- 4 Mayıs 2007
- 2.358
- 709
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #57.361
slm arkidişlerrim
nasılsınız .. hepinisin iyi zayıf mutlu olmasını yüce Allahtan niyaz eder bugünkü traji komik listeme geçerim
SABAH: 1 kupa Neskafee (şekersiz çok az layt süt tozu)
1 adet awuç içi layt peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adwt yeşil biber
1 adet salatalık
1 adet 7 otlu çay
öğlen : yarım paket yulaflı püüsküüt
1 bardak neskafe (layt süt tozu - şekersiz)
14.30 2 bardak yeşil çay
15.30 1 bardak 5i 1 çay
akşam 1 kase yoğurt
4 kaşık nohut yemeği
su yine yook((
bu sefer biliyorum canım haklı olduklarını ama ismeklerin yaz kursları olmasını istiyordum da olduğunu bilmiyordum...
..
Canım verimli bir gün olmuş anlaşılan,umarım dinlenebilmişindir...Yoğurt gerçekten de harika kalsiyum için de mutlaka tüketmeliyiz...Malum yaş ilerliyor...Merhaba arkadaşlar.
Bugün yine geç bir kalkış yaptım ama hemen eşofmanlarımı giyip yürüyüşe çıktım. Bizim buralar çok müsait yürümeye. Çok ağaçlı olduğu için bugünkü gibi sıcak günlerde bile yürünebiliyor.
Samanyolu, inanır mısın ne zaman yoğurt yesem ertesi gün mutlaka kilo veriyorum. Hiç sekmiyor. 100 gram bile olsa gidiyor. Yoğurdun nasıl da böyle bir etkisi olduğunu hiç bilmiyorum var ya. Herkes yoğurt yesin mutlaka. :)
Merhaba kızlar bugun çok yogun bir gundu sabah kahvaltıyı dışlarda yaptık bir simit üçgen peynir ve salatalık domates yedim sonra sehir dısına ananeme gittik. Orada hidrellez diye pikniğe ordada ızgara kofte ve ayran ictim ama maalesef biraz ekmekle( ama bugun için en büyük pişmanlığım yediğim dondurma ( yok kararlıyim o anki haz için sonraki bu vicdan azabını çekmeyeceğim bir daha ins:) yorgunluktan oluyorum ama bı yarım saat yürüyebilirsiniz bir nebze icim rahatlar olgusum bana bir jest yapıp erken uyursa tabi:))
Canım ya bu kadar üzme kendini çok aşırı değil menün bence,ayrıca bol hareketli bir gün olmuş yakmışsındır yediklerini...
canım herhangi birine mail atıp sorucam :) sende görürsen birşey haber verirsin..Ececim geçen yıl burada her yerde ilan vardı ismek yaz kursları diye,bende araştırırım görünce haber veririm,ama yakında ismek varsa bilgi alabilirsin...
canım arzu ablanın(samanyolu) dediklerini aynen düşünüyorum...şu bulaşık makinesinden gına geldi bana :)slm arkidişlerrim
nasılsınız .. hepinisin iyi zayıf mutlu olmasını yüce Allahtan niyaz eder bugünkü traji komik listeme geçerim
1 adet haşlanmış yumurta
1 adwt yeşil biber
1 adet salatalık
1 adet 7 otlu çay
14.30 2 bardak yeşil çay
15.30 1 bardak 5i 1 çay
akşam 1 kase yoğurt
4 kaşık nohut yemeği
su yine yook((
hmm beğendim süper anne arzu :) bende mi başlasamki şu diyete :)Menümü yazıp şimdilik kaçayım
SABAH kflakes+yarım bardak süt
ARA kivi
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt ve salata
ARA 5 hurma,yeşilçay
AKŞAM sabahla aynı
SPOR 1 saat tempolu yürüyüş,Su 1,5 oldu daha da içerim....Hoşçakalın
canım yemiş olabilirsin ama diyet bozuldu diye düşünürsen çabuk pes edersin..Merhaba kızlar bugun çok yogun bir gundu sabah kahvaltıyı dışlarda yaptık bir simit üçgen peynir ve salatalık domates yedim sonra sehir dısına ananeme gittik. Orada hidrellez diye pikniğe ordada ızgara kofte ve ayran ictim ama maalesef biraz ekmekle( ama bugun için en büyük pişmanlığım yediğim dondurma ( yok kararlıyim o anki haz için sonraki bu vicdan azabını çekmeyeceğim bir daha ins:) yorgunluktan oluyorum ama bı yarım saat yürüyebilirsiniz bir nebze icim rahatlar olgusum bana bir jest yapıp erken uyursa tabi:))
Bu arada çağlanin kalorisini bilen varmi bu mevsimde en büyük zaafım , caglaya bayılırım:))
galiba etap birincisi sizden çıkmış tebrik ederim
acaba bu hafta neler yaptı nasıl kilo verdi noldu bi paylaşım alanına yazsa mı ki :26:
günaydın canlarımm..
