüm de var akşam üzeri yapıcam artık.
Aslııııı sana danışmam lazım cnmcğm. Saçlarımla ilgiliii yardım edermisin?
ayy seni anlıyorum ben bide çalışıyorum
çocuk olunca kaçparçaya bölüneceğim acaba
şimdi ev iş zor yetişiyorum
yarın çocuk ev iş nasıl olcek acaba bu beni çok düşündürüyo
sor canm benm nedir derdin ?
bu saçlarla napıcaz biz
allah dıo kazıttır dıpten guzl guzl yenı saclar cıksın ama cesaretm yok ıste:18::18:
öle yemegını yedim ama karnım gurul gurul yinede birde üstüne üstlük 1 kg fazla cktım tartıda off adet yakınlarda acaba sonrakı hafta 3 kilo eksik cıkarmıyım keşkem
sen başladınmı diyetisyenn listesine
bence başla gayet güzel mideni çalıştıran şeyler var
sen başladınmı diyetisyenn listesine
bence başla gayet güzel mideni çalıştıran şeyler var
aynn cnm bende begendım menusunu
off benmde gobegım cok sıs yaaa
ben hep dietteyimki şekerim,tatlı hariç diğerlerini uygulucam işte
dün dietisyen hamilemisin die sordu parçalayasım geldi kadını gerizekalı kör kabızım karnım şiş olmasa sana ne gelim
ayy seni anlıyorum ben bide çalışıyorum
çocuk olunca kaçparçaya bölüneceğim acaba
şimdi ev iş zor yetişiyorum
yarın çocuk ev iş nasıl olcek acaba bu beni çok düşündürüyo
sor canm benm nedir derdin ?
bu saçlarla napıcaz biz
öle yemegını yedim ama karnım gurul gurul yinede birde üstüne üstlük 1 kg fazla cktım tartıda off adet yakınlarda acaba sonrakı hafta 3 kilo eksik cıkarmıyım keşkem
ben cıktım canlar cıgerler muuuuuuuuuuuuuuuahhh
Canım zor işler valla. Allah yardım etsin. Büyük okuldan geldi öbürüde uyandı habire kavga ediyorlar şimdi. Offf ne yapıcam bu çocuklarla bilmem. Hiç geçinemiyorlar.
Saçlarıma gelince önceden senle konuşmuştuk ya, bana bir boya tavsiyesi verirmisin cnm. Neva colorla boyayım diyorum tüpte olanlardan alayım, biraz küllü bir renkle karışım yapayım. Ama inan ki rengine de karar veremiyorum. Geçen 3 aydır palette papatya sarısı ile boyadım. Ama tonunu beğenmiyorum. Birde önlerde beyazlar var hemen çıkıveriyorlar. Yaş 33 ama önlerdeki beyazlar bana 45 hissettiriyor. Aslında eşim sarı istiyor diye yaptım. Senelerdir söyleniyor bir boyatmadın sarıya diye. Bal köpüğü falan nasıl bir renk. Palettenin kapağındaki renk güzel ama aynısı çıkmıyor ki? Akıl ver bana cnm ya. Ne yapsam?
Ahh cnm ya, bende de aynı durum. Adetim 3-4 gün sonra bugün tamamen raydan çıktım. İçime bişey kaçtı sanırım. Tartı iyiydi ama yarın hiçte iyi çıkmam. Bugünden sonraa
evet cnm zor işler allah sennde yardımcın olsun
palettedeki renkler herzamn üstündekinden daha koyu çıkıyor
nevacolor çok ucuz ama çok güzel bi boya tavsiye ederim
renk tonları çok güzel bi boya
demet akalın bile nevacolorla boyatıyormuş saçını twiterında yazmış bizzat kendisi
bak demet akalının rengi hoşuna gidiyorsa
nevaolorun 8(açık kumral) numarasıyla
8.32(bal köpüğü) numarasını karıştır
8.32 bal köpüğü çok hoş bi renk sadece onada boyayabilirsin
Ben Pazaretsi kursum vardı annemdeydim. Akşam geldim yemek bulaşık, tam giricem hatta bakındım sayfaya küçük ağladı uyut beni. Hadiii uyutayım dedim uyuyakalmışım. Dün büyük hastaydı dr. götürdüm onunla ilgilen yemek falan filan yine giremedim. Bahanelerimi sundum hemen.
Yazayım dedim amacım tartışma değil kendimce yorumum. Öptüm canlar.
Minik kuş bana hiiiiç uymadı Hasretim,martı olabilir....gunaydın mınık kuslar
Cekete bayıldım,sende bu azim varken girersin 38 bedene...kızlar trendyolda bı cket gordum bayıldııım bayıldııım
we aldııımmm
ama 38 bedeb
olmaz bana ama napıım ıcıne gırene kadr ugrasırım bende:18::18::18:
Yakızlar bızım orada cok fırtına warmıs
balkonun kapısını alıp gıtmıs fırtına o kadr kuwwtlı demkıı:18::18:
Konya da aynı durumda anlaşılan,inşaallah gidebilmiştir oğlun...annem götürdü oğlumu ama çadırın tepesi uçmuş:18:
öğleden sonra 14'de açılacakmış tadilat varmış. burada o derece bir rüzgar var yani
Patvatsız kadındün dietisyen hamilemisin die sordu parçalayasım geldi kadını gerizekalı kör kabızım karnım şiş olmasa sana ne gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?