Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 16

offf içini kararttım galiba , ben de çocuklara kızgınım ya ,,,,saydım döktüm .gerçekten çok yoruldum ....
MESAJ16
toplantı nasıl geçti Derya,notlar nasıl,moralin notlar yüzünden mi bozuldu?
ben derse eri dönüyorum hatunlar öptüm hepinizi...
MESAJ 17
Ececim Allah kolaylık versin,çok sıkılmışsındır tahmin edebiliyorum ama az kaldı son günleri çok iyi değerlendir,sonuçta sen kazanacaksın...

MESAJ 18
Ya aslında bir bakıma haklı 3 yıldır konuşuyorlar,kızın annesi de biliyor,söz kesip askere gideyim diyor çünkü kızında okulu bitiyor seneye...Ciddi olduğunun göstergesi söz olacak...
Küçük oğlan abiden ayrılmak istemediği için Ankara ya sıcak bakmaya başladı,bana gelince korkuyorum alışamamaktan,annem gitmemi söylüyor,babam istemiyor..Çocukları da birbirinden ayırmak istemiyorum,birbirlerine çok düşkünler ,küçük abiyi baba gibi sahiplenmiş durumda...Herşey küçük oğlanın sınav sonucuna bağlı gözüküyor...Ben 5 yıl önce şimdi oturduğum eve taşındım Göztepe den,şimdi Ümraniye deyim,annemler çok ısrar etti diye geldim ama buraya da alışamadım,insanlar çok karma ve kaba...Hiç komşu edinmedim,hala eski komşu ve arkadaşlarla görüşüyorum,onlarda bana taşındım diye kızıyor...Yani Ankara ya taşınınca durum ne olur bilemiyorum,annem çocukların yanında olunca alışırsın diyor,...Zaten sonuçta evi satıcam bu son şansım iyi değerlendir meliyim,Ankara gidersem de iyi bir semt olmalı...

msj 20

spordan yeni geldim , bu step adamı öldürüyor ..nasıl terledik bir bilseniz , sudan çıkmış gibiydik ....
MESAJ 19
DERYACIM Step çok zevkli ama ,ben çok seviyorum,aerobik hareketleri bana çok sıkıcı geliyor,ama gerçekten yoruyor insanı....Hele bazen hoca karadeniz müziği ile yaptırıyor daha hızlı oluyor...
MESAJ 20

Hilalcim çok geçmiş olsun,bu havalar çok tehlikeli,insan ayarlıyamıyor kendini...

Tünaydın canlar. Bugün geç uyandım :) kahvaltımı yapıp kuaföre gittim işimi hallettim :) şimdi derse oturucam

MESAJ 21
Merhaba kızlar,önce geçmişi okuyayım dedim bakalım neler yapmışsınız da çok bir faaliyet olmamış yine...Ama hafta sonu ve hava da çoook güzel ,herkes geziyor anlaşılan...Bende evde yanlızım,büyük oğlan çalışıyor,küçük de arkadaşıyla buluştu...
Ben bugün protein diyetine başladım,reglimi iyi değerlendirmeliyim kilo almadan atlatmalıyım...Çok şişim yüzüğümü çıkaramıyorum anlayın halimi...
Hepinize keyifli bir haftasonu dilerim

27. Mesaj

yok arzucum kaş falan aldırdım :)
boş evin tadını çıkar dicem ama yarın öbür gün de ozlersln ...
Umarım en verimli şekilde atlatırsın canım bu dönemi...

MESAJ 23
İyi akşamlar canlar,bugün hiç paylaşım olmamış,kimsecikler uğramamış,herkes geziyor anlaşılanBir ben mi evdeydim yani,valla bugün keyif yaptım dün çok yorulmuştum ,dinlendim,uyudum,yeni haftaya hazırımReglim çok ağrılı geçiyor anlamadım neden:44:Canım çok tatlı çekiyor,tarçın ve bal ile idare ediyorum...
MENÜMÜ YAZAYIM
SABAH 1 yumurta,biraz peynir
ARA 1 elma
ÖĞLEN kabaklı yumurta,yoğurt
ARA 1 portakal
AKŞAM 3 kaşık bezelye,tavuk ve yoğurt
45 dk hızlı yürüyüş yaptım,bol su ve bitki çayı içtim...

napıosunuz kısceler offf yarn yne ıs war cnm hc calısmak ıstemıo ya sımdı telden gırıorm ama cok zorms telden gırmek

msj 23

Arzucum çocukların notları çok düştü . babaları da yanımızda değil , halen gelmedi istanbul da ,,öyle olunca pek beni dinlemediler , sürekli bilg oyun oynadılar , tabi sonuçlar vahim ...

çok kızdım , bilg topladım , bakalım söz verdiler ....artık çalışacaklar ...

msj 24

ben de bugün gezmeye gittim . oldukça çok yedim , biraz da üşüdüm ve şimdi başım ağrıyor...

heralde kendimi iyice kaybediyorum . 1 haftada 2 kilo alıp cuma günü 69 olmazsam tekrar diyete başlayacağım ..