bu makine belası bugünde burada olacak :) ayrıca bu hafta son sınavlarım var sonra 1 tane kalıyor.bugün ders çalışacağım..arada gelmeye çalışacağım ama...
bu arada hep oğlan anneleri toplanmış azcık kendimi övsem talip çıkar mı kine
ne özlemişim seni yaa arzum yazmasaydın bugun ismini anıcaktım topikteCanlarım günaydın,cuma gecesi 11 de döndük geziden,çok güzel geçti,ama benim ayaklarım çok şişti öyleki bileklerimi hala göremiyorum.Bugün ayaklarımı uzatıp dinlenicem inşaallah...Dün bilgiayarımı açayım dedim açılmıyor,çocuklar da evde yoktu,meğer virüs girmiş,gece 12 de halletti oğlum sağolsun...İşte artık buradayım,bugün Nesfit diyetine de başladım,bu hafta çok dikkat etmeliyim,geçmişi bir okuyayım bakalım ben yokken neler olmuş...
slm arkidişlerrim
1 adet haşlanmış yumurta
1 adwt yeşil biber
1 adet salatalık
1 adet 7 otlu çay
14.30 2 bardak yeşil çay
15.30 1 bardak 5i 1 çay
akşam 1 kase yoğurt
4 kaşık nohut yemeği
su yine yook((
çok mikemmellMenümü yazıp şimdilik kaçayım
SABAH kflakes+yarım bardak süt
ARA kivi
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt ve salata
ARA 5 hurma,yeşilçay
AKŞAM sabahla aynı
SPOR 1 saat tempolu yürüyüş,Su 1,5 oldu daha da içerim....Hoşçakalın
galiba etap birincisi sizden çıkmış tebrik ederim
acaba bu hafta neler yaptı nasıl kilo verdi noldu bi paylaşım alanına yazsa mı ki :26:
sen bir sorda nereye ne yazıcam tam bilmiorum 1.cilik benim hakkımdı zatenNurcancım 13. takımdaki arkadaşın hesaplamasında bir yanlışlık varmış.Dolayısıyla 1. sensin..Lütfen paylaşım alanına bu hafta veya genelde neler yaptığını vs. anlatıver...Bu aslında bir kural sayılır...Tebrikler canım tekrar...
ya da 13. takımada bir sorayım sonra yaz :) yanlışlık olmasın :)
hahaha emeklerimle geldim ben bu 1.ciliğe valla en yüksek basamağa çıktım sanırım sonunda ay şimdi beklentilerde artıcak bu hafta dikkatetmem gerekli çok :18:msj 15
Arzucum hoşgeldin canım , sen de benim gibi gezmekten yorulmuşsun ...
Hasretcim hayırlı yolculuklar , çabuk gel kendini özletiyorsun ...
yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum , bol paylaşımlı ve bol kilo vereceğimiz haftaları birlikte aşmak dileğiyle ...
Nurcancım terfi etmişsin , tebrikler , böyle merdivenleri atlayarak çıkıyorsun heralde , bak haftaya da bekliyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?