- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.021
hımm göznden kaçmıyor bişey ececim:geldim sonunda bugun saclarımı boyattım ve cıkısta annemle kapalıcarsıdan eminönüne kadar yürüdük hem spor hem acıkhava güneş süperdi :)
yeni arkadaslar gelmiş hoşgelmişler eski arkadaslarada selamlar
bugun yediklerim
sabah klasık kahvaltı 1 dilim ekmekle
ara:elma
öğle:salata tavuk ayran
akşam:tazefaslye 1 dilim ekmek yoğurt
ara:süt
sağol ececim eh işte bakımlı olmaya calısıoruz
senin yorumları okudum bu yaz calısmak sana çok iyi gelir evde canın sıkılır hem yeni arkadaslarla tanısırsın süper olur
MESAJ 25
Evet Hilalcim haklısın,eliptik bisiklet ve yürüyüş bandı var bende de...Yürüyüş bandına hergün biniyorum ama eliptik bana çok ağır geliyor,bizdeki diskli ve oturma yeri de yok,zorluyor beni...Hergün 45 dk yürüyorum,15 dk da eliptik yapsam iyi olur aslında...2 günde spora gidiyorum zaten..
MESAJ 29İyi akşamlar arkadaşlar,bugün çoğunlukla dışarıdaydım,diyetime uyamadım...Sabah hastaneye gittim,inşaalllah AYın 11.de ameliyat olacak oğlum...Spora gidemedim ama 50 dk hızlı tempo da yürüdüm...Menümü bugün yazmak istemiyorum,ama yarın da dahil hergün yazarım....Şimdilik çıkıyorum,çok uykum var...
Merhabaaaaaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmmm
ben geldiim de nasıl katılıyorum bilmiyorum? :)
heyecandan okuyorum ama yazacak birşey bulamıyorum kızlar
bi sürü alıntı yapmıştım sabhleiyin hepsi gitmiş
bende 35 dk eliptik yaptım canım
hadi hergün yapalım
Herkese merhaba \o/
Ben de sizinle zayıflamak üzere aranıza katılıyorum.
Bugün itibariyle tartıldım ve 103 kilo çıktım.
Adım Bilge. 34 yaşındayım. Bir sivil toplum kuruluşunda profesyonel olarak çalışıyorum. Hem kadın hem de engelli derneklerinde de gönüllü olarak çalışıyorum.
Bugün de 1 Mayıs sebebiyle feministlerle yürüyüşteydim. Dolayısıyla yarın çok kilo verirsem şaşırmayın. :)
Yediklerimizi ve kaçırdıklarımızı falan da yazıyor muyuz buraya?
Bilge gitti hilalle nurcan geldi :)hoşgeldiniz hatunlar ben şimdi duşa giriyorum bir an evvel duş alayım uçurum başlayacak.Yine geleceğim...
ece, artık aramızda olduğuna göre menünü sen de paylaşsana bizimle. yediklerini, sporunu vs
menümü yazayım:
sabah:
mısır gevreği+süt+ 1 kk peynir
ara: nescafe + 2 galeta
öğlen:
peynirli yağsız makarna - çok özlemiştim-
ara: yarım ceviz+ 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
akşam:
2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, yoğurt
ara: 3 çilek+ 1 ufak elma
spor: yarım saat eliptik bisiklet+15 dakika hareket
ayy makarnayı bende çok özledim :)fıstık ezmesini okuyunca acıktım sanki
canım menünü beğendim güzel olmuş.Yalnız meyveyi kaçta yediğini sorabilir miyim?özellikle akşam öğününden sonra meyve pek iyi değil...Bir de sen diyetisyene gidiyor muydunsanırım bir nebze bunadım..
MESAJ 31
Haklısın canım,annenler seni görünce kim bilir nasıl sevinecekler..Senin içinde iyi olacak moral depolar dönersin artık,kaç gün kaacaksın...
1 hafta feln kalacagm
oo annm ucuyo smdı ben gıdıorum dıe ama hang gun gıtcegımı soelmedm ona
surprzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hosgeldn cnmHerkese merhaba \o/
Ben de sizinle zayıflamak üzere aranıza katılıyorum.
Bugün itibariyle tartıldım ve 103 kilo çıktım.
Adım Bilge. 34 yaşındayım. Bir sivil toplum kuruluşunda profesyonel olarak çalışıyorum. Hem kadın hem de engelli derneklerinde de gönüllü olarak çalışıyorum.
Bugün de 1 Mayıs sebebiyle feministlerle yürüyüşteydim. Dolayısıyla yarın çok kilo verirsem şaşırmayın. :)
Yediklerimizi ve kaçırdıklarımızı falan da yazıyor muyuz buraya?
boll boool katılımlarını beklıoruz
günaydın takımın güzel bayanları,
baharın en güzel günlerinden biri olsun bugün bize, bu hafta bizim haftamız olsun.
gunaydnnnnnnnnnnn
mayıs ayı bızım ayımız olsaun kısceler durmak yok
zayflamaya dewam
Günaydınlar herkeseeeeeee.
İlk günün şerefine çok güzel kilocuklar vermişim. \o/
Bugün eğitimlerimiz var yine verdiğimiz. O yüzden henüz kahvaltı edemedim ama hemen söyleyeyim. 200 gram yoğurt ve yulaf yiyor olacağım.
Bir nevi Dukan ile ilerlemeyi planlıyorum ama 2. evresiyle. Öyle full time protein alamam sanırım. :)
Herkes iyi miiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?