Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ÖÖnce dualarına amiiiiin diyeyim..Menüne gelince sabah ve akşam çok güzel,öğlen sanki sağlıksız olmuş gibi,dışarıdaydın diye tahmin ediyorum,su ve meyve eklemelisin bence ,tabii spor da...Kızmadan kaçiiiiim...

bu sefer biliyorum canım haklı olduklarını ama ismeklerin yaz kursları olmasını istiyordum da olduğunu bilmiyordum...
..

Ececim geçen yıl burada her yerde ilan vardı ismek yaz kursları diye,bende araştırırım görünce haber veririm,ama yakında ismek varsa bilgi alabilirsin...

Canım verimli bir gün olmuş anlaşılan,umarım dinlenebilmişindir...Yoğurt gerçekten de harika kalsiyum için de mutlaka tüketmeliyiz...Malum yaş ilerliyor...

Menümü yazıp şimdilik kaçayım
SABAH kflakes+yarım bardak süt
ARA kivi
ÖĞLEN yumurtalı kabak,yoğurt ve salata
ARA 5 hurma,yeşilçay
AKŞAM sabahla aynı
SPOR 1 saat tempolu yürüyüş,Su 1,5 oldu daha da içerim....Hoşçakalın

Merhaba kızlar bugun çok yogun bir gundu sabah kahvaltıyı dışlarda yaptık bir simit üçgen peynir ve salatalık domates yedim sonra sehir dısına ananeme gittik. Orada hidrellez diye pikniğe ordada ızgara kofte ve ayran ictim ama maalesef biraz ekmekle( ama bugun için en büyük pişmanlığım yediğim dondurma( yok kararlıyim o anki haz için sonraki bu vicdan azabını çekmeyeceğim bir daha ins:) yorgunluktan oluyorum ama bı yarım saat yürüyebilirsiniz bir nebze icim rahatlar olgusum bana bir jest yapıp erken uyursa tabi:))

Canım ya bu kadar üzme kendini çok aşırı değil menün bence,ayrıca bol hareketli bir gün olmuş yakmışsındır yediklerini...

Canım ya bu kadar üzme kendini çok aşırı değil menün bence,ayrıca bol hareketli bir gün olmuş yakmışsındır yediklerini...

Öyle diye düşünerek yemiştim ama bir top dondurmaya 170 kaloriyi görünce e benim yediğimde 3 top vardır e baya yapıyor. Bu arada yürüyüşte yapamadım bu futbolda play off maclarıda basıma bela oldu:) her hafta bı derbi beylerin keyfi yerinde ama her hafta bu mac olayı beni deli ediyor ,babası mac seyretmeye gitmeseydi olgusa bakardı bende yürüdüm neyse yarın ins:))

galiba etap birincisi sizden çıkmış tebrik ederim

acaba bu hafta neler yaptı nasıl kilo verdi noldu bi paylaşım alanına yazsa mı ki :26:

Ececim geçen yıl burada her yerde ilan vardı ismek yaz kursları diye,bende araştırırım görünce haber veririm,ama yakında ismek varsa bilgi alabilirsin...
canım herhangi birine mail atıp sorucam :) sende görürsen birşey haber verirsin..
canım arzu ablanın(samanyolu) dediklerini aynen düşünüyorum...şu bulaşık makinesinden gına geldi bana :)
hmm beğendim süper anne arzu :) bende mi başlasamki şu diyete :)
canım yemiş olabilirsin ama diyet bozuldu diye düşünürsen çabuk pes edersin..
Bu arada çağlanin kalorisini bilen varmi bu mevsimde en büyük zaafım , caglaya bayılırım:))

hadi takımca araştıralım bunu..Başka takımlarada sorabiliriz...Bir bakalım da nete...

acaba bu hafta neler yaptı nasıl kilo verdi noldu bi paylaşım alanına yazsa mı ki :26:

canım iyiki hatırlattın 13. takımdaki arkadaşın hesaplamasında yanlışlık vardı di mi...muhtemelen arkadaş yarın girer takıma.Ben şimdi yazayım yarın paylaşımını yapar...

Nurcancım 13. takımdaki arkadaşın hesaplamasında bir yanlışlık varmış.Dolayısıyla 1. sensin..Lütfen paylaşım alanına bu hafta veya genelde neler yaptığını vs. anlatıver...Bu aslında bir kural sayılır...Tebrikler canım tekrar...

ya da 13. takımada bir sorayım sonra yaz :) yanlışlık olmasın :)

Son düzenleme:

ayol havada kapılırsın valla sen

ne özlemişim seni yaa arzum yazmasaydın bugun ismini anıcaktım topikte

amin canım..su niye yok sevmiormusun sen suyu..öğle hariç güzel yediklerin

çok mikemmell

alala 1.ci bizdenmi cıkmıs

sen bir sorda nereye ne yazıcam tam bilmiorum 1.cilik benim hakkımdı zatenaykk heycann yaptım şimdi iyimi

selam kızlar bugun ne yoruldum ne hareket ettim insan hareketedip birr güzel terleyince güzel kilo verir yediklerim bugun pekte hoş deildi ama sizle paylasmam gerekli

sabah 1dilim ekmekeg peynır sürdüm yedim
öğle:tost
akşam:edirne ciğeri salata(ilk defa yedim )

bu kadar bol su ve gn icinde 1 fincan cay içtim dısardaydım ne meyve ne st rünü tükettim işte böyle gecti gün havalar iyice ısındı istanbulda bu çok hoşuma gidiyor nede olsa yaz çocuguyuz

msj 14

kızlar merhaba..saat 9 da eve geldim , çok yoruldum ..

2 gün boyunca mağaza mağaza gezdim . artık ayaklarım ve belim tutmuyordu ..çok kalorili yemedim , kahvaltı oldu genelde ...biraz ekmek yedim ama ...

ayakkabı ve çanta aldım ...kıyafet için cesaret edemedim zaten ...

ben de yarın arzu gibi nesfit diyetine başlayacağım inş ...

msj 15

Arzucum hoşgeldin canım , sen de benim gibi gezmekten yorulmuşsun ...

Hasretcim hayırlı yolculuklar , çabuk gel kendini özletiyorsun ...

yeni gelen arkadaşların hepsine hoşgeldiniz diyorum , bol paylaşımlı ve bol kilo vereceğimiz haftaları birlikte aşmak dileğiyle ...

Nurcancım terfi etmişsin , tebrikler , böyle merdivenleri atlayarak çıkıyorsun heralde , bak haftaya da bekliyoruz ..

msj 16

kızlar çok yorgunum , duş alıp uyumayı düşünüyorum , hepinize iyi geceler , yarın sabah tartılıp nesfit yemeye başlıyorum , bakalım bu hafta ne kadar etkili olacak ..

ama halen rgl olmadım , şişlik devam ..bu hafta da böyle geçmez inş ..

hahaha emeklerimle geldim ben bu 1.ciliğe valla en yüksek basamağa çıktım sanırım sonunda ay şimdi beklentilerde artıcak bu hafta dikkatetmem gerekli çok :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…