Kendimi çok kötü hissediyorum . yarın yeni bir hafta başlıyor ,, kızlar sanırım yemin edeceğim 1 mayıs - 1 haziran arasında sıkı diyet yapacağım diye , yoksa artık irademe hakim olamıyorum

boşuna da sporda yoruluyorum ...çok üzülüyorum , halim kötü , vücudum çok berbat azıcık kaçamak kilo olarak geri dönüyor , ömür boyunca undan ve şekerden uzak durmam gerekiyor .

yoksa öyle ara öğünlü diyetler bana hiç etki etmiyor ..bir hafta dikkat ediyorum ve + spor ancak 100 g gidiyor . ....insan perişan oluyor ...

dun ılk defa kurklu yelegımı gıydım
herkeste cok begendı kılolu gostermıo dedıler cok mutlu oldm
bugunde elbıse gıyıp gogus altıma kemer taktm
bunlar benım hep ozendıgım selerdı
ılk defa gıyıorum ılk defa takıstırıorum ılk defa
cekınmeden dısarya cıkıorum
kılo sadce fızıksel bı olay degl aynı zamnda pskolojkde bır sorun
aglardm gecelerı yemnler ederdm yemıcm dıe
kızlara bakmaktn gozumu alamazdm
keske bende olabılsem gogus altıma kemer takabılsem
cekınmedn gezeblsem derdm
sımdı sukur neredeyse hepsını yapabılıorm eet ıstedıgım kıloya dusmedım
belkı ama yıne de kendımı bıraz olsa ıı hıssedıorum
bogazımıza sahıp cıkalm kızlar
gıtsın artık kılolar sıkır skır gezelım mıllet bıze baksn bız mıllete degıl

hakkınızda hayırlı olsun İnşaAllah. çocuklarının yanında olman bence en doğrusu. ha bir de yavruların birbirine çok düşkünmüş, ayrılmamış olurlar. tabi onlar okulu bitirip evlendikten sonrasında ne olacak onu da düşünmelisin.

Annelik, zor meslek... hasılı lafım budur güzel anne. hakkınızda hayırlısını nasip etsin Rabb'im

toparlarlar İnşaAllah, sıkma canını. gerçi anne olup da dertlenmemek elde değil ama :) Rabb'im yavrularımıza herşeyin en güzellerini nasip etsin...

gunaydn nasılsınız hanımlar

günaydın şirine, gördüm fotolarını harikasın. hiç kilo da göremedim sadece kırmızı elbise ile biraz karnın var ama o da halledilir. sanırım spor en iyisi. ahh ah, kelin ilacı olsa, beni görsen 6 aylık hamile gibiyim. ama umutsuzluk yok, geldikleri gibi gidecekler bu kilolar :)

offf ya bı spor yapablsem cok ıı olecek aslında ama ıste
bıraz yuruyse basladm ama gıtmıo bu gobk yahu
mekık de cekmeye baslıım en ıısı
bugun 1 saat yurumeyı dusunuoruz ıns

Hasret ne güzel anlatmışsın duygularını. ben de hafta sonu ne giyeceğimi bilemedim üzerime o kadar az şey oluyor ki şu sıralar. bu halime alışamadım, alışmak da istemiyorum. ama bir an önce kilo vermek için de spor yapmalıyım. işte bir bunu başaramadım. bakalım her akşam eliptik bisikletime binmeye gayret edeceğim. yoksa sporsuz zor oluyor.

burada birbirimizi yüreklendirmemiz, umut vermemiz çok önemli bence.

hepimiz için harika bir hafta olsun İnşaAllah

offf ya bı spor yapablsem cok ıı olecek aslında ama ıste
bıraz yuruyse basladm ama gıtmıo bu gobk yahu
mekık de cekmeye baslıım en ıısı
bugun 1 saat yurumeyı dusunuoruz ıns

harika, yürüyün Hasret walla zamanın varken yap yapabildiğin kadar. göbek eritme hareketleri bulalım da onları yapalım ben bir ara - önceki doğumumda - siteden bulmuştum. dur yine bulursam paylaşırım. onları yapalım hatta her gün birbirimize soralım yaptın mı diye. böylece üzerimizde bir disiplin hissederiz

eet kısceler hepımız ıcın guzl bır hafta olsn
kaptn yardımcnız olarak sartları koyuyorum
1 kesınlıkle herkes menusunu suyunu bıtkı caylarını yazack
2 artık hepımız bu hafta spora baslıoruz
3 herkes booool su ve boool bıtkı cayı
goreym kısceler sızı
menusunu yazmayan 1 gun sonra topıge gırıp bısı yazmasın
mazeret de kabul edılmıyor
kımse kızmasn bana cok sert bunlar dıe
ama sart kızlar artık sıkmak sart

menu
sabah
1 kac catal sucuklu yumurta
3 sıyah 2 yesıl zeytın bıber salatalık cay 1 buck kepeklı pohoca azcıl peynır
ara
yesılelma yeslcay
oglen
salata 1 kepeklı pohoca
ara
portakal yeslcay
aksam
patlıcn yemegı salata
ara
kıwı
2 bucuk lıtre su
1 saat yuruyus
50 mekık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…