- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.541
geçmiş olsun canım valla yaz geldi derken bütün türkiye uctu :)selam bayanlar;
dün burada bir fırtına vardı, elektrikler kesildi kaç kez. en son elektrik kesildi bir daha da gelemdi ben işyerinden çıkana kadar. arabayla zor gittim eve, resmen direksiyona zor sahip çıktım öyle rüzgar vardı. neyse şükürler olsun eve vardım sağ salim. ama yollardaki tabelaların kimi eğilmiş kimi tamamen kopmuş. Allah'ım afet göstermesin.
Ece haklısın aslında, ama mesela ben önlerdeki birkaç tel beyaz saç için boyuyorum. çikolata kahve en sevdiğim ton. yoksa o beyazları görünce kendimi paspal ve yaşlı gibi hissediyorumyoksa beyazım olmasa ben de hiç boyamazdım doğrusu
Ececim sen nerde okuyordun canım?
bu arada dünkü 95 için kocaman tebrikler
geçmiş olsun canım valla yaz geldi derken bütün türkiye uctu :)
canım yanlış anlama benimki eleştiri değildi.kendim için düşündüğümü yazmıştım :)
ıstanbul oturuyorum canım nerede okuduğumu otelden yazsam daha iyi olur.
Teşekkür ederim ayrıca :)
sabh tartıldm 68 cıktm ne bı kacamak yaptm ne bısı nolduda bole oldukı sımdı bu ay cok sınırlerım bozuk
ıse de gec kaldım yanıma yemeye bısı alamadım
off offf evet dıjıtal ama ztn yenı aldmCanım tartınızı dijital mi ? Inip 6 sn sonra tekrar çıksaydın yalnız bunu 2 kzum yapmalısın mesela benim tartımın pili bitmek üzere öyle bir sorun çıkarıyor geçen gün 69 gösterdi ilk kafayı ylcektlm 2.de de 65 gösterdi sonraki 2 kere de 59.2 ciktim normali yani.
sıkma canını, Ecenin deediği gibi digital ise tartın sonuç bazen şaşabiliyor. ben açıkçası digital tartıyı attım, anam babam tartısı aldım yıllar önce
Nerelerdesiniz yahu...tek kaldım.sanırım paylaşım kuralı öncesi son flrarınızaslının dediği mantikli geldi haftalık 50 mesaj daha iyi 70 biraz abartı olmuştu.he bi de bugün hepimiz çok dikkatli olmalıyız ...
evet canım bulduğun renkEki Görüntüle 394223
Eki Görüntüle 394224
Bu renk sanırım. Bunu beğendim böyle tutarsa tabi. Saçım açık renk tutar sanırım.
Gülbenin saç rengine de bayılıyorum. Ona renk sence? Balyajmı röfle mi acaba? Tek olarak tutturmı acaba?
ben begendim cnım menünüsabah:2 lıght salam 1 dılım ekmek 2kk ekmek 1 tatlı kasıgı lıght recel
ara:10 badem 2 kuru erik
öğle:1 tabak tavuksuyu çorba 1 tabak türlü 1 dilim ekmek 125gr lıght yoğurt
ara:1 armut
akşam:1 tabak kuru fasülye 1 dilim ekmek 125gr lıght yoğurt
ara:1 bardak süt
yeşilçayımıda içtim gün içerisinde
tünaydın cnımgunaydın kızlar nasılsınız
bende artıdayım cnım geçen haftadan u yana pek kaçamağımda olmadısabh tartıldm 68 cıktm ne bı kacamak yaptm ne bısı nolduda bole oldukı sımdı bu ay cok sınırlerım bozuk
ıse de gec kaldım yanıma yemeye bısı alamadım
bugünkü menünmü?buyrun ıgrenc menum
sabah 1 sımıt cay
ara yesıl elma
oglen k flaks
ara yesıl elma
aksam bol salata corba:18::18:
off offf evet dıjıtal ama ztn yenı aldm
pıl bıtmez yanı herseyı fogru tartıyo benı mı yanls tartck
en ıısı onlar keske bende onlardan alsaydm
Sohbet edelim biraz canım cook sıkıldı edebiyat çalışmaktan matematik işlemekten fıttırıcam şimdi.müzikçide oturmuş oraya sohbet ediyorhasret siz enişteyle nasıl tanıştınız?merak ettim
yarın sabh olede denıcm bakalm dogrumu
slm kızlar bende geldim
bende artıdayım cnım geçen haftadan u yana pek kaçamağımda olmadı
bnde moralsizim ama pazar günü regl olacağım onun etkisi olabilir
bugünkü menünmü?
pekte kötü değil
bende protein yapıyorum ama bu sabah 2 dilim ekmek yedim sinirlendim tartıdaki rakama
ben dijital kullanıyorum çok menunum
sende hasrt eline 2 pake makarna al ve tartıya çık
2 paket makarna 1 kg ediyor
eğer tartıda 1 kg fazla çıkasan tartın doğrudur
gell aslıcım berabr aglayalmgene efkarlandım
bu kilolarla napıcaz biz
ah tatil olmasa bende 68-67lerdeydim
off tatil batırdın beni
Nerelerdesiniz yahu...tek kaldım.sanırım paylaşım kuralı öncesi son flrarınızaslının dediği mantikli geldi haftalık 50 mesaj daha iyi 70 biraz abartı olmuştu.he bi de bugün hepimiz çok dikkatli olmalıyız ...
gene efkarlandım
bu kilolarla napıcaz biz
ah tatil olmasa bende 68-67lerdeydim
off tatil batırdın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?