- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #56.921
MESAJ16msj 16
offf içini kararttım galiba , ben de çocuklara kızgınım ya ,,,,saydım döktüm .gerçekten çok yoruldum ....
MESAJ 17ben derse eri dönüyorum hatunlar öptüm hepinizi...
ay bu erkek cocuklar gözüm korkutuyor bir kız buluyorlar valla herşeyi yapmak istiyorlar anında aslında doğruda sölüyor cocuk senin bir yüzük takıcaklar hani niyetinin ciddi oldugunu belli etmek için ama nebilim bu ankara durumu senin içine sinmior gibi arzum ama senin cocukta inatcı gibi alıcam dior o kızı fakat siz kızın ayağına diil o buraya gelmeli daha şimdiden hatun herşeyi yaptırmasın yoksa ilerde dizginler iyice ona gecebilir.gerci senin cocuga diebilirde sen gel annenler ist yasasınlar..
MESAJ 19msj 20
spordan yeni geldim , bu step adamı öldürüyor ..nasıl terledik bir bilseniz , sudan çıkmış gibiydik ....
MESAJ 20bayanlar merhaba;
perşembe günü doktora gittim. aslına bakarsanız hafta başından beri bir kırgınlık var üzerimde ama önemsememiştim. herneyse, doktora gittim boğaz enf. olmuşum. 2 gün rapor verdi işe de gidemedim. bildirimimi bile kendim yapamadım o nedenle öyle kısır bir yazı oldu kusuruma bakmayın lütfen. şimdi daha iyiyim. tamamen etlatamadım ama iyiyim şükür.
MESAJ 22Tünaydın canlar. Bugün geç uyandım :) kahvaltımı yapıp kuaföre gittim işimi hallettim :) şimdi derse oturucam
MESAJ 21
Merhaba kızlar,önce geçmişi okuyayım dedim bakalım neler yapmışsınız da çok bir faaliyet olmamış yine...Ama hafta sonu ve hava da çoook güzel ,herkes geziyor anlaşılan...Bende evde yanlızım,büyük oğlan çalışıyor,küçük de arkadaşıyla buluştu...
Ben bugün protein diyetine başladım,reglimi iyi değerlendirmeliyim kilo almadan atlatmalıyım...Çok şişim yüzüğümü çıkaramıyorum anlayın halimi...
Hepinize keyifli bir haftasonu dilerim
msj 23
Arzucum çocukların notları çok düştü . babaları da yanımızda değil , halen gelmedi istanbul da ,,öyle olunca pek beni dinlemediler , sürekli bilg oyun oynadılar , tabi sonuçlar vahim ...
çok kızdım , bilg topladım , bakalım söz verdiler ....artık çalışacaklar ...
gunaydn nasılsınız hanımlar
günaydın şirine, gördüm fotolarını harikasın. hiç kilo da göremedim sadece kırmızı elbise ile biraz karnın var ama o da halledilir. sanırım spor en iyisi. ahh ah, kelin ilacı olsa, beni görsen 6 aylık hamile gibiyim. ama umutsuzluk yok, geldikleri gibi gidecekler bu kilolar :)
offf ya bı spor yapablsem cok ıı olecek aslında ama ıste
bıraz yuruyse basladm ama gıtmıo bu gobk yahu
mekık de cekmeye baslıım en ıısı
bugun 1 saat yurumeyı dusunuoruz ıns
Hasret ne güzel anlatmışsın duygularını. ben de hafta sonu ne giyeceğimi bilemedim üzerime o kadar az şey oluyor ki şu sıralar. bu halime alışamadım, alışmak da istemiyorum. ama bir an önce kilo vermek için de spor yapmalıyım. işte bir bunu başaramadım. bakalım her akşam eliptik bisikletime binmeye gayret edeceğim. yoksa sporsuz zor oluyor.
burada birbirimizi yüreklendirmemiz, umut vermemiz çok önemli bence.
hepimiz için harika bir hafta olsun İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?