Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bilge gitti hilalle nurcan geldi :)hoşgeldiniz hatunlar ben şimdi duşa giriyorum bir an evvel duş alayım uçurum başlayacak.Yine geleceğim...

hımm göznden kaçmıyor bişey ececim:geldim sonunda bugun saclarımı boyattım ve cıkısta annemle kapalıcarsıdan eminönüne kadar yürüdük hem spor hem acıkhava güneş süperdi :)
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişler eski arkadaslarada selamlar

bugun yediklerim

sabah klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:elma
öğle:salata tavuk ayran
akşam:tazefaslye 1 dilim ekmek yoğurt
ara:süt

kaçar mı kaçmaaaz :) bakımlı hatunum benim fıstık gibi olmuşundur şimdi gerçi bizim takımın hatunları hep 8. harika...yürüyüş süper olmuş :)
menü güzel canım..

sağol ececim eh işte bakımlı olmaya calısıoruz

senin yorumları okudum bu yaz calısmak sana çok iyi gelir evde canın sıkılır hem yeni arkadaslarla tanısırsın süper olur

sağol ececim eh işte bakımlı olmaya calısıoruz

senin yorumları okudum bu yaz calısmak sana çok iyi gelir evde canın sıkılır hem yeni arkadaslarla tanısırsın süper olur

da ben o işi nereden bulacağım :) bu kadar insan bulamıyorken ...gopta bulabilsem süper olur asslında...Bayram arası mağazalar çok alır işçi eheheh :)

harikasın walla, her gün düzenli spor yapmak ne güzel .uamrım benimki de daim olur.

aaa geçmiş olsun nesi var oğlunun? yazdın da ben mi kaçırdım yoksa. çok geçmiş olsun bu arada

Merhabaaaaaaa

ben geldimmmmmmmmmmmmmm

aaa nerelerdesin Özlemcim özledik

ben geldiim de nasıl katılıyorum bilmiyorum? :)

merhaba hoşgeldin

heyecandan okuyorum ama yazacak birşey bulamıyorum kızlar

ece, artık aramızda olduğuna göre menünü sen de paylaşsana bizimle. yediklerini, sporunu vs

bi sürü alıntı yapmıştım sabhleiyin hepsi gitmiş
bende 35 dk eliptik yaptım canım
hadi hergün yapalım

Aslıcım ben bu akşam da yaptım 30 dk eliptik, 15 dk hareket. hadi böyle devam edelim İnşaAllah

selam hoşgeldin, takım şenleniyor ne hoş

Bilge gitti hilalle nurcan geldi :)hoşgeldiniz hatunlar ben şimdi duşa giriyorum bir an evvel duş alayım uçurum başlayacak.Yine geleceğim...

merhaba canım

menümü yazayım:

sabah:

mısır gevreği+süt+ 1 kk peynir

ara: nescafe + 2 galeta

öğlen:

peynirli yağsız makarna - çok özlemiştim -

ara: yarım ceviz+ 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

akşam:

2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, yoğurt

ara: 3 çilek+ 1 ufak elma

spor: yarım saat eliptik bisiklet+15 dakika hareket

Son düzenleme:
menüm:

çok geç kalktım bugün dlayısıyla öğle yemeği gibi de oldu :)

11.15 1 kk peynir domates yr kase bulgur pilavı+köfte patates biber(fırında pişti ve konulmadı.)
14.20 1 tane 7 otlu çay 1 tane form tatlı bisküvi
18.10 2 kase sebzeli mercimek çorbası 1 dl tam tahıl ekmeği 1 kase yoğurt

toplamda 2 br. 7 otlu çay 2 lt su 1 br. yeşilçay 1,5 saat spor...

ayy makarnayı bende çok özledim :)fıstık ezmesini okuyunca acıktım sanki
canım menünü beğendim güzel olmuş.Yalnız meyveyi kaçta yediğini sorabilir miyim?özellikle akşam öğününden sonra meyve pek iyi değil...Bir de sen diyetisyene gidiyor muydun sanırım bir nebze bunadım..

herkes kaçtı bende kaçıyorum.Kızlar şimdiden söyleyeyim.yarın sabah fazla giremeyeceğim daha kamanya süresinin bitimine var.Ancak benim mb.ım bitmek üzere bende evden idare edeceğim...

meyveyi akşam 22 civarında yedim. akşam yemeği 19'da yani arasında 3 saate var.
Bu arada diyetisyene gitmiyorum
öperim

günaydın takımın güzel bayanları,

baharın en güzel günlerinden biri olsun bugün bize, bu hafta bizim haftamız olsun.

gunaydn cıtırlar
dun ısten cıtkdan sonra sewdıcm tuttrdu alıswerıse gıdelm dıe
halıyle dısrda yemek yemek zorunda kaldık
sabah + 0.5 dım tartıda
kofte twk karısık yedım ızgara lıgt cola 2 dılm byaz ekmek
ıns cumaya kadr gıder
dun aksm alıswersten supper seler aldm
sewdıceme alıswerıse gıttık banada aldık
bı elbıse begendm 38 beden dedım bu bna olmaz nese dedım denıyyım bı gıydm tam oldu
ben we 38 beden coook mutlu oldm
yuksek bel pant aldm bıde gogus altına kadr gelıo
bluzlar feln cok guzl oldu hepsıde ılk defa kendımı bu kadr ıı hıssedıorum
sızlerın sayesınde ııkı warsınız

kızlar erkenden menumu yazayım kı yanlslık olursa duzeltın
sabah

yarım sımıt 3u1 aradanın yarısı

ara

8 badem yesılcay

oglen

bol salata ayran

aksam

bol salata patlıcan

Kızlar malum internetle bitmek üzere yorumları eve gidince yazıcam.hasretim çoook sevindim bende bir gideyim alışverişe diyordum ama başka bir planım var...

Günaydın herkese bundan sonra hayat bizim kızlar :) zorla güzellik yapıcaz olacak :)

Günaydınlar herkeseeeeeee.
İlk günün şerefine çok güzel kilocuklar vermişim. \o/
Bugün eğitimlerimiz var yine verdiğimiz. O yüzden henüz kahvaltı edemedim ama hemen söyleyeyim. 200 gram yoğurt ve yulaf yiyor olacağım.
Bir nevi Dukan ile ilerlemeyi planlıyorum ama 2. evresiyle. Öyle full time protein alamam sanırım. :)

Herkes iyi miiii?

gunydın tkrrdan hosgeldın
ıyıyz sen nasılsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…