Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bööööğğğğ maydanooosss suyuuuuu çokkk güseeelll:))

dilim2 kek yedim arkadaşlar bu kekler bitmeden bana rahat yoookkk..

son iki dilim kekim kaldı onuda süsledim kenarlarına çilek kodum muz parcacıkları koydum
çikolatalı sos döktüm..
akşam kociş gelinceeee
süpriiiizzzz :))
tabi oda bana ' 3 gün önce yaptığın kekei bana mı kakalıyon demezsee .))

şimdi öğlen yemeğini iyim patatesler sabahtan hazır,su hiç içmedim onada başlıyım.bu hafta evde temizlik var,haftaya sporada başlıyorum.

bende seni tebrikederim canım 3.cü oldun bireysellerde başarılarının devamını dilerim haftaya inş yine birinci olur takımımız yediklerin güzel begendim ben

hoşgeldin canım aramıza ben nurcan benimde bir oğlum var

selam millet bugun evi temizledim bittim yine şimdi ıspanaklı börek yedim bir ufak dilimcik ay cızzz neyse dışarı cıkıyorum bugun gezicem bakalım yolum nerelere düşücek gündüz yokum gece varım öptüm

Tünaydın herkese. :)

Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler.
maway; ben de seni tebrik ederim. Bence haftaya Cuma yine biz birinciyiz. Ben çok fena gaza geldim. Bu birinciliği uzuuuuunca bir süre başka gruplara kaptırmayalım derim. :)

Bugün çok geç kalktım. O yüzden tüm gün birbirine girdi maalesef. Zaten dün yediklerimden dolayı da sadece 100 gram vermişim.

13:00'te kahvaltı etmek durumunda kaldım. Bu gibi zamanlarda diyetimle ilgili ne yapmalıyım bilemiyorum. Şöyle bir planım var ne dersiniz?

13:00 Kahvaltı - 2 yumurtadan omlet, domates, salatalık, kahve

16:00 Ara öğün - Yoğurt, 1 adet meyve, yulaf

19:00 Akşam yemeği - Balık, salata

Ne dersiniz? Mantıklı geliyor mu? Dukan'ımsı diyetime uygun gibi mi?

merhaba arkadaşlar. bende geldim.pazara gittim. çok yoruldum... spor olmuştur heralde. 2 saat yürüdüm.
kahvaltımı yazayım:
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
4-5 ceviz
peynir
öğlen:
bir sahanda yumurta
3 çeri domates
1 salatalık
5 zzeytin
akşama beli değil daha..
öptüm şekerler............

Selam arkadaslar davetinize teşekkür ederim. Elimden geldiğince paylaşımda bulunurum gunduzleri genelde bilgisayar başındayim zaten yazarım. Kendimden bahsedeyim 1.68 boyunda su an 80 kiloyum benim metabolizmam biraz ters işledi hamilelikte kilo verdim biraz zor bı hamilelikti 9 ay boyunca bişeyler yiyemedim desem yeridir. Ne olduysa doğumdan sonra oldu 10 kilo birden aldım ilk önce 75 sonra 70 ve ins 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada dünya tatlısı bı oğlum var su an 9 aylik

bence gayeet güseell canımm .. yanii geç kalkmış bir hatun olaraktan daha ne olsuunn:))

Hemen bu günümü yazayım öğlen bir arkadasın giderler yemeğine gideceğim için sabah sadece bir bardak süt ictim birkaç saat sonra bir avuc leblebi
Yemektede kendimi tebrik ediyorum onca güzel yemekten 2ser 3er kasik alıp bıraktım bu bile benim için gelişme en önemlisi nefse hakim olmak değilim zaten

wee yediklerim

öğlen 2 adet kek yiince bu saate kadar yimedim
2-3 bardak maydanoslu dereotlu çay içtim

saat 18.00 itibari ilede
bir salatalık
awuç içinden biraz daha az peynir
maydanooss
dere otuuu
bir biber
2 adet küçük poğaça
7 otlu çay

yemek yapmadım bugün ..

Son düzenleyen: Moderatör:
pazarda iyi yürümüşsün, menünde güzel canım.
merhaba canım bende yeni bu gün katıldım gruba daha önceden 7 kilo vermişsin.inşallah kalanlarıda beraber veririz.

kekten sonra iyi kurtarmışsın günü.

Patates diyetinin ilk gününü başarıyla tamamladım kızlar

sabah 2 orta boy haşlanmış patates
öğlen 2 orta boy haşlanmış patates
akşam 3 orta boy patates
üzerlerine baharat dökerek yedim.
Suyum 2.5 litre olmasına az kaldı.
Bu günün sporu mutfak temizlemek,birazdan kalkıp banyo ve tuvaleti temizleyecem.
Sonra görüşürüz.

kurtarmışım demii kıısss :)))

bak mutlu ettin beni hee))

iweet pattes diyetini bi dönem denemiş we çok güsel sonuç almıştım .. ama şimdi aralarda yemeyince ölüyom sanıyom .. hiç aran yok dimi ,**?

hep yeniler girmiş saolsun bugün...Birazdan diğerleride gelir diye düşünüyorum.Şu bulaşık makinesi sağolsun yazamıyorum bişey...

dukan yapıyorsun zaten gayet güzel
ne güzel benimde bir oğlum var hosgeldin aramıza
hep yeniler girmiş saolsun bugün...Birazdan diğerleride gelir diye düşünüyorum.Şu bulaşık makinesi sağolsun yazamıyorum bişey...
ehehe engelleri aşta gell canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…