- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.521
Seninle biz sigara konusunda konuşmuştuk dimi canım? Sende kardeş gruptanmışsın.
Kızlar şimdilik çıkıyorum,yemek hazırlıcam oğlum geldi,daha namaz da kılmadım...
Evet cnm ya. Bak buradada karşılaştık. Sigarayı bırakamadım madem dedim zayıflayayım. Kilolar gitsin de yine bırakmayı deneyeceğim. İkisi aynı anda çok zor oluyoo. Gel arada muhabbete bacım. Madem kardeş takımdanız görüşelim cnm.
İkisi bir arada cidden çok zor bend e hedefime ulaşayım 2-3 kg da sigara payı bırakayım bitecek sigara konusu ..
İkimizinde 3 kilo kalmış hedefine. Ama ben veremiyorum. Çünkü çoook sıkıldım. Ama buraya takılsam başlıycak motivasyonum tekrar. 3 kilomu da versem hatta diyorum sigarayı bırakınca 2 kilo kesin alırım şöyle 62 falan olsam hemen başlıycam sigara konusunda. bir daha 70 lere çıkmak aslaaa istemem. Allah korusun.
haklısın canım aynen bende öle bulurumAy bırak densiz için üzme kendini, sinir etme boşverr. Çıkıyo öyleleride arada. Aslında çoğu böyle herhalde diye de düşünmüyo değilim. Bende nerde var gıcık dr. bulurum yanii.
acık tonlardaysa tutar ozaman senın saclar gulben ergenın sacının rengını ben daha yenı boyattım koyu kestaneye sapsarı sacları ama böle hosuma gıttı ınsanı koyu saclar daha ufak gosterıor..Papatya sarısı cnm. Hafif bir turunculuk var. Ama öyle bariz bir turunculuk değil. Açma işlemi yaptığımdan.
Nurcanım bazen bıkıyorum diyet falan,zaten gram gram gidiyor...
Canım Allah nasip ederse Haziran sonu gidicez...Okulları bekliyorum,oğlumun dersanesi 25 hazirana kadar açık olacakmış...
Artık orada veririm kiloları inşaallah çok sıcak oluyormuş o sıralar...
ya ece bugunku lıstemı yazdım yorum yazsana senın fıkrın önemli kaptansın sen hepimiz senden daha bi ilgi beklioruzKızlar bugün bir ara saç oynatmaktan konu açıldı ya.bazen tenime uygun bir kerecik boyatsam falan dediğim oluyor ama sadece bir düşünce çünkü ben hem saçlarımdan hem doğallığından hoşlanıyorum.boya bence özelikle açık renk yaşı büyük gösteriyor.ben mutluyum anlayacağınız hem yıpratmama gerek yok.konu konuşulmuştu bugün ben de hakkında birşeyler yazayim dedim.ben daha çok cikolata ve karamel severim he birde kızıl ama bu renkler insanın tenine uygun tonda olmalı
Canım onu yapcaktim şimdi bende ama aklımdayken menüyü yazayim dedim.
Canım kahvaltı da keşke peynire yer verseydin.bir de şekersiz çay falan lcseydln daha iyi olurdu.
Onun haricinde yoğurtları beğendim
yalnız sudan haber yok...
dün dietisyen hamilemisin die sordu parçalayasım geldi kadını gerizekalı kör kabızım karnım şiş olmasa sana ne gelim
Canım kolay gelsin geçmiş olsun...Çocuklar küçük olunca da zor büyüyünce de...Sanma sakın büyüdüklerinde rahat edicem diye....Her yaşları zor,annelik zor ya,istifa da edemiyorsun ki?Allah acılarını göstermesin...
.
Selam kızlar,sabah pasaportu hallettim,haftaya eve gelecek,sonra da sohbete gittim,kutlu doğum haftası malum...Ancak geldim nasıl açım nasıl,herşeyi yiyebilirdim inanın....
MENÜM
SABAH(8.00) 1 kase yoğurt,2 kaşık yulaf
ARA (11) yağsız tost,hurma ve kahve
Saat 5 1 kase çorba,3 kaşık mercimek,2 kaşık pilav,birazda leblebi
Akşam meyve yerim ve 1 bardak tarçınlı süt içerim...
SPOR 1 saat yürüyüş,bol su ,şimdide yeşilçay içiyorum...:126::126:
Kızlar bugün bir ara saç oynatmaktan konu açıldı ya.bazen tenime uygun bir kerecik boyatsam falan dediğim oluyor ama sadece bir düşünce çünkü ben hem saçlarımdan hem doğallığından hoşlanıyorum.boya bence özelikle açık renk yaşı büyük gösteriyor.ben mutluyum anlayacağınız hem yıpratmama gerek yok.konu konuşulmuştu bugün ben de hakkında birşeyler yazayim dedim.ben daha çok cikolata ve karamel severim he birde kızıl ama bu renkler insanın tenine uygun tonda olmalı
Günaydın canlarım 5 ders matematik beni bekliyor üstelik bildirim öncesi öndeyiz bugün çok dikkatli olmalıyız...hepimiz için her yönden verimli bir gün olsun ınş.
Hilalim günaydın nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?