- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.461
beğendim. sen bu azimle 38 bedene girersin merak etme
ben Konya'dayım canım. sen nerdesin ?
Hilalim sen nerede oturuyorsun?
Hayatim onun kusurumu olur
canım umarım 23 nisanda oğluşuna zaman ayırabilirsin.
bugun dietisyene gittim biraz şaşırdım verilen listeye kızlar anlatım listeyi bana pek mantıklı gelmedi
sabah 2 dilim ekmek peynır istediğim kadar yicem 4 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 2 tatlı kasıgı bal yada recel
ara:bir meyva 12 fındık 2 ceviz
öğlen:180gr et yada balık yada tavuk köfte salata yoğurt bir dilim ekmek
ara:1 porsiyon sütlü tatlı yada 3 top dondurma
akşam:8 yemek kasıgı sebze yemegı 1 dilim ekmek salata yoğuer
ara:kefir veya süt
iyi hoş hersey güzelde bu tatlıya hiç aklım ermedi kızlar bana liste biraz kabarık geldi sizcede öyle değilmi ben bu şekilde beslensem gram veremem hele o sütlü tatlıyı dusunemıorum annemede söyledim sanmıs o tatşıyı haftada bir dedim hergün dedi o da inanamadı
kızlar selam herkese ayy dişlerimde tel vardı benım çarpısıklık vardı dıye.telle duzelıyor ama dr 20 lik dişlerınde cıkması gerekıyor dedi.yoksa teller cıkınca dışler yıne carpraz olur dedi.20 lik dışler damagı sıkıştırıyormuş.ayy cokk korkuyorum
bakın nasıl sızce aldıgım cekerEki Görüntüle 393160
bugun dietisyene gittim biraz şaşırdım verilen listeye kızlar anlatım listeyi bana pek mantıklı gelmedi
sabah 2 dilim ekmek peynır istediğim kadar yicem 4 5 zeytin 2 dilim ekmek 1 2 tatlı kasıgı bal yada recel
ara:bir meyva 12 fındık 2 ceviz
öğlen:180gr et yada balık yada tavuk köfte salata yoğurt bir dilim ekmek
ara:1 porsiyon sütlü tatlı yada 3 top dondurma
akşam:8 yemek kasıgı sebze yemegı 1 dilim ekmek salata yoğuer
ara:kefir veya süt
iyi hoş hersey güzelde bu tatlıya hiç aklım ermedi kızlar bana liste biraz kabarık geldi sizcede öyle değilmi ben bu şekilde beslensem gram veremem hele o sütlü tatlıyı dusunemıorum annemede söyledim sanmıs o tatşıyı haftada bir dedim hergün dedi o da inanamadı
hoşgeldin rezzanımBiraz geçmişi okudum döndüm, alıntı yapmadım. Bu gruptaki hareketsizlik konu olmuş sanırım. Herkesin bir bahanesi var tabii. Benimde var. Bende sınav dönemindeydim, motivem azalmıştı izne ayrıldım. Sağolsun ece böyle bir çözüm buldu. Yoksa ben sizlere ayıp oluyor ve katkım olmuyor diye eceye ayrılmayı teklif etmiştim. Sizleri çok sevdim burada can yoldaşı oluyoruz. Ama bazı dönemler oluyor ki hayatlarımızda işte giremiyoruz nete. Sayının az olmasından kaynaklanıyo bence. 70-79 topiğinde 30 kişi vardır herhalde. Mutlaka birileri yazıyor. İnsan giripte kimseyi bulamayınca muhabbette edemiyor. Bana hep öyle denk geliyor maalesef. Şu sıralar zaten çok giremiyorum. Paylaşım yapılması çok önemli tabbi ki motive olmamız açısından.
Şu da bir gerçek ki çalışırken bilgisayar önünde açık oluyor, daha rahat girebiliniyor. Tabi başka zorluklarıda vardır mutlaka. Ama evde olunca işe güce, çocuklara dalıyorsun bir bakmışın akşam olmuş.
Ben Pazaretsi kursum vardı annemdeydim. Akşam geldim yemek bulaşık, tam giricem hatta bakındım sayfaya küçük ağladı uyut beni. Hadiii uyutayım dedim uyuyakalmışım. Dün büyük hastaydı dr. götürdüm onunla ilgilen yemek falan filan yine giremedim. Bahanelerimi sundum hemen.
Yazayım dedim amacım tartışma değil kendimce yorumum. Öptüm canlar.
tünaydın şekercimgunaydın mınık kuslar
çokk güzelmiş çok beğendim hayırlı olsunkızlar trendyolda bı cket gordum bayıldııım bayıldııım
we aldııımmm
ama 38 bedeb
olmaz bana ama napıım ıcıne gırene kadr ugrasırım bende:18::18::18:
bence 50 msj daha mantıklı olur ececimKızlar cuma gününden itibaren kişi başına haftalık 70 mesaj istiyorum.eğer toparlanma olmazsa günlük düzene geçicez.
hadi ya edirnedemi istanbulada birazdan baslar hava iyice kapandı burdakızlar bızım orada cok fırtına warmıs
balkonun kapısını alıp gıtmıs fırtına o kadr kuwwtlı demkıı:18::18:
Nurcan ara öğünde kayısı , hurma vb veriyorlar , belki sütlü tatlının kalorisi de aynıdır ....zaten hergün sütlü tatlı yenir mi bilmem ki ...
bartında canımhadi ya edirnedemi istanbulada birazdan baslar hava iyice kapandı burda
of bilmiorum aklım o kadar karıştıkı ben bu listeden daha az yiyorum yinede kilo veremiyorum ben bunu yesem kilo alırım kuru erik yedim 2 tane bakalım
slm kızlar bende bugün 3 günlük protein diyetine başladım
slm kızlar bende bugün 3 günlük protein diyetine başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?