Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaaaaaaaaaa kım gelmıs
nerdesn kıscm sen nasılsın

amann sormaa ya görümcem vefat etti cenaze ortamı işte koşturduk durduk sonra annemlere gittim fena halde yorgundum bı kç gun kalıp kardeşimle döndüm dün de onu okuluna yolcu ettım bugun evımle başbaşayım ama ev evlıkden cıkmış ıyıce bı temızlık şart oldu öle işte ben heççç dikkat edemedim yedime kilom ne alemde onuda bılmıyom ama asılmamın zamanı geldi
siz ne ettiniz be yoğuken

aaaa basılsag olsn cnm
tekrr aslıp werrsın kılonu cızelgenı guncelle we gecmıse donup sartlarımızı oku

ben geldiim de nasıl katılıyorum bilmiyorum? :)

hosgeldn
kaptanımız ece bende kaptan yardımcısı hasret
oncelık sartımız burada sureklı aktıf olmak
daha oncede bır cok arkdsımız geldı ama aktıf olamadkları ıcın cıktılar
kendını tanıt ıstersen adın nerden oldugun kılon ısın

20 yaşımı bitiriyorum haziranda, 20 yaşıma girmeden önce yapmak istediklerim listesi yaptım kendime içinde göbeğimden kurtulmak var 58-59 kilo arasındayım. Ama kemikli bir yapım olduğu için kilomu göstermiyorum zaten hepsi göbeğimde :) Üniversite 2. sınıftayım psikolojik danışmanlık okuyorum. Yazın burnumdan ameliyat olcam bir de. 20 yaşımda kendimi her zaman olduğundan daha çok sevmek istiyorum. Spor yapmayı çok seviyorum. Lisedeyken cross takımındaydım ancak nefes alma sorunlarım yüzünden bıraktım. Koşmak zorluyor ancak egzersiz yapıyorum elimden geldiğince. Sahilde koşmayı çok seviyorum. Böyle işte :)

Dün akşam yarın saat eliptik bisiklet + 15 dakika hareket yaptım. Menümü akşama yazıcam.. geçmişide ancak akşama okuyabileceğim. Görüşürüz..

aaaa basılsag olsn cnm
tekrr aslıp werrsın kılonu cızelgenı guncelle we gecmıse donup sartlarımızı oku
sağol canımm aksam eşim erken gelecek geçmişi okumayı aksama bıraktım :)

hoşgeldinnnn umarım başarılı olursun

günaydın canlarım...Bugün içimde başka bir heyecan başka bir neşe var...Nedenini bilmiyorum ama çok heyecanlıyım...

Dün akşam yarın saat eliptik bisiklet + 15 dakika hareket yaptım. Menümü akşama yazıcam.. geçmişide ancak akşama okuyabileceğim. Görüşürüz..
bi sürü alıntı yapmıştım sabhleiyin hepsi gitmiş
bende 35 dk eliptik yaptım canım
hadi hergün yapalım

hoşgeldinn

kızlar arzu abla, nurcan, derya sizleri alıntılamıştım ama gtti alıntılarım
nurcancığım senn menünü begendim canım
derya senn menünü begenmedim
ben halen sizlerleyim sadce listede yokum

menuler nerde kızlar bugun herkes yazsn menusunu
ececıgım bırılerını alcz mı gruba
alacagımz arkads 65 ustu olsn bence

09.00:2 dilim tam bugdy ekmeği, 1 domates, 1 salatalık,1 kırmızı biber, maydonozve 1kk peynir

12.00:10 fındık

15.30: 160 gram yağı süzülmüş tonbalığıyla salata

bu saate kadar böle
işim yoğun oldugundn saatler düzensiz oldu
bundan sonrasınız nasıl yemem gerekiyo:26:

hey kızlar;

işte göbek eritme hareketleri. ben önceden çok faydasını görmüştüm bunları yapmaya ne dersiniz?

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...steyenlerin-yaris-alani-3-a.html#post15364544
teşekkürler canım gerçekten de faydalıya benziyor...
aynen canım benimde giymek isteyipte giyemediğim o kadar çok şey var ki...Ama birlikte hepbirlikte kurtulcaz bu durumdan...
bunları artık uygulamalıyız..
MESAJ 27
Hayırdır Ececim,moralin neden bozuk...Benim çocuklar evde,eş zaten yok biliyorsunuz...
canımm anlatacamda sürekli birşey çıkıyor :)

şaşırıcaklardır kesin...3 ay oldumu yaa..maşallah :)hiç farketmemişim zamanın geçtiğini...
Merhabaaaaaaa

ben geldimmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldiiiin...
başın sağolsun canım tekrar...hadi toparlayalım hep beraber..
ben geldiim de nasıl katılıyorum bilmiyorum? :)

hoşgeldin canım...yalnız daha ilk günden kaytarıyorsun gibi geldi bana
canım lütfen varlığınla yokluğun belli olsun biraz...

ben sana ne deyim ki şimdi :) nedense aklıma bir şey gelmedi

off sabah ne kadarda mutlydum..İyi ki dışarı gidiyorum yürüyecem dedim heves falan bırakmadılar...Annem dedi nereye gidiyosun, otur evde, sevigilinle mi buluşcan, bizle bi yere gel desek gelmezsin(sırf böyle diyor diye ben aylardır nereye gel deseler gidiyorum)...yine moralim bozuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…